Találatok a következő kifejezésre: Mikor fogom érezni a (92 db)

13 hetes vagyok első babámmal. Szerintetek mikor fogom érezni a baba mozgását, és milyen érzés?

Legjobb válasz: szia én az elsõ babámat kb 18 hetesen éreztem elõször a másodikat 15 hetesen biztos meg fogod érezni ne aggódj

szia én az elsõ babámat kb 18 hetesen éreztem elõször a másodikat 15 hetesen biztos meg fogod érezni ne aggódj
Szia, én 15 hetes vagyok és most kezdem érezni még nagyon gyengén, olyan mintha egy kis buborék lenne, Kivülröl érezni kézzel csak 18-ik hét után
Én 16 hetes vagyok én is elsõ babával. Nekem volt már olyan érzésem h mintha õt éreztem volna. 15hetesen volt ez de nem tudom pontosan, hogy õ volt vagy sem. Nekem olyan érzés volt mintha valaki belülrõl megrúgott volna.
ez függ a hasfal vastagságától is, és a méhlepény helyezkedésétõl. nekem pl mellsõ fali így én "csak" a 18. héten éreztem biztosan. rá 2 hétre már kézzel is éreztem. a 18. héten már rúgásokat éreztem, lehet elõtte is volt valami, de azt nem éreztem.
Szia! Én is az elsõ babát várom, én kb a 18. héten éreztem valamit, de biztosat a 20. héten. Azóta egyfolytában érzem, naponta többször :) Lassan te is fogod :) Jó babavárást! 22 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek!

Mikor fogom érezni a babám?

15 hetes vagyok és már nagyon türelmetlen vagyok, nem vagyok nádszál vékony és a méhlepényem mells? falon tapad a babám 12 hetesen volt 6,5 cm és akkor harántfekvésbe volt.Szerintetek mikor jelentkezi már be?

Legjobb válasz: Szia!Ne aggódj én csak 16 hetes korban kezdtem érezni,nagyon kis finom mocorgást!Most viszont már bepótolja.. :-) 30 hetes pocak

Szia!Ne aggódj én csak 16 hetes korban kezdtem érezni, nagyon kis finom mocorgást!Most viszont már bepótolja.. :-) 30 hetes pocak
Mindenki máskor érzi, sok mindentõl függ. Elsõ babánál általában 20-22 hetet szoktak mondani. Nem maradtál még le róla, észre fogod venni, hogy a babád az! De lehet, hogy már csak napok kérdése :-)
Szia!! Én 18/1 hetes vagyok én is régen várom már és tegnap bejelentkezett:) Nekem is a mellsõ falon tapadt a lepény:) most is érzek kicsi csikizést a bal oldalon köldök alatt neked is hamar el fog jönni meglátod:) Boldog babavárást :9
Szia! Valamennyi súlyfelesleggel én is rendelkezem és elsõ babás vagyok.18hetesen kis buborékokat éreztem, de nagyon ritkán igaz minden nap.20héttõl érzem a rúgásokat, hol jobban hol kevésbé.Tudom milyen nehéz kivárni ezt az idõszakot, de türelemmel kell lenni.Figyeld majd a pocid háton fekve, tedd rá a kezed.És ha valami szokatlant érzel amit elõtte még sosem az a picid lesz :-) Sok sikert kívánok hozzá.Minden jót nektek! 24hetes

14. hetes vagyok. Már nagyon nagy a hasam, a babával minden rendben. Mikor fogom érezni a mozgását? És miért van az, hogy a méhemet nem nagyon tudom kitapintani?

Legjobb válasz: Mindenkinél változó, hogy mikor érzi elõször a kis pocaklakóját. Én a 16. héten éreztem elõször a buborékozást. A 19. héten pedig már a rugdosást is lehetett érezni, persze még csak gyengéden. 21 hetes kismama

Mindenkinél változó, hogy mikor érzi elõször a kis pocaklakóját. Én a 16. héten éreztem elõször a buborékozást. A 19. héten pedig már a rugdosást is lehetett érezni, persze még csak gyengéden. 21 hetes kismama
Én a 16. héttõl éreztem, hogy mozog, de akkor még alig-alig, ez függ attól is, hogy vékonyabb testalkatú vagy vagy esetleg van egy pici túlsúlyod mondjuk hastájékon. Én nem igazán tapintgattam a méhemet, ebben nem tudok segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. Átlagos testalkatú vagyok, hátulról nem is látszik az állapotom. De oldalról... Olyan nagy! Mindenki meglepõdik, amikor mondom, hogy még csak a 14. hét...
Én még csak 9.hétnél tartok, de nekem is nagy.Nekem mondjuk amúgy nagyon lapos a hasam.
Én a 20. hétben éreztem elõször. Lehet, hogy volt elötte is mozgás, de az én pocakom annyit korgott- morgott, hogy nem tudtam ez az e. Csak 20 hetesen éreztem, hogy ez nem a pocakom, hanem a lakója.
Szia! Én vékony testalkatú vagyok, mégis csak a 21-ik héten éreztem határozotta, hogy õ mocorog. A méhemet én meg sem próbáltam kitapintani soha, az az orvos dolga, emiatt ne aggódj, gondolom jársz dokihoz. Boldog babavárást!


