Találatok a következő kifejezésre: Mikor fogom minden (649 db)

Miért nem érzem a babám 17 hetesen minden nap? Hetente egyszer kétszer érzem csak és a második baba, nem gond ez? Mikor fogom minden nap érezni?

Legjobb válasz: Azért nem érzed,mert még kicsi.Attól,h második baba,még nem törvényszerû,h hamarabb fogod érezni,mint az elsõ babások.Ha mondjuk 22-23 hetesen nem érzed minden nap,az már lehet gond,de ennyi idõsen semmiképpen.Ne parázz ilyen hülyeségeken,inkább élvezd a várandósság szépségeit!

Azért nem érzed, mert még kicsi.Attól, h második baba, még nem törvényszerû, h hamarabb fogod érezni, mint az elsõ babások.Ha mondjuk 22-23 hetesen nem érzed minden nap, az már lehet gond, de ennyi idõsen semmiképpen.Ne parázz ilyen hülyeségeken, inkább élvezd a várandósság szépségeit!
A kérdező hozzászólása: Köszike!!És lehet baj ha egy nap mindig megiszok egy pohár kolát? Nem bírom megállni kivánja a szervezetem!!!
Szia! AZ elsõ babámat én is már 16 hetesen rendszeresen éreztem. Most a másodikat csak a 19-20. héttõl éreztem!!! Be voltam "parázva" én is rendesen! Most már a 21+6 napos vagyok, és már rendszeresen érzem, bár nem olyan kis bivaly, mint az elsõ. Minden gyerkõc más, és ez már itt is kiderül! Ne aggódj, biztos minden rendben lesz. A kóláról meg csak annyit, hogy oldja a kálciumot a szervezetbõl. Ha nem tudod megállni, akkor szerintem érdemesebb lenne több kálciumot bevinned, de ezt egyeztesd a védõnõvel, vagy a dokival, mert a túl sok sem jó. (Azt hiszem a vesének nem tesz jót) Minden jót, és kellemes babavárást!!!:)

Mikor lesz vége sok magyarnak a kilátástalan anyagi helyzetének? Mikor fogunk annyi pénzt keresni hogy kiegyensúlyozodtan éljünk mint a legtöbb uniós állampolgár?

Legjobb válasz: "Mikor lesz vége sok magyarnak a kilátástalan anyagi helyzetének?" Az enyém most sem kilátástalan, és ismerõsi körömben senki sincs, aki akár a közelében lenne a kilátástalan helyzetnek. Az nem kilátástalan helyzet, ha valaki mondjuk nem tud Franciaországban síelni, csak Szlovákiában. Az sem kilátástalan helyzet, ha a családnak csak egy autója van. Nem kilátástalan annak az anyagi helyzete, aki az interneten tud reggeltõl estig az anyagi helyzetérõl siránkozni. A kilátástalan helyzet az, amikor valaki éhes, vagy az, amikor a házát nem tudja kifûteni, vagy az, amikor lyukas a cipõje vagy nincs télikabátja. És az interneten sem tudja szidni az országot vagy a kormányt, mert kikapcsolták nála az áramot. Ez nem túl gyakori Magyarországon, és nem hiszem, hogy azok, akik itt telehisztizik ezt az interenetes fórumot, ebben a helyzetben vannak. "Mikor fogunk annyi pénzt keresni hogy kiegyensúlyozodtan éljünk mint a legtöbb uniós állampolgár?" Ha nem jön közbe valamilyen katasztrófa (pl. egy újabb Gyurcsány-kormány), akkor jó esetben évente 2%-kal nõhet gyorsabban a magyar gazdaság, mint a nyugatiak, és kb. 20-30 év alatt elérhetõ kb. a spanyol vagy az osztrák szint. Ez azonban nem jelenti, hogy a segélybõl élõk osztrák szinten fognak élni, vagy azok, akik most sem csinálnak semmit, csak a kocsmában szidják a kormányt, majd valamilyen csoda folytán "felzárkóznak". Tartok tõle, hogy az ország akármennyit fejlõdhet, ebbõl a gyéká hõbörgõi ki fognak maradni, mint ahogy eddig is szemlátomást kimaradtak belõle.

