Találatok a következő kifejezésre: Mikor fogom érezni (120 db)

Nem vagyok biztos abban hogy a babámat érzem mozogni! Legalább is nem merem biztosra mondani! Mikor fogom érezni rendesen és honnan fogom tudni hogy ő az? 16 hetes vagyok és az elsö baba!

Legjobb válasz: Szerintem õt érzed, az elsõ babámat én is 16 hetesen éreztem elõször. Pici finom mozgás, mintha a beleid mozognának, de meg lehet különböztetni. Én most a 2. babámat várom 12 hetes vagyok és most kezdtem el olyan kis finom mozgást érezni és ez biztosan õ, csak mivel még pici, nem nagyon lehet érezni, de ha tényleg figyeled te is akkor fogod tudni, hogy ez a babád. Boldog babavárást!

Szerintem õt érzed, az elsõ babámat én is 16 hetesen éreztem elõször. Pici finom mozgás, mintha a beleid mozognának, de meg lehet különböztetni. Én most a 2. babámat várom 12 hetes vagyok és most kezdtem el olyan kis finom mozgást érezni és ez biztosan õ, csak mivel még pici, nem nagyon lehet érezni, de ha tényleg figyeled te is akkor fogod tudni, hogy ez a babád. Boldog babavárást!
Szia! Az elsõ babámat én is 15 hetesen kezdtem érezni, a 16. héten már a párom is határozottan érezte, sõt, kívülrõl is látszott! ( mondjuk a súlyom vetekedett egy etióp menekültével akkoriban, annyit hánytam ) Most a második babát várom, és én is a 12 héttõl érzem mozogni, mint ahogy elõttem írta valaki. Úgyhogy minden lehetséges!
20-22 hét körül fogod majd biztosra mondani. még egy kicsit korai bár van aki megérzi.
A kérdező hozzászólása: Érzem néha de nem vagyok benne teljesen biztos! A védönö azt mondta hogy figyeljem és jegyezzem meg de ha nem vagyok benne biztos hogy õt érzem akkor mit csináljak?
Szia! Valószínû ÕT érzed. Én a 15. héten éreztem elõször, olyan volt mintha pici finom kis "pillangók repkedtek" volna.Én is izgatottan és kicsit hitetlenkedve fogadtam, de bizony Õ volt már akkor is! :)

20hetes terhes vagyok és még nem mozdult meg a baba de mikor voltam Uh akkor látam h mocorog mikor fogom érezni végre? Azért nem érzem még mert most perpillanat áll bennem a baba?

Legjobb válasz: Szia! A baba a 12. héttõl sosem "áll" benned, hanem felveszi azt a bizonyos magzati pózt, de kezével-lábával mozog, nyel a magzatvízbõl is késõbb, ill. mozgásaival erõsíti az "izmait". Elsõ babánál egyébként nem ritka, hgy a kismama késõbb érzi meg, ugyanis nem is tudja pontosan mit kellene éreznie!:) Ha uh alapján minden oké, nincs oka az aggodalomra, pár nap ás egyre jobban fogod érezni!

Szia! A baba a 12. héttõl sosem "áll" benned, hanem felveszi azt a bizonyos magzati pózt, de kezével-lábával mozog, nyel a magzatvízbõl is késõbb, ill. mozgásaival erõsíti az "izmait". Elsõ babánál egyébként nem ritka, hgy a kismama késõbb érzi meg, ugyanis nem is tudja pontosan mit kellene éreznie!:) Ha uh alapján minden oké, nincs oka az aggodalomra, pár nap ás egyre jobban fogod érezni!
20 hetesen még én sem éreztem, vagy valóban csak arról volt szó, hogy nem tudtam, mit kell érezni, és sima bélmozgásnak véltem a baba mozgását is. Aztán az elsõ egyértelmûbb érzés ilyen fura bizsergés, kaparászás volt belülrõl, lent, szinte a két medencecsontom között. Akkor már sejtettem, hogy a baba matat odabent. Most, 31 hetesen, már olyan absztrakt alakzatokat is képes felvenni a hasam, amit sose képzeltem volna.
A kérdező hozzászólása: Nem képzelem el nehezen h baba van bennem!! csak fura!!!! hát remélem h minél hamarabb érezhetem mert már mindenki avval zargatnak h érzem már!!!
20 hetesen nem áll benned, nyugi, mert magzati pozícióban van. (nézz utána a neten, h milyen is az!) A medencédben pedig méhed van, de kitölti a magzatvíz, így a babád teljesen biztonságban van, ott "úszkál" meg forgolódik :)
Úgy érted, hogy ha a méhed egy lufi, akkor a baba pont a közepében van, és nem ér sehol se a falához? Kicsit nehezen képzeled el, hogy van benned a bébi.... Azért nem érezheted a mozgását mert vagy tényleg annyi helye van benned, vagy nem erõvel rúgkapál.
A kérdező hozzászólása: valahogy úgy mozgolódott hogy ott vannak a lábai és áll bennem!!!
hogyhogy a medencédben vannak?:)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ de lehet hogy hülyének néztek de a labai a medencémbe vannak!!
Én is 20hetes vagyok.A hasamon van jó nagy hájréteg, olvastam, hogy ettõl is függ, még én se éreztem, de az elõzõ terhességemnél is csak 22 hetesen éreztem elõször.Ne aggódj nemsokára te is bizti érezni fogod.:-)
A kérdező hozzászólása: anyira rosz hogy már mindenkinek megmozdult a babája ismeröseim közül nekem miért nem?

