Találatok a következő kifejezésre: Mikor fordul a baba, (61 db)

Mikor fordul a baba a hang után? Nektek mikor fordult a mondjuk a ti hangotok után? és mindig oda fordult ha szóltatok neki?

Legjobb válasz: A kórházban kapott kiskönyvecske szerint 8 hónaposan KELL a külsõ hang felé fordulni, de már 3 hónaposhoz azt írja, hogy talán tudja, 5 hónaposhoz, hogy valószínûleg tudja. Az én lányomnál 3 hónapos kora után kb. 1 héttel láttam egyértelmûen, hogy odafordul, de nem mindig. Hétfõn volt 4 hónapos és még most is, ha valamiben elmerül, akkor nem mindig fordul a hangra.

A kórházban kapott kiskönyvecske szerint 8 hónaposan KELL a külsõ hang felé fordulni, de már 3 hónaposhoz azt írja, hogy talán tudja, 5 hónaposhoz, hogy valószínûleg tudja. Az én lányomnál 3 hónapos kora után kb. 1 héttel láttam egyértelmûen, hogy odafordul, de nem mindig. Hétfõn volt 4 hónapos és még most is, ha valamiben elmerül, akkor nem mindig fordul a hangra.

Mikor fordul a baba lefelé amikor már úgy marad? Mikortól nem kell tartani farfekvéstől?

Bocsi, ha értelmetlen voltam:)

Legjobb válasz: az teljesen jó.nekem is akörül fordult be.ugyan a doki mondta,hogy még változhat a tartása de végülis ugy maradt végig

az teljesen jó.nekem is akörül fordult be.ugyan a doki mondta, hogy még változhat a tartása de végülis ugy maradt végig
NEkem még az utolsó hónapban is azt mondták hogy megfordulhat.
Természetesen jó! De... még "csak" a 20. hétben jársz, ez félidõ. Az elkövetkezõ kb. 20 hétben még rengeteget fog mozogni a babád. Fõleg az utolsó trimeszterig, hiszen az utolsó idõben fejlõdnek nagyon sokat (hosszúság, súly). Tehát ahogy nõ, úgy lesz a helye is egyre kisebb. Nekem is sokszor volt fejvégû fekvéses a törpém, de még a 34. héten is volt, hogy harántban feküdt amikor ultrahangon voltam. A 37. heti vizsgálaton mondta azt az orvosom, hogy valószínûleg már marad a fejvégû fekvés és "megnyugodhatok".

Először hasról hátra vagy hátról hasra fordul a baba? Mennyi idős korában kezd majd forogni? És ha utál hason lenni mi fogja "motiválni" abban, hogy hasra forduljon? 2 hós baba

Legjobb válasz: Én fiam is utált hason lenni!3 hónaposan kezdtem el tudatosan hasra tenni, minden nap pár percre,játék idõben, elé tettem valami izgi játékot, hogy emelgesse a fejét.Ez után már hason is aludt, úgy megszerette.De fordulni elõször 6 hónaposan fordult, elõször hátról hasra,majd fordítva.Azóta meg sem lehet állítani, most 7 hónapos:) Hidd el, fejlõdik, egyre érdekesebb lesz neki minden és az fogja a legjobban motiválni, amit nem akarod, hogy megfogjon:)A fiamat jóformán nem is érdekli a játékai!De ha a kezébe adok egy mûanyag tálat a konyhából, na azzal eljátszik egy csomó ideig!Ilyen még a DVD, CD, kulcsok, telefonok....persze ezeket nem adom oda neki, van is belõle balhé:D

