Találatok a következő kifejezésre: Mikor fordul baba (65 db)

Mikor fordul a baba a hang után? Nektek mikor fordult a mondjuk a ti hangotok után? és mindig oda fordult ha szóltatok neki?

Legjobb válasz: A kórházban kapott kiskönyvecske szerint 8 hónaposan KELL a külsõ hang felé fordulni, de már 3 hónaposhoz azt írja, hogy talán tudja, 5 hónaposhoz, hogy valószínûleg tudja. Az én lányomnál 3 hónapos kora után kb. 1 héttel láttam egyértelmûen, hogy odafordul, de nem mindig. Hétfõn volt 4 hónapos és még most is, ha valamiben elmerül, akkor nem mindig fordul a hangra.

A kórházban kapott kiskönyvecske szerint 8 hónaposan KELL a külsõ hang felé fordulni, de már 3 hónaposhoz azt írja, hogy talán tudja, 5 hónaposhoz, hogy valószínûleg tudja. Az én lányomnál 3 hónapos kora után kb. 1 héttel láttam egyértelmûen, hogy odafordul, de nem mindig. Hétfõn volt 4 hónapos és még most is, ha valamiben elmerül, akkor nem mindig fordul a hangra.

Mi a baja lehet a Nokia N97 esemnek, mert nem fordul el mikor oldalra forditom. Megment a szenzorja, vagy miert?

Legjobb válasz: minden olyan telefonon aminek a képernyõje oldalra fordul ha elforgatod, azoknak be kell állítani vhol a beállítások > képernyõ (v máshol) h forduljon el.

minden olyan telefonon aminek a képernyõje oldalra fordul ha elforgatod, azoknak be kell állítani vhol a beállítások > képernyõ (v máshol) h forduljon el.
A kérdező hozzászólása: a ok

Egy input text mezőt mindig form-ba kell rakni? Ha nem így teszünk, mi történik?

Legjobb válasz: Semmi. Nem kötelezõ formba rakni. Az adattovábbítás céljából szokták, de ha te máshogy oldod meg, akkor nem feltétlenül szükséges.

Semmi. Nem kötelezõ formba rakni. Az adattovábbítás céljából szokták, de ha te máshogy oldod meg, akkor nem feltétlenül szükséges.
felrobban a proci!!! Na jó komolyra fordítva: oda rakod ahova szeretnéd. A form cask annyit jelent, hogy a form postolásakor a formban foglalt elemek elküldésre kerülnek. Ha te formon kívül raksz egy inputot amit js postol valahova az is simán járható út.


Mikor fordul be a baba a rendes (fejjel lefele) pozícióba?

Eddig úgy éreztem, mintha keresztben lenne bennem a baba, mert néha az egyik, néha a másik oldalon nyomta ki magát. De ma mintha befordult volna, mert nagyon nyomta a szeméremcsontom és a mellem alatt éreztem a rúgásait. Eddig mindig tudtam törökülésben ülni, de most azért is reklamál és elkezd rúgni. Meg nem is kényelmes. Lehet, hogy befordult? De ez ugye még nem jelenti azt, hogy nem fog ebb?l a pozícióból kimozdulni? 27h km

Legjobb válasz: nekem a 24 dik hét körül éppen csücsült a fenekén rá 1-2 héttel szabályosan éreztem ahogy megfordult és nagyon fájt.. legközelebbi ultrahangon a 32 dik hetin már fejfekvésben volt ahogy gondoltam :) de azt mondják akár még a 36 hét után is forgolódhat, bár nem vszínû- utána már mindíg az volt a papírjaimra irva hogy a koponya lazán illeszkedik a bemenetre, szóval már onnan tuti nem fordul át 16 hónapos a kislányom már :)

