Találatok a következő kifejezésre: Mikor foganna Jónás (2 db)

Mikor foganna a Jónás módszer szerint a kisfiam 2007-2008-ban?

adataim 1971 szept 20 an szulettem 3 ora 15 perckor Marosvasarhelyen Romaniaban koszonom

Legjobb válasz: http://lunarium.co.uk/jonas.php Itt ki tudod kalkulálni.

http://lunarium.co.uk/jonas.php Itt ki tudod kalkulálni.

1982. 06. 04-én 06.20-kor születtem Tatán. Mikor foganna kislányunk Jónás módszer szerint?

Köszi a segítségeteket!

Legjobb válasz: Ebben a prezentációban bemutatják, hogy használhatod azt a kalkulátort, ami segíthet neked ebben: http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1152522358.61.ppt Kicsit bonyolult, angol is + nem találtam meg benne, hogy mikor lehet kislány-kisfiú, hátha neked sikerül. Köszi, hogy felhívtad a figyelmem erre a módszerre, teljesen megdöbbenve olvastam, hogy ilyen is van.. További szép estét, sok sikert :)

Ebben a prezentációban bemutatják, hogy használhatod azt a kalkulátort, ami segíthet neked ebben: http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1152522358.61.ppt Kicsit bonyolult, angol is + nem találtam meg benne, hogy mikor lehet kislány-kisfiú, hátha neked sikerül. Köszi, hogy felhívtad a figyelmem erre a módszerre, teljesen megdöbbenve olvastam, hogy ilyen is van.. További szép estét, sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséged! Egy próbát azért megér.:) Nektek is szép estét!
A kérdező hozzászólása: Sajna nem tudom megnyitni.:(Esetleg valaki nem tudná megnézni nekem? Köszi!
Elõzõ vagyok! Meg csinátam magamnak is és a mensim helyére írta a peteérést!Hát én nem értem! A piros vizszintes vonal az esélyes idõszak, a függõleges a megtermékenyülés napja függõleges felett kis jel a fiú vagy lány esélye, sárga pont a mensi, fekete a peteérés ciklus szerint!Számozva csak a vasárnapok vannak így tudod kb.behatárolni a napokat! Egy próbát persze meg ér de akkor sem tudom peteérés nélkü mi termékenyülne meg!!!A cikus.hu-n van oyan lehetõség ami segíthet a baba nemében szerintem az biztosabb bár igazából azt úgyis apu kromoszómái határozzák meg de persze nem minegy az idõztés sem! Sok sikert!
nekem is menzi idejére tette sajnos a jónás napokat! de ha figyeled, elõbb utóbb (nekem nyárra) eltolódik a menzi és a holdállás úgy, hogy ne menzi idejére essen. én is nagyon elszomorodtam, hogy nekem még ez sem jön be :(
20, 43-asnak nagyon köszönöm a részletes tájékoztatót! Eddig nem tudtam pontosan, hogy melyik napok is a termékenyek, mikor célszerû együtt lenni (függõleges, vízszintes vonalakra gondolok).
Nekem nagyon nem jött be ez a Jónás-módszer. A kisfiam még véletlenül sem eszerint fogant, és most is a mensi idejére teszi az ovut, az ovu idejére meg a mensit. :S Szóval ettõl sokkal jobb módszer az, hogy a pé elõtt kislány a pé-kor és után kisfiú.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok! Majd meglátjuk ebbõl mi sül ki.:) Sok sikert mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!