Én fiam is utált hason lenni!3 hónaposan kezdtem el tudatosan hasra tenni, minden nap pár percre, játék idõben, elé tettem valami izgi játékot, hogy emelgesse a fejét.Ez után már hason is aludt, úgy megszerette.De fordulni elõször 6 hónaposan fordult, elõször hátról hasra, majd fordítva.Azóta meg sem lehet állítani, most 7 hónapos:) Hidd el, fejlõdik, egyre érdekesebb lesz neki minden és az fogja a legjobban motiválni, amit nem akarod, hogy megfogjon:) A fiamat jóformán nem is érdekli a játékai!De ha a kezébe adok egy mûanyag tálat a konyhából, na azzal eljátszik egy csomó ideig!Ilyen még a DVD, CD, kulcsok, telefonok....persze ezeket nem adom oda neki, van is belõle balhé:D
Általában hasról hátra elõször, mert tudja tolni magát a kezével. Az én fiam pont 4 hónapos volt, amikor hasról hátra, és pont 6 hónapos, amikor hátról hasra is fordult. Õ is utált hason lenni, de napi 2-3-szor 4-5 percet 'muszáj' volt neki, mert így ráérzett az ízére, és erõsödtek a nyaki és hátizmai. Motiválni az fogja, hogy felfedezze a körülötte lévõ világot, 4-5-6 hónaposan már nagyon kíváncsiak és unnak egyhelyben heverészni.
Az én picurom is utált hason lenni, aztán egyszer a szopizós párnán hasaltattam, mert fájt a pocija. Na, az megtetszett neki, mert könnyebben fel tudta emelni a fejét. Azóta egész jól elvan hason és már szépen tartja a fejét is. Sõt, már hasról hátra tud fordulni! Most 4 hónapos.
Az enyém hátról hasra fordult elõször, merthogy utált hason lenni. kb. 3, 5 hós volt. Mi már kínunkban azt csináltuk, hogy hasra tettük a tv elõtt, vagy egy tükröt tettünk elé, hogy ha hason van, ne ordítson. Bevált, fõleg a tükrös módszer, utána már nem akart háton lenni.
Jaj, rosszul írtam, 5 hósan fordult meg elõször, nem 3, 5 hósan.
Lánykám 3 hónapos volt amikor hátról hasra fordult, pedig utált hason lenni. Ettõl a perctõl kezdve hogy megfordult pedig egyfolytában hason volt. rá pont egy hónap múlva vissza is fordult, 5 hónaposan már kúszott. Most 5, 5 hónapos és tegnap négykézlábra állt!!!:)
Ezek a válaszok engem is megnyugtattak, mert az én kisfiam is utál hason lenni, és félrem hogy nem fog forogni. Általában végig üvölti azt a pár percet, míg úgy van. A tévét viszont szereti (bármennyire is nem szeretném, hogy nézze), úgyhogy ki fogjuk próbálni az egyik válaszoló általi tévés és tükrös módszert, hátha beválik.
A fiam tegnap 3 hónaposan és egy hetesen hátról hasra fordult (azóta ez a kedvenc elfoglaltsága), a hasról hátra verzión egy hete túlvagyunk. Semmi jelentõsége, de azért büszke vagyok. :)


2001-es évjáratú Ford Focus-om van és, ha bekapcsolom az első ablaktörlőt kivágja a biztosítékot! Mi lehet a baja?

Villamossági szerel?nél már voltam vele de nem jöttek rá hol lehet a hiba! :(

Legjobb válasz: Akkor az nem szerelõ volt, hanem kontár. Lehet rövidzár, ki kell mérni mûszerrel.

Akkor az nem szerelõ volt, hanem kontár. Lehet rövidzár, ki kell mérni mûszerrel.
Én még csak tanuló szerelõ vagyok de ezt még én is ki tudnám mérni egy multiméterrel.. Vidd jobb szakihoz, az elõbbihez pedig ne vidd az autót többet.
Azonnal kicsapja vagy van egy kicsi várakozási idõ? Ha azonnal akkor zárlatos a vezeték valahol ha eltelik egy kis idõ (pár másodperc) akkor pedig csak meg van szorulva a mozgatószerkezete és túl nagy áramot vesz fel és ezért "csapja" ki. Ha ez van akkor írj a szélvédõ alatti mûanyagot le kell szedni és megzsírozni.
A kérdező hozzászólása: Nem azonnal csapja ki hanem egyet (néha felet) töröl és utána
Akkor vagy szorul vagy kicsi biztosíték van benne. Nézz utána mekkora kell bele.
Ha gondolod írd le melyik irányból hányadik bizti az és megnézem neked mivel nekem is ilyen autóm van :)

Mi lehet a baja a Battle for middle earth 2 nek?

