Találatok a következő kifejezésre: Mikor fog az Õ ideje (17 db)

Mikor fog már az eljönni az az idő, hogy egyáltalán nem fogok a cigire gondolni? Aki már hosszabb ideje nem cigizik, gondol néha rá?

Már 4éve egyáltalán nem dohányzom. Egyből abbahagytam amint terhes lettem. Eleinte nehéz volt,de mai napig van hogy eszembe jut hogy milyen jó lenne elszívni egy cigit!:( Nem minden nap,sőt nem is minden héten,de akkor is zavar! Az biztos hogy soha többet nem szeretnék rágyújtani!

Legjobb válasz: Én mióta a párommal vagyok, nem dohányzom. Õ azt mondta, csak úgy jön össze velem, ha leszokok, és kihajítottam egy egész doboz cigit miatta. Azóta néha eszembe jut, de elhessegetem a gondolatot azzal, hogy nem fogok csalódást okozni neki, és hogy milyen büszke rám, amiért ilyen áldozatot hoztam érte. És az, hogy vele szemben becsületes vagyok segít átvészelni :)

Én mióta a párommal vagyok, nem dohányzom. Õ azt mondta, csak úgy jön össze velem, ha leszokok, és kihajítottam egy egész doboz cigit miatta. Azóta néha eszembe jut, de elhessegetem a gondolatot azzal, hogy nem fogok csalódást okozni neki, és hogy milyen büszke rám, amiért ilyen áldozatot hoztam érte. És az, hogy vele szemben becsületes vagyok segít átvészelni :)
Soha. Csak olyan idõ jön el, hogy nagyon keveset gondolsz rá! Én 11 év után hagytam abba! Lassan már 3 éve egy slukkot sem szívtam. Viszont 1-2 szer ha idegesebb vagyok eszembe jut, illetve ilyenkor, a nyári napokon, mikor jó volt úgy felkelni, hogy reggeli kávé, és mellé egy cigi, nyugalomban, magamban, a saját gondolataimmal.... Ez soha nem fog elfelejtõdni, legalább is nekem soha. De közben arra gondolok, hogy az egészségem sokkal de sokkal többet ér ennél, és nem dobok kis sok-sok pénzt egy olyan dologért, füstbe száll, és csak károsít engem is, és a környezetemet is. Ez a gondolat már sokkal erõsebb bennem, mint az, hogy milyen jó is volt annó. Szóval elmúlni nem fog, csak gyengébb lesz és ritkábban jut eszedbe! Örülni kell, hogy sikerült az, ami másoknak soha sem fog, és büszkének kell lenni magunkra! Erõsek vagyunk és kitartóak! Fel a fejjel! Ezt csak az erõs emberek tudják megtenni!
Én is több mint 3 éve nem gyújtottam rá. Kb egy hete hazafelé rágyújthatnékom volt. Bennem is az van, hogy ez úgy nagyjából tart 20 percig vagy még addig se és mondom magamnak, hogy elmúlik. Szerintem nem szûnik meg teljesen soha. Az mondjuk így nem igaz, hogy 3 éve nem, mert január 13-án elszívtam egy fél szál cigit, mondván hogy 3 éve nem és ezt ünnepeltük. És az a baj, hogy olyan volt mintha tegnap szívtam el. Azt vártam, hogy majd keserû lesz, meg köhögök, meg nem esik jól. De bizony nagyon jól esett és én meg nagyot csalódtam. Közben rájöttem, hogy bármikor vissza tudnék szokni.
Önhipnózis: ha rádjön, gondolj vissza arra, hogy milyen büdös voltál, milyen büdös volt a lakás. Undorodj meg tõle. Elég ha elkapod egy bagós lehelletét. :-)

Már egy ideje fáj a fogam és nem rég észre vettem, hogy a fájós fogam felett van egy dudor, mi lehet az? Góc?

