Találatok a következő kifejezésre: Mikor fogom érezni a baba (24 db)

13 hetes vagyok első babámmal. Szerintetek mikor fogom érezni a baba mozgását, és milyen érzés?

Legjobb válasz: szia én az elsõ babámat kb 18 hetesen éreztem elõször a másodikat 15 hetesen biztos meg fogod érezni ne aggódj

szia én az elsõ babámat kb 18 hetesen éreztem elõször a másodikat 15 hetesen biztos meg fogod érezni ne aggódj
Szia, én 15 hetes vagyok és most kezdem érezni még nagyon gyengén, olyan mintha egy kis buborék lenne, Kivülröl érezni kézzel csak 18-ik hét után
Én 16 hetes vagyok én is elsõ babával. Nekem volt már olyan érzésem h mintha õt éreztem volna. 15hetesen volt ez de nem tudom pontosan, hogy õ volt vagy sem. Nekem olyan érzés volt mintha valaki belülrõl megrúgott volna.
ez függ a hasfal vastagságától is, és a méhlepény helyezkedésétõl. nekem pl mellsõ fali így én "csak" a 18. héten éreztem biztosan. rá 2 hétre már kézzel is éreztem. a 18. héten már rúgásokat éreztem, lehet elõtte is volt valami, de azt nem éreztem.
Szia! Én is az elsõ babát várom, én kb a 18. héten éreztem valamit, de biztosat a 20. héten. Azóta egyfolytában érzem, naponta többször :) Lassan te is fogod :) Jó babavárást! 22 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek!

Mikor fogom érezni a baba mozgását és mikor tudom meg a nemét?

Most 17 hetes 1 napos terhes vagyok. Már növekszik a pocim:-) érzem, hogy oldalt feszül a b?röm, kicsit kellemetlen, ez gondolom a növekvést?l van.

Legjobb válasz: A baba mozgását bármelyik pillanatban megérezheted, bár ez nem egy határozott mozdulat szokott lenni, inkább egy erõsödõ folyamat. De még 22 hetesen sincs késõn, ne félj, ha nem érzed. A nemét 16 hét után tudják megmondani, a 18 hetes uhon kérdezz rá, ha úgy fekszik, megmondják, de a baba is kell hozzá.-) Türelem.)

A baba mozgását bármelyik pillanatban megérezheted, bár ez nem egy határozott mozdulat szokott lenni, inkább egy erõsödõ folyamat. De még 22 hetesen sincs késõn, ne félj, ha nem érzed. A nemét 16 hét után tudják megmondani, a 18 hetes uhon kérdezz rá, ha úgy fekszik, megmondják, de a baba is kell hozzá.-) Türelem.)
A kérdező hozzászólása: Mekkora lehet most a baba? Kb. 15cm?
Én a 30.héten tudtam meg, hogy kislány, és az elsõ mozgásokat már a 15. héten észleltem, majd a 17.ig semmi, aztán egyre gyakrabban, de mindennapos rendszerességgel csak 19-20. hét környékén.Sok olyan mozgása volt, amirõl nem tudtam eldönteni, hogy õ vagy nem õ, aztán késõbb kiderült, hogy õ az:) Férjemnek a 21. héten tudtam megmutatni, amibõl õ csak enyhe lüktetést érzett.Bezzeg most:) A bõröd a növekedéstõl feszül, és még fog is.Próbáld meg magas E vitamin tartalmú olajokkal kenni.(pl:szõlõmag)
A kérdező hozzászólása: Már tudom, kislányom lesz:-))))

14 hetes terhes vagyok. Mikor fogom érezni a baba mozgását? (eléggé vékony az alkatom)

Legjobb válasz: Szia. Nekem is vékony az alkatom, és én a 20-ik héttõl érzem a babót. Függ attól is, hogy a lepény hol helyezkedik el. Nekem melsõfali. Minden jót! 34 hetes kismama.