nekem a 24 dik hét körül éppen csücsült a fenekén rá 1-2 héttel szabályosan éreztem ahogy megfordult és nagyon fájt.. legközelebbi ultrahangon a 32 dik hetin már fejfekvésben volt ahogy gondoltam :) de azt mondják akár még a 36 hét után is forgolódhat, bár nem vszínû- utána már mindíg az volt a papírjaimra irva hogy a koponya lazán illeszkedik a bemenetre, szóval már onnan tuti nem fordul át 16 hónapos a kislányom már :)
Az én babám a 31 héten fordult be. Nálad még bõven van idõ a fejvégû fekvésbe való forduláshoz!
33 hetes vcagyok, az én babám most fordult át rossz irányba! Mármint 28.hét körül lent volt a feje, de hétvégén visszafordult, a doki meg is jegyezte hétfõn, hogy most kellett volna a másik irányba fordulni, de még van ideje átfordulni....
A mostani terhességemnél a 28. heti uh-n már fejvégû fekvésben volt. De az elõzõ 2 gyerkõc is legkésõbb a 30. hétre befordult. Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! Üdv:31heteske
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Akkor ha már nem fordul vissza, akkor egészen a terhesség végéig így fog fájni a szeméremcsontom???

Mikor fordul be a baba? Teljesen idegroncs vagyok mit tegyek?

36hetes vagyok és nem akar megfordulni a baba a dokim közölte ha nem fordul be programozott császárral júl16án megszületik a baba.Engem nem is az érdekel,hogy fáj utánna meg hosszú ideig gyógyulok mert megemberelem magamat stb,de mikor kiveszik fé óra mulva elveszik és csak 8óra mulva láthatom ha felálltam stb..mondván nemt udom ellátni,de ott lesz az apuci is akkor nem értem mért nem maradhat mellettünk .Úgy tudom a babáknak az els? pár óra nagyon fontos a köt?dés szempontjából,hogy a szül?kkel legyen és én pont ezt nem érhetem meg vele.Már álmomban is katéterekkel mem branülökkel álmodom,meg,hogy meg sem bírok mozdulni..tudom,hogy ez nem normális de hiába beszélgetek a kicsihez nem történik semmi.Õ sztem még jobben érzi,hogy ideges vagyok,nem tudom ,hogy kezeljem ezt.Segítsetek légyszives,mert lelkileg totál padlón vagyok.Köszönöm

Legjobb válasz: Szia! Szerintem legelõször is nyugodj meg, mert tényleg a babának ártassz a sok idegeskedéssel! Nekem az elsõ babám az utolsó két napban fordult meg szülés elõtt! Lehet,hogy még neked is befordul. Ha nem, akkor se idegeskedj.Mindig az adott szituációhoz kell alkalmazkodnunk - most ráadásul mindkettõtök érdekében! Inkább legyen úgymond biztonságos császár a babára nézve, minthogy bármi baj legyen! Az valóban rossz, hogy csak késõbb láthatod, de azután gondolj arra, hogy mindig veled lesz az egészséges, szép kisbabátok! úgyhogy fel a fejjel és nyugi! Még annyit, hogy amikor az elsõ babámat természetes úton szültem nem tágultam, 1 napig kézzel tágítottak, több mint 12 óra telt el a magzatvízelfolyás és szülés között, nem adtak idõben a babának injekciót, ezért két hétig nagyon beteg lett! A gátvarrásom a kiszedés után szétnyílt, szintén két hétig hippermangán tablettát tettek az eleven sebbe! Úgyhogyha választhatnék mindenképpen a programozott császárt választanám a leírtak miatt!Nem riogatásnak szánom,csak azt szeretném, hogy van bizony pozitív oldala is a császárnak! Szép, könnyû szülést kívánok, gyönyörû, egészséges babóval!

