Találatok a következő kifejezésre: Mikor hagyja egy gyerek (7 db)

nem tartom jó ötletnek!nagyon megharagudna rád ha ez kiderülne!tudom nehéz, de légy türelemmel!
szerintem is várj vele.. valamiért biztos megvan az oka h nem szeretne még..
Szerintem várdd meg, amíg elérkezik az a pillant, hogy a párod is vágyakozni fog egy kisbaba után. A "véletlen becsúszott" sztorinak általában nincs jó vége..
Én 3 éve szeretnék már kisbabát. Mindig mondtam a páromnak, jó lenne egy kisbaba. Persze nem mondtam neki soha, hogy most vállaljuk be, csak hogy már vágyom egyre, és majd egyszer ugye õ is akar egyet. Mondta mindig, hogy persze, de még most nem. Aztán egszercsak egy éve elkezdte õ is mondani, hogy õ is szeretne, de még várnunk kell egy ici-picit, hogy rendezõdjenek a dolgaink. Szerencsére csak egy évet kellett várni, és elkezdtünk próbálkozni. Elsõre összejött, úgy látszik, nagyon akartuk. Most õt várjuk:D Legyél türelmes a pároddal, de kérdezd meg tõle, hogy õszintén mondja meg, hogy szeretne e valaha gyereket. Ha azt mondja, hogy nem, neked kell eldönteni, hogy késõbb meg tudod e változtatni a véleményét, vagy elfogadod a tényt, hogy nem lesz gyereketek. A harmadik lehetõség tudod mi. Hiába mondod azt, rendben, belenyugszom, hogy nem lesz gyerekem, egy szép nap rájössz, hogy ezt az érzést nem lehet elnyomni, hiszen ez egy olyan erõs ösztön, mint a túlélési ösztön. (lényegében ez ugyanaz)
Mennyi idõsek vagytok, mennyi ideje vagytok együtt, mindketten megtesztek mindent a közös jövõtök érdekében? Ezeket jó lenne tudni... Mert ha teszem fel huszas évek elején pár hónapos kapcsolatba, munkanélküliként várni kellene. Viszont ha több éve együtt vagytok, mindketten dolgoztok és mégse tudjátok az álláspontjaitokat közelíteni, akkor egy olyan fiú kell, aki a jövõt úgy gondolja, mint te.
Mondjuk még mindig nem értem, miért nem keresnek a pasik, akik nem akarnak gyereket, olyan nõt, aki szintén nem akar.Estleg el is kötethetik magukat, az 100%-os. A gyermektelenségnek is két ember közös döntésének kellene lennie.Mert ennyi erõvel az is pfuj, undorító féreg , akinek a párja meg akar...
Ne vívd ki magad ellen a sorsot, én ilyent sose tennék, hogy átverem a párom. Vagy legyen közös döntés, vagy semmi. Ha nagyon nem egyeztek, akkor meg minek vagytok együtt?
Elõször is meg kéne tudnod, miért nem akar babát. Túl fiatal még? Nem elég stabil a kapcsolat? Anyagi oka van? Családi gondok? Rengeteg minden lehet. Ne nekünk válaszolj ezekre, hanem magadban tedd fel a kérdést, hátha megérted az álláspontját és tudsz változtatni rajta.
Undorító féreg vagy !!! Annak a férfinek is van ugyanolyan beleszólása, mint neked. Nem csak lecsapolni kell. A gyereknek meg KELL az apa. És nem úgy, hogy anyus taktikázott.. Hánynom kell a magadfajtáktól.. Aztán csodálkozol, ha majd rövid idõn belül elhagy, mert õ még nem akarta ezt az egészet..
14.59 kicsit erös volt nem gondolod!?
Nem az a baj, ha valaki akar gyereket, valaki meg nem, hanem az, ha ez nem közös döntés, és egyik ráerõlteti akaratát a másikra, akár a gyerekvállalás akár a gyermektelenség. Ha valaki gyereket akar, a párja meg nem (vagy még nem, csak késõbb), és mégis valahogy kijátssza a párját, aki meg erre nincs felkészülve, az a gyereknek árt a legtöbbet. Aki ilyen játszmák miatt jött a világra, annak nagyon rossz úgy felnõnie, hogy az egyik szülõ nem akarta, mert ezt általában érezteti is, ha nincs felkészülve a gyerekvállalásra.
Nem korrekt dolog abbahagyni a gyógyszerszedést, és aztán rákényszeríteni a pasira a gyereket. A gyerekkel szemben se szép, mert így 99 százalék, hogy lesz egy olyan apja, aki sz.rik a fejére. Erre még akkor is jó esély van, ha a pár eredetileg közösen akarja a gyereket - de így aztán tuti elintézed neki ezt a felemelõ érzést (tapasztalat :S ) Más az, ha eleve egyedül vállalod, és kiskorától abban neveled, hogy Te ezt így akartad. Akkor nincs az a tudat, hogy õ valakinek nem kellett. Na de így... :S Azt meg te döntöd el, hogy vársz-e a pasidra, vagy a gyerek fontosabb, és vállalod egyedül, vagy mással, aki akar. De ne csapj be senkit...
Tudod ezek a dolgok hova vezetnek? Hogy majd nevelheted egyedül a gyereked! A ti kapcsolatotoknak annyi. Így is de úgy is ha megteszed.
Ilyet ne tégy, még akkor lehet gond, ha tényleg becsúszik. A párom ugyanezt mondta és mikor terhes lettem boldogan lobogtattam a pozitív tesztet, õ meg közölte, ha megtartom elköltözik...

