Találatok a következő kifejezésre: Mikor fogja párom is (54 db)

25 hetes terhes vagyok, és már 2-3 hete aktívan mocorog a pici. Mikor fogjuk látni is? Érezni már lehet, a párom is érezte, de jó lenne már látni is, hogy kidudorodik itt-ott.

Legjobb válasz: Szerintem hamarosan látható is lesz,mert én 24 hetes vagyok és úgy hullámzik a hasam,mint a Balaton.Igaz,nekem nagyon vékony a hasfalam,talán ezért látszik ennyire minden mozdulata.

Szerintem hamarosan látható is lesz, mert én 24 hetes vagyok és úgy hullámzik a hasam, mint a Balaton.Igaz, nekem nagyon vékony a hasfalam, talán ezért látszik ennyire minden mozdulata.
Szia! Nekem kb 21. héttõl látszik mekkorákat rúg, meg ahogy kinyomja magát. Érdekes, pedig mellsõ fali a lepény:) Szeritem hamarosan fogod látni is, ne aggódj:) Boldog Baba várást!

Mikor fogja a párom is érezni a babánk mozgását? Vastag a hasfalam.20 hetes vagyok.

Legjobb válasz: te érzed már?a párod is akkor fogja , csak nehezebb lesz neki megmutatni, mert mire odaér addigra elmúlhat..ne izguljatok egy-két hét és olyan erõs kis csontja lesz hogy még!!azzal meg jó nagyot tud bökdösni.

te érzed már?a párod is akkor fogja , csak nehezebb lesz neki megmutatni, mert mire odaér addigra elmúlhat..ne izguljatok egy-két hét és olyan erõs kis csontja lesz hogy még!!azzal meg jó nagyot tud bökdösni.
Pár hét és õ is fogja érezni. Mivel vékonyodik a hasfal ahogy növekszik és a babád is egyre nagyobb lesz. Egy kicsi türelem.
Szerintem is barmikor megerezheti ezutan..nekem mar mindenki latja hogyan rug, dudorodik ki a hasam.20 hetes kismama
Kb két hétésõ is érezni fogj, nekem is vastag a hasfalam és nem csak érezni de látni is lehet, ahogy a kismanó bökdösi.26 hetes kismami

Sajnos nagyon torz a felsőfogsorom eleje (kb 5 fog). Pár befelé áll és balra is állnak, a szemfogaim kissé kifelé. Beszéd és nevetés közben már berögződött hogy a felső ajkammal takarom a fogaim. Mi lenne a megoldás? (többi lent)

Már 25 évesen BIZTOS nem szeretnék éveken át fogszabályzót hordani, van más megoldás?

Legjobb válasz: A legjobb megoldás BIZTOS, hogy a fogszabályzó lenne. Nem tudom miért van ennyire ellenedre a dolog... Lehet, hogy nem túl esztétikus, viszont az eredmény magáért beszél. Én pl nem lennék hajlandó se kihúzatni a fogaimat, se lecsiszoltatni csak azért, hogy a valódi - és egészséges - fogaim helyére, mûfogak/mûfogsor kerüljön. Lehet úgy is nézni a dolgot, hogy elõbb-utóbb úgyis kihullanak/elromlanak, és idõvel pótolnod kell õket, akkor miért ne tedd meg most azonnal?! és akkor nem lesz gond velük 10-20-30 év múlva se... Mindenesetre én jobban szeretem a saját fogaimat :D