Kiszedte az ideget és gyökértömést csinált a fogdoki. Mit fogok érezni ha kimegy az érzéstelenítő hatása? Fog fájni? Vagy csak az injekció helye fog fájni?

Legjobb válasz: Ha maradéktalanul eltávolította az idegeket, és nem volt gyulladás, akkor semmit sem szabad érezned, maximum az injekció beszúrásának helyét. Egyébként én eddig úgy tapasztaltam, hogy idegkezeléskor nem szokták rögtön betenni a végleges tömést.

Ha maradéktalanul eltávolította az idegeket, és nem volt gyulladás, akkor semmit sem szabad érezned, maximum az injekció beszúrásának helyét. Egyébként én eddig úgy tapasztaltam, hogy idegkezeléskor nem szokták rögtön betenni a végleges tömést.
A kérdező hozzászólása: Nem végleges tömést tett, hanem valami rózsaszín ideiglenes tömést, még vissza kell majd mennem. Remélem nem fog fájni! Nem volt gyulladás.
Nekem kiszedte az ideget, majd betomte magat a gyokeret es vegul a kov alkalomkor magat a fogat.Nekem nem fajt egyik sem meg a szuri helye sem, pedig nekem a felso 16 fogambol legalabb 12-13 kezelve van, es kb 4-5 ben van gyoker tomes is.
nem szabad rögtön betömnie, neked ideiglenes tömést rakott bele és valószínû gyógyszeres tömést a gyökércsatornába.Ha kimegy az injekcio akkor akár 3 napig is fájhat a helye, de utánn nem .A fogat ha nem jó gyökérkezelte ki begyulladhat, de az sem biztos, hogy rögtön, lehet csak évekre rá durran be, ekkor ált a gyökér végénél szokott ciszta keletkezni amit rezekcióval-gyökércsúcseltávolítással oldanak meg.ha es se segít kihúzzák..amúgy a jól kigyökérkezelt fog nem fáj, az egy élettelen fog már.idõvel kicsit beszürkülhet a színe, mert nincs már benne vér-élet, törékenyebb is lehet, de ez azért nem olyan vészes dolog-nem olyan mintha porcelán lenne.ne aggódj biztos jól megcsinálta...egy fogtechnikus


16 hetes pocis vagyok. Első baba. Mikor fogom érezni hogy megmozdul a baba, és mit fogok érezni?

Legjobb válasz: Szia, én most éreztem hétvégén, azt tudom leírni hogy nekem milyen volt: kis rugásokat-bökdösést éreztem reggel ágyban fekve. (van aki buborékokat érez, én azt nem éreztem) Boldog Babavárást! Üdv: 20 hetes kismami