Szia. Nekem is vékony az alkatom, és én a 20-ik héttõl érzem a babót. Függ attól is, hogy a lepény hol helyezkedik el. Nekem melsõfali. Minden jót! 34 hetes kismama.
18-20.hét környékén.volt aki azt írta hogy már 12 hetessen érezte de az kizárt vagy pedig egy csodalény.eljön mindennek a maga ideje.légy türelmes!minden jót!
Én is vékonyka vagyok, és a 20. héten éreztem elõször. Amúgy ez szerintem nem alkati kérdés. Leginkább attól függ, hol helyezkedik el a méhlepényed. Ha pl. hátsó falon tapad, hamarabb fogod érezni, mint mellsõ fali tapadásnál.
Legkorábban 17 hetesen kezd el figyelni hogy mi is zajlik a hasadban, de ha puffadsz, s be vagy gázosodva, akkor könnyen össze téveszthetõ azzal a baba mozgása. Nekem 18 hetesen kezdett el rugdosni, s azóta le sem áll :) Most 21 hetesen már bele remeg a hasam mikor rúg.
Szia! Én is vékony alkat vagyok, és 15hetesen+5 naposan éreztem elõször. Lehet, korainak hangzik... Olyan volt, mintha egy apró-pici öklöcske húzott volna be belülrõl egyet! :) Nekem teljesen egyértelmû volt. Ha figyeled magad, neked is az lesz!9hetes kislány anyukája


Lehet erezni elore, hogy mikor fog megmozdulni a baba?

Mar nagyon varom azt az erzest es felek, hogy el ne szalasszam :)))

Legjobb válasz: hát elõtte nem szól :) Õ egy kis élet, hiába a Te pocidben van :) Azt csinál és akkor amikor õ akar :)

hát elõtte nem szól :) Õ egy kis élet, hiába a Te pocidben van :) Azt csinál és akkor amikor õ akar :)
Elszalasztani tuti nem fogod, de nincs elõjele. A baba már régóta mocorog odabent, uh.n töbször is látni lehet, hogy mozog, de az anyuka álltalában csak a 16-20. hét környékén érzi meg. Elsõ babánál általábban késõbb, mint a második, harmadik babánál, fõleg mert már tudod milyen érzés. Van akinek a babája csak finoman mozog, és olyasmi lérzls eleinte, mint a bélmozgások, csak az érzés egyértelmûan a babától jön, a bélmozgások máshol jelentkeznek. Van olyan baba is, aki sokkal egyértelmûbben mozdul meg. Nekem az elsõ gyerkõc kb a 17. héten úgy belém rúgott, hogy az csak na, igazánmeglepõ érzés volt. Hasra akartam fordulni, akkor még alig volt hasam, de a picinek nem teszett a dolog, hogy hasra fordultam, és belémrúgott, jelezve, hoyg ez nem teszik neki. Most a pici elõször apróbb mozdulatokkal jelentkezett, inkább bélmozgásszerûen, és csak utána vált egyértelmûbbé a dolog, hogy tényleg õ az. És sok kismama van vele úgy, hogy érezni vél valamit, amit a baba mocorgásának vél, de egy darabig nem tudja, hogy tényleg az-e, de hamar kiderül.
Elõjele nincs, max az idõ múlása :) ) Aranyos vagy, de lemaradni tuti nem fogsz róla, hisz benned megy végbe.:) Nekem az elsõ a betöltött 19. héten, a második a 17. héten jelzett. Rá fogsz jönni, hidd el.
Szia. Nem lehet elöre érezni , de amikor megtörténik azt tudni fogod , nem olyan érzés amit csak úgy el lehet szalasztani .ebben biztos lehetsz ! :) 32hetes km.
A kérdező hozzászólása: Na kepzeljetek nem maradtam le rola :) ))) Nagyon vagany es eleg intenziv :) )) Olyan joooo!

Második terhességemnél előbb fogom érezni a baba mozgását? Mikor? ( 11 hetes vagyok)

Legjobb válasz: Ez szabályszerû szokott lenni, és én vagyok a kivétel, aki erõsíti a szabályt. Én mind a kettõt a 20. héten éreztem meg.

Ez szabályszerû szokott lenni, és én vagyok a kivétel, aki erõsíti a szabályt. Én mind a kettõt a 20. héten éreztem meg.
Szia! Az elsõ babámat a 20. héten, a másodikat a 17. héten éreztem elõször. Nekem is mindenki azt mondta, hogy már nagyon korán lehet(10.hét), de szerintem ez hülyeség, még olyan pici. Boldog babavárást.
Szia!Az elsõt 16 hetesen, most a másodikat 15 hetesen!26 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi!

