Találatok a következő kifejezésre: Mikor folyhat tejem a (2 db)

Nekem is fáj a nyakam... De mell ultrahangra nem küldött el?
A kérdező hozzászólása: Nem küldött el.Koponya röntgenen voltam, de az nem mutatott ki semmit.Hormonális vérvétel rendben van.Akkor vajon mitõl van a tejfolyás?

Mikor folyhat a tejem a leghamarabb?

3 honaposan folyhat vagy szivároghat egy kicsit? lehet hogy hülyének néztek de én már várom.

Legjobb válasz: Nekem úgy a 16. hét környékén kezdett folyni, de ez mindenkinél változó. Nem befolyásolja a késõbbi szoptatás esélyét negatívan, ha még nincs elõtejed, viszont hidd le, nem mindig kellemes, ha van. Hordhatsz melltartóbetétet, mert kellemetlen, ha átázik rajtad a póló, és nagyon feszül is tõle a melled. Amúgy nem nézlek hülyének, egyszerûen csak várod a babádat, s örülsz minden új dolognak vele kapcsolatban. Szép várandósságot és könnyû szülést! 25 hetes kismama

Nekem úgy a 16. hét környékén kezdett folyni, de ez mindenkinél változó. Nem befolyásolja a késõbbi szoptatás esélyét negatívan, ha még nincs elõtejed, viszont hidd le, nem mindig kellemes, ha van. Hordhatsz melltartóbetétet, mert kellemetlen, ha átázik rajtad a póló, és nagyon feszül is tõle a melled. Amúgy nem nézlek hülyének, egyszerûen csak várod a babádat, s örülsz minden új dolognak vele kapcsolatban. Szép várandósságot és könnyû szülést! 25 hetes kismama
Szia, én 21 hetes vagyok, de nem volt még elõtejem.Igazából örülnék, hogyha csak az utolsó pillanatban indulna meg.Le lenne a gond az elõttem felsoroltakból...Nyáron nem feltétlen kellemes, hogyha átüt a ruhán stb..
Az elsõ válaszoló vagyok. Még azzal a hátránnyal is jár az elõtej folyása, hogy állandóan úgy érzem, és egyre erõsebben, hogy szét fog durranni a mellem, annyira feszül. Megváltás lenne már szoptatni, mert hidd el, nem nagy élmény állandóan bedurrant, fájó mellekkel az élet. Tegnap este már kamillával borogattam, hogy kicsit enyhüljön a feszülés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!