Legjobb válasz: Egy gennyes tasak alakult ki a gyökérnél. Ha nem akarod elveszíteni a fogadat, orvoshoz kellene fordulnod. Megröntgenezik és kitisztítják a gyökércsúcsot.

Egy gennyes tasak alakult ki a gyökérnél. Ha nem akarod elveszíteni a fogadat, orvoshoz kellene fordulnod. Megröntgenezik és kitisztítják a gyökércsúcsot.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a válaszodat! :)

5 éves az autónk, ritkán használjuk, eddig csak 23000 km-t futott. Ideje lenne azért átnézetni? Mit fognak vele csinálni? Miket cserélnek ki rajta? Mennyibe fog ez kerülni kb?

Legjobb válasz: Elsõsorban azt javaslom, hogy ne márkaszervizbe vidd. A garanciaidõ már úgyis lejárt a km ellenére is. Egyébként számítógépes diagnosztika, esetleg olajcsere, futómû/fék ellenõrzés stb... Ezeket szokták átnézni. Honnan írsz?

Elsõsorban azt javaslom, hogy ne márkaszervizbe vidd. A garanciaidõ már úgyis lejárt a km ellenére is. Egyébként számítógépes diagnosztika, esetleg olajcsere, futómû/fék ellenõrzés stb... Ezeket szokták átnézni. Honnan írsz?
A felsoroltakon kívül mást nem kell cserélni.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem megkérdezni, hogy elõfordulhatnak valamilyen csalások? Azt honnan tudnám észre venni?
Gondolom olajcserére el szoktátok vinni mondjuk 2 évente. Ezen kívül nagyon nem érdemes nézegetni ennyi km-rel. Mûszakin is átment, gondolom elõtte átnézte valaki.
ha szervízbe viszed akkor mélyen bele kell nyúlnod a pénztárcába mert ott mindent meg kell ugye csinálni és cserélni a saját készletbõl legdrágább "legtutibb" alkatrészekbõl, még azt is amit nem volna szükséges.ha nem értesz hozzá akkor is nagyon-nagyon észen kell lenni.szerintem a szûrõket és olajat illendõ lenne lecserélni, na meg a hûtõvizet (persze ha nem voltak)ha más baját nem észleled.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Márton Autószervíz, Dombóvár. Ide vittem nemrég mûszakira. Azt viszonylag olcsón megúsztam és a szolgáltatással is meg voltam elégedve. Akkor csak az olajat, a szûrõket és a hûtõfolyadékot cseréltessem? Más baja ugyanis nincs az autónak.
A kérdező hozzászólása: Rendben, világos. Köszönöm!

A kutyánk hamarosan elleni fog. Mire kell ilyenkor figyelni, hogyan készüljünk fel? Honnan fogjuk tudni, hogy eljött az ellés ideje? Mikor kell helyet készíteni neki?

Legjobb válasz: gondolom az állatorvos mindent elmondott a vemhességre való felkészítésnél, az ultrahangoknál...

