Találatok a következő kifejezésre: Mikor fog szeretni (146 db)

Engem is fognak szeretni? Belém is szerelmes lesz valaki? Mit lehet bennem szeretni? Félek!

A n?vérem 19 éves, most van egy barátja. Akivel ölelkeznek, puszilkodnak, és beszélgetnek... 1.Nekem menni fog ez??? Ahogy a fiú rá néz... egyszer?en ? az élete. 2.Engem fog valaha ennyire szeretni valaki??? Mert nem tudom h hogyan fog engem valaha is szeretni valaki, mit lehet bennem szeretni? Én nem tudnám magamat adni és úgy viselkedni mint egyébként a családdal.. Még csak 14 éves vagyok de már félek, h engem soha nem fognak úgy szeretni mint a n?véremet. Elmondom, kicsit irigykedek rá. 14/L

Legjobb válasz: naná, hogy fognak :) mindenkiben van vmi, amit lehet szeretni ... de a szeretet nem mindig attól alakul ki, hogy vannak ilyen dolgok. Sokszor elég nehéz megfogalmazni, hogy mit szeretünk vkiben. Ilyenkor van az, hogy „szeretlek, mert szeretlekˆ”. 16/f

naná, hogy fognak :) mindenkiben van vmi, amit lehet szeretni ... de a szeretet nem mindig attól alakul ki, hogy vannak ilyen dolgok. Sokszor elég nehéz megfogalmazni, hogy mit szeretünk vkiben. Ilyenkor van az, hogy „szeretlek, mert szeretlekˆ”. 16/f
Én már most szeretlek! (na nem úgy...)Téged is fog valaki úgy szeretni, mint a nõvéredet, csak várj egy kicsit, minden beérik...
14 évesen ezen még nem aggódnék. Biztos, hogy valaki fog szeretni. Én 22 éves vagyok, engem se szerettek még úgy, de majd jön valaki.
Tesómnak is csak 1-2 barátja volt általánosba, de így hogy már középsulis egy és fél éves kapcsija van!Szóval nyugi, van idõd! 13/L
nyugi engem se fog szeretni soha senki mert ronda vagyok és zárkózott és stb..:( ha nem ismerlek akkor igazán nem tudok segíteni, de biztos, h fog szeretni téged vlk ne csügedj!;) de én sem tudnám magamat adni...:( 13/L
Persze, az ember azt hiszi, hogy ez így be van biztosítva, hogy TUTIRA mindenkibe beleszeret valaki, meg megtalálja a párját, a boldogságát, de szerintem nem így van. Tudom, pesszimistának tûnik, de így van. Csak körül kell nézni... Tenni kell érte, hogy valaki szeressen. Vagy társaságba kell járni, vagy ha még úgy se jön össze, akkor egy idõ után meg kell játszanod magad, hogy ilyen meg olyan legyél, és szeressenek az emberek. Bár nem hinném, hogy ez veled meg fog történni (hogy nem fog senki szeretni), mert csak azért tetted fel a kérdést, mert csak 14 vagy és lövésed sincs egyelõre a dolgokról, és nem tudod elképzelni, hogy milyen az, mikor valaki szeret téged, meg nem érted, mit lehetne benned szeretni.
A kérdező hozzászólása: Még válaszok?????
Ha legalább a tested jó, akkor bevállalhatlak egy menetre
A kérdező hozzászólása: Köszi... Remélem igazatok lesz:) Még egyszer köszönöm a válaszokat
Az elõzõvel annyiba nem értek egyet, hogy meg kéne játszanod magad. De a többivel igen. Mindenkit lehet szeretni, ha kommunikál néha legalább másokkal. Mert ha valaki sose szólal meg, akkor nehezen. De megmondom õszintén, én pl. azoknak az embereknek mindig megpróbálok szeretetet adni, hiszen nekik még nagyobb szükségük van rá. És ha tényleg jó ember, akkor továbbra is mindig adok neki szeretetet. Volt már, hogy így megváltoztattam valakinek az életét (és õ is így gondolja ezt). Szerintem mindenkit lehet szeretni, aki nem bánt másokat (pl. nem aláz meg másokat, nem rabol, nem öl). Másrészt ennyi idõsen ritkán találkozol korosztályodban hozzád illõ szerelemre képes fiúval (tisztelet a kivételnek, mert van kivétel, csak kevés), mert ilyenkor legtöbben csak a szexre tudnak gondolni (új nekik ez a hormonköd). De ha idõsebb leszel akkor több korban hozzád illõ szerelemre képes fiúval/férfival találkozol majd, mint most.
Én is így vagyok ezzel, mert mindig arra gondolok, hogy mikor lesz már egy normális és kedves fiú az életemben és aki nem azt nézi hogy milyen a külsõm.A szüleim viszont mindig azt hajtogatják hogy mald, majd.Én ezért csak azt tudom mondani, hogy reménykedj és ne erre gondolj mindig, mert minnél többet gondolsz rá, annál késõbb fog megtörténni.

