Találatok a következő kifejezésre: Mikor fogom érezni a baba mozgását (7 db)

Mikor fogom érezni a baba mozgását és mikor tudom meg a nemét?

Most 17 hetes 1 napos terhes vagyok. Már növekszik a pocim:-) érzem, hogy oldalt feszül a b?röm, kicsit kellemetlen, ez gondolom a növekvést?l van.

Legjobb válasz: A baba mozgását bármelyik pillanatban megérezheted, bár ez nem egy határozott mozdulat szokott lenni, inkább egy erõsödõ folyamat. De még 22 hetesen sincs késõn, ne félj, ha nem érzed. A nemét 16 hét után tudják megmondani, a 18 hetes uhon kérdezz rá, ha úgy fekszik, megmondják, de a baba is kell hozzá.-) Türelem.)

A baba mozgását bármelyik pillanatban megérezheted, bár ez nem egy határozott mozdulat szokott lenni, inkább egy erõsödõ folyamat. De még 22 hetesen sincs késõn, ne félj, ha nem érzed. A nemét 16 hét után tudják megmondani, a 18 hetes uhon kérdezz rá, ha úgy fekszik, megmondják, de a baba is kell hozzá.-) Türelem.)
A kérdező hozzászólása: Mekkora lehet most a baba? Kb. 15cm?
Én a 30.héten tudtam meg, hogy kislány, és az elsõ mozgásokat már a 15. héten észleltem, majd a 17.ig semmi, aztán egyre gyakrabban, de mindennapos rendszerességgel csak 19-20. hét környékén.Sok olyan mozgása volt, amirõl nem tudtam eldönteni, hogy õ vagy nem õ, aztán késõbb kiderült, hogy õ az:) Férjemnek a 21. héten tudtam megmutatni, amibõl õ csak enyhe lüktetést érzett.Bezzeg most:) A bõröd a növekedéstõl feszül, és még fog is.Próbáld meg magas E vitamin tartalmú olajokkal kenni.(pl:szõlõmag)
A kérdező hozzászólása: Már tudom, kislányom lesz:-))))

13 hetes vagyok első babámmal. Szerintetek mikor fogom érezni a baba mozgását, és milyen érzés?

Legjobb válasz: szia én az elsõ babámat kb 18 hetesen éreztem elõször a másodikat 15 hetesen biztos meg fogod érezni ne aggódj

szia én az elsõ babámat kb 18 hetesen éreztem elõször a másodikat 15 hetesen biztos meg fogod érezni ne aggódj
Szia, én 15 hetes vagyok és most kezdem érezni még nagyon gyengén, olyan mintha egy kis buborék lenne, Kivülröl érezni kézzel csak 18-ik hét után
Én 16 hetes vagyok én is elsõ babával. Nekem volt már olyan érzésem h mintha õt éreztem volna. 15hetesen volt ez de nem tudom pontosan, hogy õ volt vagy sem. Nekem olyan érzés volt mintha valaki belülrõl megrúgott volna.
ez függ a hasfal vastagságától is, és a méhlepény helyezkedésétõl. nekem pl mellsõ fali így én "csak" a 18. héten éreztem biztosan. rá 2 hétre már kézzel is éreztem. a 18. héten már rúgásokat éreztem, lehet elõtte is volt valami, de azt nem éreztem.
Szia! Én is az elsõ babát várom, én kb a 18. héten éreztem valamit, de biztosat a 20. héten. Azóta egyfolytában érzem, naponta többször :) Lassan te is fogod :) Jó babavárást! 22 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek!

14 hetes terhes vagyok. Mikor fogom érezni a baba mozgását? (eléggé vékony az alkatom)

Legjobb válasz: Szia. Nekem is vékony az alkatom, és én a 20-ik héttõl érzem a babót. Függ attól is, hogy a lepény hol helyezkedik el. Nekem melsõfali. Minden jót! 34 hetes kismama.

