Találatok a következő kifejezésre: Mikor fogják a (465 db)

Még mivel fogják a "cigitörvényt" cifrázni? Lent

Tehát:Ha egy szórakozóhelyen egy termetes, agresszív vendég úgy dönt pár ital után,hogy ráfog gyújtani,és ezt meg is teszi akkor a törvény szerint a következőt kell tennie az alkalmazottnak.Felszólítani,majd ha ez sem téríti észhez a füstölgőt,akkor két tanúval,ismétlem két tanúval aláirattatni a jegyzőkönyvet miszerint a vendéget a személyzet felszólította a dohányzás "abbahagyására".Most ezt ugye nem gondolják komolyan a féleszű törvényhozók?Vagy mégis?

Legjobb válasz: Emiatt fölösleges viktorkirályozni, Nyugat-Európában majdnem mindenhol így van, szerintem helyesen. Ja és én is dohányzom.

Emiatt fölösleges viktorkirályozni, Nyugat-Európában majdnem mindenhol így van, szerintem helyesen. Ja és én is dohányzom.
Ez a " cigitörvény" úgy baromság ahogy van. Sajnos a törvényhozó, még erre is rátesz egy lapáttal, amikor magát a vendéglátóst, aki sokszor csak alkalmazott, arra próbálja kényszeríteni, hogy az erre hivatott személyek helyett intézkedjen. Nem a vendéglátósok dolga, a törvény betartatása, fõleg nem egy ilyen, idióta agyszüleményé.Nyilvánvaló az az alattomos szándék, miszerint a vendéglátós kéznél van, tehát õt meglehet büntetni. A vendég nem biztos, hogy büntethetõ, hiszen a kérdésben felmerülõ nagydarab ittas egyén, simán kisétálhat a helyiségbõl, mielõtt rendõrt hívnának, ki állna elé?
Nézd, ennek a törvénynek, ebben a formában, nem is lett volna szabad megszületnie.Ez kb olyan, mint amikor egy nyilvános vécében csak vizelni lehetne, a nagydolgodat a bokorban kellene elvégezned a klotyó mögött, mert a WC-s nénit és a vizelõket, zavarja a szarszag.:D Nagy vonalakban ere hozott törvényt a "tisztelt" ház.Úgy vélem, hogy mindenkit meg kellene, hogy illessen a választás lehetõsége, úgy értem, hogy vendéglátóst és vendéget egyaránt.Döntse el a vendéglõs, hogy milyen egységet kíván mûködtetni, az emberek pedig eldöntik, hogy a dohányzó, ill a nemdohányzó helyet választják, én nem értem mi volt ezzel a baj.Ez most jobb, hogy gyerekek és kismamák iszogatnak a kocsmában, mi többiek pedig kint az utcán cigizünk és sörözgetünk.Hát nem azért találták ki a kocsmát, hogy helyt adjon az italozásnak, cigizésnek, beszélgetésnek?
Természetesen ehhez minden jogod megvan.De azért megindokolhatnád, mert ilyen alapon rengeteg dolgot be lehetne tiltani, ill korlátozni.Tulajdon kép bármit ami árthat, kezdve az élelmiszerekkel és folytatva a légszennyezéssel.
Ez Viktorkirály kb. egyetlen döntése, amivel egyetértek. És ráadásul nagyon is!
"Nyugat-Európában majdnem mindenhol így van, szerintem helyesen. Ja és én is dohányzom." És ki a tököm az a Nyugat-Európa, hogy nekünk ki kell nyalni a p!csáját?
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon rosszul van kidolgozva ez tény.Sok igazságtalan büntetés fog születni, ez valószínû, de a hab a tortán ez a jegyzõkönyveztetés, és a két tanúval aláirattatás a helyszínen.Komolyan az ember nem tudja, hogy sirjon-e, vagy nevessen.
I. Viktor király ezt nagyon is komolyan gondolta.
A kérdező hozzászólása: Hát például:) )...
A kérdező hozzászólása: ...hogy Nyugat Európában is jegyzõkönyveznek, ha a vendég nem óhajtja eloltani a cigarettáját?Én nem hiszem...És ki az aki ezeket a 'jegyzõkönyveket aláfogja írni?Mert két tanú kell ám!
Az élvezeti szerek, magánélettel, családdal kapcsolatos törvények, tiltások, büntetések történelmi-kulturális alapokon nyugszanak. A dohányzás tiltása közhelyeken ezekkel az alapokkal szakít. Ezzel nem is lenne baj, ha az engedményezési oldalon is "fiatalodna" a törvénykezés és az eddigi kulturális alapú tiltásokból engedne. Nem arról van szó, hogy engedélyezzék a többnejûséget (pedig jó lenne és egyáltalán nem egészségtelen, biológiailag :D) csak hogy pl. ha tiltják egy drog fogyasztását közhelyeken, akkor tegyék egyenértékûvé a többi droggal, pl. engedélyezzék a marihuána termesztést-árusítást-fogyasztást.