Magyarországon mennyire érzed magad magyarnak? Rengeteg pénz költöttek "Országimage" programra, hogy szeresd Magyarországot! Ettől a műsortól szenvedélyesen fogod szeretni? Mit ajánlanál mivel lehet rávenni az embereket az ország szeretetére?

Legjobb válasz: Az ilyen csak pénzpumpának jó az aktuális kormány cégeinek! A legjobb országimázs és a legjobban akkor fogom szeretni hazámat és akarok itt élni, ha a kormány nem engem akar lerabolni hogy költekezhessen és nem a saját cégeinek akar kijuttatni minél több pénzt!!

Az ilyen csak pénzpumpának jó az aktuális kormány cégeinek! A legjobb országimázs és a legjobban akkor fogom szeretni hazámat és akarok itt élni, ha a kormány nem engem akar lerabolni hogy költekezhessen és nem a saját cégeinek akar kijuttatni minél több pénzt!!
"Magyarországon mennyire érzed magad magyarnak?+ 100% -osan. "Rengeteg pénz költöttek "Országimage" programra, hogy szeresd Magyarországot! Ettõl a mûsortól szenvedélyesen fogod szeretni?" Amúgy is szenvedélyesen szeretem, pedig nem láttam a mûsort. Gyakorlatilag ezzel a madarat tanítják repülni. :D "Mit ajánlanál mivel lehet rávenni az embereket az ország szeretetére?" Semmivel. Aki most utálja az akkor is fogja, ha fejtetõre állunk és forogni kezdünk.
2/2-nek igaza van! Ha majd meg lehet tisztességesen élni ebben az országban a népnek, nem csak a nagyuraknak, akkor szeretni fogom az országot.
Szia! Semelyik kormányintézkedés nem tudja befolyásolni a magyarságtudatomat!Az öntudat nem kívül gyökerezik, hanem belsõ világomban!Magyar nem attól lesz valakibõl, hogy azt külsõségekben éli meg, hanem ha törekszik a becsületességre és a magyar közösség szeretetére!Önmagam szeretetétõl a nemzet szeretetéig!Ez akkor is így van, ha némelyek megpróbálják megvásárolni tõlem és akkor is ha meg szeretnék erõsíteni ebben!Állandó!Ezt az sem tudja befolyásolni, ha egy számomra értelmezhetetlen fogalommal akarnak elvarázsolni és az sem, ha eladják alólam a földet!A gyökerek sokkal mélyebben, a tudatomban vannak! Fura, ha valakit erre rá kell venni!Ez, "van", nem pedig jön-megy!
1. Nagyon is, igazi szittyatarzan vagyok. 2. Nincs annyi pénz, ami ellensúlyozni tudná az Orbán kormány munkáját. 3. Milyen mûsortól? Nem nagyon nézek TV-t. 4. Az emberek nem az országot utálják, hanem a benne uralkodó állapotokat. Ezek megváltoztatását ajánlom.
Az egész arról szól hogy õ mekkora nagy magyar! Ja meg a reklámcégek bevételeirõl. Egy honfi nem hangosan parádézik magyarsága mellett, hanem azt nézi mit tehet az országáért, és nem azt hogy az ország mit tesz érte.
Én imádom az országot és büszke vagyok arra, hogy ehhez a néphez tartozhatok. Csak sajnos hamarosan már ott tartunk, hogy nekünk kell fizetni, hogy dolgozzunk...