"Mikor lesz vége sok magyarnak a kilátástalan anyagi helyzetének?" Az enyém most sem kilátástalan, és ismerõsi körömben senki sincs, aki akár a közelében lenne a kilátástalan helyzetnek. Az nem kilátástalan helyzet, ha valaki mondjuk nem tud Franciaországban síelni, csak Szlovákiában. Az sem kilátástalan helyzet, ha a családnak csak egy autója van. Nem kilátástalan annak az anyagi helyzete, aki az interneten tud reggeltõl estig az anyagi helyzetérõl siránkozni. A kilátástalan helyzet az, amikor valaki éhes, vagy az, amikor a házát nem tudja kifûteni, vagy az, amikor lyukas a cipõje vagy nincs télikabátja. És az interneten sem tudja szidni az országot vagy a kormányt, mert kikapcsolták nála az áramot. Ez nem túl gyakori Magyarországon, és nem hiszem, hogy azok, akik itt telehisztizik ezt az interenetes fórumot, ebben a helyzetben vannak. "Mikor fogunk annyi pénzt keresni hogy kiegyensúlyozodtan éljünk mint a legtöbb uniós állampolgár?" Ha nem jön közbe valamilyen katasztrófa (pl. egy újabb Gyurcsány-kormány), akkor jó esetben évente 2%-kal nõhet gyorsabban a magyar gazdaság, mint a nyugatiak, és kb. 20-30 év alatt elérhetõ kb. a spanyol vagy az osztrák szint. Ez azonban nem jelenti, hogy a segélybõl élõk osztrák szinten fognak élni, vagy azok, akik most sem csinálnak semmit, csak a kocsmában szidják a kormányt, majd valamilyen csoda folytán "felzárkóznak". Tartok tõle, hogy az ország akármennyit fejlõdhet, ebbõl a gyéká hõbörgõi ki fognak maradni, mint ahogy eddig is szemlátomást kimaradtak belõle.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:16 Akkor kapcsold ki a gépet és vegyél zsemlét és tejet. Rohadt hiteles vagy!
Az alapvetõ probléma itt az elõzõ válaszolónál tökéletesen megnyilvánul. Az egymás iránti utálat, és gonoszság az ami megmérgez mindent. Elég szomorú.
A magyarok anyagi helyzete abszolút nem "kilátástalan". Aki valóban így látja, az még sohasem éhezett, sohasem kellett huzamosabb ideig az utcán élnie.
Majd akkor, ha a közpénzeket nem nyúlják le, nem herdálják el; és nem a kis és középréteget szipolyozzák az így keletkezett lyukak betömésére.
"Akkor kapcsold ki a gépet és vegyél zsemlét és tejet. Rohadt hiteles vagy!" Dolgozom....
Szerintem nagyon sok ember éhezi magyar országon és ez nagyon szomorú sajnos.
Én pl tegnap nem ettem. És nem azért, mert fogyózom.....:(
Ne kergess utópikus ábrándokat.
Egyáltalán mibõl gondolod, hogy e felé haladunk? Szerintem pont az ellenkezõ irányba haladunk, egyre kilátástalanabb lesz a helyzet a milliárdosokat, a politikusokat és a hozzájuk kötõdõ maffiózókat leszámítva mindenkinek. Magyarország 100 évre elõre annyira el van adósodva, hogy ha a fél országot eladnák rabszolgának, akkor se tudnánk kifizetni vagy ledolgozni. Újabb és egyre brutálisabb megszorítások követik egymást egyre rövidebb idõközökön belül. Megoldás nincs.
22.38 Csak az elsõ mondatoddal nem értek egyet.Nem hiszem , hogy a szüleidnek már adott volt minden amikor bevállaltak , hogy legyártsanak téged és kb ugyan ez a helyzet volt a nagyszüleiddel is amikor a szüleidet hozták össze.Nem arról beszélek amikor sötétbûrû honpolgáraink számolatlanul nemzenek utódokat télleg csupaszseggel, mert az bûn szerintem is. De gyereket szülni nem 30 vagy 40 évesen kell . Elhibázott ez a felfogás ami most a trendi h elõször is legyen meg a minden és majd csak azután jöhet a gyerek. Az ilyen emberek nagyon önzõk és nem tudnak élni és a sokkal nehezebb és kevésbé örömteli utat választják.30 éves korig le kell gyártani 2t max 3at aztán úgyis minden kialakul , mert mindig mindenkinek kialakul csak kitartás, szorgalom és szocializálódás kérdése h mikorra.
kezdjük az elejérõl: Majd ha az emberek, nem a csupasz seggükre és a segélyekre vállalnak gyerekeket. Majd ha az oktatás lesz annyira színvonalas és a tanári képzés is, hogy belássák végre az emberek, hogy tanulni ÉRDEMES. (és hogy le tudják írni azt a szót helyesen, hogy kiegyensúlyozottan) Mert sajnos sok ember nem látja be, hogy csak az érhet el BECSÜLETESEN normális életet, aki tanul. Majd ha nem az lesz az elsõ a nincstelen embereknek, hogy meglegyenek a kispolgári státusz szimbólumaik (lakás/ház/autó/plazma tv, etc) és ezért VÁLLALHATATLAN hiteleket vesznek a nyakukba. Túlságosan összetett ez a témakör.
Akkor, hogyha lesz elég munkahely, nem lesz ennyire drága az élelmiszer a fizetések reálértékéhez képest, és magasabbak lesznek a reálbérek. Az már egy másik kérdés, hogy ez meg fog e valósulni, és ha igen akkor miként?
A kérdező hozzászólása: Olvass klasszikusokat, hallgass jó zenéket, járj kórusba, fess képeket, írj verseket, tanulj meg egy hangszert stb Zenét hallgatok, elég sokat 12 éves korom óta. Kórus nem érdekel. Képet nem festek, de rajzolni szoktam. Versel probálkoztam, nem az én világom. Hangszeren játszom kettõn is.(gitár, dob)Mindkettõt sajnos anyagi okok miatt kellett eladnom, mert nem volt mint ennem!!Szeretném mielöbb potólni õket, mert az életem részei voltak, egyenlõre sajnos a semmibõl nem tudom. Úgy hogy nem kell osztani az észt!Nem érted hogy mirõl beszlélek.....
