Találatok a következő kifejezésre: Mikor fog legközelebb, (35 db)

Mikor lépett fel utoljára a Rammstein és mikor fog legközelebb fellépni?

Az is érdekelne, hogy van-e új albumok.

Legjobb válasz: Új albumuk, a "Liebe Ist Für Alle Da" október 20-án fog megjelenni. Legközelebb november 8-án a portugáliai Lisszabon fognak játszani, de gondolom magyar állomásra vagy kíváncsi (nem írtad oda). A fent említett anyag lemezbemutató turnéján a hozzánk legközelebb lévõ állomás Bécs, november 21-én játszanak ott, a Stadthalle nevû helyen. Legutóbb, azt hiszem a 2008-as Sziget fesztiválon léptek fel.

Új albumuk, a "Liebe Ist Für Alle Da" október 20-án fog megjelenni. Legközelebb november 8-án a portugáliai Lisszabon fognak játszani, de gondolom magyar állomásra vagy kíváncsi (nem írtad oda). A fent említett anyag lemezbemutató turnéján a hozzánk legközelebb lévõ állomás Bécs, november 21-én játszanak ott, a Stadthalle nevû helyen. Legutóbb, azt hiszem a 2008-as Sziget fesztiválon léptek fel.
Október 16 az új album dátuma, de 2 számuk már letölthetõ. Legközelebb hozzánk Nov. 21-edikén lesznek, Bécsben. Amúgy 2010-ig nem lesz mo-n koncert :(((((( Új klippjük: http://www.visit-x.net/rammstein/
Ha kivárod a 2010. március 16-át, akkor a Papp Lászlóban tombolhatsz a koncertjükön:)

úgy félek szerintetek mikor fog legközelebb megjönni? Bőv. Lent

úgy félek hogy Júliúsban pont akkor fog megjönni mikor megyünk az iskolával kirándulásra, strandolni...:D van barátom is aki sok mindent tervez a balcsira... hétf?n jött meg általában 6-5 napig tart...úgy félek hopgy pont akkor jön meg:(:( Július 21-27 6 nap:D éehet akkor jön meg...:(:(:(

Legjobb válasz: júl.21-re már el is fog múlni

júl.21-re már el is fog múlni
A kérdező hozzászólása: Ohh nagyon köszönöm!!megnyugtattál:) köszi a válaszod
Persze csak akkor ha már rendszeres a menstuációd mert ha még nagyon össze vissza jön meg és esetleg még ki is maradozik akkor passz
de mikor jött meg mostanában? nem tudsz elõre számolni?:D
Írta a kérdésben! "hétfõn jött meg "

Igény szerint szoptató anyukák hogyan mennek el pl a közértbe, ha nem tudják, mikor fognak legközelebb szoptatni?

Az igény szerint szoptatók válaszaiból én azt olvasom ki, hogy sosem lehet náluk tudni, hogy a következ? szoptatás mikor lesz. Hogy indulnak el így bárhová? Hogyan oldják meg a szoptatást? Vagy valamit félreértelmeztem?

Legjobb válasz: Én igény szerint szoptattam a babámat, tényleg néha nehéz volt kitalálni mikor szeretne enni. De ez a második hónapban kialakult, és én is rájöttem, hogy nem éhes, csak bújni akar. a második hónap végétõl majdnem tartotta a négy órás etetéseket nappal, így el tudtam vele indulni, az éjszakát pedig végig aludta. Úgyhogy nem volt vele gond.

Én igény szerint szoptattam a babámat, tényleg néha nehéz volt kitalálni mikor szeretne enni. De ez a második hónapban kialakult, és én is rájöttem, hogy nem éhes, csak bújni akar. a második hónap végétõl majdnem tartotta a négy órás etetéseket nappal, így el tudtam vele indulni, az éjszakát pedig végig aludta. Úgyhogy nem volt vele gond.
A saját tapasztalatom: elején 2-2és1/2 óránként kért enni a lányom, tehát 1 órám mindenképp volt "szabadon", annak ellenére is, hogy nekünk mindig sokáig tartott egy-egy alkalom. Aztán fokozatosan áttért a 3 óránkénti evésre, én semmit nem szabályoztam. Tehát nekem ilyen szempontból szerencsém volt, mert igény szerint etettem, de volt/van napirendünk is - persze az elsõ egy-két hónapban annyira nem volt :)
Az igény szerinti szoptatás azt jelenti, h a baba igényei szerint, tehát nem te szabod meg, pl a 3 óránkénti evést.DE a babák igen nagy százaléka saját magától is rendszert tart, csak nem biztos, h 3 órásat.Nyugodtan lehet tõlük bármit csinálni, én egyedül voltam az igény szerint szoptatott ikreimmel, és egyetlen egyszer jártam úgy, h a tescoban kellet szoptatni õket-de akkor sokáig tartott az odaút, sokáig vásároltam-tehát érthetõ volt részükrõl-, minden nap mentünk vásárolni, mentünk a fiúkért az oviba, játszótérre, jártunk piacra, stb...Az igény szerinti szoptatást nem jelenti azt, h az ember oda van bilincselve a lakáshoz.:)
Az igény szerint szoptatott baba is egy idõ után beáll egy bizonyos idõközönkénti evésre, úgyhogy ki lehet számolni, mikor lesz éhes. Engem legalábbis nem ért nagy meglepetés, 2-3 órára mindig ki tudtunk ruccanni, hosszabb idõ esetén a kocsi hátsó ülésén szoptattam, míg a férjem 'õrt állt'.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Most rádöbbentem, hogy én is igény szerint szoptatok... csak az én kislányom úgy tartja a három órát, mint a menetrendet :) Bár ha megéhezik két óra múlva, én is adok neki, ill. ha alszik, nem keltem föl. :) Valamiért azt hittem, h igény szerint szoptatni azt jelenti, hogy a gyerek egész nap a cicin lóg, mert olvastam itt ilyen válaszokat is. De így már értem, mindenkinek jó égészséget!! :)
Mármint KELLETT.az elõzõ voltam.