Mikor fog belém szeretni? Én már kezdek bele szeretni, ő meg kerekperec megmondta hogy még nem, de szeretne!

9napja járunk, volt már neki is és nekem is egy több mint 3évig tartó kapcsolatunk.

Legjobb válasz: holnap

holnap
szeintem meg holnap után, am meg ez nem olyan, hogy most meg lehet mondani hogy ki mikor fog beléd szeretni. De szerintem már rég meg kellett volna történnie.
A kérdező hozzászólása: Én se úgy gondoltam, hogy pontos választ kapjak, hanem hogy mikor lehetséges!Félek csalódni, és elterveztem hogy vele leszek ebben a hónapban, és ha akkor se lesz semmi szerelem jele akkor szakítok vele, mert nekem igy nem megy.
hasonló helyzetben voltam kb 2 hónapja, mikor összejöttem Vele :) eleinte csak kedveltem, jó volt mondjuk 2-3 naponta látni, de 1 hónap alatt annyira beleszerettem, h legszívesebben minden nap vele lennék :) ja és nekem is akkor ért véget egy 3éves kapcsolatom. kellett egy kis idõ, amíg át tudok hangolódni
9 napja jártok és nem szeret ez full természetes.ha egy hónap múlva fogja azt mondani, h szeret az is full természetes.

Szeretném a barátomat orálisan kényeztetni, de még sosem csináltam. Fiúk adnátok nekem tanácsokat? (lányok is) Hogy mit hogyan csináljak? És mit fog élvezni?

Legjobb válasz: kezd el - és õ mondja, hogy mi esne jól neki. vagy fülelj. én pl. leírhatom, hogy azt szeretem, ha a csaj max. fogja a kezével, de minden mást a szájával végez. más meg azt fogja írni, hogy használd a kezed bátran.... arra figyelj, hogy mikor jönnek komolyabb hangok belõle. plusz nekem meggyõzõdésem, hogy az tud igazán jól szopni, aki valóban élvezi is!

kezd el - és õ mondja, hogy mi esne jól neki. vagy fülelj. én pl. leírhatom, hogy azt szeretem, ha a csaj max. fogja a kezével, de minden mást a szájával végez. más meg azt fogja írni, hogy használd a kezed bátran.... arra figyelj, hogy mikor jönnek komolyabb hangok belõle. plusz nekem meggyõzõdésem, hogy az tud igazán jól szopni, aki valóban élvezi is!
-Ne fogazz, csak ha gonosz akarsz lenni, mert az fáj nekik, ha hozzáérsz és húzod foggal a makkot pl. -Váltogasd a ritmust, gyors és lassú. -Ne csak a makkot kényeztesd, hanem az egész péniszt nyald végig illetve a heréket is, de csak nagyon óvatosan. Ellenállásba is ütközhetsz ekkor, mert a pasiknak az a pici szeme fényük és nagyon érzékenyek a herék. Ha ellenállás van, akkor hagyd inkább. Ha nincs, akkor puszilgasd, óvatosan be is szívhatod, vagy markolászhatod, simogathatod. - Váltogasd a pózokat: ha a szád fárad, akkor nyalogatás, puszi, használhatod a kezed, hogy miközben szopod húzogatod neki fel le a száddal megegyezõ irányban és ritmusban. - Ahogy én tapasztaltam szeretik azt, hogyha csak szájjal csinálod, a kezeddel pedig a feneküket markolászod, óvatosan csapkodod vagy simogatod. Kb ennyi amit tudok javasolni. Csak addig tedd amíg neked nem rossz vagy undi vagy kellemetlen, itt nem õ dönt, hanem te, mert te érzed hogy milyen! Mélytorokkal ne próbálkozz elsõnek, de ha van hozzá kedvetek, akkor is csak nagyon lassan és türelmesen. Azt is tisztázd a pasival, hogy meddig mehet el, tehát hogy elélvezhet-e a szádba, vagy meg se próbálja vagy hogy a fejedet oda foghatja-e és irányíthat-e mondjuk ritmusilag is, vagy neked ez megalázó. Sok sikert :)
tanács privibe.
szeresd a farkát, aztán minden jön magától :)