Mikor hagyja abba egy gyerek a szopizást magától?

Gondban vagyok, mert a fiam ?sszel iskolás lesz, de még most is szopizik esténként. A húga magától abbahagyta 4 évesen, de a nagy nem hajlandó rá, ha csak megemlítem, hogy talán már nem kéne ilyen nagy fiúnak, szívettép?en sírni kezd. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ejha! Ez nem semmi! Ilyen sokáig szoptatni! (Kicsit azért irigyellek, szerettem volna én is sokáig szoptatni, bár tudom, hogy a 16 hónap sem kevés) Javaslom, kérdezd õt: http://www.nlcafe.hu/index.php?id=192&page=1&orderby=0&func=..

Ejha! Ez nem semmi! Ilyen sokáig szoptatni! (Kicsit azért irigyellek, szerettem volna én is sokáig szoptatni, bár tudom, hogy a 16 hónap sem kevés) Javaslom, kérdezd õt: http://www.nlcafe.hu/index.php?id=192&page=1&orderby=0&func=..
Szerintem ez már nem túl egészséges, ha sír, sír, gondolom, nem akarod 15 éves koráig szoptatni!

Nem tudom mit tegyek el szeretnék menni a páromtól de van egy 2, 5 éves gyerekünk es ő a gyereket nem hagyná mit tegyek hagyam itt neki a gyereket?

25 es es vagyok es van egy 2,5 éves gyerekem. El szeretném hagyni a barátomat de tudom hogy sajnos nem tudnánk normálisan el válni és a gyereket se hagyná hogy el vigyem. Fiatal voltam amikor össze jöttem velle es felelőtlen. Nem is akkartam a gyereket csak rám erőszakolták ő es az annya. Most meg csak a gyerek miatt vagyok itt de minden napom kín szenvedés.Ha elmenék akkor is félek a következményektől mert hat a párom elégé sőtét figura,abba meg bele se merek gondolni hogy ha a gyerekkel menék mit csinálna vellem.Sehogy se jó mit csináljak?