11:26 "Én dolgozom 17 éves korom óta csak hogy egy példát mondjak.Most 27 vagyok!Havi 90 ezer ft-ot keresek" Aki szakképzetlen, az ennyit keres. Nehogy azt hidd, hogy pl. egy amerikai segédmunkás sokat keres. "Lényegében abban igazad volt hogy nem éhezünk és nem kepcsolják ki a villanyt.De éppen hogy kijövünk a pénzbõl!" Ameddig interneten tudod osztani az észt, addig nem tudom elfogadni azt, hogy "kilátástalan" a helyzeted. Internet-hozzáféréssel rendelkezni nem "kilátástalan" helyzet. Mondom: az a kilátástalan helyzet, ha nincs télikabátod, lyukas a cipõd és nem laksz jól. "Csak azért dolgozunk hogy együnk igyunk és a számlákat fízessük." Vagyis konkrétan úgy élsz, ahogy általában a munkásosztály él az egész világon, mióta világ a világ. Így él az emberek többsége. Most kezdjek sírni? Az, hogy nem vagy gazdag, az nem kivételes, hanem normális dolog. Az emberek többsége pont így él. "Nem nyomorgunk nem éhezünk az is igaz, de az embernek munkán, evésen, szaráson, és a csekkeken kivûl vannak más igényei is." Hát ha igényes vagy, akkor élj igényesen. Olvass klasszikusokat, hallgass jó zenéket, járj kórusba, fess képeket, írj verseket, tanulj meg egy hangszert stb. Mindezek a dolgok alig kerülnek pénzbe. Ha az alapszükségletek biztosítva vannak, a jó élet alig kerül további pénzbe. Mármint ha feltételezzük, hogy az igényesség nem feltétlenül azt jelenti, hogy az ember kétpofára zabálja a kaviárt, meg puccos helyen nyaral.
"Majd ha mindenki hajlandó lesz dolgozni, nem csak a segélyt kunyerálni, meg sértõdötten külföldre vonulni, ha itthon csak egy senki." Ó hát igen, munka lenne dögivel csak hát ugye mind a 10 millió ember lusta dög... Mondd csak te melyik bolygón élsz?
Kedves kérdezõ a gyerekeidet elfelejtetted megemlíteni.Vagy csak ketten alig tudtok kijönni havi 180ból? Egyébként és is 17 éves korom óta dolgozom és még sokan vagyunk akik változó okokból kifolyólag nem vittük túlzásba a tanulást.Annyi az eltérés közöttünk hogy nekem 27 évesen hites feleségem volt és 2 lányom és nem kerestünk annyit se mint ti.Most 41 vagyok a lányok száma változatlan és az nejem is ugyan az .27 éves koromban jöttem el a gyárból ahol addig voltam és próbálkoztam ezzel azzal anyagi helyzetem jobbrafordulása érdekében.Immáron 11. éve vagyok kisvállalkozó és most sincs mivel dicsekedjek mert egyszer hopp máskor kopp.De túlzott igényeim nincsenek, mert sosem voltak és a lányaimat is úgy nevelem hogy reálisan mérjék fel a helyzetüket és csak olyan terveik legyenek amiket normálisan meg lehet valósítani okossággal , számolással és szorgalommal.Annak semmi értelme hogy többnek mutassuk magunkat mert úgyis látszik ki mi és mennyi. Csak szólok h a német gyári-munkás ha elmegy nyaralni törökbe akkora következõ nyáron(inkább 2-õn) otthon ül.Ha pedig kocsit újít akkor se megy nyaralni egy darabig.Amióta eurójuk van azóta a német átlagmunkás se nagyon tud félretenni. Csak te nem õket látod , mert õnekik a Balaton már drága hely:) Akik itt lõdörögnek elég szép kocsikkal az a felsõ-középosztály .Tehát nem a mi kategóriánk.
Borzaszó ez. Mi holnap kapunk fizut és elmegy az összes a számlákra. De közben a hûtõ is tök üres, kaját is venni kellene erre a hónapra. Nem akarok én milliomos lenni csak legalább kaját tudjak venni, meg a számlákat kifizetni. Ennyi lenne a vágyam. Nem járunk nyaralni, nincs plazma tévé, xbox, medence, új autó- jó lenne, de nem hiányzik ettõl nekem kisebb vágyaim vannak.
Valószínûleg nagyon sokára vagy soha. Ameddig az únió tagállama vagyunk biztos nem, mert az úniónak csak gyarmat vagyunk. (meg másnak is. Egy részeg matróz azt mondta Timbuktuban: felvásároljuk Magyarországot :D :D :D)
Majd ha nem hagyjuk, hogy kiraboljanak minket !!!
"A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 21:57" Szenzációs válasz, meglátás. Kár hogy nekem nincs kedvem ennyit írni, fõleg feleslegesen, mert itt a valamire is jutó pozitív embereket úgyis lehurrogják. Hát még ha Fideszes is...
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 21:5 Nem kicsit vagy eltájolva!Én dolgozom 17 éves korom óta csak hogy egy példát mondjak.Most 27 vagyok!Havi 90 ezer ft-ot keresek és a párom is a körül.Lényegében abban igazad volt hogy nem éhezünk és nem kepcsolják ki a villanyt.De éppen hogy kijövünk a pénzbõl!Aztán ennyi!Csak azért dolgozunk hogy együnk igyunk és a számlákat fízessük.Nem akarok milliomos lenni, de jó lenne mondjuk félre tenni valamennyit.De egyszerüen lehetetlen.Nem nyomorgunk nem éhezünk az is igaz, de az embernek munkán, evésen, szaráson, és a csekkeken kivûl vannak más igényei is.
Akkor lesz rossz sokaknak...
Amint a fideszt leváltottátok.
Majd ha mindenki hajlandó lesz dolgozni, nem csak a segélyt kunyerálni, meg sértõdötten külföldre vonulni, ha itthon csak egy senki.
19:42 "Magyarország 100 évre elõre annyira el van adósodva, hogy ha a fél országot eladnák rabszolgának, akkor se tudnánk kifizetni vagy ledolgozni." Ne hazudozz.
12.58 A gyerekgyártás valóban nem legjobb megfogalmazás.Ebben igazad van. A szülésznõ ismerõsöm szerint 30 év fölött elsõ gyereket szülni legkevesebb 75% a komplikációk esélye, 40 év fölötti elsõ gyerek szülésnél 90%.Ez nem szerencse kérdése , hanem ilyen az ember biológiai felépítése. Azt egy szóval se mondtam , h "majd lesz valahogy"-ra alapozzon bárki is. Azt mondtam , h kialakul mindig , mindenkinek kialakul , csak szorgalom , kitartás és szocializálódás kérdése. Persze ez nem igaz az olyanokra akik különféle szenvedélybetegségektõl szenvednek vagy mittomén milyen pszichés zavaraik vannak.