Kislanyom 13 honapos. Mar nagyon szeretne beszelni. Meg nem mond szavakat. De nagyon akar. A sajat kis nyelven mar nagyon mondja. Mikor fog rendesen beszelni?

Nektek mikor kezdett el beszelni?Tenleg nagyon szeretne mondani csak mutogat es majd szetveti az ideg hogy nem tudja elmondani amit szeretne.En sokat beszelek hozza de meg nem mond semmi oyat hogy baba tata apa anya.A kutyara mond annyit hogy kuty es ha megyunk valahova akkor kaka.De ert mindent amit mondok neki,nagyon ugyes.En mar 1.5 evesen szepen beszeltem.

Legjobb válasz: Szintén 13 hónapos a lánykám. Õ is szenved attól, hogy még nem tud beszélni. Nálunk a szókincs: nyamm-nyamm (kaja), mamma (cumi), tete (telefon), baba (baba, gyerek), és ezen kívül mindeféle dádá meg bábá, tátá.... Én is szeretném már érteni, hogy mit mond. amikor a maga kis nyelvén beszél, akkor a mondatok íve már megvan, tudom, hogy most kérdez valamit vagy kijelent. Én is kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz beszéd ebbõl...:):)

Szintén 13 hónapos a lánykám. Õ is szenved attól, hogy még nem tud beszélni. Nálunk a szókincs: nyamm-nyamm (kaja), mamma (cumi), tete (telefon), baba (baba, gyerek), és ezen kívül mindeféle dádá meg bábá, tátá.... Én is szeretném már érteni, hogy mit mond. amikor a maga kis nyelvén beszél, akkor a mondatok íve már megvan, tudom, hogy most kérdez valamit vagy kijelent. Én is kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz beszéd ebbõl...:) :)

Ha fogamzásgátló tabletta mellett teherbeesek, de nem szeretném megtartani a babát, ugyanis 16 évesen ennek nincs még sorja, akkor mi a teendőm, kihez menjek? mi fog történni? (ha minden igaz 5 hetes vagyok)

Legjobb válasz: Nõgyógyászhoz menj el,el fog küldeni ultrahangra.Ha a terhesség bizonyított,utánna mindent el fog mondani,hogy mit kell tenni.Teszteltél is,vagy csak kimaradt a mensi?