Legjobb válasz: Nálad "sötétebb figura" nem lehet. Nem is értem, miért szülnek egyesek csak azért, mert nekik azt mondták. Nyilván a gyereket sem lenne jó elhagyni. Menj el és egyezzetek meg a láthatásban vagy gyerekelhelyezés. Mert azt elég nehéz elképzelni, hogy egy anya semennyire sem kötõdik a gyerekéhez.

Nálad "sötétebb figura" nem lehet. Nem is értem, miért szülnek egyesek csak azért, mert nekik azt mondták. Nyilván a gyereket sem lenne jó elhagyni. Menj el és egyezzetek meg a láthatásban vagy gyerekelhelyezés. Mert azt elég nehéz elképzelni, hogy egy anya semennyire sem kötõdik a gyerekéhez.
Most nem igazán értem, mit akarsz! A gyerekedet ott hagyni és új életet kezdeni vagy gyerekkel együtt menni? Mondjuk egy anyánál akár mekkora sötét figura az apa, semmiért sem hagyná ott!!!Persze ilyen normális anyánál van csak!!! Most állj a sarkadra és viselkedj úgy mint egy anya!! Azt sem igazán értem, hogy tudtak így befolyásolni? A te életed, te döntésed, de a gyereket ne hagyd ott!
Ok. Kösz a pontosítást. Egyetértek az elõzõvel. Nagyon kellene egy ügyvéd.
Add be a gyerekelhelyezési kérelmet a bíróságra, és kérj ideiglenes elhelyezést is (!!!), amint azt megkaptad, összecsomagolsz, és elmész, amikor nincs otthon, mivel a gyerek nálad van jogilag elhelyezve, tehetetlen.
A kérdező hozzászólása: Nem azt irtam hogy nem kötõdöm a gyerekhez hanem hogy nem terveztem. A gyerek jobban kötõdik hozzam mint az apjához.
A kérdező hozzászólása: Nyugotan lehett sötétnek hívni meg hasónló nem ismertek nem tudjátok a dolgokat csak nagy vonalakban. Én nem sötétnek láttom magam inkább könnyen befolyásolhatónak és persze nagyon felelõtlen voltam ez tény.Pedig mindig szedtem fogamzásgátlót csak pont akkor fogyott el :( 1 alkalom :( es utana is szedtem de akkor meg mar késõ volt.El vetetni nem tudtam mert mar együtt is éltünk és nem hagyta volna inkább szüljem meg és mennyek. Persze mostmár imádom a gyerekemet és ezert is vagyok még itt különben már rég elmentem volna.De bele örülök hogy a fiatalságom meg rá. Amugy megy igen egyedül nem is mernék de van valaki akire számíthatok de ra is csak utána ha ki lépek a házból vagy igy vagy úgy. Azt is tudom ha esetleg el megyek utána kezdhetnek mindent elõrõl és sokan le is fognak emiatt nézni.
Ha nem nagyon kötõdsz a gyerekedhez, a barátod viszont igen, akkor lehet, hogy jobb a gyereknek, ha az apjánál hagyod. Gondold át, hogy a gyereknek nálad vagy az apjával lenne-e jobb. Az sem ártana, ha beszélnél egy ügyvéddel.
"Fiatal voltam amikor össze jöttem velle es felelõtlen. " Ha 22 évesen fiatal és felelötlen voltál, akkor még 22 évig biztosan az is maradsz. Miért nem jo neked az eddigi párod?
Hát elég komoly, amit leírtál. Normál esetben azt mondanám, hogy körömszakadtáig harcolj a gyerekért. De a te esetedben azt mondom, hogy menj. De békével menj és úgy, hogy vissza tudj térni minél gyakrabban és valamilyen módon anya tudj maradni. Sajnos tanulatlan vagy és nincs sok esélyed egyedül megfelelõ környezetet biztosítani a gyerek felneveléséhez, tekintve, hogy nemcsak a képesség, hanem az akarat is hiányzik ehhez belõled. De az élet elég hosszú ahhoz, hogy fejlõdj és jóvá tedd a hibáidat és értékes, értelmes, szeretni és felelõsséget vállalni tudó emberré válj. Sok sikert és kitartást hozzá!
Ha tudod, hogy a párod ilyen "sötét, alvilági figura", akkor képes lennél otthagyni a gyereket nála? Persze, nyilván nem tenne semmi olyat a gyerekkel, vagy remélhetõleg hagyná másra stb. de akkor is. Én a helyedben összepakolnék amikor nincs otthon, és gyerekkel együtt mennék, majd bíróságra vinném az ügyet, hogy a láthatást és a gyerektartást elintézzem. Addig míg nem zárul le az ügy, nem feltétlenül mondanám el neki, hogy hol tartózkodom. Egyébként hogyan lehet belekényszeríteni valakit a gyerekvállalásba? Talán az anyuka ott állt az ágyatok mellett minden egyes együttlétkor? Nagyon felelõtlen voltál, de szerencsére rájöttél, hogy az ilyen kapcsolat nem biztos, hogy jóra vezet. Bár én már akkor leléptem volna, amikor "kényszeríteni" akartak, hogy gyereket vállaljak...
A kérdező hozzászólása: Hat igen ez lenne a megoldás de felek azól hogy véletlen történe vellem valami baleset....sajnos ebbõl az emberbõl mindent kinézek. Valamikor lehett velle beszélni valamikor meg be kattan és akkor nem számít semmi :(

