Találatok a következő kifejezésre: Mikor foganhat ha (2 db)

Nektek hanyadik hónapban sikerült a 2. baba? Ha semmi bajunk nincs, akkor van rá statisztika, hogy mikor foganhat?

Mármint h mi a gyakoribb h 1 hónapon belül vagy hogy 3-4 stb hónapon belül?

Legjobb válasz: Mi kisfiunkra 1,5 évet vártunk, a 2. baba meg gyakorlatilag az elsõ hónapban összejött:) Szerintem nem lehet általánosítani, sok minden közrejátszik.

Mi kisfiunkra 1, 5 évet vártunk, a 2. baba meg gyakorlatilag az elsõ hónapban összejött:) Szerintem nem lehet általánosítani, sok minden közrejátszik.
Mert abszolút nem biztos, hogy megtermékenyül a petesejt. Egy ciklusban, ha minden jókor van együtt (->peteéréskor vagy környékén van az együttlét, és egészségesek vagytok), 30% az esély, egy éven után pedig 85%. Sok oka lehet annak, hogy miért nem jön össze, ebbe nem is érdemes belemenni.
A 7. hónapban, sajnos nem marad velünk! :-( (Az elsõ, pedig az elsõ hónapban!)
Elsõ a 4.hónapban, második a 2.hónapban, és harmadik szintén a 2. hónapban.
Elsõ elsõre, második már 3 éve nem. :( Én azt hallottam, hogy egy évben 3-szor termelõdik a nõ szervezetében olyan petesejt ami megtermékenyülhet. Tehát ha mindig jókor vagyunk együtt, akkor akár 9-10 hónapot is várhatunk. Ebbõl nem tudom mi az igaz.
Nekem eddig elsõre sikerül, de most 10hónapja nem jön a tesó.. Mi is egészségesek vagyunk(kivizsgáláson már túl vagyunk) az orvosom is azt mondja, amit itt leírtak.Minden hónapban 25%esély van, hogy sikerüljön. Kitartás!

Mikor foganhat kisfiú, ha 1976. március 28-án, este 8-kor születtem Balassagyarmaton?

Legjobb válasz: Szerintem ez a gyerek neme szempontjából teljesen mindegy! Csak attól függ, hogy a spermium milyen kromoszómát tartalmaz. Valahol egy korábbi kérdésre adott válaszban van pár trükk, (citromos fürdõ, vagy valami ilyesmi), ezt megkeresheted, bár ez se 100%! Sõt szerintem egyátalán nem az! Még nagyobb lesz a csalódásod, ha valaki megmondja a "tuti" módszert, és mégis kislány lesz!

Szerintem ez a gyerek neme szempontjából teljesen mindegy! Csak attól függ, hogy a spermium milyen kromoszómát tartalmaz. Valahol egy korábbi kérdésre adott válaszban van pár trükk, (citromos fürdõ, vagy valami ilyesmi), ezt megkeresheted, bár ez se 100%! Sõt szerintem egyátalán nem az! Még nagyobb lesz a csalódásod, ha valaki megmondja a "tuti" módszert, és mégis kislány lesz!
Így van, ez az apától függ, nem az anyától, hogy fiú avagy lány lesz. Az a lényeg, hogy egészséges legyen.:)
Katt erre a linkre és megtudhatod. http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=634&p4=1#hsz21594
Nekem sikerült lány összehozni a köv. módszerrel:ha pontosan tudod mikor van a peteérésed, akkor azon a napon kell szeretkezni, mert az y kromoszómát tartalmazó spermiumok gyorsabbak, ha lányt szeretnél akkor a peteérés elötti napon kell. Mert addigra a gyorsabb y-ok elsorvadnak és a lassúbb x-ek maradnak életben. Nekem bejött.
Én úgy tudtam, hogy teljes mértékben az anyától függ a dolog, hiszen egyetlen ejakuláció során is milliónyi spermium kerül a hüvelybe (és ugye nem gondoljuk komolyan, hogy ezek közül 1x-re mind fiú vagy csak lány). Az orvosom úgy magyarázta, hogy a hüvely ph értékétõl (legnagyobb mértékben) függ a hogy milyen nemû lesz a baba. A menstruáció elõtt lúgos kémhatásó, utána pedig savas. Ez a kémhatás befolyásolja, hogy milyen nemû spermiumok haladnak gyorsabban a hüvelyben, és így melyek érnek elõször célba. Lehet, hogy nem pont ez a sorrend. Érdemes az orvosodat errõl megkérdezni, Õ biztosan pontosabb válasz tud erre. De semmi nem 100%-os. Örüljetek annak ami születik!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!