Találatok a következő kifejezésre: Mikor fogom a pocakom (37 db)

7 hetesen mit fog a doki ultrahangon látni a babámból? Csak a pocakomon keresztül vizsgálnak, vagy hüvelyen keresztül is fognak? Milyen életjelenségei lesznek akkor?

Legjobb válasz: Engem 6 hetesen csak hasi ultrahanggal vizsgált, és már szívmûködést is látott. Szerintem már neked is fogja látni. Sok sikert!

Engem 6 hetesen csak hasi ultrahanggal vizsgált, és már szívmûködést is látott. Szerintem már neked is fogja látni. Sok sikert!
szia! nekem hüvelyit csinált, de nekem üres hólyagot kértek! én úgy tudom, h teli hólyagot hasinál kérnek, de hallottam már arról is, h hüvelyinél is telit kértek... na mindegy, sztem készülj mind2re, aztán meglátod:) a hüvelyitõl meg ne félj, ha már úgy is látott alulról nem olyan vészes... szerintem:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, úgy látszik az a legjobb ha mindkettõre felkészülök. Valójában a fejem búbjától a lábam kisújjáig is vizsgálhatnak, csak ne legyen semmi baj a kicsimmel. :)
Szia! Engem hasin néztek, és 7 hetesen már volt szívhang :)
Engem is 7 hetesen hüvelyivel vizsgált. Látta a szívhangot, petezsák méretét stb. Ne félj a hüvelyi uh-tól, egyáltalán nem fájdalmas, csak a helyzet kicsit kellemetlen:)
A kérdező hozzászólása: Amikor bejelentkeztem uh-ra, a hölgy azt mondta teli húgyhólyaggal menjek, talán csak a hasamon keresztül vizsgálnak. Remélem, mert a másiktól félek kicsit.
Szia, nekem hüvelyi UH-t csinált 7 hetesen, már volt szívhangja is. Nekem mérték a petezsák méretét, a baba ülõmagasságát (CRL) stb.
Engem a 12.hétig csak hüvelyen keresztül nzett uht, és igen kb lesz már szívhang is. Gratulálok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! :)
Az elsõ alkalommal hüvelyi UH-t néznek, hasit ritkán! Az én dokim minden alkalommal megnézi a hüvelyt, azután hasi UH!!! 21h terhes
Hát nem a legszerencsésebb igy kipróbálni. Lehet el sem fogja fogadni. Ha tudod, inkább vidd magaddal.
Én semmiképpen nem adnék neki tápszert. Az profi ha pont elég tejed, beállt a kereslet-kinálat Nálad! Próbáld meg inkább vinni magaddal a babát, vagy vidd magaddal a nagyszülõt aki az elfoglaltságod alatt vigyázna rá és elõtte-utána gyorsan megszoptathatnád. Én is így csinálom, a bébiszitter jön velem mindenhova amíg még 3 óránként eszik. 5 hós baba anyukája
Hát biztosan nem fogja elfogadni a tápszert, mert nekem is 2-3 napomba került amire egy kicsit eszegetett belõle. Mert az még rosszabb ízü mint az anyatej. Az elsõ alkalommal csak sírt, hogy nem cicizhet. Inkább próbáld meg elõször otthon, hogy elfogadja -e a tápszert. De akkor a férjed etese meg , mert nekik az is fontos, mert például az én babám, csak akkor eszik cumisüvegbõl , ha én nem vagyok a szobában, vagy legalábbis nem lát.

Hátrahajló a méhem, mikor fog már látszani a pocakom?

Szombaton leszek 18 hetes, és még szinte semmi pocim nincs. Hátrahajló a méhem, ráadásul a babó hátsó falon tapadt meg. Aki ugyanilyen cip?ben járt, légyszi írjon tapasztalatokat! Mikor lesz pocak? Szülésnél határoz valamit az, hogy hátrahajló a méh?