A legjobb megoldás BIZTOS, hogy a fogszabályzó lenne. Nem tudom miért van ennyire ellenedre a dolog... Lehet, hogy nem túl esztétikus, viszont az eredmény magáért beszél. Én pl nem lennék hajlandó se kihúzatni a fogaimat, se lecsiszoltatni csak azért, hogy a valódi - és egészséges - fogaim helyére, mûfogak/mûfogsor kerüljön. Lehet úgy is nézni a dolgot, hogy elõbb-utóbb úgyis kihullanak/elromlanak, és idõvel pótolnod kell õket, akkor miért ne tedd meg most azonnal?! és akkor nem lesz gond velük 10-20-30 év múlva se... Mindenesetre én jobban szeretem a saját fogaimat :D
A kérdező hozzászólása: ez a koronás dolog annyiból nem mind1, hogy ha tejfehér koronát raknak fel vagy teljesen elüt a rendes fogaktól.
A kérdező hozzászólása: hát Pesttõl elég messze vagyok :/ ezt az említett koronás dolgot 1 mezei fogdoki is megtudja csinálni? Ha nincs sok alkalomról szó akár messzebb is elmennék.
Vannak nagyon jó esztétikai fogászatok, ha tényleg van rá pénzed és budapesti vagy menj pl. a Smile Centerbe. Én tuti odamennék, ha lenne rá keret.. Nem hiszem, hogy csak a mûfogsor és a fogszabályozó lehet a megoldás.
A kérdező hozzászólása: utolsó! Ez egész jól hangzik, nem is annyira drasztikus mint amikre én gondoltam. Ha van valami tapasztalatod még az ügyben írj majd, megérdeklõdöm majd én is.
Nekem is csálék a fogaim elöl. Legutóbb kérdeztem a fogdokit, hogy meg lehet-e oldani koronával, tehát lecsiszolni, és a koronát olyan szögben ráhúzni hogy egyenesen álljon. Azt mondta, persze! Még nem csináltattam meg, de ez is egy lehetõség.
A kérdező hozzászólása: Meg ahogy említettem oldalra is torlódtak, elég ferdén állnak.
A kérdező hozzászólása: Azért nem, mert az én esetembe 4-5 évig nem akarok fogszabit hordani, mindig sziszegve beszélni. A zománcom így is elég gyenge, valahol látszik, hogy végig repedt (talán túl sokszor mostam fogat). A felsõ fogsorom igazi e vagy sem, nekem nagyából mindegy, amúgy is oldalt rágunk.
képes lennél kihúzatni a fogaidat, amik egészségesek (azok?) csak azért mert csálén állnak? Ha annyi a pénzed, rakass olyan fogszabályzót, amelyiket a fogaid hátuljához rögzítenek, és akkor nem látszik. Nehogy kihúzasd õket ha nem muszáj! http://www.smile-dental.hu/fogszabalyozas_8.html
Korona színénél néznek valami skálát, hogy melyik árnyalat passzol legjobban, mellesleg fogkõeltávolítást biztos csinálnak elõtte, de ajánlott fehéríttetni is.


Kaptam egy papagájt és azóta se tudom hogy hány éves? Hogy lehet megtudni azt? Veszünk egy párt neki, mikor fog először tojni? Addig is kosz

Legjobb válasz: Milyen fajta? Képet tudsz róla mutatni? Ha jól kijön majd a párjával és majd adsz nekik lágy eleséget(hetente fokozatosan egyre többet 1 hónapon keresztül)és a 4. hét után felteszel nekik egy odút akkor valószínûleg fog tojni de ez még csak hónapok múlva lesz aktuális.

Milyen fajta? Képet tudsz róla mutatni? Ha jól kijön majd a párjával és majd adsz nekik lágy eleséget(hetente fokozatosan egyre többet 1 hónapon keresztül)és a 4. hét után felteszel nekik egy odút akkor valószínûleg fog tojni de ez még csak hónapok múlva lesz aktuális.

Mikor fog a párom apaként is "funkcionálni"?

Sok anyuka mondta,hogy amíg pici volt a gyermeke a férje nem igazán tudott vele mit kezdeni.Nálunk is ez a helyzet.Tényleg így van vagy türelme nincs hozzá?