Mit tegyek? Lányomat nem hagyja békén egy idióta gyerek!

Lányom most 4.-es nagyon jó tanuló csendes vissza húzódó!Van egy fiú aki nagyon rossz tanuló,viselkedési zavaros és még beszélni sem tud rendesen!Már a 6.osztályba kéne járnia de megbukott párszor!!Szóval a kislányom valamelyik nap felhív sírva hogy beledobtak egy szöcskét a pólójába.(ez a gyerek volt az).Tegnap meg már azzal fenyegette hogy ha még egyszer szól lenyom egy kukacot a torkán....Nahát nem türt?ztettem magam tegnap....leordítottam a fejét.(az anyja is ott volt)A kis hülye gyerek azt merte mondani hogy a lányom hazudik!!A tanár nem csinál semmit!!Ilyenkor mit tegyek??

Legjobb válasz: Tegyél panaszt az igazgatónál! Mi az, hogy a tanár nem csinál semmit? Jaj de utálom az ilyet mikor ez kis szaros takony mindent megtehet a tanár meg le se szarja... :@@@@ És a hülye gyerek anyja mit szólt mikor leordítottad a gyerekét?

Tegyél panaszt az igazgatónál! Mi az, hogy a tanár nem csinál semmit? Jaj de utálom az ilyet mikor ez kis szaros takony mindent megtehet a tanár meg le se szarja... :@@@@ És a hülye gyerek anyja mit szólt mikor leordítottad a gyerekét?
Nekem is volt egy ilyen osztálytársam és 4ben megtépte és késsel fenyegette egyik lányosztálytársamat. (késõbb eltiltották napközitõl, ennyit tudtak tenni, plusz mondták, ha így folytatja, magántanulónak kell lennie) Ha az osztályfõnök nem tesz semmit, akkor menj az igazgatóhoz, ha az igazgató nem tesz semmit, akkor fogadj ügyvédet és vidd el másik iskolába. Nagyon jóltetted, hogy leordítottad a fejét, de sajnos ez haszontalan, ha az édesanyuka még támogatja is :S
én 12 éves fiú vagyok tavaly télen a tesómat suliban megdobta hogolyóval egy gyerek.bezséltem azzal a gyerekkel aki 9 éves.aztán megint megdobta én elvertem a tanárok pedig mondták hogy jól tettem
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a jó édes anyja hogy pedíg az õ fia olyan okos és értelmes biztos nem csinál ilyet!