Nõgyógyászhoz menj el, el fog küldeni ultrahangra.Ha a terhesség bizonyított, utánna mindent el fog mondani, hogy mit kell tenni.Teszteltél is, vagy csak kimaradt a mensi?
Hát természetesen nõgyógyászhoz. A te döntésed minden, de tudd, hogy 10 hetesig mehetsz abortuszra, legalábbis én így tudom.
Elõször is a szüleidnek mondd el.Aztán utána az anyukáddal együtt irány a doktorbácsi.Ott mag majd eligazítanak, hogy mi is meg hogyan is. De mindenképpen a szüleiddel kell kezdeni!
Elsõ válaszoló vagyok.El fognak küldeni utánna vérvételre, ki kell töltened egy papírt és befizetni a csekket.Én kábítással estem túl rajt annak idején, de azt semmiképp nemajánlom.Mindent éreztem, nagyon fájt, csak nem tudtam tenni ellene semmit.Altatással lehet pár órával késöbb engednek haza, viszont nem fáj.Azt mondják egy nappal késöbb jöhetsz el, de még aznap hazaengedtek mindenkit akit altattak.Ammúgy egy nappal korábban be kell feküdnöd, feltesznek egy tágítót (egy pici pálcikaszerû).Az nekem nem fájt.Ettõl másnap reggelre kitágulsz és irány a mûtõ.
Nõgyógyász elküld vérvételre, és a családvédelmi központba. Bárhová lehet menni, nem feltétlenül a kerületi kp-ba. Felvilágosítanak a védekezésrõl, meg kérdezik miért nem akarod megtartani stb. Majd 3 nap gondolkodási idõt kapsz (törvény írja elõ), vissza mész. Megkapod a jegyzõkönyvet, és a csekket: 28500 ft. Aztán mehetsz a kórházba, és doki függõ hogy egy nap, kettõ, vagy aznap hazaenged. Ezek nekem nagyon frissek, hétfõn viszem a hugomat ab-ra. :( Ja 10 hétig vákumoznak, 10-12 között pedig már kanalat is használnak.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen kell errõl a szülõknek tudni. Nem elég, ha a Párommal megyek, aki mellesleg 19 éves, tehát már nagykorú?
Szia! Igen így mûködik ahogyan az elõttem lévõk azt már leírták. De én még annyit fûznék neked hozzá, hogy nagyon jól gondold meg mert most lehet hogy elhiszed lehet hogy nem de sajnos sikerûlhet olyan balul is a mûtét hogy többet nem lehet babád. Sajnos nekem 3 ismerõsöm is van akiknek volt abortusza és most sajna nem lehet nekik baba. Én nem akarlak elijeszteni ez csak az én egyéni véleményem, persze te tudod mit csinálsz, te irányítod a saját életedet. Minden jót!
Mivel kiskorú vagy kell a szülõi bele-eggyezés.
szia szerintem ne huzd az idõt, menj még ma dokihoz, akár a pároddal..és ha tényleg terhes vagy, utána beszéld meg a szülõkkel a továbbiakat..vigyázz magadra!
szedd be az egész levelet és utána szüneteltesd addig amíg szeretnéd
ja és akkor rendesen megfog jönni majd
A kérdező hozzászólása: igazad van tényleg be kéne szednem de az a baj hogy már 2 nap szünetet tartottam ha nem szedem be az egész levelet nagy baj ? orvoshoz nem nagyon szeretnék elmenni csak ha muszáj !! mikor fog megjönni? köszönöm a választ
hát nem jó így abba hagyni mert nem tudni mikor jön meg mert egy kicsit megzavarja a hormonokat, de a szokott idõben kellene neki megjönni, de ha véletlen nem jön meg sokáig mert az is elõfordulhat ilyenkor akkor feltétlen menj el orvoshoz
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm szerintetek mit csináljak ha szünetet szeretnék tartani de nem tudom hogy be fejezzem-e a levelet vagy sem de már 2 napot kihagytam ??????!!!!!! akkor hagyjam és legyen szünet vagy folytassam még el nem fogy de 2 nap nem vettem be ?? ://
ha amit számolod akkor 2 nap mert ha maival akkor még reggel pótolható a másik és akkor amíg el nem fogy szedd be

Ha hazaérünk a bölcsiből rögtön rohan át a mamához. Az apukát 6 hónapos kora óta elutasítja pedig szeretné az apuka. Nem akar velünk enni sem. Egyszerüen nem kellünk neki? Miért utasít el bennünket a gyerek? Mikor fogja már szeretni a szüleit is?

A nagyszülők 2 lakással arébb laknak. Az anyuka nem tud utána menni az utcán mert mozgássérült de erre ott van az apuka. Pszihológus szerint fog ez változni de hogyan?