Most akkor hogyan is számoljam ki mikor fog legközelebb megjönni, mert már összezavarodtam?

menstruáció első napjától 28 nap vagy amikor vég akkor 28 nap??

Legjobb válasz: Az elsõ naptól kell számolni. De nem mindenkinek mûködik a szervezete óramû pontossággal. :)

Az elsõ naptól kell számolni. De nem mindenkinek mûködik a szervezete óramû pontossággal. :)
Elsõ napjától. De nem mindenkinek 28 napos a ciklusa.
Mindig az elsõ naptól kell számolni a ciklust.

Mikor fog legközelebb embert kldeni az űrbe a NASA?

Most hogy befejez?dött az ?rrepül?gép program mi lesz a következ? küldetés?

Legjobb válasz: lehet, hogy megelõzi az ESA.

lehet, hogy megelõzi az ESA.
Terv szerint cserélik a személyzetet, az oroszok fogják ellátni az ISS személyzet és a "hadtáp" szállítását, szerzõdésük van velük. Mint ahogy korábban már többször is vitték fel-le az amerikaiakat.
Egy darabig a ruszkikra lesznek utalva. De már fejlesztenek valamilyen rakétát a jenkik nem?
Magánbefektetõket keresnek ûrrepülõgépek gyártására, illetve ezek utazására. Drágállták állami szinten az erre szánt összeget. Magyarul amíg nem gyûlik össze elég magánbefektetõ addig nem nagyon küldenek senkit az ûrbe.
Szia! A NASA most egy Orion nevû ûrhajón dolgozik, amivel embert szeretnének küldeni újra a Holdra, vagy továbblépve a Marsra. Az elsõ repülést 2014 szeptemberére tervezik.

PAUL KALKBRENNER mikor fog legközelebb fellépni M. o-n, és hol?

Legjobb válasz: Kit érdekel? Vagy olyan sok jó zenét játszik amit nem hallottál még máshol? Vagy tetszenek a fények? Vagy szerelmes vagy belé?

Kit érdekel? Vagy olyan sok jó zenét játszik amit nem hallottál még máshol? Vagy tetszenek a fények? Vagy szerelmes vagy belé?

Mikor fog legközelebb itthon fellépni Shakira?

Legjobb válasz: Május 5-én lesz koncertje a Papp László sportarénában!

Május 5-én lesz koncertje a Papp László sportarénában!
az idei koncertnaptárát itt megtalálod, Budapest nem szerepel, talán jövõre: http://www.shakira.com/tour/
Nem bánnám ha minél elõbb jönne ide is, szívesen meghallgatnám élõben is.
Lady Gaga helyett neki kellet vna jönnie
2011 Papp Lászó Budapest Sport Arena May 5 Concert! 2011 Papp Lászó Budapest Sport Aréna Május 5-én Koncert

A Rammstein mikor fog legközelebb Magyarországon fel lépni?

A Rammstein mikor fog legközelebb Magyarországon fel lépni?

Legjobb válasz: kb .4,5-5-6 év. Ötévente benéznek...

kb .4, 5-5-6 év. Ötévente benéznek...
Szerinted mi tudjuk, mikor még Õk sem tudják? :)
A kérdező hozzászólása: szerintem azért csak tudják :)
A kérdező hozzászólása: énis ilyen 4-5-6 évre saccoltam
De remélem azért már tudod, hogy idén is jönnek, november 10-én (:

Mikor fog legközelebb Usain Bolt futni valami nagy versenyen?

Mert gondolom még lesz valami az Olimpia el?tt.

Legjobb válasz: májusban

májusban
A kérdező hozzászólása: Pontosan mikor és melyik nagy versenyen?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!