A párom anyja egy mérgező szülő aki nem hagyja leválni 30 évesen sem a gyerekét! Mit lehet tenni egy ilyen anyával?

A páromat teljesen megmérgezi az anyja olyan függőséget alakított ki kettőjük közt hogy a párom nem tud róla leválni,akarja de azt mondta csak úgy fog neki menni hogy ha végleg hátat fordít az anyjának...mert egyszerűen nem lehet vele kompromisszumot kötni..a párom is észre vette hogy nem jó ez így de nem tud dűlőre jutni az anyjával..egyszerűen a párommal úgy beszél mint egy kutyával,próbálja lealacsonyítani és éreztetni vele hogy nélküle nem ér semmit az élete...állandóan azzal jön hogy olyan mint az apja,aki persze elhagyta és a fiát próbálja maga mellett tartani és egyfolytában azt vágja a fejéhez hogy olyan leszel mind apád.az apja igaz nem a hűség minta képe volt de ez köszönhető az anyjának is,alapjáraton az apja jó ember és sokat dolgozott és mindig tele volt a hűtő soha nem éheztek minden évben mentek nyaralni amikor kicsik voltak,de az anyja elmarta magtól és csodálkozott hogy félre kefélt..már nem tudom mit tegyek de a párom teljesen ki van készülve az anyjától és a kapcsolatunkra is kezdi rányomni a bélyeget..azt mondta ha így folytatódik ő felszámolja az anyjával az össze kapcsolatot mert ez így nem mehet.mit tehetnék vagy hogyan oldjuk ezt meg és hogyan segítsek neki?és jó ötlet lenne ha felszámolná az anyjával a kapcsolatot?

Legjobb válasz: nem tudja megbékiteni. az anyja pszichésen beteg. férjpotlék neki egyetlen pici fia. és igen ha nem mentek el akkor rámegy a kapcsolatotok és a következö csajjal is...