1, 5 hét múlva megyek a 19 hetes uh-ra. Már lehetséges, hogy kiderüljön a baba neme? Mikor fogom érezni a babát? Még csak pukkanásokat érzek meg csikit. Köszi!

Legjobb válasz: Hát ha már érzed a csikit, akkor már érzed a babád! :) És bizony ez szépen egyre erõsebb és biztosabb lesz! Én 17 hetesen éreztem elõször, a 18. héttõl pedig folyamatosan és egyre erõsebben! És persze, meg tudják mondani már ilyenkor, hogy mi lesz, de a babádnak is akarni kell! Ha szégyenlõs, akkor pech! Nekünk a 28. hétig takarta magát. Bár a 19. héten azt mondta a doki, mintha fiút látna, de nem biztos. Így nem éltük magunk bele. De aztán már a 28. héten tuti lett. Láttuk a kis kukiját! :) Minden jót! 32 hetes kismami

Hát ha már érzed a csikit, akkor már érzed a babád! :) És bizony ez szépen egyre erõsebb és biztosabb lesz! Én 17 hetesen éreztem elõször, a 18. héttõl pedig folyamatosan és egyre erõsebben! És persze, meg tudják mondani már ilyenkor, hogy mi lesz, de a babádnak is akarni kell! Ha szégyenlõs, akkor pech! Nekünk a 28. hétig takarta magát. Bár a 19. héten azt mondta a doki, mintha fiút látna, de nem biztos. Így nem éltük magunk bele. De aztán már a 28. héten tuti lett. Láttuk a kis kukiját! :) Minden jót! 32 hetes kismami
Igen, ilyenkor már látható. Különösen a fiú:) Nekem 17 hetes ultrahangon mutatta a doki, én is jól láttam!
Nálunk a 18. héten látszott a neme. 1-2 hét mulva már tutira erösen fogod érezni, legalábbis nálam igy volt, 19 hetesen már kaptam a rugásokat :)
Én most 18 hetes vagyok holnap megyek uh-ra. Remélem kiderül, hogy mi lesz az én kis drágám. Már érzem a mozgását nagyon jó érzés. :)
Szia! A babát érzed bizony, ugye fantasztikus érzés? Sajnos nálunk csak a 31. héten derült ki a neme, mert elõtte farfekvéses volt, üldögélt, és még a köldökzsinórt is odapakolta, nehogy meglássuk. Ilyenek a kiscsajok... Remélem, Nálad jól látszik majd! Boldog babavárást!
Szia! Nekem a 13 hetesen mondta a doki, hogy valószínû fiú, a 18 hetesen pedig meg is mutata a bizonyítékokat! :) A babát pedig már most is érzed, nekem is olyían mintha kis buborékok pukkannának el, nagyon jó érzés! :) 19 hetes km
Szia! Én 17+4 naposan voltam és már látszott a kukaca :) És gratulálok, hogy már érzed a babád ;) Sok boldogságot 18+3 hetes kismami
Szia!Igen nagy esély van arra, hogy megmondják a babád nemét ha Õ is úgy akarja :-) Igyál elõtte colát vagy egyél csokit UH elõtt kb 30 perccel, és hátha fog mozgolódni.Nekem bevált.A kis pukkanások már a babád, rúgásokat és 21 hetes korom körül tapasztaltam, de kicsit duci vagyok.Hamarosan Te is érezheted.Minden jót kívánok nektek.Boldog babavárását. 22 hetes
Szia! Nekem pont a 19 hetes uh-n mondtak meg h lany a pocaklako:) Jo babavarast!udv:28 heteske

20hetes terhes vagyok és még nem mozdult meg a baba de mikor voltam Uh akkor látam h mocorog mikor fogom érezni végre? Azért nem érzem még mert most perpillanat áll bennem a baba?

Legjobb válasz: Szia! A baba a 12. héttõl sosem "áll" benned, hanem felveszi azt a bizonyos magzati pózt, de kezével-lábával mozog, nyel a magzatvízbõl is késõbb, ill. mozgásaival erõsíti az "izmait". Elsõ babánál egyébként nem ritka, hgy a kismama késõbb érzi meg, ugyanis nem is tudja pontosan mit kellene éreznie!:) Ha uh alapján minden oké, nincs oka az aggodalomra, pár nap ás egyre jobban fogod érezni!

