Találatok a következő kifejezésre: Mikor hőmérőzők a (18 db)

Aki nem a pé-t akarja megállapítani, minek hőmérőz?

Tapasztalataim és az itt olvasottak alapján, másra nem jó, és még a pé. is bizonytalanabb, mint ovuteszttel. Ne értsetek félre, tényleg érdekel, nem kötekedek.

Legjobb válasz: Ki pontozza le ezeket a válaszokat? Mi a gondja?

A kérdező hozzászólása: Ki pontozza le ezeket a válaszokat? Mi a gondja?
Elmondom, nekem mire jó. Napról napra szemmel tudom tartani, hogy rendben van-e a ciklusom hormonálisan. és amíg fent marad a hõm a ciklus végén, addig reményem is van, hogy ezúttal nem fog megjönni. Nekem a reggeli hõmérõzés nem nyûg, nem szenvedés, hanem egy újabb remény. Tudom, hogy a hõnek csak a nemvárt után van jelentõsége, babás és nem babs ciklusnál egyaránt magas addig. De: van trifázisos görbe, ami már jóval a nemvárt elõtt is babára utal. Na, én ezt keresem magamon. Eddig sajnos még csak mások görbéjén láttam, és úgy is lett: pozitívat tesztelt. Hátha egyszer nekem is lesz ilyen szerencsém.
Az utolsó válaszolónak igazat kell adnom. Nekünk pár hónap hõmérõzéssel sikerült megtalálni azt a napot, amikor a peteérésem szokott lenni. Aztán amikor még a 26-27. napon is magasabb volt a hõ, mint eddig bármikor, és persze azóta is folyamatason, akkor már sejtettem, hogy jön a bébi. Ennek már 4 hónapja. Én is sok kritikát kaptam, hogy mit méregetek. Nekem ez vált be. És van, akinek akkor sikerül a baba, amikor több hónap hõmérõzés, és ovuteszt után úgy dönt, hogy semmivel nem akar foglalkozni, csak lazítani!
Szia! Elõrebocsátom , én se gúnyolódom , de ez úgy lehet, hogy valaki "kitalálta", hogy a hõt állandóan figyelni kell; ha kell, ha nem. Ha válaszolhatok szerintem így a hõmérõzés is egy picit felesleges ; mert rengeteg dolog befolyásolja a testhõt; és a pé nem mindig tutibiztosan bekövetkezik magas hõ esetén!!! Ovuteszt már ennél tényleg biztonságosabb...
amikor mértem, én arra használtam, hogy tudjam, hogy van-e egyáltalán pé-m. szigoróan utólag!!!
A kérdező hozzászólása: Igen, ez oké. Arra gondolok :"5 nap múlva nemvárom, hõm 36, 8, lehetek terhes?" Elõrebocsátom: nem gúnyolódok! De a nemvártig mindegy, akkor meg minek?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ha hõmérõztök, ha nem, mindenkinek mielõbbi babásodást kívánok!

Hőmérőzök és vasárnap akkor van tüszőrepedés mikor leesik a hő? Mikor kell együtt lenni előtte, aznap vagy amikor emelkedik a hő?

Mindenki mást mond, nem értem...

Legjobb válasz: bocsi a vasárnapot véletlenül írtam oda

A kérdező hozzászólása: bocsi a vasárnapot véletlenül írtam oda
Szia! A hõmérõzés hátránya hogy utolag derül ki mikor van tüszörepedésed. Én úgy olvastam egy szakkönyvben, hogy amikor leesik a hõ akkor van peteérés. A legjobb idõpont az ovuláció elõtt 2 nappal és utána 1 nap.
a hõmérõzésnél tényleg az a gáz, hogy csak a tüszõrepi után tudod meg azt, hogy mikor volt az ovulációd. Ha nagyjából azonos a ciklusod akkor az elvileg mindig ugyanabban az idõpontban van. Igaza van az elõttem szólónak, tényleg akkor van az ovulációd amikor leesik pár tizedet a hõd. Azt tudom javasolni, hogy kétnaponta szexeljetek az általad gondolt idõpont elõtt. Akkor nem tudod eltéveszteni, mert a spermák akár 5 napig is elélnek benned. egyébként biztos pont, hogy megtörtént a tüszõrepid az, ha utána pár tizedet megemelkedik a hõd és úgy is marad a nem várt mensiig. Ha úgy marad és nem esik le utána sem akkor tuti terhes vagy! Sok sikert!!!!!