Szia. Nekem is vékony az alkatom, és én a 20-ik héttõl érzem a babót. Függ attól is, hogy a lepény hol helyezkedik el. Nekem melsõfali. Minden jót! 34 hetes kismama.
18-20.hét környékén.volt aki azt írta hogy már 12 hetessen érezte de az kizárt vagy pedig egy csodalény.eljön mindennek a maga ideje.légy türelmes!minden jót!
Én is vékonyka vagyok, és a 20. héten éreztem elõször. Amúgy ez szerintem nem alkati kérdés. Leginkább attól függ, hol helyezkedik el a méhlepényed. Ha pl. hátsó falon tapad, hamarabb fogod érezni, mint mellsõ fali tapadásnál.
Legkorábban 17 hetesen kezd el figyelni hogy mi is zajlik a hasadban, de ha puffadsz, s be vagy gázosodva, akkor könnyen össze téveszthetõ azzal a baba mozgása. Nekem 18 hetesen kezdett el rugdosni, s azóta le sem áll :) Most 21 hetesen már bele remeg a hasam mikor rúg.
Szia! Én is vékony alkat vagyok, és 15hetesen+5 naposan éreztem elõször. Lehet, korainak hangzik... Olyan volt, mintha egy apró-pici öklöcske húzott volna be belülrõl egyet! :) Nekem teljesen egyértelmû volt. Ha figyeled magad, neked is az lesz!9hetes kislány anyukája


Második terhességemnél előbb fogom érezni a baba mozgását? Mikor? ( 11 hetes vagyok)

Legjobb válasz: Ez szabályszerû szokott lenni, és én vagyok a kivétel, aki erõsíti a szabályt. Én mind a kettõt a 20. héten éreztem meg.

Ez szabályszerû szokott lenni, és én vagyok a kivétel, aki erõsíti a szabályt. Én mind a kettõt a 20. héten éreztem meg.
Szia! Az elsõ babámat a 20. héten, a másodikat a 17. héten éreztem elõször. Nekem is mindenki azt mondta, hogy már nagyon korán lehet(10.hét), de szerintem ez hülyeség, még olyan pici. Boldog babavárást.
Szia!Az elsõt 16 hetesen, most a másodikat 15 hetesen!26 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Mikor fogom biztosan érezni a baba mozgását? 16 hetes vagyok és már nagyon kiváncsi! Milyen érzés ez?

Legjobb válasz: Én a 17. héten kezdtem érezni apró, buborékszerû érzésként, aztán a 19-20. héttõl már sokkal határozottabb mozgás, rugdosás volt. A 20. hét körül már a férjem is érezte a kezével. De ez változó, van aki elõbb, van aki késõbb érzi meg. 25 hetes kismami

Én a 17. héten kezdtem érezni apró, buborékszerû érzésként, aztán a 19-20. héttõl már sokkal határozottabb mozgás, rugdosás volt. A 20. hét körül már a férjem is érezte a kezével. De ez változó, van aki elõbb, van aki késõbb érzi meg. 25 hetes kismami
Lehet, hogy csak a 22. héten, erre nincs recept. De tanácsolni tudom, hogy ne lesd, mert annál rosszabb. Én is reménykedtem, hogy érzem 16 hetesen, de csak 18 hetesen lettem biztos benn, hogy õ mocorog. nekem olyan volt, mintha egy buborék durranna a hasamban , és fokozatosan lesz határozott rugás jellege. Türelem, ez is el fog jönni.-)
Szia, Én 16-17 hetesen kezdtem el érezni a mozgását, de csakis úgyis, hogy teljesen kinyújtott lábbal feküdtem.Sok nõ azt mondja el kell ernyedni és akkor úgy a nyugalmi helyzetben érzi, de nekem a mai napig hogyha háton fekszek lábam nyújtva kezem a pocimon, akkor tuti, hogy oda rúg.Legelõszõr apró pici buborékot érzel, mintha pont ott szállna fel, de neeeem az a pici baba:oD Érdekes, hogy a 18. héten a méhszájvizsgálat után a dokim megnézte UH-n és elõször láttam annyiora elevennek mint akkor és mégsem éreztem belõle semmit.Nagyon fontos a testhelyzet.Kiváncsi lennék, hogy amikor érezm épp mit mûvel.Amúgy nekem 21 hetesen a hasam jobb oldalon sokkal szélesebb mint balon.Ez azért van, mert a pici lusti rugdos, de a lába mindig a bal oldalon van a teste meg a jobb oldalon :oD Boldog babavárást.
Én 16-17 hetesen éreztem elõször (elsõ gyermekem lesz), és olyan érzés, mint amikor valaki nagyon óvatosan végighúzza az ujját a bõrödön, csak éppen ezt belül érzed. Utána már jönnek a nagyobb mozgások, én sosem azt mondom rá, hogy rugdos a baba, hanem, hogy mocorog. Szerintem nagyon jó érzés!!! Sok boldogságot!