Mikor fogom érezni a babám mozgását? 2. terhesség, 17 hetes vagyok

Legjobb válasz: Hát már kellett volna,de még nincs elkésve a bébid,nyugi majd mozogni fog még annyit hogy sokat is :)

Hát már kellett volna, de még nincs elkésve a bébid, nyugi majd mozogni fog még annyit hogy sokat is :)
A kérdező hozzászólása: Érezte valamit egyszer kétszer de nem vagyok biztos benne 100%
Szia! 17+ párnapos voltam, amikor határozottan belém rúgott:) Az elsõvel több feleslegem volt, lehet, hogy most azért is éreztem elõbb. Az elsõt 20 hetesen éreztem elõször.
Én sz elsõt csak 22 hetesen éreztem elõször, most a másodikat pedig 17 hetesen:)
A kérdező hozzászólása: Elég nagy zsirpárna van a hasamon az elõzõ terhességbõl, ez számít?
Nekem azt mondta a dokim, hogy igen ez számít.

Tudom furcsa kérdés, de mikor fogom érezni a kisbabámon, hogy igazán szeret? Most 3 hónapos

Sokan azt mondják már egy babára, hogy anyás, ezt én nem érzem.Már kellene?Vagy így normális?

Legjobb válasz: Az én lányom 9 hónapos és sokszor már megpuszil ill. társaságban odabújik hozzám és megszeret. A puszit úgy kell elképzelni, hogy kinyitja a száját és hozzá nyomja az arcomhoz, mintha meg akarna enni, tiszta nyál vagyok:-), de nem bánom, a megszeretés pedig az, hogy megfogja az arcom és a buksiját hozzám dörgöli. Amikor majd mászik is mindig odamegy hozzád és kéri hogy vedd fel, ez is a szeretet jele, tehát olyan 8-9 hónapos kora körül. De már elõtte a mosolygásából, nevetésébõl, ami neked szól látni fogod, hogy mennyire szeret.

Az én lányom 9 hónapos és sokszor már megpuszil ill. társaságban odabújik hozzám és megszeret. A puszit úgy kell elképzelni, hogy kinyitja a száját és hozzá nyomja az arcomhoz, mintha meg akarna enni, tiszta nyál vagyok:-), de nem bánom, a megszeretés pedig az, hogy megfogja az arcom és a buksiját hozzám dörgöli. Amikor majd mászik is mindig odamegy hozzád és kéri hogy vedd fel, ez is a szeretet jele, tehát olyan 8-9 hónapos kora körül. De már elõtte a mosolygásából, nevetésébõl, ami neked szól látni fogod, hogy mennyire szeret.
Én onnan érzem, hogy megnyugszik nálam, mosolyog rám, elcsendesedik, ha meghallja a hangom, majd el repül örömében amikor játszok, foglalkozok, beszélek hozzá.Gagyog hozzám, Õk még így fejezik ki a szeretetüket. 15 hetes. Szerintem neked is csinálja ezeket a babád, amennyiben nem akkor vidd el dokihoz.
Szerintem a szeretetét azzal tudja kifejezni, h szüksége van rád, h gondoskodj róla és foglalkozz vele.És igazuk van az elõttem szólóknak is.Gratulálok!
Én kb. 8 hónapos korától tudom, hogy szeret, mert azóta átöleli a nyakam, mikor felveszem. De a legszebb az lesz mikor azt mondja"Anya nagyon szeretlek"! Nekem a 6 éves lányom sokat mondja, és csodás érzés. Egyébként biztos most is szeret, csak még nem tudja úgy kimutatni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ezekre a tudatos dolgokra gondoltam, hogy átölel, puszit ad stb...

Jövöhétre várom hogy megjöjjön. Mikor fogom érezni a terhesség jeleit?