Szia, én most éreztem hétvégén, azt tudom leírni hogy nekem milyen volt: kis rugásokat-bökdösést éreztem reggel ágyban fekve. (van aki buborékokat érez, én azt nem éreztem) Boldog Babavárást! Üdv: 20 hetes kismami
Szerintem alkattól függ (legalábbis a védõnõm ezt mondta mikor mondtam neki hogy én 16 hetes kortól éreztem, eléggé vékony vagyok) meg attól is milyen erõs a babád. Általában elsõ babások 18-20 hét között érzik a mozgást, de légy türelmes. Olyan érzés mintha buborékolna a hasad, késõbb pedig egyértelmû lesz hogy a babóca az. Kellemes babavárást!
Szia, 14hetes 5napos volt a manóm, amikor elõször éreztem, elsõ picike, furcsa apró rúgás volt. Csodás furcsa érzés:) Lehet rúgás, valami hirtelen apró picike, csikike, bubi...
Szia, én 15hetesen és pár naposan éreztem elõször, elsõ babás vagyok.Apró bökdösõdést éreztem:) , mikor háton feküdtem.!Aztán napról napra egyre többször és erõsebben:) . 33hetes pocakos
Szia, én a 14. héttõl éreztem kis buborékokat a pocimban, ez olyan csikis érzés, de így utólag azt mondom, biztos volt közte olyan is, ami nem a babóca volt...aztán a 18. héten egy "hatalmas" rúgással bejelentkezett a kicsi, na hát ezt nem lehet eltéveszteni.:) (elsõ baba)
szio!!! én 25hetes vok, nekem kb ugy igazi jelek, amikre biztosan rámertem mondani, na ez ö volt, az 20hetesen jött, fõztem, s akkor éreztem olyasmi pici valamit mintha uszna a pocimban, s utána hogy nyugalmi helyzetbe feküdtem, olyan kis halvány érzetü kaparást éreztem!!!! remélem tudtam segíteni:-)))) Boldog Babavárást Neked!!! Üdv 25heteske
Szia. Én 22hetesen éreztem úgy igazán a babám. Én olyan rezdülést éreztem a hsamban, hehez tudom hasonlítanim. Mindenki máshogy éli meg az elsõt. Én azért is érezhettem ilyen késõn mivel mellsõ fali lepényem van és hát vékonyka se vagyok, hogyhogy alkati kérdés is. Most már 29 hetes vagyok és hát olyan aktív. Pár hét múlva te is fogod érezni a babát, csodás érzés lesz. Szép babavárást és jó egészséget kívánok.

13 hetes vagyok első babámmal. Szerintetek mikor fogom érezni a baba mozgását, és milyen érzés?

Legjobb válasz: szia én az elsõ babámat kb 18 hetesen éreztem elõször a másodikat 15 hetesen biztos meg fogod érezni ne aggódj

szia én az elsõ babámat kb 18 hetesen éreztem elõször a másodikat 15 hetesen biztos meg fogod érezni ne aggódj
Szia, én 15 hetes vagyok és most kezdem érezni még nagyon gyengén, olyan mintha egy kis buborék lenne, Kivülröl érezni kézzel csak 18-ik hét után
Én 16 hetes vagyok én is elsõ babával. Nekem volt már olyan érzésem h mintha õt éreztem volna. 15hetesen volt ez de nem tudom pontosan, hogy õ volt vagy sem. Nekem olyan érzés volt mintha valaki belülrõl megrúgott volna.
ez függ a hasfal vastagságától is, és a méhlepény helyezkedésétõl. nekem pl mellsõ fali így én "csak" a 18. héten éreztem biztosan. rá 2 hétre már kézzel is éreztem. a 18. héten már rúgásokat éreztem, lehet elõtte is volt valami, de azt nem éreztem.
Szia! Én is az elsõ babát várom, én kb a 18. héten éreztem valamit, de biztosat a 20. héten. Azóta egyfolytában érzem, naponta többször :) Lassan te is fogod :) Jó babavárást! 22 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek!

16 hetes terhes vagyok de még nem érzem a manómat pedig ez már a második babu mikor fogom érezni talán 20 heti genetikai vizsgálat körül?

Legjobb válasz: Szerintem már bármelyik pillanatban elkezdheted érezni, de lehet, hogy még 1-2 hét. Én az elsõ babát 17., a másodikat a 16. héten kezdtem el érezni, de ez mindenkinél eltérõ lehet. Türelem :)

Szerintem már bármelyik pillanatban elkezdheted érezni, de lehet, hogy még 1-2 hét. Én az elsõ babát 17., a másodikat a 16. héten kezdtem el érezni, de ez mindenkinél eltérõ lehet. Türelem :)
Én az elsõ babám 20+5, a másodikak 20+1 hetesen éreztem csak!! Ne izgulj, lehet, hogy csak a 20. hét környékén fogod Õt érezni, és az is normális!! Boldog babavárást!
ugyanez nalam is, 16. het, masodik baba, meg nem ereztem, pedig nagyon vekony vagyok...