18 és 4 naposan normális ha folyamatos enyhe nyomást érzek a hasamban? Főleg ha fekszek és forgolódok. Mikor fogom már érezni a baba mozgását?

Legjobb válasz: Szia az enyhe nyomást nem ismerem de itt fáj ott fáj az nekem is szokot lenni szerintem mindenkinél máshogy van de én mindig megkérdezem a dokit vagy a védõnöt attól függ kivel találkozok az események után hamarabb anak ellenére hogy itt is rákérdezek dolgokra nekem az mindig biztonságot ad ha õk rá bólintanak arra hogy ez normális szerintem te is kérdezél rá,a mozgást pedig figyeld nekem a tegnap volt az elsö mocorgás amire azt mondtam ez már biztos õ akkor 19+2 idösek voltunk nekem olyan mintha a vizbe kiduran egy buborék töbször egymás után csak figyelj ha jelentkezik biztos észre veszed nagyon érdekes jó baba várást

Szia az enyhe nyomást nem ismerem de itt fáj ott fáj az nekem is szokot lenni szerintem mindenkinél máshogy van de én mindig megkérdezem a dokit vagy a védõnöt attól függ kivel találkozok az események után hamarabb anak ellenére hogy itt is rákérdezek dolgokra nekem az mindig biztonságot ad ha õk rá bólintanak arra hogy ez normális szerintem te is kérdezél rá, a mozgást pedig figyeld nekem a tegnap volt az elsö mocorgás amire azt mondtam ez már biztos õ akkor 19+2 idösek voltunk nekem olyan mintha a vizbe kiduran egy buborék töbször egymás után csak figyelj ha jelentkezik biztos észre veszed nagyon érdekes jó baba várást
Lehet már a kisbabát érzed, csak még nem túl erõssen. Én már 17 hetesen éreztem. Ha pihensz s elfekszel figyelj egy kicsit. Nagyon furcsa érzés, olyan mint a bélmozgás, igazán a hasad alján érzed.Ha nem is ezt érezted eddig lassan már fogod.
Sztem a baba lesz az, nekem már mozog, de ha pl hanyatt fekszem mindig fura nyomás van a hólyagomnál.Elõször azt hittem felfáztam, de nem rájöttem a kislányom az, izeg-mozog.Sztem Te is a babád érezheted, csamég picike, egyre erõteljesebb lesz minden mozdulata.Sok boldog mocorgós napokat:-) 20 hetes kismami

14 hetes vagyok mikor fogom már érezni a baba mozgást?

Legjobb válasz: elsõ babámat 16.héten éreztem.

elsõ babámat 16.héten éreztem.
Ha szerencsés vagy, akkor következõ héten már érezheted. De egyébként kb 18. héten szokták érezni elsõbabások, én 15. héten éreztem, akkorát rúgott, hogy egészen meg is ijedtem, aztán egy hétig nem is jelentkezett. Kitartás! Nem sokára azt kívánnád, bárcsak ne táncolna a húgyhólyagodon. :D 23 h km
Én elsõ babámat a 17.héttõl kezdtem el érezni, hogy bugyborékol bent és valami nagyon gyengén mocorog. A 19.hétben éreztem már a határozott bökdöséseket és átfordulásokat, azóta minden nap többször is bejelentkezik. :)
elsõ babás vagyok és én még nem érzem, pedig lassan 17 hetes vagyok :(
16-20. hét között lehet elõször érezni, néha csak a 21. hétben. Unokatesóm akkor kezdte el.
Én is 14 hetes vagyok és már én is várom! :)
Elsõ babás vagyok, nekem már a 15. héten bejelentkezett, a 16-17. héten csak ritkán éreztem és gyengéden, a 18. héttõl pedig egyre gyakrabban. Most pedig már folyamatosan! Fõleg akkor van fenn és ugrál folyamatosan, amikor aludnék elfelé illetve egész éjszaka... 25 hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!