Haverommal régebben játszotunk a bfme 2 de már le törölte és újra rakta de amikor el inditja azt irja ki bfme2 müködése leáll ekkor még xp volt a gépén nem rég rakta fel a win7 et és ott is ugyan ez a probléma. Valami ötlet mi lehet a baj?? A játék eredeti

Ford focus 1.4. Nem pörög ki a motor. Mi lehet a baja?

alkalmanként most már elég gyakran fenn áll ez a gond. Rálépek a gázra és nem pörög. jár alapjáraton de oda lépek és 3e fordulatnál mintha lezabálna. de ha óvatosan lépek oda is ez a gond. üzemanyag szûrõk lettek eddig cserélve. van aki azt mondja hogy az üzemanyag szivattyú, én azt találtam hogy az egyik gyujtó kábel könnyedén jön le fel az elosztófedélen! de ma rá adtam a gyujtást és mintha pukkant volna valami a kormány alatt. tompa koppanás volt mintha a biztit levágná. elsõnek olyanokat csinált hogy leejtette a km órát. utána már nem csak le ejtette de közben gyengült a motor de csak egy picit. majd jött ez a kipörgõs probléma. vannak akik azt mondják szivattyú. van aki a kábelra gyanakszik. van aki az agyát mondja az autónak. járt már így valaki? mi volt a baja és mennyibe került?

Legjobb válasz: olvastasd ki a hibát belõle egy szerelõvel,lehet segít... Hátha kidob valami szenzor hibát.

olvastasd ki a hibát belõle egy szerelõvel, lehet segít... Hátha kidob valami szenzor hibát.
elõzõ: lambdaszonda?
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); a gép nem mutat hibát! szivattyúra gyanakszok, de hangot nem ad mint mondták mikor rosszalkodik így passz. most itt van elõttem a gyujtás elosztó fedél. az alján lévõ szigetelés nincs megrepedve úgy látszik de az oldalán a mûanyag elég komolyan meg van repedve itt ott. egyik gyújtó kábelre ami csatlakozik az elosztóra pipa, arra most tette vissza fel azt a kis rogót ami ott tartja, eddig a gyujtás elosztó fedélbe volt a pipa alatt. nem tudom ez okozhat ott zavart? lambdaszomdát eddig csak egy ember említette de azt nem nézte senki. tegnapi 60e ft os árajánlat után, hogy kicserélik a szivattyút a tankba és kimossák a tankot, és asztalos létemre neki álltam berhelni. kedden mindenféleképpen megy az autó szerelõhöz ha addig nem oldódna meg! és a szivattyúra még azt se mondták hogy nagy az esély hogy ez a baja, csak annyit hogy ha nem ez a baja akkor az új benne marad és megyünk tovább. nekem ilyet ne mondjon egy 4e ft ba dolgozó szerelõ...

Ford fiestám van.2004 es ambiente 1.3 motorral. És az a gondom, hogy néha kivillan és világít a motorhiba jelző lámpa. Mi lehet a baja?

Sárga jelzés. Néha ég folyamatosan 40 km en keresztül valamikor meg kise gyullad. Mi lehet ez szerintetek ? A lambda szonda nem hiszem, mert akkor nem aludna el? Olajcsere se lehet mert most cseréltem a motorba olajat ?

Legjobb válasz: 2millió+1 dolgot jelenthet. Ki kell olvastatni a hibatárolót.

2millió+1 dolgot jelenthet. Ki kell olvastatni a hibatárolót.

Mi lehet a baja a Need For Speed U2-nek?

Na szóval az a baja a játéknak, hogy rendesen fut meg minden, de általában amikor vége van egy versenynek, akkor kilép a játékból, és az a hibajelentés elküldése jelenik meg!!!

Legjobb válasz: telepítsd újra,valószinûleg a telepítéskor hiba lépett fel.

telepítsd újra, valószinûleg a telepítéskor hiba lépett fel.
Az már valami! Dobd ki!
Az adott oldal hátsó lámpájának testvezetékével van a gond. Kösd le a kaszniról, pucold meg az érintkezõt, és a kasznit is, majd rakd össze.
Testelési hiba lesz a hátsó lámpatestnél.
Lehet, hogy csak lelazult egy testkábel, esetleg a hátsó lámpát vedd ki, nézd meg a csatlakozásokat, a vezetékeket, nincs-e valamelyik megsérülve, és nézd ás a test kábelek rögzítését.
A kérdező hozzászólása: A hátsó lámpatest termináljának az egyik csatija /test/ volt a hibás. Valószínûleg majd cserélnem kell, mert a mûanyag kissé megolvadt ezért lazult meg az érintkezés. De ideiglenesen jó lett! Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!