Holnap megyek elõször védõnõhöz. Mit fog csinálni? Mit kell vinnem? Fogok kapni terhességi kiskönyvet? Mindig nekem kell bennem vagy valamikor õ jön ki hozzánk?

Köszönöm!!!

Legjobb válasz: Felveszi az adataidat, az apuka adatait, a kartonodra, kitölti a kis könyvedet, mér súlyt, vérnyomást, (nálunk vizeletet is vinni kell mindig a gyorsteszthez, hogy minden rendben van e) beszéltek a terhességrõl, a terhes gondozásról, elmondja, hogy hova mikor kell menned. Jó sokáig tart szóval kitartás! Kimenni majd csak akkor fog hozzád (jó esetben), ha megszületett a babád, addig csak te fogsz járni hozzá.

Felveszi az adataidat, az apuka adatait, a kartonodra, kitölti a kis könyvedet, mér súlyt, vérnyomást, (nálunk vizeletet is vinni kell mindig a gyorsteszthez, hogy minden rendben van e) beszéltek a terhességrõl, a terhes gondozásról, elmondja, hogy hova mikor kell menned. Jó sokáig tart szóval kitartás! Kimenni majd csak akkor fog hozzád (jó esetben), ha megszületett a babád, addig csak te fogsz járni hozzá.
nekem elõször súlyt mért, megbeszéltük a továbbiakat, írt pár beutalót (vérvételeket, meg talán a belgyógyászatit), és megkaptam a könyvet. Hozzánk nem jött, csak a szülés elõtt 2 héttel, akkor is azért, mert megnézte, hogy a babának mindent beszereztünk-e, ami szükséges (adott egy listát). Kb. 10 perc volt. Mondjuk, az én védõnõm nem egy tolakodós, jófej lány. Majd szülés után megy gyakrabban.
Annyival egészíteném ki az elsõt, hogy hozzánk kijött egyszer, és állítólag ki fog jönni még egyszer a baba születése elõtt.
1. vagyok. Csak hozzáteszem, hogy nálunk nem a védõnõ adja a beutalókat, hanem terhes gondozóban adnak minden beutalót és ott adnak hozzá idõpontot is. De ha jól tudom ez minden városban másként mûködik, a védõnõ majd eligazít, hogy egy kicsit átlásd a helyzetet.
Ahogy elõttem írták, adatfelvétel, súlymérés, stb. Beutalót és a szükséges vizsgálatokat kérdezd meg, mindenhol másképp van. Nálunk pl vizeletet se kellett sose vinni a védõnõhöz, ezt is megkérdezheted, nálatok hogy van. Elméletileg kapsz egy halom reklámanyagokat meg egy gondozási tervet, abban le kell legyen írva minden. 2x voltam eddig terhes, mindkétszer csak a szülés után jött ki a védõnõ. Ez is változó.