Legjobb válasz: Nem akarom hogy megjöjjön,bocsi hülyén fogalmaztam :)

A kérdező hozzászólása: Nem akarom hogy megjöjjön, bocsi hülyén fogalmaztam :)
Én olyan 6 hetesen éreztem csak kisebb hasszurkát, kisebb cicifájást. Más tünetem késõbb se volt. Nemvárt elõtt semmit.
Most várod vagy nem várod, hogy megjöjjön? Amúgy mindenkinél más :) Nekem az elsõ terhességnél már nemvárt elõtt majd le szakadtak a melleim, be voltak durranva... Most pedig lógnak, mint két aszott rongy, és mégis 5 hetet terhes vagyok. Szóval majd a teszt mindent eldönt, ha nem is érzel semmit, még akkor is van remény.

19 hetes terhes vagyok, mikkor fogom érezni a babámat?

Múlthét pénteken éreztem korgást a hasamba,azóta állandóan fogdosom a hasamat,de sajna nem nagyon érzem.

Legjobb válasz: Én is 19 hetes vagyok, de még én sem éreztem semmit sem, talán apró buborékokat, de nem vagyok biztos benne hogy az a babám volt.

Én is 19 hetes vagyok, de még én sem éreztem semmit sem, talán apró buborékokat, de nem vagyok biztos benne hogy az a babám volt.
Valószínûleg a korgás a pici volt, de ennyi idõsen kézzel nem fogod érezni! Eleinte csak te érzed belülrõl, aztán ahogy telnek a hetek, erõsödik a baba és hamarosan kézzel is érezni fogod, sõt látni is. Nekem 16 hetesen mozdult meg érezhetõen, és napról napra erõsödött. Most vagyok 23 hetes és már nagyot tud rúgni. Már a férjemmel is meg tudom osztani, hiszen õ is látja. További boldog babavárást!
Én is 19 hetes vagyok es kb. 1 jó hete érzek olyat mint a szívdobbanás hol a köldököm táján hol lejebb. Eleinte 1x 2x naponta. Szerintem ez már biztos hogy az mert azóta minden nap jelentkezik és nagyon jó érzés! Szemmel még nem sikerült elkapnom a pillanatot amikor megmozdul de érezni fogod az tuti!! Igaz én ikreket várok lehet ez is befolyásolja?
Szia! Én is 19 hetes kismama vagyok, és kb. ez a 3. hét, hogy minden nap érzem a picit! Eleinte olyan érzés volt, mikor szétpattan egy-két buborék. Most már elég erõseket rúg, és kézzel is lehet érezni! :) Csodálatos érzés! Azt hallottam egyébként, hogy a 18-20. hét között kell elkezdenie úgy mozogni, hogy érezhetõ legyen. Akinek már nem az elsõ babája, az sokkal hamarabb megérzi. Nekem õ az elsõ babám, de azon szerencsések közé tartozom, akik hamarabb megérzik a picikét! Ne aggódj, hamarosan rendszeresen érzed majd, mert nagyon gyorsan növekszik!! :)
Az szerintem alkati kérdés is, hogy ki milyen hamar érzi meg a pici mozgását, de szerintem az mindenkinél így van, hogy nem rögtön kezd rendszeresen mozogni. Én elõször 14 hetesen éreztem (érdekes rebegés, vagy olyan kis simogatásszerût belülrõl), azután 17 hetes koromig csak akkor, ha a kezemet rátettem a hasamra és nagyon figyeltem. 17 hetesen nem kellett már sehol "nyomkodni", ahhoz, hogy egyértelmûen és rendszeresen érezzem. Olyasmi amúgy, mintha egy kis fürjtojás ide-oda gurulna, itt, meg ott nyomódna a hasam falához. Most 18 hetes vagyok, és már a köldököm magasságában is szoktam érezni és a jobb oldalon is (eddig csak bal oldalon éreztem). Szóval ne nagyon erõlködj, hamarosan nem kell szugerálni, hogy érezd, ugrál õ magától is annyira, hogy egyértelmû legyen.

A Ginko Bilobát ha elkezdem szedni akkor mit fogok érezni? A kezem az nagyon sokszor hideg, majd lefagy és ezt javasolták rá. De ezen kívűl milyen hatása lehet még amit érezhetek?

Legjobb válasz: én 60mgost szedtem/szedek, mert mindjárt megint vizsgaidõszak van! A hatása extrém! NEm tudom leírni milyen. KB mint 3 KV ami du-ig tart! csak ajánlani tudom!