Legjobb válasz: Mennyire pici? nálunk a picur 5 és fél hónapos koráig a párom csak "hobbyapuka" volt, napi fél órát foglalkozott vele, azt is csak akkor, ha épp jó kedve volt a babónak. De azóta egyre többet lehet játszani a kisfiunkkal, egyre többet kommunikál, így apa is szívesebben foglalkozik vele.

Mennyire pici? nálunk a picur 5 és fél hónapos koráig a párom csak "hobbyapuka" volt, napi fél órát foglalkozott vele, azt is csak akkor, ha épp jó kedve volt a babónak. De azóta egyre többet lehet játszani a kisfiunkkal, egyre többet kommunikál, így apa is szívesebben foglalkozik vele.
Lehet, hogy a legtöbb férfi ilyen, de azért vannak kivételek is. Az én férjem kezdetektõl imád a lányával foglalkozni, fürdeti, pelenkázza (igaz, elsõsorban a pisis pelusnál). Kakis pelusnál csak azért nem szereti (de ha kell megcsinálja fintor nélkül), mert sokszor nem elég gyors a gyerekhez képest és belenyúl, kikapja maga alól a kakás pelust stb... Ezért már nem meri csinálni. És nagy mókamester, sokszor féltékeny is vagyok "rá", mert a lányunk elõbb vigyorog, ha Õt meglátja, mint engem, no persze, mert állandóan összehord neki mindent. :) De persze vannak olyan férfiak is, mint a Te párod, hogy kicsinek nem tud mit kezdeni a gyerkõccel, talán ha már nagyobb lesz, akkor belejön, legalábbis a foglalkozásba, a pelenkázásba nem hiszem. :) 15 hónapos kislány anyukája.
Ismerõs! Nálunk az a helyzet van h nem merem õket egyedül hagyni, mert apának fingja nincs a pelenkázásról, h mit kéne ráadni a gyerekre, ilyenek. Max megengedi a fürdõvizet, de azt is csak nagy pofahúzások mellett. Inkább már nem is kérem, mert ilyenkor rám jön a verekedhetnék (fejben lejátszom a meccset). Múltkor épp hajat szárítottam és a gyerek jelezte h éhes, mondtam apának ott a fõzeléke, etesse meg. Mikor neki látott h megetesse szegény csak nézett rá h 'ez mit akar tõlem' , aztán elkezdett üvölteni. Apa ezután még megpróbálkozott egy reggeli etetéssel is, mondva h nekem ne kelljen felkelni.....üvöltés lett a vége. Azt hiszem a kismuksó nem értette h mit akar tõle az apja. Most 11 hónapos. Gondolom ha már elhagyja a kapaszkodást és neki indul izgalmasabb lesz az apjának is.
Az én férjem tök ugyanilyen volt!!! Semmirõl nem volt véleménye, az oltásokról se meg semmi :) A gyermeket ÉN nevelem :) neveltem... Na mostmár 2 éves a fiunk, nem beszél csak úgy amit mi értünk, de megy oda apjához, csavaroz, fúr farag vele, el van ájulva az autótól stb. így már nagy a szerelem köztük :) Szóval mikor már kicsi emberke lett és nem egy ordító csomag akkor egybõl haverok lettek! És érdekes mód ezzel párhuzamosan a nevelési igény is eljött, mert férjem vmelyik nap elkezdte kérdezgetni hogy na mikor kell elhagyni a pelenkát a Márknál, és mikor ül bilire meg ilyesmi!! Holott eddig ilyen témaa...ááá elképzelhetetlen lett volna.
A kérdező hozzászólása: ...és döntésképes vagy legalább van véleménye pl.olyan dolgokkal kapcsolatban, hogy milyen oltást kapjon a gyerek, milyen ételt ehet, vagy teljesen áthárítja a felelõsséget azzal a címszóval, hogy"nem tudom" ?