Mikor fogunk tudni építeni olyan csillagkaput, mint ami a filmben van?

Legjobb válasz: Mivel a kapu ott Naquadah-val mûködött ezért máris elérkeztünk az elsõ problémához(mivel naquadah nem létezik) de mivel az emberiség mindenre képes ezért ha nem akarunk majd úgy is meg fogjuk tudni csinálni csak évek kérdése(sok évek XD). Személy szerint imádom a filmet szóval ha egyszer fel is találják azt biztos hogy magamon kívül leszek az örömtõl! :D Na meg elõször is ehhez meg kéne csinálni az elsõ olyan hajót ami a fénynél gyorsabb/ vagy azzal megegyezõ sebességgel haladót. :) De ha tényleg olyat szeretnénk építeni és a technikája is olyan lenne ahhoz tényleg kéne még egy "pár" bolygó ahová telepíthetnénk kapukat. Na meg akkor kimondhatnánk magunkat Õsnek :D Egyszóval sztem olyan 2-3 ezer évig sztem még nem látunk ilyet. De nincs minden veszve! Mivel 2030-tól vagy 2040-tõl már lehet hogy gépekké fogunk átváltozni amik örök életet adnak majd. Csak aztán nehogy ilyen összevisszaság legyen hogy Replikátorok leszünk és mi építjük meg a Csillagkaput. XD

Pillanat!Felhívom az egyik ASGARD ismerõsöm ****ba is! Jelenleg egy asgard sem elérhetõ:D
Mivel a kapu ott Naquadah-val mûködött ezért máris elérkeztünk az elsõ problémához(mivel naquadah nem létezik) de mivel az emberiség mindenre képes ezért ha nem akarunk majd úgy is meg fogjuk tudni csinálni csak évek kérdése(sok évek XD). Személy szerint imádom a filmet szóval ha egyszer fel is találják azt biztos hogy magamon kívül leszek az örömtõl! :D Na meg elõször is ehhez meg kéne csinálni az elsõ olyan hajót ami a fénynél gyorsabb/ vagy azzal megegyezõ sebességgel haladót. :) De ha tényleg olyat szeretnénk építeni és a technikája is olyan lenne ahhoz tényleg kéne még egy "pár" bolygó ahová telepíthetnénk kapukat. Na meg akkor kimondhatnánk magunkat Õsnek :D Egyszóval sztem olyan 2-3 ezer évig sztem még nem látunk ilyet. De nincs minden veszve! Mivel 2030-tól vagy 2040-tõl már lehet hogy gépekké fogunk átváltozni amik örök életet adnak majd. Csak aztán nehogy ilyen összevisszaság legyen hogy Replikátorok leszünk és mi építjük meg a Csillagkaput. XD
Nemtom, kérdezd a jósnõdet, mivel itt a tudomány rovatban nem látjuk a jövõt.
Komoly választ szeretnél? Nooo... akkor számolj picit. Tudod te mennyi atom alkot egy emberi testet? Tudod te ezek az atomok hányféleképpen csatlakozhatnának egymáshoz? Hát ezt az irdatlan számú atomot, és azok egymáshoz kapcsolódását kéne "lescannelni" értelmes idõ alatt, majd továbbítani egy távolabbi helyre. Apropó ... Tudod te ezen irdatlan adatmennyiség átvitele mennyi ideig is tartana a jelenlegi legnagyobb elért átviteli sebesség mondjuk ezerszeresével? Hát valami azt súgja, fogalmad sincs. Elárulom neked. Annyi ideig tartana, hogy azon idõ alatt gyalog is odaérnél. Ergo teljesen értelmetlen volna megépíteni, és akkor ez még csak az elv volt.... A mûszaki dolgokba még ne is menjünk bele, vagy az olyan apróságba hogy fogalmunk sincs, hogy az ember öntudata valójában mi is, vagy hogy egyáltalán átvihetõ volna-e bármilyen módon...
158 év, 2 hónap, 3 nap, 5 óra, 42 perc és 38 másodperc múlva. (Pontosabb értékkel sajnos nem szolgálhatok, mert változó, hogy a válaszom elküldése és megjelenítése között pontosan hány ezredmásodperc telik el.)
A kapu készen van.Kocsoláról visz Császártöltésre.Egy hátránya, hogy marha hosszú a sor, és ha meglátják hoigy tolakodsz, a helyiek szájbavernek.
Ha arra filmre gondolsz, amire én, akkor nem valószínû. Hiányzik az alkotó eleme a naqhvada (ejtsd:nakvada, sajnos nem jutt eszembe, hogy kell írni)
A kérdező hozzászólása: Komoly válaszokat kérnék -.- Mivel komoly kérdést tettem fel. Tekintsünk egy a sci-fitõl meg a nakvadától
ha féregjáratra vagy kíváncsi akkor azt kérdezd :) , bizonyára nem a közeljövõben, ugyanis ehhez tanulmányozni kéne egyet.
Már készül, természetesen Kína építi: http://index.hu/tech/mem/2012/11/17/kina_valamit_epit/

El fog fogyni az olaj? Mikor? Mi fog történni utána? Összeomlik minden? Meghalnak az emberek? Mi lesz velünk utána?

Olvastam, hallottam már, elvileg tudományos filmekben, írásokban, hogy el fog fogyni az olaj, és ez katasztrófális lenne, mivel olaj alapú társadalomban élünk. Ezen cikkek, m?sorok, lefestették utána a világvégét. Mi az igazság? Tényleg így fog történni? Cs?d, összeomlás, világvége, globális felmelegedés stb.?

Legjobb válasz: Nem fog elfogyni, ha gazdaságtalanná válik a kitermelése (értsd: nem keresik magukat hülyére rajta az olajcégek), majd áttérnek másra. Biztos vagyok benne, hogy már készen állnak az alternatívával. A lényeg, hogy meg tudják vele csinálni ugyan azt, mint az olajjal. Függõ helyzetbe hozni a világot.

