Találatok a következő kifejezésre: Mikor fog szeretni Mit kell tennem (2 db)

Mikor fog belém szeretni? Mit kell tennem hogy belém szeressen?

két hónapja van egy barátom.Én 21 éves vagyok,? 23.Nagyon jól megvagyunk,igaz néha kisebb vitánk van,de nem tart 5 percnél tovább,és minden rendben.De viszont ami engem bánt,az az,hogy még nem szerelmes belém.Én egy hónap után sms-be leirtam neki hogy szeretem,de ? azt mondta hogy még csak kedvel,.....stb.De egyszer azt is mondta hogy szerelmes,és ugy hív hogy (szerelmem),néha.Hogy tudnék segiteni vagy mit teszek rosszul hogy még állitólag nem szeret? Van rá esély hogy még belém szeret??? Mert félek hogy emiatt elhagy.

Legjobb válasz: Csak annyit tehetsz hogy magadat adod és nem pánikolsz. Szerintem csak volt néhány rossz kapcsolat és csalódott és azért nem ismeri be. Egyébként amig csak együtt vagytok addit van rá esély :)

Csak annyit tehetsz hogy magadat adod és nem pánikolsz. Szerintem csak volt néhány rossz kapcsolat és csalódott és azért nem ismeri be. Egyébként amig csak együtt vagytok addit van rá esély :)
Egyet értek az elöttem szólóval...még csak annyit tennék hozzá, hogy SOHA ne mondd egy férfinek, hogy szereted mielött õ mondaná. Tudom, hogy nagyon nehéz. Mert mi nõk imádjuk az érzelmeinket a szeretett lény felé kitárni.
Légy önmagad mellette ez a lényeg.Eröltetni nem szabad az érzelmeket.Nem mindenkinek jönnek gyorsan az érzelmek vagy lehet csalódás is a háttérben(visszafogottabb esetleg)stb. Adj ennek idõt, hogy kialakuljon, esély megvan rá, hiszen együtt vagytok.Fogd addig is vissza azt, hogy leírod neki, hogy szereted, amíg õ ezt nem teszi meg.
A kérdező hozzászólása: rendben.köszönöm a gyors és nagyon jó válaszokat.igen, volt csalódása elõttem, ezért is félt ebbe belevágni.Várni fogok:)

Mit kell tennem az autómmal, ha 6-7 hónapra nem fogom használni és garázsban szeretném tárolni ebben az időben?

Leginkább műszakilag értettem a kérdést; kivegyem-e az akksit vagy ne, meg hasonlók. Eladni nem akarom.

Legjobb válasz: Az akkumulátort mindenképpen vedd ki, esetleg szedd ki a kerekeit és állítsd bakra.

Az akkumulátort mindenképpen vedd ki, esetleg szedd ki a kerekeit és állítsd bakra.
Tegyél ki egércsapdákat, vagy riasztót.. Nem árt rájuk is odafigyelni, nehogy beköltözzenek amig nem használod.
Felesleges 1-2 percre járatni, csak azt éred el vele, hogy elsavasodik az olaj.
Ha a garázsban járatod egy két percet az a legrosszabb neki. Üzemi hõmérsékletig illik felmelegíteni. (Ezalatt azt értem, hogy az olaj is felmelegedik nem csak a víz. Ha a mutató negyed, fél körül jár akkor kezd el melegedni az olaj.) De nem lesz semmi baj vele ha nem járatod.
A kérdező hozzászólása: Tényleg jobb egy autónak, ha keveset is, de használják.
Az, hogy a garázsban megjáratja nem rossz ötlet de szerintem havonta elég 1x. A motor/fék/futómû szempontjából az lenne a legjobb ha minimum 20-25Km-t menne vele valaki havonta.
A kérdező hozzászólása: Még gyorsan annyit, hogy a motor szempontjából, ha valaki 1-2 hetente járatná a motort pár percig a garázsban az nem lenne jó?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a színvonalas válaszokat! :)
Amikor 6-7 hónap után újra használni kezded akkor egy olajcserét mindenképp csinálj meg az autón!! Az akksit pedig kösd le az állás idejére.
Ahogy az elõttem író mondja. Akksi ki, én a kereket nem vettem le, de bakra tettem, úgy, hogy a kerék mér érte a talajt, így a kerék , csak a saját súlyát tartja, és a felfüggesztés sem nyúlik ki. Én még leengedtem az ablakmosót, de más folyadékot NE távolíts el. Ha újra beindítod, az elsõ pár km után szerviz, vagy otthon hûtõfolyadékot cseréld le, mert nem biztos, hogy újra olyan minõségû lesz, mintha folyamatosan keringett volna. Ennyi.
No meg ha arra az idõre 300-ért kivonatod forgalomból, akkor se biztosítást, se teljesítményadót nem kell fizetni arra az idõre! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!