Találatok a következő kifejezésre: Mikor fogja párom is érezni a (2 db)

Mikor fogja a párom is érezni a babánk mozgását? Vastag a hasfalam.20 hetes vagyok.

Legjobb válasz: te érzed már?a párod is akkor fogja , csak nehezebb lesz neki megmutatni, mert mire odaér addigra elmúlhat..ne izguljatok egy-két hét és olyan erõs kis csontja lesz hogy még!!azzal meg jó nagyot tud bökdösni.

te érzed már?a párod is akkor fogja , csak nehezebb lesz neki megmutatni, mert mire odaér addigra elmúlhat..ne izguljatok egy-két hét és olyan erõs kis csontja lesz hogy még!!azzal meg jó nagyot tud bökdösni.
Pár hét és õ is fogja érezni. Mivel vékonyodik a hasfal ahogy növekszik és a babád is egyre nagyobb lesz. Egy kicsi türelem.
Szerintem is barmikor megerezheti ezutan..nekem mar mindenki latja hogyan rug, dudorodik ki a hasam.20 hetes kismama
Kb két hétésõ is érezni fogj, nekem is vastag a hasfalam és nem csak érezni de látni is lehet, ahogy a kismanó bökdösi.26 hetes kismami

25 hetes terhes vagyok, és már 2-3 hete aktívan mocorog a pici. Mikor fogjuk látni is? Érezni már lehet, a párom is érezte, de jó lenne már látni is, hogy kidudorodik itt-ott.

Legjobb válasz: Szerintem hamarosan látható is lesz,mert én 24 hetes vagyok és úgy hullámzik a hasam,mint a Balaton.Igaz,nekem nagyon vékony a hasfalam,talán ezért látszik ennyire minden mozdulata.

Szerintem hamarosan látható is lesz, mert én 24 hetes vagyok és úgy hullámzik a hasam, mint a Balaton.Igaz, nekem nagyon vékony a hasfalam, talán ezért látszik ennyire minden mozdulata.
Szia! Nekem kb 21. héttõl látszik mekkorákat rúg, meg ahogy kinyomja magát. Érdekes, pedig mellsõ fali a lepény:) Szeritem hamarosan fogod látni is, ne aggódj:) Boldog Baba várást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!