Legjobb válasz: A 3. terhességem elején szóltak,hogy hátrahajló méhem van. Annyit mondott a doki,hogy hason aludjak,a gravitáció majd intézkedik. A 16. héten már látványos volt a pocakom,de ez annak tudható inkább be,hogy 3. terhesség volt! Nem tudom,hogy elõtte milyen méhem volt,azt tudom,hogy az elsõnél 16 hetesen én már láttam,hogy pocak van és a Párom is,de mások szemében kb az látszódott,hogy: jé,hízott :-) Viszont a 24. hétre már hatalmas pocim volt! Az elsõ terhességnél mindegy hogy hátrahajló e a méhed,vagy sem, a pocak csak késõbb kezd látszódni! Persze a méretet a genetika is befolyásolja!! Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv:3 lnys,25hkm

A 3. terhességem elején szóltak, hogy hátrahajló méhem van. Annyit mondott a doki, hogy hason aludjak, a gravitáció majd intézkedik. A 16. héten már látványos volt a pocakom, de ez annak tudható inkább be, hogy 3. terhesség volt! Nem tudom, hogy elõtte milyen méhem volt, azt tudom, hogy az elsõnél 16 hetesen én már láttam, hogy pocak van és a Párom is, de mások szemében kb az látszódott, hogy: jé, hízott :-) Viszont a 24. hétre már hatalmas pocim volt! Az elsõ terhességnél mindegy hogy hátrahajló e a méhed, vagy sem, a pocak csak késõbb kezd látszódni! Persze a méretet a genetika is befolyásolja!! Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv:3 lnys, 25hkm
Hátrahajló méhem van. Az elsõ terhességem 18 hetesen kezdett el látszódni, a második terhességem sokkal hamarabb, már a 13-14. héten. A szülésnél semmilyen problémát nem okoz a hátrahajló méh, mivel a terhesség során "normál" helyzetbe kerül.
Hátrahajló méhem van. Elsõ baba, már a 11. héten látszódott a hasam. Nem függ tõle. 31h km
22 hetesen a férjem már látta a pocimat, (alig látszott, de borzasztóan büszke volt rá) de az ismerõsök még csak észre se vették
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, akkor várok türelmesen :) Boldog babavárást nektek!


165-magas vagyok terhesseg elott 66-kg voltam. Most vagyok harom honapos es hat napos terhes e 67, 1-kg vagyok. Kicsiket mar nott a pocakom, de mikor fog igazan mar nagyobb pocakom?

Legjobb válasz: Ne izgulj. Neked is lesz nagy pocakod. Nekem 18 hetesen már sejteni lehetett hogy babás vagyok, de majd csak a 20-21. héten mondták az ismerõsök hogy látszik. Tesóm 4 héttel fiatalabb terhes és neki a 14. héttõl látszik. Használd ki hogy tudsz mozogni és hidd el hamar eltelik az idõ. 29 heteske

Ne izgulj. Neked is lesz nagy pocakod. Nekem 18 hetesen már sejteni lehetett hogy babás vagyok, de majd csak a 20-21. héten mondták az ismerõsök hogy látszik. Tesóm 4 héttel fiatalabb terhes és neki a 14. héttõl látszik. Használd ki hogy tudsz mozogni és hidd el hamar eltelik az idõ. 29 heteske
1. vagyok 163 cm és 50 kg-mal kezdtem.
A pocak az 5 hónaptól kezd csak igazán látványosan nõni, de akkor már hétrõl hétre szépen gömbölyödik. Én mindig mértem centivel hogy mekkorát nõtt. Ne aggódj a végére már olyan órmótlannak érzed majd magad mert a nagy poci miatt sokmindenben segítségre szorulsz majd, de nagyon csodásak a terhesség napjai, élvezd csak ki, olyan gyorsan elszalad. Boldog babavárást!! Kétgyermekes anyuka
165/62-vel kezdtem. A 21. héten mikor elmentem tanácsadásra, a védõnõ meglepõdött hogy hirtelen mekkorát nõtt a hasam. Igaz én sokat híztam, most 25 hetesen vagyok 76kg. Nyugi, még 1 hónap, s már rendesen fog látszódni. Mondjuk te magadon nem látod annyira hogy nõtt volna a hasad, mert ugye minden nap nézünk tükörbe, inkább majd akik ritkábban látnak fogják szóvátenni.

12+3hetes vagyok, mikor fog nőni a pocakom?

162cm és 65kg vagyok! Most tartok +2 kg-nàl,nem vagyok duci inkàbb husos egy picit! Hàt nem nagyon de màr kezd valami làtszani! De pl ismerös kismamàknak meg sokkal nagyobb ennyi idösen!