Hányszor kell érezni egy nap? A párom mikor fogja érezni? (többi lent)

Kb olyan másfél hete érzem a babám mozgását.Van mikor kevesebbszer érzem van mikor többször.És a párom mikor érzi majd ha rárakja a kezét a pocimra?El?re is köszi a válaszokat!20hetes kismami

Legjobb válasz: Igazán olyan 3. harmad elején fogja mert akkor már sokat és erõteljesen mozog. Ha türelmes most is érezheti.

Igazán olyan 3. harmad elején fogja mert akkor már sokat és erõteljesen mozog. Ha türelmes most is érezheti.
pár hét mulva érzi csak a párod ha már erõsebb a kicsi csontozata nagyobbat erõsebbet rug amit kivülrõl érezni. Hányszor kell érezni: az jó ha naponta legalább 1x 2x bejelentkezik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!!!Aranyosak vagytok.2-3napja többször érzem egy nap.És úgy örülök neki alig vártam már...és most pedig azt hogy a páromnak is megmutathassam.:)
Én sokára tudtam megmutatni a páromnak, mert ahogy odarakta a kezét, Picur egybõl abbahagyta a fickándozást, pedig nagyon aktív baba, de valahogy érzi apa kezét. :) Most már viszont hullámzik az egész pocim, így apával együtt csodálhatjuk, ahogy az egész hasam össze-vissza jár. :) 34 heteske
A kérdező hozzászólása: Neked is köszönöm a választ.:-)Nekem nem ilyen türelmes a párom...:-)További boldog babavárást!

19 hetes terhes multam, és még mindig sokszor hason alszom. Mit fogok érezni, ha a babám azt mondja, hogy "na ez már nem olyan jó nekem... "?

Mindenki mondja, hogy meg fogom érezni, ha már nem lehet hason aludni, de mit fogok érezni? Fájni fog a hasam? Vagy rugdosni fog? már mocorog néha, de még nem egész nap érzem. Nem szeretnék neki rosszat:-)...

Legjobb válasz: Én csak 16 hetes vagyok de én már nem birok hason aludni hetek óta. Feszül a hasam, kissé olyan érzés mintha jól beeszel és kényelmetlenül feszül a hasdad.Te fogo hamarabb érezni hoy nem jó így.

Én csak 16 hetes vagyok de én már nem birok hason aludni hetek óta. Feszül a hasam, kissé olyan érzés mintha jól beeszel és kényelmetlenül feszül a hasdad.Te fogo hamarabb érezni hoy nem jó így.
Szia én 24 hetes vagyok és minden éjjel hasra fordulok álmomba de nem sokáig fekhetek így mert a babus jó nagyokat rúg belém arra ébredem és egybõl fordulok.Sokkal éberebben alszom mint a terhességem elött te is így leszel majd.
Szia! Én 12 hetes vagyok és én is szinte csak hason tudtam jókat aludni.Már kb 8 hetesen nem tudtam hasra feküdni, mert olyan érzés volt mintha egy "kemény lufin" feküdnék, nagyon feszitett a hasam! Most még úgy oldom meg, hogy az egyik lábam felhúzom és "kitámasztom" magam. Még meg tudom oldani, az már nem biztos, hogy nagyobb pocakkal menni fog! Talán ha kitámasztom magam kispárnával! Remélem segitettem valamit!? Jó babavárást!

Már 19 hetes vagyok de még nem érzem a babám mozgását. Mikor fogom érezni? Baj lehet?

Legjobb válasz: Nincs semmi baj. Ha elso terhesseg, akkor csak a 20. het kornyeken erzi az ember. Raadasul ha elso babas vagy, akkor nem is tudod, hogy mit kell erezned. Ha mondjuk a beleid mocorognak, nem is olyan biztos, hogy azok a belek... Nekem is kellett egy kis ido, mire meg tudtam kulonboztetni.Javaslat: fekudj hanyatt ugy, hogy a labaid egy picit lejjebb legyenek a hasadnal, igy a pocak egy kicsit megfeszul. Nekem bejott!