Nem fog elfogyni, ha gazdaságtalanná válik a kitermelése (értsd: nem keresik magukat hülyére rajta az olajcégek), majd áttérnek másra. Biztos vagyok benne, hogy már készen állnak az alternatívával. A lényeg, hogy meg tudják vele csinálni ugyan azt, mint az olajjal. Függõ helyzetbe hozni a világot.
Már most dolgoznak és kutatnak alternatív megoldásokat.Gõzerõvel folynak a kutatások. Nagyon ironikus hogy pont azok az országok kutakodnak a legjobbak akik a legtöbb olajat fogyasztják. Az amerikai kutatók azon dolgoznak jelenleg és már közel járnak a célhoz hogy hogyan szabályozzák mesterségesen egy fa növekedését.A fa fele vagy negyed annyi idõ alatt fog megnõni. Azon is kísérleteznek hogy lehet mesterségesen olajat elõállítani. Ha a növényes kísérlet sikerülne akkor az autók mehetnének biodízellel meg etil alkohollal.
Gyakorlatilag teljesen mindegy hogy fogalmazunk, de a gazdaságosan kitermelhetõ olaj el fog fogyni, és az ugyanazt jelenti mintha elfogyna az olaj. Az ok hogy maradni fog még, de gazdaságtalan lesz a kitermelése, azaz arany áron senki nem vesz olajat.
15:40 Már rég közöltem veled azt az információt, hogy nem fog elfogyni az olaj. Tippet is adtam, hogyan kell ezt megérteni. Az azóta eltelt idõt sajnos duzzogással töltötted, így máig sem sikerült felfognod a dolog lényegét.
Digo, gondolkozz! Nem azért nem fogy el, mert elméletileg végtelen, hanem mert gyakorlatilag lehetetlen a szó szerint összes kõolajat kitermelni.
Értelmes ember nem mond ilyen ostobaságot hogy soha nem fog elfogyni az olaj. Vagy végtelen olajmezõket találtak Alíz csodaországában?
12:10 Dönthetsz: vagy hõbörögsz tovább, vagy megpróbálod megérteni ezt az állítást. Néhány hõbörgõ hülyén kívül mindenki érti. Kik közé akarsz tartozni, a hõbörgõ hülyék vagy az értelmes emberek közé? :) ))
Nem fogy el soha?? Aki ilyet kijelent az alapvetõ dolgokkal nincs tisztába a nyersanyag forrásokat illetõen! Olajból is, mint az összes nem megújuló forrásból véges készletek vannak a földön, az hogy nem fogy el soha az kb azt jelentené hogy amit nappal kitermelnek az éjjel újrateremtõdik valahonnan.
14:18 "Biztos vagyok benne, hogy már készen állnak az alternatívával." Ha nagyon akarná, 10 éven belül Németország ki tudná váltani napenergiával a fosszilis energiahordozókat. Magyarország, ha akarná, már jövõre tudna annyi biodízelt termelni, hogy az a teherforgalomnak elég legyen, miközben az atomerõmû biztosítaná az ipar áramszükségletét. Ha 1 év múlva elfogyna az olaj, Magyarországon nem lenne összeomlás. És ha odatesszük emellé, hogy nem fog elfogyni az olaj, akkor méginkább ez a helyzet :) )))
A napelem panelek szilícium kristályai, és az összes mûanyag termék is olaj alapúak egyébként, szóval ha majd nem lesz olcsó olaj biztos olcsón lehet majd tömegesen napelemes autókat tömeggyártani. :) Ez a "majd úgyis kitalálnak valamit" tök jó szöveg, csak az a baj hogy amikor elfogy majd egy olyan energiahordozó ami olcsó, nagy hatásfokú, és alapvetõ rendszerek épülnek rá akkor nincs az az alternatív forrás ami zökkenõmentesen, és gazdasági visszaesés nélkül ki tudná váltani.
Ha elfogy az olaj, akkor az emberiség nem fog kihalni. Csak a civilizáció omlik össze, és visszatér a középkor. Csak remélhetjük, hogy lesz valami az olaj helyett.
Már vagy 10 éve kering a köztudatban a biodízel és a napelemes autó. Csak az elterjedésül MÉG nem érné meg. Majd ha már nem lesz benzin. Sem az olajcégek, sem a nagyhatalmak nem hülyék, tudják mit csinálnak. Monopóliumot és magas árakat. Az emberiség nem fog kihalni, nem lesz világvége. Csak több adó. :P
Az alternatív források meseszépek, csak az a baj velük hogy a hatásfokuk töredéke az olajénak. Valamint ezek a "megnõ a fa 2 év alatt" csodaszerek sem hiszem hogy valódi megoldást hoznak, és azt sem értem hogy lesz a gyorsan növõ fából környezetbarát, és olcsó energiaforrás. Az olcsó olaj mindenesetre el fog fogyni, ehhez elég a józan ész, hiszen nincsenek végtelen készleteink egy nem megújuló forrásból. Ez nagyban ki fog hatni a gazdaságra, iparra, árakra is, mert jelenleg nincs olyan ami hasonló hatásfokkal, globálisan, és ilyen olcsón állna rendelkezésünkre.
Szerintem a kõolaj kiváltásán már dolgoznak, de az is lehet, hogy már kifejlesztettek valamit, ami helyettesítheti. De az már csak akkor lesz elérhetõ, ha az összes nyersanyagot kitermelték. (nem kevés pénz mozog az olajiparban)
A kérdező hozzászólása: Igen, olvastam én is, hogy nem is elfogyni fog, hanem egy idõ után nem fog nyereségessé válni a kitermelése. Eléri az EROEI (?) =1 értéket. Tehát 1 hordó olajból annyi energiát nyernek, mint amennyi 1 hordó olaj kitermeléséhez szükséges. Vagy valami ilyesmi.
14:24 És kit érdekel, hogy lesz olaj vagy sem, ha nem lesz rá szükség?

Esküvő után az apósoméknál fogunk lakni. Én már előre félek, hogy mi lesz hiszen nekem mint nőnek vannak "női dolgaim" és nem tudom, hogy mit fog hozzá szólni, hogy a fürdőszobában betétet talál a kukában. Szerintetek túl reagálom?