nem tudja megbékiteni. az anyja pszichésen beteg. férjpotlék neki egyetlen pici fia. és igen ha nem mentek el akkor rámegy a kapcsolatotok és a következö csajjal is...
Anyós olyan amilyen, õ már nem fog változni. Inkább a férjednek kellene elgondolkoznia, hogy 30 évesen mi az, hogy le akar, de nem tud válni az anyjáról.. álljon a sarkára, arról már nem az anyja tehet, hogy befolyásolható, és eltûri, hogy úgy beszéljenek vele mint a kutyával. A szüleivel lakik, vagy egyáltalán hol adódik ennyi vitatkozás? Költözzön el, aztán havonta 2* beugrotok , beszélgettek, tapasztalatból mondom, hogy szerintem is jót tesz a távolság, sok szülõ-gyerek viszony fényévekkel jobb lesz ha már nem egy fedél alatt laknak. Ahhoz meg, hogy az anyósod meg apósod között mik történtek, -bocs- de szerintem semmi közöd. Ettõl függetlenül felnevelték a párodat, aki 30 évesen ne viselkedjen úgy mint egy hisztis kamasz. Ritkitsa a találkozásokat, vagy mondja meg kerek perec, hogy amig igy beszél vele az anyja, addig nem fognak találkozni. Szerintem ebben a "nem hagyja leválni"-ban az is benne van, hogy a párod nem is akar..
Basszus! Mint az én párom és az anyja! Én 5. éve tûröm, de már egyre nehezebben megy. Annyira, hogy szégyen, nem szégyen, de nem bírtam tovább és kiosztottam, hogy nõjön fel végre és hogy anyuci elkényeztetett pici fiacskája, az életben nem lesz normális kapcsolata, ha nem bír anyucitól megválni. Szerintem én anyapótléknak kellek neki, mert egyáltalán nem lehet számítani rá, tényleg úgy viselkedik mint egy hülyegyerek. Mivel nem hajlandó hozzám költözni még mindig (anyuci érzelmileg zsarolja, egyébként nekem is elõadta magát, de én simán leállítottam) szerintem hagyom a fenébe az egész kapcsolatot. Nincsen értelme.
költözzetek el messzire tõle. Nem kell felszámolni. A távolság jót tesz. Különben is tartja amondás, nem jó anyóshoz olyan távolságban lakni hogy papucsban át tudjon jönni..
AZ ANYÁVAL semmit. Leválnia agyereknek kell. És neki kell akarnia leválni. Ha õ nem akar, te nem tehetsz semmit. Max. annyit, hogy így fogadod el õt.Majd ha õ úgy érzi, hoyg szüksége van rá, le fog válni. Ha fogja érezni. Van, aki meghal anélkül.
Minden ilyen kapcsolatra a legjobb megoldás a távolság. Havonta- hathetente egyszer néhány órára közösen elmentek meglátogatni anyóspajtit. Ha valami fontos van, akkor ott meg tudják beszélni, ha születésnapot/ névnapot is szoktak köszönteni, akkor azt is meg lehet ilyen keretek között oldani. Egyébként pedig nem kell nagyon keresni a társaságát. Az én párom anyukája is érdekes természet, napi szinten tuti, h kiidegelne, de így, hogy kb ilyen gyakorisággal találkozunk, ahogy írtam, akkor kedélyesen elbeszélgetünk. Egyébként pedig csak akkor hívják fel egymást a párommal, ha vmi fontos van. Pl. ünnepkor, az ajándékozás pedig személyesen történik.
Ezt komolyan gondoltad? És mit szólsz majd, ha a ti gyereketek is úgy dönt, hogy "felszámolja" veletek a kapcsolatot. Jaaaaa, te nem leszel olyan? Sebaj, okot mindig lehet találni. Kattanj le a kedves mamáról, és gondolkozz el azon, mit várhatsz egy olyan pasitól, aki képtelen felnõni. Vagy: nem is akar, mert neki így jó. Nem írod, hogy a felesége lennél, tehát nem vagy családtag, semmi közöd az õ problémájukhoz. Igazából, ha feleség lennél, akkor is nagyon óvatosan szólhatnál csak bele. A párodnak meg azt tanácsolnám, gondolja meg, hogy meg akar-e szabadulni a családjától, mert ha rájön, hogy mégsem te vagy az igazi (ha az anyjától elválasztod, erre rá nagyon hamar rá fog jönni!), akkor baromi könnyen egyedül marad.
kerdezo>te "csak" egy idegen van, a szulei meg a szulei...ha te lelepsz, akkor ok maradnak ott a paroddal...nem donthetsz helyette es nem kenyszeritheted... ulj le vele, normalis hangnemben beszelgessetek el, mond el, mi a gond es hagyd, hogy o dontson... van olyan ember, aki ragaszkodik a szuleihez, pasi is, lany is...ha neked ez nem kell, akkor keress mast...
A kérdező hozzászólása: félre értitek õ is szeretné és ez nem csak az én nyavalygásom, õs is ugyan úgy szeretné hogy nyugta legyen, de az anyja egyfolytában zsarolja és õ is tudja hogy valami nincs rendben kettejük közt...volt hogy elment a párom külföldre egy hónapra az anyja még ott sem hagyott neki békét, egyfolytában hívogatta, aggodalmaskodott mint valami 5 éves kis gyerekért, rendben hogy aggódik érte de ez már túlzás én úgy gondolom amit csinál és ezt nem én mondom hanem a párom, egyfolytában rossz kedve van az anyja miatt, ha az anyjával kell találkozni akkor tiszta hülye lesz és teljesen ki fordul önmagából..õ mondta hogy már utálja az anyját mert mindig kihozza belõle hogy veszekedés legyen, mármint az anyja...nem csak engem zavar ez hanem õt is higgyétek el és fõleg azért mert nem lehet bírni az anyjával és õ próbálja megoldani a dolgokat vele de nem lehet sajnos...az anyja foggal körömmel kapaszkodik beléje ez itt a gond..
Férjem 12 éve nem lakik otthon, de az utóbbi idõben anyósom elvárná, hogy minden hétvégét náluk töltsünk (400 km-re laknak). Sógornõm (27 éves) még otthon lakik, 19 éves sógorom anyóssal alszik egy ágyban. Szerintük így normális, fontos a család. Én meg a falat kaparom és próbálom ritkítani a heti látogatásokat.
nyírd ki az öreglányt!