Nincs semmi baj. Ha elso terhesseg, akkor csak a 20. het kornyeken erzi az ember. Raadasul ha elso babas vagy, akkor nem is tudod, hogy mit kell erezned. Ha mondjuk a beleid mocorognak, nem is olyan biztos, hogy azok a belek... Nekem is kellett egy kis ido, mire meg tudtam kulonboztetni.Javaslat: fekudj hanyatt ugy, hogy a labaid egy picit lejjebb legyenek a hasadnal, igy a pocak egy kicsit megfeszul. Nekem bejott!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Már alig várom hogy érezzem. Elsö baba.
Semmi gond, én is csak a 20-21-dik hétben éreztem elõször aztán minden nap. Mint egy kis halacska aki úszkál... Nagyon jó érzés!!!! :)
Még legyél türelemmel egy kicsit! 1-2 hét és érezni fogod!! Én is a 20. héttõl érzem!! Minden jót, 27 hetes kismami
Szia!én a 17 héttõl kezdve éreztem a baóm mozgását:) Elõször csak egésznap remegést éreztem, de estére már apró rõgásokat is érzetem:) Elötte is éreztem, ezt az érézést, de akkor még a tudatomig nem jutott el:) Most 28 hetet taposom és nem kell mondjam, hogy hogyan tombol a babám:) Boldog babavárást

Miért nem érzem még mozogni a babát? Mikor fogom érezni?

19 hetes vagyok és 65kg-ról kezdtem és most járok 71kg-nál!A magasságom162cm!Nem vagyok duci,se vékony! Mondhatni átlagos! A méhlepényem mellső fali! Baj lehet???

Legjobb válasz: Kb ilyen paraméterekkel nekem 20-22. hét körülig normálisnak mondta a szonográfus. Tehát ha addig nem érzem, nem kell izgulni (lehet még utána is várhatok pár hetet, mire beindul). Elõbb is lehetne érezni, de nem kötelezõ :)

Kb ilyen paraméterekkel nekem 20-22. hét körülig normálisnak mondta a szonográfus. Tehát ha addig nem érzem, nem kell izgulni (lehet még utána is várhatok pár hetet, mire beindul). Elõbb is lehetne érezni, de nem kötelezõ :)
Én az elsõnél 20-21 hetesen kezdtem érezni. És hátsó falon volt a lepény, ha elöl van akkor késõbb fogod érezni, mint ha hátul lenne.
Én 14+3 hetes voltam mikor elõször éreztem.Lehet hogy csak nem ismerted fel a mozgását.Bár állítólag elsõ babát 20-22 hetesen érzik elõször.
Ugyanezekkel a paraméterekkel csak hátsó falival a 18. héten éreztem elõször.
Ez nagyon változó, de a kismamák 99, 9%-a legkésõbb a 24. hétig megérzi a baba mozgását. Nagyon sok tényezõn múlik a dolog, állítólag a hasfal vastagsága is mérvadó. Én a 15. hét legvégén kezdtem el érezni a babát, de sokáig csak kis szívdobogás-félét éreztem, amirõl konkrétan nem tudtam megmondani, hogy biztosan õ az. Ha nem figyeltem volna szándékosan, és nem jelentkezett volna mindig ugyanabban az idõpontban, hihettem volna simán, hogy a belek mozognak. Azóta csak erõsödött, és a 20. héttõl egyszerûen bevadult a kislányunk, keresztbe fordul, rúg, könyököl, fejel, minden hasonló finomság. Sokan nem hiszik el, de a 21. héttõl kezdve naponta vannak olyan periódusai, hogy a hasfalamnak nyomja magát, és ki lehet tapogatni, hogy éppen mely testrészével furakszik. De vannak babák, akik jóval nyugisabbak. Kolléganõmé pl. sosem csinált ilyesmit, mindig diszkréten mocorgott, de semmi durvulás. Lehet, hogy a ti babócátok is ilyen kis nyugis, higgadt természet. :) 22 hkm
Én kb. 20 hetes voltam mikor elõször megéreztem, megfordult az egész hasam. Nem volt pillangószárny, buborék, halacska, csak a mozgás egyértelmûen. Azóta erõsödik, gondolom ahogyan a bab is nõ és gyarapszik. Nekem is mellsõ fali a lepényem, ne aggódj, napok kérdése szerintem. Sógornõm 22 hetesen érezte elõször. 22 h km
Én az 1. babámat pont a 19.hét napján éreztem elõször, most a 2.-at várom, õt már a 16.hét 6. napján éreztem elõször, ma vagyok 28 hetes+2 napos és egyre aktívabb a drágám. Az elsõnél elsõ, most hátsó fali a méhlepény. Szerintem nálad sincs baj, hamarosan te is érezni fogod, ez mindenkinél változó! Jó babavárást!
Nincs baj! felejtsd el! Nekem is mellsõ falon tapad, ezért késõbb is érzed meg mint mások. én is kb 20-21. héten éreztem elõször , de akkor is csak kicsit, mintha buborék lenne a pocidban, de lehet hogy észre sem veszed csak még késõbb. Ne aggódj minden rendben van. 32hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!