Találatok a következő kifejezésre: Mikor fordul a (844 db)

Mikor fordul a baba a hang után? Nektek mikor fordult a mondjuk a ti hangotok után? és mindig oda fordult ha szóltatok neki?

Legjobb válasz: A kórházban kapott kiskönyvecske szerint 8 hónaposan KELL a külsõ hang felé fordulni, de már 3 hónaposhoz azt írja, hogy talán tudja, 5 hónaposhoz, hogy valószínûleg tudja. Az én lányomnál 3 hónapos kora után kb. 1 héttel láttam egyértelmûen, hogy odafordul, de nem mindig. Hétfõn volt 4 hónapos és még most is, ha valamiben elmerül, akkor nem mindig fordul a hangra.

A kórházban kapott kiskönyvecske szerint 8 hónaposan KELL a külsõ hang felé fordulni, de már 3 hónaposhoz azt írja, hogy talán tudja, 5 hónaposhoz, hogy valószínûleg tudja. Az én lányomnál 3 hónapos kora után kb. 1 héttel láttam egyértelmûen, hogy odafordul, de nem mindig. Hétfõn volt 4 hónapos és még most is, ha valamiben elmerül, akkor nem mindig fordul a hangra.

Mikor fordul a hátsó (far)?

Legjobb válasz: Micsoda??? Ezt nem vágom bocsi...

Micsoda??? Ezt nem vágom bocsi...
??????
A kérdező hozzászólása: beabaszaaaajujjj xD xD
WTFG????
ha ?
A kérdező hozzászólása: Mit nem lehet ezen érteni? xD

Mikor fordul a hátára?

4 hónapos a babám, csak hason tud aludni, és pár napja éjszaka, álmában a hátára fordul. De csak álmában, napközben nem csinálja. Mennyi id?, mire ébren is forogni kezd?

Legjobb válasz: Kisfiam 4,5 hósan fordult hasra, 5 hósan vissza.

Kisfiam 4, 5 hósan fordult hasra, 5 hósan vissza.
Lányom 3 hónaposan hátára, 4 hónaposan hasra fordult. Még a nem fiatal doktornénink is teljesen kiakadt rajta. Fiam 4 hónaposan hátára, 5 hónaposan hasra fordult.
Az én kislányom 3, 5 hósan fordult hasról hátra, majd vissza 5 hónaposan.


Mikor fordul a relációsjel a logaritmikius egyenlőtlenségeknél?

Legjobb válasz: hogyha az alap 0 és 1 között van

hogyha az alap 0 és 1 között van
ha -1gyel szorzunk vagy osztunk
A kérdező hozzászólása: 0<= a <=1 ?
egyenlõség nem megengedett 0 < a < 1
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Mikor fordul a baba lefelé amikor már úgy marad? Mikortól nem kell tartani farfekvéstől?

Bocsi, ha értelmetlen voltam:)

Legjobb válasz: az teljesen jó.nekem is akörül fordult be.ugyan a doki mondta,hogy még változhat a tartása de végülis ugy maradt végig

az teljesen jó.nekem is akörül fordult be.ugyan a doki mondta, hogy még változhat a tartása de végülis ugy maradt végig
NEkem még az utolsó hónapban is azt mondták hogy megfordulhat.
Természetesen jó! De... még "csak" a 20. hétben jársz, ez félidõ. Az elkövetkezõ kb. 20 hétben még rengeteget fog mozogni a babád. Fõleg az utolsó trimeszterig, hiszen az utolsó idõben fejlõdnek nagyon sokat (hosszúság, súly). Tehát ahogy nõ, úgy lesz a helye is egyre kisebb. Nekem is sokszor volt fejvégû fekvéses a törpém, de még a 34. héten is volt, hogy harántban feküdt amikor ultrahangon voltam. A 37. heti vizsgálaton mondta azt az orvosom, hogy valószínûleg már marad a fejvégû fekvés és "megnyugodhatok".

ANGOL! Az if-es mondatoknál mit jelent a HAD IT NOT BEEN FOR, a IF IT WAS NOT FOR és a BUT FOR kezdés?

Pl. But for your help we managed o get out of prison. If it wasn't for my cat, Polly, I would be lonely. Minek feleltethetők meg? A tankönyv semmi használhatót nem ír.

Legjobb válasz: Az elsõ mondat elég fura, mivel kb. azt jelenti, hogy 'had it not been for your help' i.e. if you hadn't helped (us), viszont a második fele úgy lenne értelmes, hogy 'we wouldn't have managed'. Ez vsz elírás lehet, akkor is, ha könyvbõl vetted. A másik mondat egyértelmûbb: If it wasn't for my cat= If I didn't have my cat

Az elsõ mondat elég fura, mivel kb. azt jelenti, hogy 'had it not been for your help' i.e. if you hadn't helped (us), viszont a második fele úgy lenne értelmes, hogy 'we wouldn't have managed'. Ez vsz elírás lehet, akkor is, ha könyvbõl vetted. A másik mondat egyértelmûbb: If it wasn't for my cat= If I didn't have my cat

Mi a különbség a kettő között? I looking for a man. I search a man.