Szia! Kevés nyálat használsz és várj min:1 órát amíg rászárad. És ne legyen habos.

Mikor hőmérőzők hova a legjobb rakni a hőmérőt?

Legjobb válasz: Szia.Leérdemesebb digitális höméröel me´rni,és szájban a nyelv alatt.e`n is ott mértem.reggeli ébredés,mozgás nélkül,lehetöleg mindíg eggyidöben.38hetes kismama.

Szia.Leérdemesebb digitális höméröel me´rni, és szájban a nyelv alatt.e`n is ott mértem.reggeli ébredés, mozgás nélkül, lehetöleg mindíg eggyidöben.38hetes kismama.
Én a popóra esküszöm mint a babóknál:-)
szia ! én is "szájban" mértem minden reggel, be is jött, már az elsõ megfigyelt hónapban tutira mentünk :) ))). persze kérdés, hogy mennyire szabályos a mesid. nekem mindig tartotta a ritmust, sosem késett, szóval így talán könnyebb volt alapozni a hõmérõzésre is :) . sok sikert és kitartást! :) pusza
Szia! Szájban a legpontosabb, az elsõ hozzászóló nagyon jól leírta / felkelés elõtt /csak annyival egészíteném ki, hogy én úgy tudom a digitális hõmérõk elég bizonytalanok. Amikor nálunk is elindult a babaprojekt, nekem a higanyos lázmérõt javasolta a doki. 35 hetes kismama
Akkor kezd megemelkedni a hõ, ha megtörtén a peteérés, és addig fent is marad, míg meg nem jön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy 6 hónapig szedtem clostibegyet. A gyógyszer után ez a második spontán hónapunk, a múlt hónapban volt peteérésem.
A kérdező hozzászólása: senkinek nincsen véleménye???
Szia! Csak most olvastam a kérdésed. Nekem is most volt clsotis hónapom, és a 32-33 napos ciklusomból 39 napos lett!!! Kiderült hogy a pé- a 25 (!) napon volt. (és onnantól számolva 14 nap a Luteális fázis) =39 Lehet még. Sõt vannak olyan normál hónapok hogy nincs pé. Csak úgy spontán. Igen, nagyon félelmetes, hogy a clostit elvileg azért kapjuk hogy elõsegítse, nem azért hogy megszüntesse... Orvosnál nem voltál UH-n?

Használok ovu tesztet, hőmérőzök, szedek vitamint. Voltam nődokinál, csinált rákszűrés, uh-t, volt vérvizsgálat is. Mit tehetnék még, hogy összejöjjön nekünk is a baba?

6 hónapja próbálkozunk, eddig sikertelenül. Használok ovu tesztet, h?mér?zök, szedek vitamint. Voltam n?dokinál, csinált ráksz?rés, uh-t, volt vérvizsgálat is.Ciklusom rendszeres, van peteérésem is. Nálam minden oké! Nem akarom a páromról feltételezni, hogy vele lehet gond. Nagyon el vagyok keseredve!

Legjobb válasz: Talán ha nem próbálkoznátok ilyen görcsösen..