Mikor fogják a Bleach anime sorozatot folytatni?

És tényleg lesz a Bleach movie 5?

Legjobb válasz: 1-2 év múlva folytatják hogy a manga végig érjen és most nincs kedvük fillerezni. Az, hogy lesz-e új movie, nem tudni semmit, de lehetséges, hogy utoljára lezárásképpen lesz valami

1-2 év múlva folytatják hogy a manga végig érjen és most nincs kedvük fillerezni. Az, hogy lesz-e új movie, nem tudni semmit, de lehetséges, hogy utoljára lezárásképpen lesz valami
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:)

Smárolás közben mit fogjak a fiun? Hova tegyem a kezem?

normalis valaszokat legyszi.

Legjobb válasz: Én mindhármat támogatom, de leginkább fenék v nyakas részt :P Am hány éves vagy? 19/F

hát az azért szituációtol is függ :) ha utcán csakúgy smároltok akkor nyak, fej, váll, hát, kar... aztán ha nem máshol vagytok és nem álltok meg ott jöhet a többi is.
Én mindhármat támogatom, de leginkább fenék v nyakas részt :P Am hány éves vagy? 19/F
átöleled, hátát/karját simogatod etc.
Fenekére :P
Hát , szerintem a fejére , vagy a hátára , vagy csak öleld át a nyakát..
A pénztárcájára vagy kocsikulcsára.
farkára ha olyan vagy.
ánuszába nyúlj be !!
kapaszkodj bele a 2 szép szemébe
A kérdező hozzászólása: koszi utolso :)
A kérdező hozzászólása: koszi :D es am 14 eves vagyok.
szakállát, belsõ combját (ülve pl buszon)
Helyzet, helyszín és csók függvényében változó. Arc, váll, mellkas, nyak, fenék, derék, hát, comb, stb.
Én általában a fiú tarkóját / fejét fogom... Beletúrok a hajába :D

Mikor fogják a MÁV-nál felújítani az Érd-felsői vonalat?

És minek kell az érd-alsóit? fels? fele sokkal több vonat jár mint a másik vonalon.

Legjobb válasz: Lehet azért, mert Érd-felsõ felé személyvonatok járnak, tétény felé meg a tehervonatok. És mivel a cargo hozza a lóvét, a start meg viszi... :)

Lehet azért, mert Érd-felsõ felé személyvonatok járnak, tétény felé meg a tehervonatok. És mivel a cargo hozza a lóvét, a start meg viszi... :)
" És mivel a cargo hozza a lóvét, a start meg viszi... :) " Huhh ez ilyen egyszer 10 évvel ezelõtt hallottam valakitõl mondat, amit azóta változatlan formában adsz tovább. Kezdjük ott, hogy a cargo mint olyan nem állami sõt nem is magyar tulajdon, így semmilyen bevételt nem hoz, fõleg azért, mert az osztrákok felé is masszívan veszteséges. Folytassuk ott, hogy "a start meg viszi" kijelentés sem helytálló ugyanis ha a start nem létezne már rég bedõlt volna mind a gépészet mind a vontatás mint pedig a pályavasút, ugyanis egyedül a start az a vállalat, ami minden igénybevett szolgáltatásért fizet vállalaton, vállalatcsoporton belül. Kérdezõ: Az Érd-alsói felújítás a Tárnok-Kelenföld szakasz felújítási és kétvágányúsítási projektjébe esik bele, ennek keretében újul meg. Ha ez elkészül, akkor Kelenföldtõl Székesfehérvárig felújított lesz a vonal. Ez az "érd-felsõin több a vonat" egy ok-okozati összefüggés: az alsó pályán eddig 1 vágány volt jelentõs kapacitáshiánnyal. Felújítás és 2 vágány után lehet ez lesz a forgalmasabb csak a menetrendtervezõktõl függ.
"Kezdjük ott, hogy a cargo mint olyan nem állami sõt nem is magyar tulajdon, így semmilyen bevételt nem hoz, fõleg azért, mert az osztrákok felé is masszívan veszteséges. " Az egy dolog, hogy a RCH veszteséges, a pályahasználatért fizet (ha jól tudom igénybe veszi a trakció szolgáltatását is). És itt egy fontos tényezõ, hogy "nem állami", így "új pénz" kerül a rendszerbe. A személyszállításnál, a Start mögött áll az állam ( Európában máshol sem igazán termel nettó nyereséget a személyszállítás ), az fizet a pályahasználatért, a trakciónak etc >tehát visszakerül a lóvé az államhoz. Van egy körforgás, itt ott eltûnik egy kevés... Na erre írtam, hogy a cargo hozza, a start viszi.