Legjobb válasz: A 'look for something' jelentése: valamit megpróbálni megpróbálni megkeresni, tehát nem tudjuk hol van, csak próbálkozunk. A 'search for something' jelentése: valamit komolyan keresni, úgy hogy már sejtésünk van a hollétérõl. Például: I'm looking for a girl I dream of. (fogalmam sincs hol van, mert még nem találkoztam vele) I'm searching for the key to the cellar. (nagyjából sejtem hol van, mert már volt a kezemben) A legfgontosabb, hogy érezd a különbségeket, nem csak ebben az esetben, úgy általában rá kell érezni és akkor már zsigerbõl tudod majd használni.

A 'look for something' jelentése: valamit megpróbálni megpróbálni megkeresni, tehát nem tudjuk hol van, csak próbálkozunk. A 'search for something' jelentése: valamit komolyan keresni, úgy hogy már sejtésünk van a hollétérõl. Például: I'm looking for a girl I dream of. (fogalmam sincs hol van, mert még nem találkoztam vele) I'm searching for the key to the cellar. (nagyjából sejtem hol van, mert már volt a kezemben) A legfgontosabb, hogy érezd a különbségeket, nem csak ebben az esetben, úgy általában rá kell érezni és akkor már zsigerbõl tudod majd használni.
Elõzõ vagyok a kérdésed hibád: VAGY I'M looking for vagy I look for
Az elsõ és legfontosabb különbség, hogy az "I search a man" kifejezés nyelvtanilag helyes, az "I looking for a man" pedig nyelvtanilag helytelen. De komolyra fordítva a szót, a "search somebody" kifejezés azt jelenti, hogy megmotozni - tehát "I search a man" = "megmotozok egy férfit" A másik kifejezés így helyes nyelvtanilag: "I am looking for a man" (vagy "I'm looking for a man") = "férfit keresek" Emellett más az igeidõ is: "I search ..." - Present Simple (egyszerû jelen), "I'm looking (for) ..." Present Continuous (folyamatos jelen) Lehetne még részletezni, de lényegében ennyi.
A kérdező hozzászólása: Igen, miután elküldtem, rájöttem, hogy I'm, csak aztán elfelejtkeztem róla.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Eddig sosem akartam használni a megmotozni szót, amikor szóvicceket gyártok, de ezentúl fogom.

6hónapos babám már 2hónapja hátáról a hasára fordul. Mikor fordul vissza?

Legjobb válasz: Hamarosan biztos. :o) Addig meg forgasd át, ha már nagyon nyûglõdik. Mi is itt tartunk épp, néha sikerül neki, bár szerintem nem direkt csinálja...

Hamarosan biztos. :o) Addig meg forgasd át, ha már nagyon nyûglõdik. Mi is itt tartunk épp, néha sikerül neki, bár szerintem nem direkt csinálja...
Az én fiam 3 és fél hónaposan fordult hasról hátra, csinálta egy hétig, aztán 5 hétig nem:) Másfél hónapja csinálja újra, folyamatosan, de csak 2 hete sikerült neki a hátáról a hasára fordulni. Szóval gyereke válogatja:) De ha az enyémbõl indulok ki, szerintem 1-2 hét, és a tiéd is vígan forgolódni fog:)
Kisfiam 11 hónaposan kezdett forgolódni. Nem erõltettük, pedig a doktornõ így tett volna. Most 13 hónapos. Ugyan tud már forgolódni, de ahogy észreveszem , nem igazán akar. Kényelmes a drágám...:)
Az én pici lányom 6 hónapos már oda-vissza forog.Hátáról-hasára 3 hónapos kora óta pocakról vissza kb 1 hete.A te babád is hamarosan visszafordul, ne aggódj.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Mit jelent a következő két mondat? What grade are you in? What form are you in?

A kérdés adott, várom a válaszokat! Köszi szépen!:)

Legjobb válasz: Kb. mindkettõ azt jelenti, hogy "Hányadikos vagy?". form = osztály, ... first former = elsõs, elsõ osztályos

Kb. mindkettõ azt jelenti, hogy "Hányadikos vagy?". form = osztály, ... first former = elsõs, elsõ osztályos
A kérdező hozzászólása: jó, én olvasni nem tudok... fromnak olvastam -.- Nagyon köszi:DD

Miben különbözik a Need for Speed Porsche 2000 és a Need for Speed Porsche Unleashed?

Nevén kívül :)

Legjobb válasz: http://en.wikipedia.org/wiki/Need_for_Speed:_Porsche_Unleashed Ugyanazt a játékot más néven hozták forgalomba Amerikában és Európában. Plusz Németországban csak simán NFS: Porsche.

http://en.wikipedia.org/wiki/Need_for_Speed:_Porsche_Unleashed Ugyanazt a játékot más néven hozták forgalomba Amerikában és Európában. Plusz Németországban csak simán NFS: Porsche.
A kérdező hozzászólása: Dánke


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!