Talán ha nem próbálkoznátok ilyen görcsösen..
Szia! Én pszichologus helyett egy kineziologust kerestem fel, nekem sokat tudott segiteni.
Mi is 7 hónap után megyünk andrológiára a férjemmel. Úgy gondolom, lehet, hogy nála sincs gond, de legalább õ is megnyugszik, és így talán sikerül a baba. Én a helyetekben nem várnék már túl sokat a párod vizsgálatával! Legyetek túl rajta, nyugodjon meg õ is! Ha nincs gond, úgyis újra te kerülsz terítékre sajna.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkinek. Tegnap úgy döntöttünk, hogy nincs több pé figyelés, nem szedek vitaminokat sem és ha néhány hónapon belül mégsem jön össze a baba, akkor majd megvizsgálják a páromat is. Addig viszont valószínûleg tényleg fel kell keresnem egy pszichológust, mert úgy érzem, hogy nem tudom magamtól elengedni a görcsösen akarást. Köszönöm, hogy írtatok!!!
Szia! Amit még megtehettek, hogy a férjed elmegy andrológiára, Nálad pedig végezhetnek hysteroskopiát /méhtükrözést/ ill. petevezeték átfuvást.
szerintem meg vizsgálják ki a férjedet is! az egyik ismerõsõmnél is ez volt. 10 évi próbálkozás után jött össze a baba. végig a nõt kezelték, mikor v.kinek eszébe jutott az a fantasztikus ötlet, hogy hátha a férfi a "hibás". egy nagyon egyszerû vizsgálattal kiderült, hogy nincs elég spermája, így képtelen természetes úton megtermékenyíteni egy petesejtet. inszeminációt alkalmaztak a dokik, és ma van egy 8 hónapos kislányuk!
szerintem se görcsölj! sok esetben pont akkor jön össze a baba, mikor már nem is számítunk rá. És még egy dolog: ha biztos vagy benne, h egészségügyileg oké minden, de a stressz nem múlik én nagyon javaslom egy pszichológus felkeresését aki segíteni tud lazítani.Sokszor nem is sejtjük, de a sikertelenség mögött valamilyen leli probléma bújik meg.Nagyon drukkolok nektek!
Tényleg ne görcsölj a dolgon, ne használj teszteket, meg hõmérõt, teljesen felesleges. Csak szeretkezzetek, amikor kedvetek van, és kész. Szex után a legjobb, ha a hátadon fekszel, és a feneked alá beraksz egy nagy párnát, és úgy maradsz egy ideig. Nekem ez 2* bejött, mindkétszer elsõ alkalommal állapotos maradtam. :)
Lehet, hogy elsõ hallásra nevetséges - nekem is az volt - de próbáltad már a gyertyázást szeretkezés után? Én a 3. hónapi sikertelenség után megpróbáltam, és összejött.10 hetesek vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Köszönök minden választ! Talán tényleg az lesz a megoldás, ha páromat is megvizsgálják!
A kérdező hozzászólása: Ja! Kb 1 hete puffadt a hasam...
A kérdező hozzászólása: Beágyazódás? Terhes vagyok?
Na és mikor volt aktus? Ez a leglényegesebbbbbb. Én igen is így éreztem a beágyazódást ahogy te leírtad.
A kérdező hozzászólása: 16-án és 19-én, de most nincs hányinger jelenleg, bár volt már az is...
Lehet baba.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ja! Nem pontosan írtam le... Kb. az elsõ "akciónk" utánhoz képest 1 hétre volt a nagyon fájós felfázós érzésem... Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Sajna nem az volt... :(

Kezdő hőmérőző vagyok, mikor van pé, ha leesik a hő, vagy ha felmegy?

Legjobb válasz: Van akinek pé-kor leesik a hõje,de nekem például nem így volt.Csak akkor tudtam biztosan,hogy mikor volt pé-m utólag,amikor a hõm több napon keresztül folyamatosan feljebb volt,mint pé elõtt.

Van akinek pé-kor leesik a hõje, de nekem például nem így volt.Csak akkor tudtam biztosan, hogy mikor volt pé-m utólag, amikor a hõm több napon keresztül folyamatosan feljebb volt, mint pé elõtt.
Elõzõ válaszoló vagyok, még azt elfelejtettem Írni, hogy én mindig abból tudtam, hogy mikor van peteérésem, hogy a hüvelyváladék megváltozott elõtte egy nappal.Bõségesebb és nyálkás volt nem olyan, mint elõtte.
Szia! A peteérés általában az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!