Legjobb válasz: A 10 éves fiam detto ezt csinálja.Mihelyt kis szabadja van rohan a szomszédban lako nagyiékhoz.Nekem sokáig nagyon fájt hogy miert nincs inkább velunk meg elmondtuk neki hogy szomoruak vagyunk és azota mindig megkérdezi "nemleszel szomoru hogy ha átmegyek egy kicsit"?Ez most már megoldodott:)

A 10 éves fiam detto ezt csinálja.Mihelyt kis szabadja van rohan a szomszédban lako nagyiékhoz.Nekem sokáig nagyon fájt hogy miert nincs inkább velunk meg elmondtuk neki hogy szomoruak vagyunk és azota mindig megkérdezi "nemleszel szomoru hogy ha átmegyek egy kicsit"?Ez most már megoldodott:)
3. egy kicsit drasztikusan fogalmazott, de nagy vonalakban igaza van. Ha hazaértek, tessék egy napirendet betartani: átöltözés, ruhák elrakása a helyére, szennyesbe, mi hova való. Egy kis uzsonnát készítsen neki az apuka, amibe bele lehet vonni a gyereket is. Üljön le szépen, egye meg, esetleg a szülõk is vele ehetnek pár falatot. Közben meséltessétek el vele, mi történt napközben. Ti is mondjátok el, mit csináltatok, amíg õ nem volt otthon. Készítsetek elõ játékot, gyurmát, ceruzát, papírt stb. és közösen ténykedjetek pl. fél órát. Válassza ki, mit akar másnap felvenni. Szóval, vegyétek "emberszámba", vonjátok be a családi életbe.
Szia. :) Öt éves lányom van, ugyanezzel küszködöm. Anyukám velünk él, a másik mamája meg két utcával arrébb. Jelenleg nagyon el vagyok keseredve, mert az a normál felállás, hogy pl ha fõzök valamit, azt utálja, a mamáé ( bármelyiké, váltogatja), az finomabb( még ha nem akkor is, mert azt a mama csinálta). Ha veszek neki ruhát, cipõt, az ronda, mert a mama amit hozott múltkor az szép. Az utcán ha megyünk, ha velem van, kiborítóan viselkedik, sikítozik, elfut, ha mamával megy, normális. Egyszerûen nem értem hol rontottam el, és fõleg hogy mit. A lányom egyáltalán nem is ragaszkodik hozzám, szerintem ha eltûnnék észre se venné. Ez nálunk úgy alakult ki, hogy a mamák sokmindent ráhagytak amit én nem, plusz hozzájött az, hogy mamázni mindig élmény. Én nem vagyok érdekes, és tõlem nem kell neki semmi. Évek óta ez van, ha változik is, szerintem én már rég túl vagyok azon a ponton, hogy érdekelni tudjon. Kispadon vagyok a saját családomban, és bárhogy próbálkozom, bármit csinálok, sosem jó, de most már elfáradtam az az igazság. A megoldást nem tudom mi lenne, de kíváncsi leszek én is a válaszokra, ha tudja valaki mi ez.
Feltételezhetõen a mamánál mindent szabad amit otthon nem. Ételböl is, édesség, finomságok dögivel. Ez a legkönnyebb út (egy ideig) a gyermek szeretetéhez. Tisztázd vele mit ad neki, mit adhat, mit engedhet, stb. Ne támadd mert ezt nem rosszból teszi (ha teszi, majd kiderül) és még az sem biztos hogy igazam van, de sanszos hogy errõl van szó. Egy dolgot mindenképp rögzits, nincs anya ellen titok, tehát a mama és gyerek szövetség nincs anyu ellen. Nincs titok süti a pult alatt vagy megengedem csak anyunak ne mond el, stb. ezek viszont már nem tolerálhatóak.

Mikor fog arra menni, amerre én szeretném?