Szia! Szerintem legelõször is nyugodj meg, mert tényleg a babának ártassz a sok idegeskedéssel! Nekem az elsõ babám az utolsó két napban fordult meg szülés elõtt! Lehet, hogy még neked is befordul. Ha nem, akkor se idegeskedj.Mindig az adott szituációhoz kell alkalmazkodnunk - most ráadásul mindkettõtök érdekében! Inkább legyen úgymond biztonságos császár a babára nézve, minthogy bármi baj legyen! Az valóban rossz, hogy csak késõbb láthatod, de azután gondolj arra, hogy mindig veled lesz az egészséges, szép kisbabátok! úgyhogy fel a fejjel és nyugi! Még annyit, hogy amikor az elsõ babámat természetes úton szültem nem tágultam, 1 napig kézzel tágítottak, több mint 12 óra telt el a magzatvízelfolyás és szülés között, nem adtak idõben a babának injekciót, ezért két hétig nagyon beteg lett! A gátvarrásom a kiszedés után szétnyílt, szintén két hétig hippermangán tablettát tettek az eleven sebbe! Úgyhogyha választhatnék mindenképpen a programozott császárt választanám a leírtak miatt!Nem riogatásnak szánom, csak azt szeretném, hogy van bizony pozitív oldala is a császárnak! Szép, könnyû szülést kívánok, gyönyörû, egészséges babóval!
szia 29 hetes vagyok és még nekem sem fordult meg a baba!nem tudom mi lesz!majd csak meg fordul
Szia Latom eleg sokan probalnak segiteni es lehet hogy mar valamelyik sikerult is de gondoltam azert megprobalok en is neked tippet adni hatha sikerul es megfordul a babad. Egy ismerosommeleset meg ugyanez hogy a babucija nem akart megfordulni es valaki azt javasolta neki hogy vegyen hard rock zenet es jo hangsra kapcsolva tegye a pocijahoz a bordakhoz ahol a baba feje van es lass csodat a baba megfordult. Remelem tudtam segiteni. Sok szerencset! 36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást ez jól esett.Komolyan kicsit megkönnyebbültem.Remélem minden jó lesz, nem szültem még sosem, kipróbálnám a természetes szülést végtére is így vagyunk megtervezve sztem, nekem ez a császáros dolog olyan könnyûnek tûnik..ezt nem a fájdalomra meg a gyógyulásra értem, de én szenvednék kicsit érte.Nem tudom miért, ezt tartanám természetesnek.Hát majd eldönti a baba mit akar, mert itt én már nem nagyon tudok mit tenni.Csak az a baj ha az ember reggelre szül akor nem biztos, hogy pl aznap tudok a babával lenni, mert ha este születik akkor okés, hogy reggel pihenten találkozok vele, de ha nem..az sok idõ..
Szai! Én is császárral szültem, de nekem bent lehetett a párom! Igaz a babát csak reggel kaptam meg (20.49-or született) de én már másnap tudtam járkálni, leülni, feküdni, igaz nem túl gyors tempóban, de eltudtam látni a babát! Tejcsim az a 4napra lett, és mire hazamentünk már nem is éreztema mûtét helyét! Viszont láttam olyan természetes úton szült anyukákat akik a 3-4 napon még csak enni kérték el a babájukat, mert annyira kivoltak a 20-30órás vajúdástól.Véres szemekkel, repedt gáttal....á! Én most a 9hétben vagyok, de ha lehet ismét császárral akarok szülni! A kisfiam most 20hónapos lesz, és rettentõ anyás, most szokott le pl az ölben alvásról (muszáj volt, ha nem jött volna atesó maradhatott volna még), nélülem 1percet sem bír ki. Ennyit az elsõ pillanatokról. Amúgy szerinetm akkor egy baba, pont a szülés megrázkódtatását piheni ki, vagyis kb 8óra múlva kezd ismerkedni veled.(ez lehet hogy marhaság, de szerinetm van valós alapja) Szóval sok sikert! Remélem úgy tud megszületni a picid, ahogy mindkettõtöknek a legtökéletesebb lesz!