én 60mgost szedtem/szedek, mert mindjárt megint vizsgaidõszak van! A hatása extrém! NEm tudom leírni milyen. KB mint 3 KV ami du-ig tart! csak ajánlani tudom!
Semmit nem fogsz erezni! A gingo Bilobat, mint vertisztitot szoktak javasolni, jo hatassal van az agyi keringesre. A verkeringesi panaszoknal szokott segiteni, de nem egymagaban, hanem az etkezesi szokas megvaltoztasaval, es mellette gondoskodni kell a rendszeres mozgasrol, ami lehet egy sima seta is, de rendszeres legyen!

Magyarországon mikor fogjuk érezni a világválság "áldásos" hatását, hogy elkezdenek lefelé menni az árak?

Legjobb válasz: A válságnak soha nem hatása, vagy következménye, hogy az árak csökkennek. Mindíg emelkednek. Nálunk ezt a forint katasztrofális helyzete csak súlyosbítja.

A lakások, kocsik olcsóbbak lehetnek, de ami mindennapos szükséglet, annak sokkal jobban felmehet az ára.
A válságnak soha nem hatása, vagy következménye, hogy az árak csökkennek. Mindíg emelkednek. Nálunk ezt a forint katasztrofális helyzete csak súlyosbítja.
Nem ilyen egyszerû a helyzet. A termelõk inkább bezárnak, elbocsátanak, mert nem akarnak egy bizonyos áron alul dolgozni, ebbõl hiány keletkezik, ami megint felnyomja az árakat. Abban, hogy olcsóbb lesz minden ne reménykedj.
Soha!
Sajnos ez így mûködik. Nagyon nehéz egy olyan egyensúlyi helyzetet beállítani, aminek a keretein belül mûködik a rendszer. Ha megbillen azaz államnak sok pénzébe kerül amit úgyis az embereknek kell befizetni. Ez mindenhol így mûködik, csak van ahol az állam jobban csinálja a dolgát. De nehogy azt hidd, hogy bárhol Európában vagy amerikában olcsóbb lesz az élet, ott ugyanúgy drágul a jelenlegi helyzetben. Nézd meg, hogy a nagy ipari, kereskedelmi cégek világszerte zavarják el az embereiket.
Csak az ingatlanárak fognak csökkenni, azok sem nagyságrendekkel.
A kérdező hozzászólása: sohának, valahogy kezdem sejteni
A kérdező hozzászólása: és most nem a megduplázott árakból elengedek 10-15%-ra gondolok
A kérdező hozzászólása: a forint helyzetével nyomnak le a torkunkon mindent! pl. amikor az olajár esik akkor a dollár emelkedése miatt nem olcsóbb a benzin, ha a dollár is az olaj is esik akkor az euro miatt nem megy lejjebb ha minden esik akkor egy kicsit olcsóbb lesz, de ebben a pillanatban jön a rubel meg a yen. ilyen a világon nincs
A kérdező hozzászólása: miért? ilyen a szabadvilág-nem, ha van kereslet árak fel, ha nincs árak le.
Majd ha tönkre mennek az áruk, vagy elavul

14 hetes terhes vagyok. Mikor fogom érezni a baba mozgását? (eléggé vékony az alkatom)

Legjobb válasz: Szia. Nekem is vékony az alkatom, és én a 20-ik héttõl érzem a babót. Függ attól is, hogy a lepény hol helyezkedik el. Nekem melsõfali. Minden jót! 34 hetes kismama.

Szia. Nekem is vékony az alkatom, és én a 20-ik héttõl érzem a babót. Függ attól is, hogy a lepény hol helyezkedik el. Nekem melsõfali. Minden jót! 34 hetes kismama.
18-20.hét környékén.volt aki azt írta hogy már 12 hetessen érezte de az kizárt vagy pedig egy csodalény.eljön mindennek a maga ideje.légy türelmes!minden jót!
Én is vékonyka vagyok, és a 20. héten éreztem elõször. Amúgy ez szerintem nem alkati kérdés. Leginkább attól függ, hol helyezkedik el a méhlepényed. Ha pl. hátsó falon tapad, hamarabb fogod érezni, mint mellsõ fali tapadásnál.
Legkorábban 17 hetesen kezd el figyelni hogy mi is zajlik a hasadban, de ha puffadsz, s be vagy gázosodva, akkor könnyen össze téveszthetõ azzal a baba mozgása. Nekem 18 hetesen kezdett el rugdosni, s azóta le sem áll :) Most 21 hetesen már bele remeg a hasam mikor rúg.
Szia! Én is vékony alkat vagyok, és 15hetesen+5 naposan éreztem elõször. Lehet, korainak hangzik... Olyan volt, mintha egy apró-pici öklöcske húzott volna be belülrõl egyet! :) Nekem teljesen egyértelmû volt. Ha figyeled magad, neked is az lesz!9hetes kislány anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!