Legjobb válasz: Nem vagyunk egyformák,úgyhogy ne méregesd magad soha egy másik kismamához!!Én is ezt csináltam amióta terhes vagyok,de mára rájöttem,hogy semmi értelme,mert mindenkinek más a szövetei,és nem egyszerre mutatkoznak meg a terhes pocakok. Nekem kb a 20. héttõl kezdett el nõni a pocim,és még is a mai napon fordult elõ elõször amióta terhes vagyok,hogy rákérdeztek,hogy mennyi idõm van még.Nekem most veszik észre,hogy terhes vagyok,és már nem sokára szülni fogok. 30+2 hkm

Nem vagyunk egyformák, úgyhogy ne méregesd magad soha egy másik kismamához!!Én is ezt csináltam amióta terhes vagyok, de mára rájöttem, hogy semmi értelme, mert mindenkinek más a szövetei, és nem egyszerre mutatkoznak meg a terhes pocakok. Nekem kb a 20. héttõl kezdett el nõni a pocim, és még is a mai napon fordult elõ elõször amióta terhes vagyok, hogy rákérdeztek, hogy mennyi idõm van még.Nekem most veszik észre, hogy terhes vagyok, és már nem sokára szülni fogok. 30+2 hkm
6 hetes vagyok, 5 hetesen és ma is megkérdezték, babát várok...szóval ez nagyon egyedi... :)
A kérdező hozzászólása: Fuu ez tényleg fura! 5 hetesen még baba sincs csak a petezsak!! Jo szeme volt annak aki kiszurta! Az csak puffadas volt!! Na az nekem is van!
12+5 hetes vagyok és én fogytam már több, mint 1 kg-ot. én 20 cm-rel magasabb vagyok nálad és ugyanennyi kiló. egy picikét már kezd látszani a hasam. ha meg már ettem is valamit, szorítanak a nadrágok. és rajtam is volt, aki látta, hogy várandós vagyok 6 hetesen! de nem a hasamon, hanem az arcomon :) nem tudom, mit látott, de látta rajtam.
Én 12 hetes vagyok pont , 3 kilót fogytam, aki nem tudja , hogy terhes vagyok, nem veszi észre, de aki tudja így is látja pocakomon, pedig - 3 kiló. Nekem a 2. terhesség, így elõbb látszik.Az arcom meg tiszta ragya.
kérdezõ, én nem mondtam, hogy a baba látszik 6 hetesen, de a dolgok szempontjából ez lényegtelen, ketten is megjegyezték, pontosan állapotos formájú a pocakom
Nekem hasonló magassággal és súllyal 18. hetesen kezdett el látszani. 20-22 hetesen meg már le sem tagadhattam volna:)
Ezt nem lehet tudni, mindenkinek máskor kezd el nõni.

24 hetesen 110 cm a hasam a köldökömnél. Mire számíthatok mennyit fog még nőni? Mindenki azt mondja, hatalmas, mintha már majdnem mennék szülni. Mitől lehet ekkora a pocim?

Kinek mekkora volt ennyi id?sen?

Legjobb válasz: Hát ez tényleg elég nagy. Alapjáraton nagyobb hasad volt, vagy a terhesség alatt nõt ekkorára? Én 23 hetes és 2 napos vagyok, és 90 cm-es a pocakom a köldökömnél. És fog bizony még nõni. Hisz a kicsid még csak most kezd el hízni. :)

Hát ez tényleg elég nagy. Alapjáraton nagyobb hasad volt, vagy a terhesség alatt nõt ekkorára? Én 23 hetes és 2 napos vagyok, és 90 cm-es a pocakom a köldökömnél. És fog bizony még nõni. Hisz a kicsid még csak most kezd el hízni. :)
A kérdező hozzászólása: volt egy kicsi hasam, persze csak én láttam, amúgy észrevehetetlen volt.
Elég nagynak tûnik, viszont a baba méretével tuti nem függ össze, akár az is lehet, hogy már nem nõ tovább. Én 32 hetes vagyok, nekem 97 cm, a babát néhány napja 2 kilóra saccolták. Alapból vékony vagyok, terhesség elõtt 173 cm magassághoz 58 kg voltam, azóta 10 kg-ot híztam.
Én most mértem le és 94cm.És én még csak 18 hetes vagyok :( 67cm-rõl indultam.
Mintha csak magamról olvasnék annyi, hogy én 25 hetes leszek holnap szintén 110 centis pocakkal:) Remélem nem nõ ennél sokkal nagyobbra:D Mert nekem is szörnyûlködik mindenki amikor megtudják mennyi idõs a babó:D Mondjuk megnyugtat a tény, hogy nem vagyok egyedül ekkora pocakkal:D Kitartás! Szép babavárást!
Szia. Pont most írtam én is ki egy kérdést, nekem 101 cm, és 32 hetes vagyok. Akkor a Tied tényleg nagyon nagy, még nekem is néha mondják, hogy milyen nagy. Nekem 24 hetesen 84 cm volt.
Most hogy ezt kérdezted, én is lemértem (eddig soha) 108 cm, és én elég nagy túlsúllyal kezdtem a terhességet, bár eddig csak 5.5 kg-t híztam. 36 és fél hetes vagyok 24 hetesen én azon sopánkodtam, hogy nem látszik semmi. Úgy látszik ez is csak alkat kérdése. Nekem széles a csípõm, bõven elfért közte a baba. Nem tudom, neked milyen, valószínû pont az ellenkezõje, és elõre felé tud csak elférni a pocakban.
Határozottan nagy hasad van és még csak ezután fog igazán nõni. Nekem ennyi idõsen kezdett látszani, h. terhes vagyok, szülni pedig 105 cm-es pocakkal mentem. 3 hetes kislány anyukája