Legjobb válasz: Gondolom becsomagolva dobod a kukába a betétet, és nem csak simán. Nem hiszem, hogy turkálni fog a kukában az apósod. Egyébként anyósod is nõ, és bármilyen fura, neki is voltak "nõi dolgai". :) Én emiatt egyáltalán nem aggódnék. Inkább azon, hogy hogyan fogok kijönni a mindennapokban az anyóssal-apóssal.

Gondolom becsomagolva dobod a kukába a betétet, és nem csak simán. Nem hiszem, hogy turkálni fog a kukában az apósod. Egyébként anyósod is nõ, és bármilyen fura, neki is voltak "nõi dolgai". :) Én emiatt egyáltalán nem aggódnék. Inkább azon, hogy hogyan fogok kijönni a mindennapokban az anyóssal-apóssal.
Baromira túlreagálod. :) 1. Apósod valószínûsíthetõen élt már nõvel. 2. Diszkréten is lehet a "nõi dolgokat" intézni/tárolni, pl. egy nem átlátszó nesszeszerbe mehetnek a tamponok...stb. Meg azért egy külön kis fiókot/szekrénykét a fürdõben valószínûleg el lehet intézni neked. 3. Nem láttam még olyan férfit, aki belenézett volna a fürdõszobai kukába. ;)
Gondolom anyósod is nõ :) Egyébként meg ne kotorásszon a kukában.
Gondolom valahogy azért létrejött a párod így tisztába van a nõi bajokkal is.
Ja és akkor fiatalabb korában sem volt?
Párodnak gondolom van anyja, aki apósod felesége, szóval biztos látott már ilyet.
Miért nézegetné a kukát? Üríteni gondolom te fogod magad után, nem ott hagyni bûzölögni hetekig. Vagy a nagy kukát is átnézi apósod?
Jó de nem 50 éves nõként született.
Semmit, mert Õ is nõ.Csak ne sokáig heverjen a fürdõi kukában, mert a szag miatt viszont morogni fog, meg akkor is, ha õ fogja kihordani.
Mégis mit??? Hogy korai még....
Komolyan hány évesek vagytok? Kb 20 lehetsz, de agyilag annyi se :D
:D you made my day
Ez a mai nap fénypontja...köszönöm Kedves Kérdezõ :-)
A kérdező hozzászólása: Megkérte a kezem, mégis mit kellett volna mondanom?
Aztán vigyázz, mert ha kakilsz és valaki utánad megy wc-re, akkor kiderül, hogy te is szoktál kakilni!!!!!!
Jézusom, nem rég óta jártok de már az esküvõ a téma????
Ja, evidens; nem régóta jártok, ezért nem költöztök össze, csak összeházasodtok :D
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy volt szex, nem régóta járunk és ezért nem költöztünk még össze.
Miért kell belekötni a kérdezõ. Én ismerek hasonlóan csak házasságkor költöztek össze 5éve bolgod házasok.
A kérdező hozzászólása: Én 24 õ 25.
Aha. És miért kell hozzámenned? Felcsinált vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Mindketten szeretnénk már gyereket és esküvõ után jöhet a baba. Mindenünk megvan hozzá, hamarosan kész lesz a házunk is.
Ismeretségi körömben számos ember házasodott elõzetes együttélés nélkül. Köztük a legtöbbnek szexuális kapcsolata sem volt a házasság elõtt. Persze egy baráti kör nem reprezentatív minta, de köztük válás sem volt (eddig...).
Teljes mértékben osztom azokat a véleményeket, amik szerint a véres tampon lesz a legkisebb probléma az elkövetkezendõ években :D Összeházasodsz egy olyan emberrel, akivel egy percet sem éltél együtt? Ne haragudj, de ez öreg hiba. Te komolyan azt hiszed, hogy ha alkalmanként két órás találkozások alatt jól elvagytok anyósékkal, ez odaköltözés után is így marad? Fúúúúúú, a naivság faktor is too damn high :)
Elõször az ugrott be, hogy vajon hány éves lehetsz...
Szóval 1, 5 év után hozzámész egy pasihoz, akit szeretsz(?). Mert errõl eddig nem írtál, csak hogy nemet nem mondhattál. Majd költöztök apósékhoz és te a betéten problémázol. Észlények a köbön :D
A kérdező hozzászólása: Május 1-én volt az eljegyzésünk és május 11-én volt egy éve, hogy együtt vagyunk. Most 31-én lesz a lagzi. Mindkettõnknek volt lakástakarékja, abból vettük.
Mibõl vettétek? Mióta jártok?
Oh kiscsaj! Köszönjük ezt a kérdést, és hogy ilyen jókat derülhettük rajtad :D
A kérdező hozzászólása: Miért ne ismerném? Tudod a falu az a hely ahol mindenki ismer mindenkit. Nem építkezünk, hanem vettünk egy házat és azt újitjuk fel.
Uh, vigyázz, a csecsemõk kakilnak! És ha após megtudja, mi lesz? Építkezel egy szinte ismeretlennel? Kicsit sem kamuszagú :D
Jajj csajok, annyira jól szórakozom a válaszokon :D Ne haragudj kérdezõ, nyugodtan pontozz ám le, nem izgat :) Ha nem régóta jártok, akkor meg nyugodtan mondd azt, hogy még korai. Micsoda hülyeség hozzámenni valakihez, akit alig ismersz. És még odaköltözni anyóshoz is... Pont így indul egy ideális házasság :)
Hány évesek vagytok? Szex sem volt?
A kérdező hozzászólása: Én hajnal 4-kor kelek apósom már rég az állatokat eteti, anyósom egy konyhán dolgozik, úgyhogy fõzni senkinek nem kell. Ha szabadnapos vagyok akkor is hajnal 6-kor kelek mert nem tudok sokáig aludni.
Igen, túl reagálod :) (egyébként elég vakmerõ dolognak tartom, hogy együttélés nélkül hozzámész. Igaz ám a mondás, hogy lakva ismerni meg a másikat. )
A kérdező hozzászólása: 14. Olyan nem volt mert csak pár órára szoktam átmenni a páromhoz és addig kibirom csere nélkül.
Ez aranyos. :) Nyugi, apósodnak volt elég ideje megszokni a nõi dolgokat, habár nem hinném, hogy túlzottan érdekli. Mellesleg , nem laktam még együtt sok férfival, így ha csak az apámból, öcsémbõl, és a férjembõl indulok ki, eddig még nem ismertem olyan férfit, aki használta volna a fürdõszobai szemetest. Biztos Neked is ismerõs, hogy a férfiak hajlamosak az üres tusfürdõs flakont, fogkrémes tubus, borotvákat otthagyni ahol vannak, és ha egy nõ nem dobálja ki, akkor az ott gyûlik. :) Ha pedig zavar, hogy más láthatja a betéteidet, csináld úgy, ahogy én. Mindig összegyûjtöm a 100-as papírzsepis zacskókat, és a kis kukán belül is abba a zacsiba gyûjtöm a tamponokat, természetesen wc papírba göngyölve, így aztán nem zavar senkit.
szerintem após látott már tampont is ;)
Nem tilos, de nekem sem tilos bedobni a betétet vagy a tampont. Bár én inkább a nagy kukába dobom, mert ha véletlenül elfelejtem akkor 1-2 nap alatt nagyon büdös lesz a fürdõben. Amúgy a közös fürdõ elég gázos, hidd el, nagyobb problémátok lesz ebbõl.
Ilyen alapon apukád elõtt miért nem szégyelled a borotvát meg a betétet?
Ha az apósod a kukában fog kutatni a kidobott használt tamponok és betétek után akkor preverz és úgy kell neki. Normális ember ilyet úgyse csinál...vagy te ha másnál vagy vendégségben a kukát meg a betétes tasakokat is szemügyre veszed?!
Atyaég! :D És olyan nem volt, hogy épp megvolt, ott voltál a párodnál és beledobtad a kukába? :D Én inkább azon aggódnék, hogy 2 helyett 4 embernek jut egy fürdõszoba!
Csomagold be normálisan a használt betéteteket és ne hagyd a fürdõben napokig. Ez a minimum, a többi a kutyát nem fogja érdekelni. Ez legyen a legnagyobb problémátok.:)
A kérdező hozzászólása: Gondolom beledobhat borotvát vagy ilyesmit. Vagy a ti párotoknak ez tilos?
És apósodnak törölték a memóriáját, vagy mi? (Anyukám 54, ugyan nem minden hónapban, de megvan neki)
Eleve ne tedd be a fürdõszobai kukába, hanem vidd ki a nagy szemetesbe. A fürdõszobait is ki kell takarítani, és valakinek azt is ki kell vinni, így vagy eleve bevállalod ezt a feladatot, vagy inkább nem használod.
Tehát eddig csak pár órát voltál ott, most meg oda fogsz költözni. Ne aggódj, a betét-tampon lesz a legkisebb problémád :-)
Hát ne haragudj, de 3, lényegében idegen emberrel költözöl össze. Még a saját párod sem ismered igazán, vele is lesznek konfliktusok. Az összecsiszolódást csak nehezíti, hogy nem kettesben vagytok, egymás mellett anyósékhoz is alkalmazkodni kell. Ráadásul az õ házuk, ha úgy állnak hozzá hogy kuss a neved, ha nem tetszik valami mehetsz akkor elég nehéz lesz.
Amit eltudok képzelni még a problémádra az az, hogy vesztek a szobátokba egy kis fedeles kukát és te az ilyen jellegû cuccaidat abba dobálod és te üríted. Így anyós, após és senki más sem szédeleg a szagtól, vagy botránkozik meg azon, hogy nõ vagy és olykor menstruálsz. (Hozzáteszem az én édesanyám is 50 éves és még vannak "nõi dolgai"!)
és a barátod aludt már nálad? Elõtte is ciki, h nõi dolgaid vannak?
Hogy mibõl lenne? Lássuk: - rohannál dolgozni, elõtte mennél a fürdõbe de apósod ott trónol - hétvégén nem tudsz sokáig aludni, mert anyósodék hajnaltól ébren vannak - közös konyha - ezt nem is részletezem Hirtelen ennyi jutott eszembe, de van még 1000.
Hány évesek vagytok? Vallásosak vagytok vagy mi?
A kérdező hozzászólása: 24. Max két órát vagyok náluk, egy utcányira lakunk egymáshoz, bármikor hazamehetek.
Ha nem tudod, hogy általában mivel jár egy ilyen összeköltözés, akkor nagyon tapasztalatlan vagy, és még fog érni pár meglepetés... Van itt sok kérdés-válasz összeköltözés témában, tanulmányozd azokat. A tampon a kukában a legkisebb probléma.
A kérdező hozzászólása: Nem éltünk együtt és nem aludtam ott. Mégis miért lenne konfliktus?
nem is éltetek még együtt, és rögtön apóséknál kezditek a közös életet? Hát szerintem elég hamar rá fogsz jönni, h nem a kuka lesz a legnagyobb konfliktusforrás ..:D
Pár óráig nem cserélsz? 40 fokban, mensi elsõ napján sem? No komment. És sosem aludtál talán ott? Együtt sem éltetek? Oh lesz itt konfliktus :D
A kérdező hozzászólása: Anyósom több mint 50 éves, szerintem már nincsenek ilyen gondjai. Szerintem jól kifogunk jönni, szeretnek.