elsõ vagyok, hidd el, nálunk is ez volt mondjuk az furcsa, hogy már van egy gyereke és ennek ellenére is, de hidd el, ha nõ a picur majd egyre több mindent bevállal nálunk pl. (most lesz 11 hónapos), már apa fürdet is, esténként játszik vele, és ha kell azért tisztába is tudja tenni, és meg is tudja etetni
Kb. 4 hós korától foglalkozik vele intenzíven.Amíg nem bírt vele úgymond mit kezdeni, addig csak úgy elvolt vele.Most már sokat van vele, játszanak, bohóckodnak.De pelusozni nem hajlandó:)
szia! Úgy veszem észre , hogy a férfiak ilyenek. Nálunk is apa egy kedves, jószándékú, türelmes ember ; gügyörészik a fiával meg minden ; de úgy veszem észre akkor élvezi egyelõre a dolgot, ha a baba produkálja magát. Ha sír akkor már hamarabb elmegy az ihlet :) Szerintem amint járni meg beszélni fog a nagyfia akkor más lesz a helyzet. Nem tudom, valahogy a férfiak késõbb válnak apává...( vagy csak a fiús apukák?)
A kérdező hozzászólása: se sétálni nem hajlandó.
A kérdező hozzászólása: 4 és fél hónapos a lányom.A férjemnek már van két kamasz fia, ezért azt gondolnám édes-kevés amit produkál.Ha jókedvében van akkor max.30 perc amit "besegít".Se pelenkázni, se fürdetni,
A kérdező hozzászólása: A pofahúzás nálunk is "mûködik".Én sem merem ráhagyni, ami elég szomorú.Múlt hónapban kitalálta, hogy beviszi fürdeni a Velencei-tóba.Most fagyival kínálgatja mondván, mi baja lehet.Nem szeretném megtudni!!!Most a héten elkezdjük a babaúszást , remélem egy kicsit közelebb kerülnek egymáshoz.
Az én férjem sem minta férj, de szerencsére az elsõ naptól meg fürdette ha kellett pelenkázta, babusgatta éjjel is. nyugodtan rá mertem bízni pár órára is 2 3 hónaposan. Viszont most hogy már nagyobbak csak akkor játszik velük ha nyaggatják a gyerekek. Lehet a te férjed most nem tud még mit kezdeni vele, de pár év és tök jól ellesznek. Amúgy nálunk is minden döntés rám hárul. ritka az olyan férfi aki teljesen ki veszi a részét a gyerekgondozásából.
A férfiak az elején kicsit háttérben érzik magukat. De ahogy kiveszem a te férjed eléggé ott is marad , ha ez így folytatódik. Az én férjem se segített annyit mintszerettem volna az elején, de mindig jött sétálni, szinte mindig ott volt fürdésnél, segédkezett a maga módján, ha az elején sírt látta én nem bírom már, sétált vele. Most meg, hogy már elmúlt 1 éves imádják egymást. Olyan édesek amikor együtt játszanak. És már a pelenkáját is szó nélkül kicseréli, ha bekakált.
Szerintem ez alkati kérdés és nem feltétlen jó apaság kérdése. az én éllettársam nem finnyás, mégis pelenkázni nem hajlandó. Volt olyan, hogy arra értem haza, hogy nyakig be volt takarva a gyerek paplannal, hogy ne érezze a kakiszagot az apja. a fürdetés sem a zsánere, de amúgyy mindent megcsinál. Lányom pár hónapos kora óta elválaszthatalanok és marha büszke rá az apja ha a lányom nyakig olajosan jön be a kertbõl mert valamit szereltek. Most 1 éves a lányom