Mikor fog látszani a pocakom?

2 hónapos és egy hetes terhes vagyok. Mindig is volt egy kis pocakom, de ez most valahogy más. Szerintetek lehet hogy már picit látszódik? :) Vagy mikor szokott elkezdeni nõni?

Legjobb válasz: igen enyhe váltoizás már lehet ilyenkor. igazi mások által is felismerhetö pocak sokaknak csak a 20. hét körül van.

igen enyhe váltoizás már lehet ilyenkor. igazi mások által is felismerhetö pocak sokaknak csak a 20. hét körül van.
Hát én csak magamról nyilatkozhatom:-) nekem sosem volt hasam és most kismamaként hamar elkezdett nõni...kb 12-13 hetesen már látszódott. Most 20 hetes vagyok már szép gömbölyû!
A kérdező hozzászólása: Dejóóó :) Alig várom hogy látszódjon! :) Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok. nekem 10 hetesen kezdett el kicsit látszódni aztán folyamatosan növekedni kezdett. 14 hetes vagyok és szép a pocakom már most :) azt mondták akinek vékony a hasfala hamarabb látszódik/látszodhat. amúgy nem elsõ terhességem de elsõ baba. Szép napot mindenkinek! :)
Én 20 hetes vagyok, de még nem igazán látszik ruhában. Ismeretlenek nem hiszem, hogy észreveszik. Genetikai uh-n is inkább 12 hetesek közé illettem be, nem 18-20 hetesek közé :) De ez van! Majd megnõ! Attól még, hogy nem látszik, ott van, én tudom, és ez a lényeg. :) És azt sem fogom bánni, ha nem lesz a végére óriáspocakom, hanem olyan kis formás. A baba attól még rendesen fejlõdik.
A 18. héten még semmi nem látszott, kerekedett is a szeme azoknak, akiknek elmondtam, hogy babát várok. Idegenek (pl. gyógyszertárban, boltban) úgy a 24-25. héten vették észre elõször. Aztán hirtelen felpumpálódott. :D Most 33 hetes vagyok, és hát gömbölyödik rendesen :D Szóval nem tudom letagadni.
Én 19 hetes vagyok, három napja vettem észre magamon, hogy látszódik végre valami :)

10 hetes kismama vagyok! Normális, hogy még nem látszik semmi, csak egy kicsit keményebb a pocim? Mikor fog kerekedni? Ikreket várok!

Legjobb válasz: Gratula az ikrekhez :) Attól is függ, hogy milyen alkat vagy. nekem van 1 kis pocim, a 12-13. héttõl már eléggé észrevehetõ volt. Nem ikres kismama

Gratula az ikrekhez :) Attól is függ, hogy milyen alkat vagy. nekem van 1 kis pocim, a 12-13. héttõl már eléggé észrevehetõ volt. Nem ikres kismama
16 héttõl jok a esélyek hogy már látszódjon a pocak. de mindenkinél változó. nálad nyilván elõbb az ikrek miatt (huuu de irigyellek:-))) van egy lányom és ugy de ugy szeretnék ikreket:-))
18 hetes vagyok, de még semmi pocakom sincs, de a babát már érzem benne.:) )
Én ikreket várok, nekem a 8. héttõl kezdett nõni a hasam. Viszont ez egyénileg változó, tehát nem jelent semmi rosszat, ha még nem nõ a pocid. Rövidesen biztosan "kinövöd" a cuccaidat! ;) Ha még lenne kérdésed, nyugodtan írj privátba! Boldog babavárást! 32 hetes ikres kismama
Szia! Elõször is gratula az ikrekhez!!A feleségem is ikreket vár 17 hetes és 2 napos de igazán még nem látszik rajta.Csak Én látom mert Én látom pizsomában is!:) )))Nyugi!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Amúgy 3 babaát várok, ez hihetetlen:) De a védõnõ szerint még nem kell hogy látszódjon 60 kg vagyok, szóval van egy kis felesleg is a hasamon! Nektek is boldog babavárást!
Gratulálok a babákhoz!!!:) ) Vigyázz magatokra!!! Lesz még nagy pocakod, ne aggódj!Elárulod, hogy természetes v. mesterséges úton fogantak? 18 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: Természetes, születtek már a családban ikrek!