Szia! A baba a 12. héttõl sosem "áll" benned, hanem felveszi azt a bizonyos magzati pózt, de kezével-lábával mozog, nyel a magzatvízbõl is késõbb, ill. mozgásaival erõsíti az "izmait". Elsõ babánál egyébként nem ritka, hgy a kismama késõbb érzi meg, ugyanis nem is tudja pontosan mit kellene éreznie!:) Ha uh alapján minden oké, nincs oka az aggodalomra, pár nap ás egyre jobban fogod érezni!
20 hetesen még én sem éreztem, vagy valóban csak arról volt szó, hogy nem tudtam, mit kell érezni, és sima bélmozgásnak véltem a baba mozgását is. Aztán az elsõ egyértelmûbb érzés ilyen fura bizsergés, kaparászás volt belülrõl, lent, szinte a két medencecsontom között. Akkor már sejtettem, hogy a baba matat odabent. Most, 31 hetesen, már olyan absztrakt alakzatokat is képes felvenni a hasam, amit sose képzeltem volna.
A kérdező hozzászólása: Nem képzelem el nehezen h baba van bennem!! csak fura!!!! hát remélem h minél hamarabb érezhetem mert már mindenki avval zargatnak h érzem már!!!
20 hetesen nem áll benned, nyugi, mert magzati pozícióban van. (nézz utána a neten, h milyen is az!) A medencédben pedig méhed van, de kitölti a magzatvíz, így a babád teljesen biztonságban van, ott "úszkál" meg forgolódik :)
Úgy érted, hogy ha a méhed egy lufi, akkor a baba pont a közepében van, és nem ér sehol se a falához? Kicsit nehezen képzeled el, hogy van benned a bébi.... Azért nem érezheted a mozgását mert vagy tényleg annyi helye van benned, vagy nem erõvel rúgkapál.
A kérdező hozzászólása: valahogy úgy mozgolódott hogy ott vannak a lábai és áll bennem!!!
hogyhogy a medencédben vannak?:)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ de lehet hogy hülyének néztek de a labai a medencémbe vannak!!
Én is 20hetes vagyok.A hasamon van jó nagy hájréteg, olvastam, hogy ettõl is függ, még én se éreztem, de az elõzõ terhességemnél is csak 22 hetesen éreztem elõször.Ne aggódj nemsokára te is bizti érezni fogod.:-)
A kérdező hozzászólása: anyira rosz hogy már mindenkinek megmozdult a babája ismeröseim közül nekem miért nem?

16 hetes pocis vagyok. Első baba. Mikor fogom érezni hogy megmozdul a baba, és mit fogok érezni?

Legjobb válasz: Szia, én most éreztem hétvégén, azt tudom leírni hogy nekem milyen volt: kis rugásokat-bökdösést éreztem reggel ágyban fekve. (van aki buborékokat érez, én azt nem éreztem) Boldog Babavárást! Üdv: 20 hetes kismami

Szia, én most éreztem hétvégén, azt tudom leírni hogy nekem milyen volt: kis rugásokat-bökdösést éreztem reggel ágyban fekve. (van aki buborékokat érez, én azt nem éreztem) Boldog Babavárást! Üdv: 20 hetes kismami
Szerintem alkattól függ (legalábbis a védõnõm ezt mondta mikor mondtam neki hogy én 16 hetes kortól éreztem, eléggé vékony vagyok) meg attól is milyen erõs a babád. Általában elsõ babások 18-20 hét között érzik a mozgást, de légy türelmes. Olyan érzés mintha buborékolna a hasad, késõbb pedig egyértelmû lesz hogy a babóca az. Kellemes babavárást!
Szia, 14hetes 5napos volt a manóm, amikor elõször éreztem, elsõ picike, furcsa apró rúgás volt. Csodás furcsa érzés:) Lehet rúgás, valami hirtelen apró picike, csikike, bubi...
Szia, én 15hetesen és pár naposan éreztem elõször, elsõ babás vagyok.Apró bökdösõdést éreztem:) , mikor háton feküdtem.!Aztán napról napra egyre többször és erõsebben:) . 33hetes pocakos
Szia, én a 14. héttõl éreztem kis buborékokat a pocimban, ez olyan csikis érzés, de így utólag azt mondom, biztos volt közte olyan is, ami nem a babóca volt...aztán a 18. héten egy "hatalmas" rúgással bejelentkezett a kicsi, na hát ezt nem lehet eltéveszteni.:) (elsõ baba)
szio!!! én 25hetes vok, nekem kb ugy igazi jelek, amikre biztosan rámertem mondani, na ez ö volt, az 20hetesen jött, fõztem, s akkor éreztem olyasmi pici valamit mintha uszna a pocimban, s utána hogy nyugalmi helyzetbe feküdtem, olyan kis halvány érzetü kaparást éreztem!!!! remélem tudtam segíteni:-)))) Boldog Babavárást Neked!!! Üdv 25heteske
Szia. Én 22hetesen éreztem úgy igazán a babám. Én olyan rezdülést éreztem a hsamban, hehez tudom hasonlítanim. Mindenki máshogy éli meg az elsõt. Én azért is érezhettem ilyen késõn mivel mellsõ fali lepényem van és hát vékonyka se vagyok, hogyhogy alkati kérdés is. Most már 29 hetes vagyok és hát olyan aktív. Pár hét múlva te is fogod érezni a babát, csodás érzés lesz. Szép babavárást és jó egészséget kívánok.