Ha egy héten minden nap eljárok futni mikor fog látszódni az eredménye?

Fogyózom :)

Legjobb válasz: A futásnak nem a fogyás az eredménye, hanem jó közérzet, a szív és a tüdõ megerõsödése, az anyagcsere felgyorsulása és az izmosodás. A fogyás csak egy mellékterméke lehet mindennek. Nem is helyes, ha egy olyan külsõdleges, magadra erõltetett cél miatt futsz mint a fogyás, mert ha nem szereted, ha nem egy belsõ igény, hanem egy nyûg a futás, akkor bizony abba fogod hagyni. A futás amúgy önmagában nem vezet fogyáshoz, csak akkor, ha vele párhuzamosan a kalóriabevitelt is korlátozod. Mert ha többet eszel mondjuk arra hivatkozva, hogy úgyis lefutottam, akkor semmilyen fogyás nem fog jelentkezni. Ha sikerül a kettõt együtt megvalósítani, tehát rendszeresen futni, és mellette kevésbé kalóriadús, egészséges étkezést bevezetni, akkor 2-3 hónap múlva már jelentõs és mérhetõ fogyást lehet észlelni.

A futásnak nem a fogyás az eredménye, hanem jó közérzet, a szív és a tüdõ megerõsödése, az anyagcsere felgyorsulása és az izmosodás. A fogyás csak egy mellékterméke lehet mindennek. Nem is helyes, ha egy olyan külsõdleges, magadra erõltetett cél miatt futsz mint a fogyás, mert ha nem szereted, ha nem egy belsõ igény, hanem egy nyûg a futás, akkor bizony abba fogod hagyni. A futás amúgy önmagában nem vezet fogyáshoz, csak akkor, ha vele párhuzamosan a kalóriabevitelt is korlátozod. Mert ha többet eszel mondjuk arra hivatkozva, hogy úgyis lefutottam, akkor semmilyen fogyás nem fog jelentkezni. Ha sikerül a kettõt együtt megvalósítani, tehát rendszeresen futni, és mellette kevésbé kalóriadús, egészséges étkezést bevezetni, akkor 2-3 hónap múlva már jelentõs és mérhetõ fogyást lehet észlelni.
Na ezt en is szeretnem tudni:) en mar masfel hete csinalom heti 5-6alkalom eddig es emellett taposok es kevesebbet eszek meg egeszgesen eddig semmit nem latok ezert mindig rossz a kedvem de kitartok kivancsi vagyok mi lesz ho vegen

Mikor fogja boldogan elfogadni az ételt? 8 hónapos baba még mindig csak szopizik, hogy fog ez megváltozni? Erőltessem az evést?

Mikor etetem kezével kilöki a szájából, hajába, arcába, fülébe keni és ordít, hogy vegyem ki vagy, ha meglátja, hogy mi fog következni. Egyébként jól fejl?dik.

Legjobb válasz: Enyèm lassan 9 hòs, anyatejes. Fèl èvesen kezdtem a hozzàtàplàlàst ahogy " kell". Sajnos a mai napig NEM tudtam szopit kivàltani! Egyedül a tízòraival jutottunk el addig hogy utàna csak 60-70ml tej kell neki. De a gyümi, fôzelèk minden megy 6-8-10 babakanàllal ès sírni kezd, becsukja a szàjàt, csapkod a kezèvel. Vèdônô ès doki is azt mondta: türelem. Ilyenkor egy kanàllal se erôltessek mert meg fog undorodni ill. az adott ètelt is megutàllja. Ez van :(

Enyèm lassan 9 hòs, anyatejes. Fèl èvesen kezdtem a hozzàtàplàlàst ahogy " kell". Sajnos a mai napig NEM tudtam szopit kivàltani! Egyedül a tízòraival jutottunk el addig hogy utàna csak 60-70ml tej kell neki. De a gyümi, fôzelèk minden megy 6-8-10 babakanàllal ès sírni kezd, becsukja a szàjàt, csapkod a kezèvel. Vèdônô ès doki is azt mondta: türelem. Ilyenkor egy kanàllal se erôltessek mert meg fog undorodni ill. az adott ètelt is megutàllja. Ez van :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindkettõ hasznos.

Mi fog történni? Lejárt a munkaszerződésem jún.30-án. Júl 14-én született a babám. Milyen hátrányaim lesznek? Meg fogok így kapni minden juttatást? Aggódom.

Legjobb válasz: Szia! Ha mielõtt lejárt a szerzõdésed elmentél szülési szabadságra(TGYÁS-ra), akkor passzív jogon mindent meg fogsz kapni a munkahelyedrõl, csak épp már nem leszel ott munkaviszonyban. De a Gyed-et is még onnan fogod kapni. Én is így vagyok most! Ha viszont nem mentél el még a lejárat elõtt Tgyásra, akkor is még 42 napon belül szülsz akkor jogosult vagy rá! Szóval nyugi! De ha minden igaz intézned már a TB-nél kell mindent. Az a legbiztosabb, ha ott érdeklõdsz konkrétan és töltöd ki a papírokat! De szerintem mindenre jogosult vagy, persze ha a szülés elõtt volt 180 nap biztosított napod!

Szia! Ha mielõtt lejárt a szerzõdésed elmentél szülési szabadságra(TGYÁS-ra), akkor passzív jogon mindent meg fogsz kapni a munkahelyedrõl, csak épp már nem leszel ott munkaviszonyban. De a Gyed-et is még onnan fogod kapni. Én is így vagyok most! Ha viszont nem mentél el még a lejárat elõtt Tgyásra, akkor is még 42 napon belül szülsz akkor jogosult vagy rá! Szóval nyugi! De ha minden igaz intézned már a TB-nél kell mindent. Az a legbiztosabb, ha ott érdeklõdsz konkrétan és töltöd ki a papírokat! De szerintem mindenre jogosult vagy, persze ha a szülés elõtt volt 180 nap biztosított napod!

10 hónapos kisfiam még mindig 4-5-ször szopizik egy nap (éjszakaival együtt), és persze nem fogad el semmi más innivalót, mikor fog ritkábban szopizni?

Félek ha nem lesz elég tejem nem fog inni eleget.Más is van ilyen helyzetben?Amúgy mást eszik szépen,de a véd?n? azt javasolta,hogy a tejtermékekkel még várjunk.

Legjobb válasz: szia, Próbálj 100%-os multivitaminos gyümilét adni neki, ásványvízzel hígítva, hogy ne legyen olyan sûrû. De addig amíg van tejed addig szopizik annyit amennyi kell neki. Ha megszomjazik akkor el fogja fogadni még a sima vizet is. Én is így voltam a csajszimmal, nem kellett sem a tea, sem a víz. Adtam hígított gyümi levet, abból elfogadott eleinte pár kortyot. Most 15 hónapos és túlnyomó részt még mindig cicibõl issza a napi folyadék nagy részét..:))

szia, Próbálj 100%-os multivitaminos gyümilét adni neki, ásványvízzel hígítva, hogy ne legyen olyan sûrû. De addig amíg van tejed addig szopizik annyit amennyi kell neki. Ha megszomjazik akkor el fogja fogadni még a sima vizet is. Én is így voltam a csajszimmal, nem kellett sem a tea, sem a víz. Adtam hígított gyümi levet, abból elfogadott eleinte pár kortyot. Most 15 hónapos és túlnyomó részt még mindig cicibõl issza a napi folyadék nagy részét..:) )
a lányom is 10 hónapos. Ö almalevet iszik forralt vízzel higítva.Meg szopizik.Igaz este, meg éjjel.(arról nem bírom leszoktatni, hogy ne ébredjen fel.4x 5x)Rebeka is eszik mindent. Próbáld ki a 100%os almalevet higítva. Amúgy nyugodtan adjal neki tejterméket.Gondolok itt a túrórudia, joghurtokra.A lányom nagyon szereti. vegyél baba tejport, e´s adj neki elözször pa´r kanállal. Èn a lányomnak azzal cinálom a tejberizst és a grízt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!