Kilenc hetes vagyok. Normalis az hogy meg nemvettem magamon eszre aszt, hogy none a pocakom? Mikor fog?

Legjobb válasz: Szia. Nekem 14-15 hetesen kezdett nõni a pocakom! 9 hetesen esetleg a puffadás miatt lehet nagyobb. Üdv 36 hetes kismama

Szia. Nekem 14-15 hetesen kezdett nõni a pocakom! 9 hetesen esetleg a puffadás miatt lehet nagyobb. Üdv 36 hetes kismama
Nekem 14 hetesen kezdett nõni de akkor nagyon látványosan. 4 hónapos kislány anyukája
igen ilyenkor még nemigazán látszik hiába is várja az ember olyan nagyon. én nagyon vártam hogy nagylegyen és mások is észrevehesség hogy anyuka leszek.
Ez egyéntõl is függ, Én 14 hetes leszek a napokban, nekem most kezd el egy picit látszani. A barátnõmnek már 8 hetesen lehetett látni a pocakját :)
Állítólag az elsõ terhesség késõbb kezd el látszódni.Én is folyton azt nézegettem, mikor látzódik.Azt mondják, hogy most 20 hetesen sem olyan nagy.

Ha 8 hetes vagyok mikor fog latszani a pocim?

Legjobb válasz: látszódhat már 2-3 hét múlva is, de elképzelhetõ, hogy csak a 6. hónapban látszik majd. Nekem az elsõ babánál a 6. hónapig semmi pocakom nem volt, utána sem lett nagy, a másodiknál a 14. héten volt akkora, mint az elsõnél a 6. hónapban. Alkati, genetikai tényezõk befolyásolják.

látszódhat már 2-3 hét múlva is, de elképzelhetõ, hogy csak a 6. hónapban látszik majd. Nekem az elsõ babánál a 6. hónapig semmi pocakom nem volt, utána sem lett nagy, a másodiknál a 14. héten volt akkora, mint az elsõnél a 6. hónapban. Alkati, genetikai tényezõk befolyásolják.
Nekem jó nagy :) 8 hetes vagyok és az elsõ perctõl kezdve akkorára vagyok puffadva, hogy rögtön megtudták a mh-en, hogy gyereket várok:) ) Hiába hazudtam jobbra balra :D
elõz mind két gyerkõc nagy lett, de végén is teljesen normális méretû hasam volt, nem extrém nagy
nekem a félidõ után látszott egyértelmûen mind két gyereknél
Nekem a 16 héttõl kezdett jobban gömbölyödni, de amikor Nst-re jártam, akkor is volt, hogy megkédezték "odavárok-e", amúgy normál súlyú kisbabám született, alkat kérdése is!
Nekem a fiammal 20 hetesen látszót, de akkor vékonyan kezdtem a terhességet, most kiváncsi vagyok +8 kiloval több vagyok és hát a hasamon is marat felesleg :(
Ez sok mindentõl függ. Mellsõ vagy hátsó falon tapad, van egy kis husi a hasadon vagy nincs. Nekem mellsõn tapad, nekem már kb. a 13-14. héttõl lehetett látni!:) 24 hkm
Nekem kb.a 15-16.-ik héttõl látszódott csak! De végig nem volt nagy a hasam! Annál nehezebben akar lemenni!
Én is lassan töltöm a 8. hetet és estére már nekem is akkorára puffad a hasam, hogy én se nagyon tudtam letagadni hogy babát várok, de reggelre megint lapos lesz :( szeretném már ha jól látszana :D
Nekem félidõsen még semmi nem látszott... Miután elkezdtem érezni a mozgását, indult be a növekedés. Most a másodikat várom, 10 hetes vagyok, a környezetem állítja, hogy látszik, de ez csak puffadás, a normál ruháimat hordom még.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!