Régóta nem kondiztam, és holnap fogok újra menni. Mivel fogytam pár kg-ot és mostanában keveset is eszek, ezért nem valószínű, hogy menni fog az edzés. Szerintetek Érdemes lenne edzés előtt valami extra, vagy ne zavarjon, hogy még nem megy jól?

Legjobb válasz: Ne zavarjon. Tedd rendbe az étrendet, edzés elõtt 1-1,5 órával egyél pl csirke-rizst vagy hal-krumplit és menni fog. Edzés után pedig tejsavó protein (+ dextróz, vitargo, ha tömeget szeretnél növelni).

Ne zavarjon. Tedd rendbe az étrendet, edzés elõtt 1-1, 5 órával egyél pl csirke-rizst vagy hal-krumplit és menni fog. Edzés után pedig tejsavó protein (+ dextróz, vitargo, ha tömeget szeretnél növelni).
Ne zavarjon, hogy nem megy jól, mindenki visszaesik egy kicsit ha nem csinálja egy jó ideig. A kihagyás utáni elsõ edzésnek nemkell olyan hardnak lennie, hogy szétszedd a termet, legyen ez elsõ néhány edzés egy átmozgató edzés, hogy visszaszokj a terhelésre. Kondihoz meg egyél megfelelõen, étrendet tedd rendbe. Adiig nem kell energizáló, amíg nem edzzel megint keményebben.
A kérdező hozzászólása: 3 hónapot hagytam ki és ez alatt szinte semmit sem mozogtam, ráadásul pénzhiány miatt nem volt rendes kaja. Úgy érzem, hogy ilyen erõnléttel már az 1-2. gyakorlat után elfogy az energiám. Am hot bloodra, vagy edzés elõtt jóval több kalóriamennyiségre gondoltam, de akkor inkább csak simán edzek.
Nem tudom milyen extrára gondolsz- koffein, hot blood stb.. Én ilyeneket tuti nem vennék. Viszont pár edzésig csinálnék teljes testes edzést, hogy visszaszokjanak az izmok (bár nem mondtad mennyi ideig hagytál ki).

Mit fog látni a doki hétfőn? Lesz már szívhang? A párom is bejöhet majd? Hétfőn leszek 7 hetes (ha minden igaz), ezt a uh megállapítják?

A kalkulátor szerint leszek annyi.

Legjobb válasz: Szia. 7-8 hetesen már van szívhang. Hogy a párod bemehet-e, az meg az orvostól függ. De azt hiszem ebben a korban még hüvelyi uh van, oda pedig akkor nem biztos. Gratulálok. Üdv, 37 hetes kismama

Szia. 7-8 hetesen már van szívhang. Hogy a párod bemehet-e, az meg az orvostól függ. De azt hiszem ebben a korban még hüvelyi uh van, oda pedig akkor nem biztos. Gratulálok. Üdv, 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is neked, a párom szeretne bejönni, azt mondja, hogy õ miért ne mehetne be, nem titok:) Ha megkérem az orvost akkor lehetséges? Én is Gratulálok neked, jó felkészülést :)
nálunk egyszer sem volt hüvelyi, az elsõn sem. Bejöhetett a férjem. 6 hét 5 naposan volt szívhang.
Nálam 12-hétig hüvelyi volt és a párom mindig bennt volt!!! Gratula! 20 hetes kismama

Be lehet úgy vonzani a szerelmet, ha úgy gondolok egy bizonyos személyre, hogy csak ő lehet a párom (a megérzéseim is ezt mondják amúgy)? Egyre közelebb érzem őt magamhoz, de ez mikor fog végleg összejönni? Sikerülni fog vele tuti?

Nektek sikerült már úgy összejönni valakivel, hogy meg voltatok arról győződve hogy őt teremtette nektek az ég?