Barátnőmmel fél éve vagyunk együtt és a szüzességét is velem vesztette el (15 éves lányról van szó). A baj az, hogy a suliban egy-két gyerek mindig odaszalad és letapizza! Barátnőm nem hagyja de sok mindent végül is nem tud csinálni! Mit tegyek?

Mi ilyenkor a teend?? Mert nekem ez nagyon szarul esik, mióta megtudtam szinte nem is alszom. (szomorú arc)

Legjobb válasz: Sztem neked kéne lépned. Hát te wagy a palijaa.Mér nem beszélsz velük? :O És a bnõd ha nem akarja tegyen lépéseket:oszt.fõ,igazgató,tanárok stb.. Nem egy bonyolult ügy:))

Sztem neked kéne lépned. Hát te wagy a palijaa.Mér nem beszélsz velük? :O És a bnõd ha nem akarja tegyen lépéseket:oszt.fõ, igazgató, tanárok stb.. Nem egy bonyolult ügy:) )
Az elõttem szólók kb. minden eshetõséget felsoroltak, bár az is egy lehtõség, hogy ha a delikvens 14 éves elmúlt, akkor már büntethetõ, és amit leírtál kimeríti a szexuális zaklatás fogalmát... Amit én csinálnék, viszont, (ha van némi tesi fölényed a gyerekkel szemben), tudtára hozni, hogy az arcába lépek, ha megegyszer ezt megengedi magának... De ha képes lennék higgadtam gondolkodni, akkor az igazgatónak szólnék...
Én a helyedbe letépném ezeknek az arcoknak a faszát és a szájukba tömném...
A megfelelõ pillanatban odalépsz, jobbos a gyomorszájra, 5-10 centivel a köldök fölé, aztán amikor összegörnyed, hátulról belerúgsz valamelyik térdhajlatba. Lehetõleg sokan nézzék. Nem is a fájdalom, hanem a nyilvános megszégyenülés használ.
Az elsõ válaszolót nem értem?? Sok mindenkitõl hallottam már ezt a dumát..."biztosan vidéki"....Te meg biztosan pesti vagy! Honnan veszitek ezt a sok baromságot??? Én vidéki vagyok, és büszke vagyok rá. Nem hiszem, hogy különbözne egy városi és egy vidéki iskola. Sõt. Általában pont, hogy a nagyvárosi iskolák a züllöttebbek. Meg kell nézni, hogyan viselkedik egy pesti vagány, és egy vidéki!
Hát, hova jártok?MErt sztem ez vmi vidéki iskola lehet mert leginkább ott vannak ilyen dolgok, és probáljatok beszélni az igazgatóval.
A kérdező hozzászólása: Ez tetszik:) Megfogadom a tanácsod :D
A kérdező hozzászólása: Egyetértek az utolsó válaszolóval!:)
Szia.Hát ne gondolkozz sokat ezen, ha bátor vagy akkor menj oda a srácokhoz aztán intézd el te , csak vigyázz, megfontoltan csináld. sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Én is a verésen gondolkozom, mert máshogy nemértik meg!Köszönöm a válaszokat:)
Nem kell tanár elé menni, rinyálni. Odamész, hasba vágod, felpofozod, ha elég nyomi utána még fel is döntheted. Pofátlanok... Amúgy látom eléggé megy a pesti-vidéki harc. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!