A kérdező hozzászólása: Én csak azt nem értem, hogy okés, hogy én nem tudom ellátni a babát, de a férjem is ottlesz velem és mért nem endegik, hogy mellete legyen és õ cumiztassa meg...ezt nem tudom felfogni, mert egy bababrát khban fogok szülni ahol természetes szülés mellet is 2-3óráig velünk lehet, majd ha felvittek a gyermekágyra akkor ott is már, szval ezt nem értem.A farfekvésbõl meg nem engedi a dokim megszülni hiába alkudoztam vele, mert azt mondja a baba feje a legnagyobb ami utóljára jönne ki és beszorulhat, gondolom volt már gond ebbõ..uhogy ezért nem engedi meg.Bízom benne én is, hogy megfordul még, de kipróbálom akkor ezeket a kutyapózokat meg a simizést is, köszönöm a tippeket:) hátha segít:)
szia én a kötõdéssel kapcsolatban szeretném neked írni, hogy én császárral születtem, anyu szoptatni se tudott, szóval tápszeres voltam az elsõ pillanattól fogva, de szerintem nálam anyásabb "gyerek" nincs a világon.a kötõdés ezek szerint nem kimondottan azért lesz, mert természetes módon szülsz+tudsz szoptatni. ne idegeskedj! boldog babavárást, és babázást kívánok egy 34 hetes kismama
Szia! Nekem a a 37. héten fordult meg a babám a farfekvésbõl. Elõszõr keresztbe fordult, majd éjszaka még egy fél fordulatott tett. Még van rá esélyed, hogy megforduljon. Engem a 39. héten császároztak (más okból)A babám 3050g volt 52 cm. Ezt csak azért írom mert nem volt olyan kicsi és mégis megtudott fordulni. Egyébként a császármetszéstõl ne félj. Az elsõ 24 óra nem lesz könnyû. Igyál sokat a mûtét után. Azért nem maradhat a pici, mert infúziót fogsz kapni és úgy nehéz lenne etetni meg tartani. Nekem mûtét után kb.8 óra múlva hozták a kicsit, de csak annyira hogy megetessem.És tényleg csak másnapra kaptam meg. Ha erre is kerülne a sor ne idegeskedj, nekem a 3. napon már volt tejem és jól szopott a pici. A lényeg hogy minél hamarabb kelj fel és egyenesedj ki, ami tudom nehéz , de utána sokkal jobb lesz. Kívánom, hogy megforduljon a babóka. A lényeg pedig a végeredmény.
VAn akinek a vajúdás alatt fordul meg a babája, tehát még neked is bõven megfordulhat:-) Simizg sokat egyik irányban fentrõl lefele, de soha ne körköröesen!! EGy alptrükk, hogy helyezkedj négykézlábra, és a kezed engedd lejjeb, afejed tedd párnára, hogy a feneked magasabban legyen. Erre meg szoktak fordulni. nekem állati kényelmes így, de én meg attól félek, hogy kifordul a babám, mert a feje van lennt.:-) Tényleg ne félj, még bõven van ideje forgolódni!! És ha császár, hát legyen, fontosabb az egészségetek-bár faros babát is meg lehet szülni, erre még rábeszélheted a dokidat- a lényeg, hogy ne legyen baj. Próbáld ere hangolni magad, és max kellemes megleptés ér. (én azért vagyok ideg, mert túlhordom a babám, és nem akarok indítást. És nem hasnál semmi, baba nem akar kijönni...:-( )
Kedves utolsó - akkor 29 hetes kismama - megfordult végül a babád? Mert nekem most a 33. héten még mindig nem... Ja és a kérdést feltevõ? Övé is érdekelne :)
"Windows8 at felraktam a gépemre" Mazochista vagy?
Itt úgy néz ki, legalábbis szerintem driver gond van. Frissítsd, töltsd le a legújabbat.
A kérdező hozzászólása: Már az új van rajta
A kérdező hozzászólása: Nemtom mit csináljal vele :/
Esetleg fordulj informatikushiz számitógép szaküzlet szervizébe ott ha tudják beállitjék a programokat windows t ha rosszul van telepitve akkor bizony újrafogják telepiteni, mert én is voltam ugy a vistával egy üzlet szervize rosszul telepitete a windows t a játék félig indult el csak a zenéje a windows újratelepitése driverok letöltése oldota meg a problémát. Ha nemlesz jó a játék akkor 2 lehetöség van elgondolkodsz hogy windows t válltasz 7 re vagy valami másra vagy lemondasz eröl a játékról. Kérdezösködj ismerösöktöl, neten másoknak hogy müködik a játék lehet a video kártya nemjó hozzá ? Más windows on futott e az adot játék ?