Mikor fogják a Vámpírnaplók 3. évadját szinkronosan vetíteni a tv-be?

Legjobb válasz: valószínûleg évek múlva..Túl kevés a nézettség és nem fizet érte senki:)

valószínûleg évek múlva..Túl kevés a nézettség és nem fizet érte senki:)
2hét-1hónap, mire megcsinálja a Telenor..
A kérdező hozzászólása: Nem ismerem sajnos! De utána nézek!
próbáltad már flashtool-al?
A kérdező hozzászólása: Minden lépést végigcsináltam az update service-vel, és azt írta, hogy a legújabb szoft van rajta. A játékok nem zavarnak, mert nem szoktam vele játszani, esetleg néha valami gagyit. - Az meg csak nem fog szaggatni!
Nem lehet hogy valamit rosszul csináltál? Meddig jutottál el? Azt vágod, ha felrakod a játékoknak lõttek, szarrá fognak szaggatni.
Érdekes nekem azonnal felrakta update service-el!
A kérdező hozzászólása: Sajnos még mindig nem megy a dolog! Update Service-el sem!
már mrgkapta!
sony ericsson live with walkman nem ajánlja fel a frissítést. Sony service-vel kell neked ráraknod.De nem ajánlom senkinek hogy rárakja mert szaggat fõleg játékoknál! http://hoc.hu/Android/Ice-Cream-Sandwich-et-kapott-a-Live-wi..
Azok biztos nem telenoros rommal használják, hanem pl. flashtool-al felraktak egy független romot vagy rootolás után átírták az si számot egy független rom si számára.
Esetleg valakinek nem volt olyan gondja Live-on, hogy ha feltette a 4.0.4-es frissítést, nem tudott képet csatolni névjegyekhez? Mert én mióta frissítettem, azóta akárhányszor képet akarok csatolni egy kapcsolathoz, minden egyes alkalommal lefagy a telefon, és nem tudom, hogy ez most szoftver vagy hardver hiba lenne...

Mikor fogják a trikolór piros csíkját narancsra változtatni? -Orbániában? -lassan ez lessz. Sajnos.

Legjobb válasz: Soha. A Fidesz meghadja a zászlót olyannak, amilyen most is az.

Soha. A Fidesz meghadja a zászlót olyannak, amilyen most is az.
A válasz írója 40%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:21 Mi van? Te most az árpádsávosra gondolsz? Mert ha igen, akkor irány az iskolapad.
Hogyan oldja meg Orbán a válságot? -Bal kezével felemeli a GDP-t, a JOBB-al pedig az átlagéletkort.
Mikor fogják a 12 éves hülye gyerekek megtanulni, hogy a "lesz" egy "sz" , mielõtt baromságokat kérdeznek?
Semikor. de az is szörnyû hogy kiveszik a trikolorból a zöld színt a turbómagyarok.
Sajnos. Pedig ha az egész naracssárga lenne könyebb lenne megvarrni:P
Jövõhéttõl minden újszülöttnek a mellére tetoválják Orbán vezér arcképét, ari nari háttérrel.
Én nem vagyok Fideszes. De ha esetleg királysággá valtoztatja az ország államformáját a Fidesz, akkor sem szólhat senki semmit az MSZP-s trógerolás után.
Nem tudom, de lehet, hogy a címer helyére egy narancsot raknak majd...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!