Legjobb válasz: igen, de nem tartott sokáig

igen, de nem tartott sokáig
Nem, soha. És ki is derült, hogy nem volt igazam.
Még nem, de talán sikerül. Viszont szimplán már meg történt. :) Nem az igazinak tûnt, de tetszett és komolyan csak úgy ott termett. Szóval meg eshet. :)
Nekem még csak pofáraesni sikerült, mikor meg voltam gyõzõdve valamirõl, de te tudod. Én semmiben sem vagyok biztos, ami nem rajtam áll.
Igy nem lehet bevonzani. Viszont ha szerzel egy gatyamadzagot, azt pontban éjfélkor darabokra vágod, miközben fennhangon kántálod, hogy "száz macska, kilenc macska", majd belerakod a kiszemelted levesébe, akkor biztosan a tiéd lesz.
Nem. Ilyen nincs. A szerelem nagyrészt kémia, ha õ nem érzi, akkor Te hiába érzed ezerszeresen, esély egyenlõ a nullával. EZ sajnos nem így mûködik, különben a világon mindenki azzal járna akivel akarna, mert elég lenne erõsen akarnia.....ezt te sem gondoltad ugye komolyan?
18:30 Hát pedig tényleg mûködik, nem csak szerelemnél, hanem bármilyen más dolognál is :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 11-es, nem fogom feladni :) ))
Ostoba .....
Hagyjátok már ezt a bevonzós ezoterikus paradumát.. Ennyire nem lehet valaki ostoba a 21. században.. Vonzani mágnessel lehet, és csak bizonyos fémeket, oszt' csá.
Ezt úgy hívják hogy a vonzás törvénye. Az ember minél inkább akar valamit, annál nagyobb az esélye hogy bejön (kivéve mikor Murphy közbe szól :D )De ebbe nem akarok olyan mélyen belemenni, de sok ember él a vonzás törvénye, és persze a pozitív gondolkodás szerint. Én ennek a "szerelem vonzás" tipikus esete vagyok! 2010 tavasszán ismertem meg a jelenlegi párom, akkor én egy másik kapcsolatban voltam. Annyira magával ragadott a mostani párom, hogy akkor, mikor az egykori párommal voltam, a jelenlegire gondoltam éjjel nappal (remélem érthetõ azért) Persze a régi kapcsolatomnak hamar vége lett, és szó szerint szaladtam a mostani párom karjaiba. Kiderült a jelenlegi páromról hogy 2010-ben már 2 éve vágyakozott utánam, de mivel volt kapcsolatom, nem tudott nyomulni. Már ez egyik barátnõmet is nyaggatta hogy tudja hogy van párom de õ totál oda van értem és kellek neki. én 2008-9-ben 32 kilóval voltam nehezebb, és akkor is tetszettem neki. Azt mondta minden este erõsen arra gondolt hogy velem akar lenni. Most már több mint egy éve együtt vagyunk gyönyörû kapcsolatban, és a kezdetek óta együtt is lakunk, minden rendben van köztünk. Így mutatkozik meg a kitartás a mi kapcsolatunkban. Tehát NE ADD FEL!
ez hülyeség!
Ennyire konkrét dologgal soha nem próbáltam , a vonzástörvény müködik, de ahhoz teljesen valósággá kell hogy váljon számodra a dolog amit be akarsz vonzani, tényként kell elfogadnod, nem elég hogy tudatosan gyözködöd magad. Amig ezt a kérdést egyáltalán eszedbe jut feltennni, adddig még a közelében se jársz , ha valamiben biztos vagy, akkor nem kérdezed meg, hogy tényleg ugy lesz -e.
Én általában egy bazinagy mágnessel szoktam bevonzani a dolgokat... Ilyenkor a csaj vörösvértestei odatapadnak a mágneshez, én meg azt csinálok vele, amit akarok :P Erre gondoltál? :D A dolgokat nem lehet "bevonzani". Ha valami az "Egy célként" lebeg a szemed elõtt, és mindent megteszel azért hogy sikerüljön összehozni, az mûködhet, de az univerzum [email protected] az agykontrollos teszetosza [email protected], szóval ezzel semmit nem érsz, maximum a hozzáállásodat, és az eltökéltségedet tudod ilyen baromságokkal javítani, ehhez azonban egy egészséges, erõs akaratú embereknek nincsen szüksége "bevonzásra" ;)
Bevonzani a szerelmet? XD
Ja, mûködik.. úgy mint a horoszkóp.. XDD És azt tudtad, hogy a Föld lapos? És egy nagy teknõsbéka tartja a hátán?