Nem vagyok biztos abban hogy a babámat érzem mozogni! Legalább is nem merem biztosra mondani! Mikor fogom érezni rendesen és honnan fogom tudni hogy ő az? 16 hetes vagyok és az elsö baba!

Legjobb válasz: Szerintem õt érzed, az elsõ babámat én is 16 hetesen éreztem elõször. Pici finom mozgás, mintha a beleid mozognának, de meg lehet különböztetni. Én most a 2. babámat várom 12 hetes vagyok és most kezdtem el olyan kis finom mozgást érezni és ez biztosan õ, csak mivel még pici, nem nagyon lehet érezni, de ha tényleg figyeled te is akkor fogod tudni, hogy ez a babád. Boldog babavárást!

Szerintem õt érzed, az elsõ babámat én is 16 hetesen éreztem elõször. Pici finom mozgás, mintha a beleid mozognának, de meg lehet különböztetni. Én most a 2. babámat várom 12 hetes vagyok és most kezdtem el olyan kis finom mozgást érezni és ez biztosan õ, csak mivel még pici, nem nagyon lehet érezni, de ha tényleg figyeled te is akkor fogod tudni, hogy ez a babád. Boldog babavárást!
Szia! Az elsõ babámat én is 15 hetesen kezdtem érezni, a 16. héten már a párom is határozottan érezte, sõt, kívülrõl is látszott! ( mondjuk a súlyom vetekedett egy etióp menekültével akkoriban, annyit hánytam ) Most a második babát várom, és én is a 12 héttõl érzem mozogni, mint ahogy elõttem írta valaki. Úgyhogy minden lehetséges!
20-22 hét körül fogod majd biztosra mondani. még egy kicsit korai bár van aki megérzi.
A kérdező hozzászólása: Érzem néha de nem vagyok benne teljesen biztos! A védönö azt mondta hogy figyeljem és jegyezzem meg de ha nem vagyok benne biztos hogy õt érzem akkor mit csináljak?
Szia! Valószínû ÕT érzed. Én a 15. héten éreztem elõször, olyan volt mintha pici finom kis "pillangók repkedtek" volna.Én is izgatottan és kicsit hitetlenkedve fogadtam, de bizony Õ volt már akkor is! :)

Mikor fogom érezni hogy megmozdult a baba? És milyen érzés?

Legjobb válasz: A nagykönyv szerint a 20. hétig kell érezned! Mindenki mást érez és a lányommal csiklandózást éreztem!

A nagykönyv szerint a 20. hétig kell érezned! Mindenki mást érez és a lányommal csiklandózást éreztem!
én a 14 héten már éreztem. olyan volt mint egy idegrángás. mint amikor rángatózik egy ideg a kezedben vagy a lábadban. (gondolom érted mit mondok) aztán kívülrõl meg 23-24.héten kezdtem el érezni(túlsúlyos vagyok), egy jó nagyot belém rúgott:)
én elsõ babám 18htesen éreztem elõször. nekem olyan rzés volt mintha buborékok pukkannának a hasamban:) most 8hetes vagyok, igy természetesen nem éreztem még, de alig várom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!