Kisfiam 17 hónapos, mióta ilyen szép id? van, többször itthon hagyjuk a babakocsit és gyalog jön velem. De csak ha a játszótérre megyünk vagy a közelben sétálunk.Voltunk már forgalmasabb helyen is, de semmiképp nem hajlandó megfogni a kezem, a szememet nem tudom levenni róla, mert összevissza megy, hol megáll, hol visszafelé indul. Meddig fog tartani ez az id?szak?

Legjobb válasz: Még kb 1 évig. Az én fiam majdnem három éves volt amikor szó nélkül megfogta a kezem, és jött mellettem. Addig viszont fel szeretné fedezni a világot, megcsodálni ezt-azt, tehát arra megy ahonnan épp inger éri. Ezért én mindig babakocsit is vittem, mert ha elfáradt, beült, sokszor elaludt.

Még kb 1 évig. Az én fiam majdnem három éves volt amikor szó nélkül megfogta a kezem, és jött mellettem. Addig viszont fel szeretné fedezni a világot, megcsodálni ezt-azt, tehát arra megy ahonnan épp inger éri. Ezért én mindig babakocsit is vittem, mert ha elfáradt, beült, sokszor elaludt.
Bár még nagyon kíváncsiak, ezért mennek egyet elõre kettõt hátra, de az én picim 99%-ban fogja a kezem. Mindig mondtuk neki, hogy fogd anya kezét, mert jöhet egy autó. A picim 2éves elmúlt már, de érdekli minden.:)
Egyidõsek a fiaink, és dettó ez a helyzet. Vannak napok, amikor sétál úgy h a kezünket fogja (itthon rágyúrunk egy kis aki nem lép egyszerre, meneteléssel), de a kiváncsiság mindig gyõz. Én még babakocsi nélkül nem mertem elindulni, csak a sarki boltba, mert van hogy bevágja a durcit, visít, akkor beteszem a kocsiba és jövünk haza. Egyébként meg igyekszem olyan helyre vinni, ahol mehet, illetve az udvaban rohangál.

Félhosszú, sötétbarna hajamat szeretném befestetni szőkére fodrásznál. Fiú vagyok. Mit fognak csinálni? És tényleg hullani fog a hajam?

Azt gondolom, nem veszíthetek vele, mert ha nem tetszik, 1X?en levágatom, hisz fiú vagyok:D csak olyat mesélt 1 csaj h neki hullott a haja a sz?kítés után. Én meg ett?l félek, h ha beválik és sokáig festetni fogom sz?kére, majd 1X levágatom, akkor nem lesz normális a hajam, meg azut sem szeretném, ha nagyon ritka lenne..tapasztalatok? ja és mennyiért csinálja meg a fodrász?

Legjobb válasz: és az ilyen festett haj vasalásáról mit gondoltok?

A kérdező hozzászólása: és az ilyen festett haj vasalásáról mit gondoltok?
nem mindenkinek hullik a haja szõkítés után, de az biztos, h tönkrevágja a hajadat.mondjuk ez a te esetedben könnyû, egyszerûen levágatod és kész.ha esetleg hullani fog utána azt ne úgy képzeld el, h alig marad majd hajad, és szedhetsz rá vitamintablettát is h ne hulljon annyira.én inkább a lenövés miatt aggódnék a helyedben..
A kérdező hozzászólása: mért nagyon hülyén néz ki?
Tudom, hogy nem ez a kérdés, de én a helyedbe biztos nem festeném be szõkére a hajamat :)
Nekem fél évig szõkítették tejfölszõkére a hajam, sõt fehérre, és nem hullott egyáltalán - pedig az enyém is sötétbarna, bár kcisit rövidebb a tiednél. Szárazabb tapintású lett, ennyi az egész, pedig durván vasaltam is naponta. Az árára nem emlékszem, de szerintem próbáld ki, én nem tapasztaltam semmi kellemetlenséget, peroxiddal kenték be a fejem és kész. Tavasszal kiállított a fodrászom az üzlet elé a napra, úgy jobban hatott a krém :) kcisit csíp, de ennyi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!