Pár hónap múlva elkezdek kungfu-ra járni. Előtte szeretnék jó erőnlétbe kerülni. Mert az edzés elején 50 perc erőnléti rész is lesz. Miket fogunk ott gyakorolni? Fekvőtámasz, felülés?

Legjobb válasz: valami olyasmiket. de bármit csinálhattok. mi éppen húzódzkodtunk tegnap. mert úgy voltam vele miért ne..? annyit csinálhatsz, hogy alap erõsítéseket (fekvõtámasz, hasizom hátizom edzés, guggolás) elkezded igen magas szintre fejleszteni. már addig amíg otthon edzel, utána majd mondják edzésen mit gyakorolj otthon. vagy kérdezz rá.

valami olyasmiket. de bármit csinálhattok. mi éppen húzódzkodtunk tegnap. mert úgy voltam vele miért ne..? annyit csinálhatsz, hogy alap erõsítéseket (fekvõtámasz, hasizom hátizom edzés, guggolás) elkezded igen magas szintre fejleszteni. már addig amíg otthon edzel, utána majd mondják edzésen mit gyakorolj otthon. vagy kérdezz rá.
A kérdező hozzászólása: Itthon, a hátamat hogy tudom?
hason fekve homorítás "törzs emelés".
A kérdező hozzászólása: Köszi! Fekvõtámaszból, felülésbõl, guggolásból, homorításból mennyit csináljak naponta? Ami már elég komolynak mondható? Mihez viszonyítsak?
ha megy szabályosan 50 fekvõ, akkor bele lehet kezdeni az egykezesbe. mert menõ 100 fekvõt nyomni, csak már nem sok értelme van. hasizomból (legyen szabályos felülés, ha nem terheli a hátat, de leginkább hasprés hogy biztos ne terhelje a hátad) olyan 200, és 50-150 mehet homorításból is. 100 guggolás is mehet, meg abból is mielõbb megtanulni az egylábas verziót. leginkább Pavel - a meztelen harcos írása alapján. ez így elég komoly.
Én ugyan nem Kung Fu-zok, de nálunk inkább állóképesség kellett.Szal én soha nem voltam kigyúrt, nem is szándékozom az lenni (most ugyan kockás hasam van meg ilyenek, de nem vok bodybuilder).Mielõtt elkezdtem volna Thai Boxolni, karatéztam és sokat futottam, szal jó volt az állóépességem.Van egy haverom, aki kondizik, és hiába erõs meg kigyúrt, bírja a fekvõket, de nagyon ki tud fulladni, ha éppen rossz kedve van az edzõnek.Mondtam neki, h szar az állóképessége, és elkezdett futni, minden nap 2 km-t.Azóta sokkal jobb lett, nem fárad annyira.Sztem te is fussál sokat, meg persze fekvõ, felülés.

Beidéztek bíróságra engem és a volt páromat is. De Õ v. színuleg nem fog eljönni, mert külfoldon él. Ilyenkor mi van? én elmenjek? Õ is kapott levelet, vagy nekem kell értesiteni?

(gyerektartás, gyermekelhelyezés)

Legjobb válasz: Neked mindenképp meg kell jelenned, attól függetlenül, hogy õ hol van és elmegy-e. Különálló személyek vagytok, nem sziámi ikrek.

Neked mindenképp meg kell jelenned, attól függetlenül, hogy õ hol van és elmegy-e. Különálló személyek vagytok, nem sziámi ikrek.
A kérdező hozzászólása: ..nem sziámi ikrek :D okok, de akkor Õt is értesítették ugy-e a kulfoldi cimén amit megadtam?..
Ha megadtál cimet, akkor ott értesitik, ha nem jön el, az az ö baja, neked mindenképpen ott a helyed.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!