Találatok a következő kifejezésre: Mikor fogják a tv-ben (12 db)

Mikor fogják adni a tv-ben a The walking dead-et?

Már megnéztem a sorozat első évadját, de feliratosan dvd-ről és jó lenne ha valamilyen MAGYAR csatornán is adnák. Szóval tudja valaki hogy fogják-e adni a tv-ben?

Legjobb válasz: Nem fogják adni Magyarországon, mert túl brutálisnak ítélték.

Nem fogják adni Magyarországon, mert túl brutálisnak ítélték.
http://www.google.hu nagyon jó oldal használd!!!
Nem tudok róla, hogy terveznék. Indavideón fent van magyar felirattal, egész normális minõségben mind a 3 évad, addig is javaslom azt ;)
Nem valószínû hogy adni fogják valaha is.
A magyarok megijedtek a plastic mûfejektõl és málnaszörpi vértõl, ja és a púder, meg egyéb arcfestékek és zombie jelmez kellékektõl retteg egész Magyarország! Nem merik ezt a filmet leadni, túl sok benne a paradicsomlé, meg túl jól sikerültek a zombi sminkek! Pedig biztos nagy nézettsége lenne még este 10 után is! (RTL klub-nak biztos jól jönne a bevétel)

Az Újhold című filmet mikor fogják szinkronosan is adni a mozikban? És a tv-ben a filmet reklámozó trailer miért van szinkronizálva, ha maga a film még nincs?

Legjobb válasz: Nem fogják. A film szinkronosan csak dvd-n jelenik meg. A trailer meg azért van leszinkronizálva, mert egész más két percet szinkronizálni, mint százat. És a trailer már hónapokkal elõbb megvolt, így volt idõ szinkronizálni.

Nem fogják. A film szinkronosan csak dvd-n jelenik meg. A trailer meg azért van leszinkronizálva, mert egész más két percet szinkronizálni, mint százat. És a trailer már hónapokkal elõbb megvolt, így volt idõ szinkronizálni.

Az USA X factort mikor fogják leadni magyarul a tv-ben?

És a prizma fogja vetíteni mer most lesz lassan majd vége a 2012-esnek?


Az Odaátot mikor fogják Magyarországon a tv-ben adni? Mikortól? Tudja vki?

Vhol azt olvastam hogy Szeptembert?l adják,de nem láttam...

Legjobb válasz: Szerintem már nem adják az új részeket

Szerintem már nem adják az új részeket
A kérdező hozzászólása: :'(
DE! Már megvették a harmadik évadot, sõt már le is van szinkronizálva így le lehet már tölteni a netrõl, ha jó helyen keresed. Hogy mikor lesz a tvben azt nem tudni, de lesz!

Mikor fogják adni az IT című filmet a TV-ben? Egyáltalán adták már?

Steven King: Az

Legjobb válasz: Jó pár éve ment az RTL Klubon, négy egymást követõ héten. Azóta lehet, hogy elõszedték a Coolon is.

Jó pár éve ment az RTL Klubon, négy egymást követõ héten. Azóta lehet, hogy elõszedték a Coolon is.

Mikor fogják adni a TV-ben a Vámpírnaplók 3évadot?

Ha valaki tudja legyen szíves megírni! Köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Én úgy tudom hogy október 21. környékén

Én úgy tudom hogy október 21. környékén
1, 2 év múlva a Coolon vagy a Prizmán.Az RTL Klubbon SOHA!!!

Mikor kezdödik az Olimpia és ha megkezdösik hol fogják sugározni a tv-ben?

tl klub,tv2 m1,?

Legjobb válasz: Az Eurosport is közvetíti, én azon szoktam nézni. Jobbak a kommentátorok.

Az Eurosport is közvetíti, én azon szoktam nézni. Jobbak a kommentátorok.
m1 (szerintem)
Ahj!!! Ennyire hülye nem lehetsz xdddd googleba beirod maris kidobja a valaszt amugy 27en kezdodik es az m1 sugarozza...

Valaki meg mondaná mikor fogják adni a naruto shippuden részeket a tv ben ha igen akkor melyik adáson és lehetőleg magyar szinkronnal?

Legjobb válasz: nem! nem nem!!!! miért kell hetente elmondani? csak vissza kéne nézni egy kicsit! úgyvolt animaxen adják de csõd közelébe van úgyhogy esély sincs rá, hogy valaha lefordítsák, ami valjuk be jobb is mert a magyar szinkor [email protected]!!!! Feliratosan sokkal jobb!

nem! nem nem!!!! miért kell hetente elmondani? csak vissza kéne nézni egy kicsit! úgyvolt animaxen adják de csõd közelébe van úgyhogy esély sincs rá, hogy valaha lefordítsák, ami valjuk be jobb is mert a magyar szinkor [email protected]!!!! Feliratosan sokkal jobb!
A kérdező hozzászólása: Ha nem harakszol akkor nekem nincs sok idõm ilyenekkel tölteni az idõm úgyhogy kösz de a szinkron jobb mint a felirat ....
Még jó a szinkron jobb mint a felirat :D Köszi, régen nevettem ilyen jót :D
*hogy
a magyar szinkron a legszarabb!!!!! tanuljatok meg olvasni
Egyetértek, a magyar szinkron szar, felirattal, japán szinkronnal nézd! Tanuld meg elolvasni elég gyorsan... fejleszted magad és nem kell másodpercenként megállítnai....
*megállítani, bocsánat :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!