Szerintetek mi a baja a teknősömnek? nem eszik, nem kakil, nem fordul meg ha a páncéljára fordítom. Lent több minden

már jó pár napja nem evett a tekn?söm, csak tegnap pár falat parizert. másfél hete nincs ürülék a terráriumában. kb. ugyanennyi ideje csukva van a szeme a vízben. tegnap délután desztillált vizet raktam a terráriumba, akkor kinyitotta a szemét de ma reggel már csukva volt neki. kivettem hogy had mászkáljon a padlón amíg cserélem a vizét, gondoltam megnézem hogy nem-e beteg (a hátára fordítottam) és egyáltalán nem akart megfordulni, olyan volt mint aki meghalt. 4 hónap körüli sárgafül? ékszertekn?s. szerintetek van esélye az életben maradásra?

Legjobb válasz: Miért nem hívod fel az egyik állatorvost legalább? Hátha megtudnál valamit, igaz...

Miért nem hívod fel az egyik állatorvost legalább? Hátha megtudnál valamit, igaz...
Ugyanez volt az én térképteknõsömmel. Neki egy ritka idegrendszer problémája volt, úgy nézett ki, mintha végkimerülésben szenvedne. Ugyanez, amit írtál, nem evett, nem mozgott, csukva voltak a szemei, nem ürített. Ezt leginkább egy baktérium okozza, ami a vízben van. 5 hónap bénaság után pusztult el, ezalatt egy milit sem nõt és egy grammot sem hízott. Sûrûn cseréld a vizet, legalább 3 naponta. A terrárium fölé szereld be azt a piros halogén izzót, amivel az arcodat lámpázod ha megvagy fázva. Ha van teraszod, akkor az lenne a legtutibb, oda kirakni, ha süt nap, mert sok D-vitaminra van szüksége. Emellett adj neki apróra vágott paradicsomot, salátát, vagy egyéb komposztott, mellette meg mindent megeszik, amit a ház körül és/vagy házon belül találsz (giliszta, tücsök, pók, légy) Ezzel a fehérje is le van tudva.
A kérdező hozzászólása: Szegény, részvétem. És koszi a valaszt
Vidd el állatorvoshoz. és ne parizert adj neki, mert ilyen kezelt kajákat nem lehet nekik adni!!!!
Parizerrel egyáltalán nem szabad etetni! Lehet hogy az ismerõsök meg mindenki helyesli és minden jót mondanak róla, de hosszú távon ártalmas! A való életben sem parizerrel táplálkozik, hanem amit a vízben talál (halak, rákok, idõsebb korban pedig néhány hínárfajjal és egyéb növényekkel) és desztilált vízben sem szabad tartani, mert nem jó neki! A fiatal ékszerteknõsök halat hallal esznek! Emelett adhatsz neki rákot, csigát stb. A fagyasztott kishal a legjobb mert megvan benne minden. Kisdarabokra felvágod és adhatod neki. A vízrõl meg annyit hogy lehet kapni ilyen kis flakonokban lötyit ami megköti a klórt és az egyéb anyagokat a csapvízbõl. Abból öntesz egy keveset a csere után a vizébe, megkavarod majd egy pár perc után mehet vissza. Ha feljavítod a tartási körülményeit és az esetleges betegsége sem vészes, egy kis idõn belül meggyógyul, de mindenképpen VIDD EL ÁLLATORVOSHOZ!
A kérdező hozzászólása: Van itthon szárított ràk és kétféle táp de egyikbõl sem eszik . holnap megyek a városba és mindent megveszek. koszi a valaszokat
ne tápot, hanem HALAT HALLAL

Mi a baja a Need for Speed - Pro Streetemnek?

Elindítom a karrier módot, lemegy az els? videó és amikor már a verseny jönne be kilép. Minimum grafikán játszok de a gépemnek a max grafikát is vinnie kéne. Annyi gyengeség van a gépemben hogy egy 256Mbos chipsetes videókártyám van integrálva az alaplapba és se VGA-s se PCI-os nincs :/ Ez lenne a baj?

Mi a baja a need for speed carbonnak?

feltelepítettem a need for speed carbont és elsőre indult meg minden de kiléptem és amikor újra elakartam indítani eljutott odáig hogy click to continue és utána kilép + bejön vmi izé hog leállt a működése.

Legjobb válasz: Szerintem crack probléma lehet, szedjél neki másikat.

Szerintem crack probléma lehet, szedjél neki másikat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!