gondolom az állatorvos mindent elmondott a vemhességre való felkészítésnél, az ultrahangoknál...
Ha semmit nem tudsz a kutyákról nem is értem miért tartasz! Oké, befogadtátok. De akkor is legalább utána olvashattál volna.
Nem. nem éreznek semmit.A kutyák az utolsó héten rengeteget fejlõdnek. Jobb mintha menhelyen végzik.
A kérdező hozzászólása: A családunk fogadta be. Anyukám eteti, viszi õket állatorvoshoz. Még sosem voltunk ilyen helyzetben. Nem menhelyrõl fogadtuk be, hanem az utcáról. És biztos nem fogunk egy kicsit sem menhelyre küldeni.
Én is csak azt mondhatom, hogy ivartalaníttass. Tényleg megcsinálják még az utolsó héten is. Nem embertelen dolog, vannak helyzetek, amikor erre szükség van. Nem tudhatod milyen gazdikhoz kerülnének, már ha egyáltalán sikerülne mindegyiknek gazdit találnod, nem tudod milyen sorsuk lenne utána. A chip 2 éve kötelezõ. A kölykök etetése sem olcsó, erre rájön még az oltások, féreghajtások. Legalább 10eFt-ba kerül mindez/kölyök. Ha ennyit kérsz értük, 100%, hogy nem lesznek gazdisok. Az ivartalanítást még anyagilag is olcsóbban megúszod. Próbáld ezt az oldalát nézni és ne azt nézd, hogy pár édes kiskölyök szuszog az anyában, ez a legfelelõsségteljesebb döntés, amit meghozhatsz!
a kutya nem úgy fejlõdik mint egy ember... egy 7 hónaposan született baba simán életben maradhat embereknél ha megfelelõen ellátják ha egy kutya csak néhány nappal hamarabb ellik akkor már esély sincs, hogy a kicsik megmaradjanak kb 56-57 ik naptól életképesek a kicsik... Én ajánlom az ivartalanítást, sokkal jobban járnátok anyagilag és szukát se viseli meg annyira mint egy alom felnevelése... Ha mégis az alommelett döntötök akkor a többiek már leírták amit kell ehhez még annyit, hogy mivel kicsi a kutya ezért fokozottan figyeljetek a szoptatás alatti kálcium adagolásra mert kistestû szukáknál a kálcium sokk miatti halálozás sokkal gyakoribb és a kicsiknél gyakoribb a császármetszés is szóval mindenképpen beszéljetek a dokival, hogy azonnal jöjjön ha hívjátok
A kérdező hozzászólása: Az anyagi oldal egy dolog. Szerintem a szüleink is úgy vannak vele, hogy ha már így alakult, akkor minden költséget állni fogunk, ez természetes. Ezeket az összegeket nem kérnénk vissza senkitõl, nem eladni akarjuk õket, hanem elajándékozni, a lényeg, hogy jó gazdikhoz kerüljenek. Jó sok ismerõsünk van, szerintem találnánk helyet... de az ivartalanításba nem hiszem, hogy belemennek a szüleim. De azért megkérdezem õket.
Majd írd meg, hogy mire jutottatok. Bárhogy is alakul a dolog, ha meg is születnek a kicsik, utána ivartalaníttassátok a szukát, hogy ne forduljon ez elõ még egyszer!
http://www.allatok.info/search.php?species=kutya Látod? Jelenleg 4091 kutya keres gazdát, csak ezen az oldalon. Miért gondolod, hogy ha ezek nem kellenek senkinek, akkor majd a ti kölykeiteket "viszik, mint a cukrot"? Valamint szerinted ezek közül a blökik közül hányan kezdték úgy az életüket, hogy "Jó sok ismerõsünk van, szerintem találnánk helyet...". Na ezen gondolkodj el egy kicsit. Meg a szüleid is. Ivartalaníttassátok, amíg még nem késõ.
Igen, így van. Ha vemhesen ivartalanítanak egy kutyát, akkor a méhével együtt az embriókat is eltávolítják. De ez még mindig kevésbé rossz, mint hagyni világra jönni egy almot, amelynek hogy gazdát (azt már nem is merem remélni, hogy jó gazdát) találtok igencsak kétséges. A szülésnél emellett komplikáció is felléphet, vagy ha nem, akkor a kicsik felcseperedésének folyamatában is lehetnek nehézségek. Ezekre mind felkészültetek? Gondolom nem, az eddigi válaszaidból ez látszik. Nem minden doki vállalja a vemhesen ivartalanítást, fõleg, hogy egy új alom nem kevés bevételhez juttatja õket (oltási program, egyebek). Persze a legtöbb doki nem ilyen, de sajnos vannak kivételek. Engem leginkább az keserít el, hogy nem látod a fától az erdõt. Nem nehéz belátni, hogy ha egy ilyen "besikerült" alomból, még ha az összes kölyöknek is sikerül gazdát találni, rövid idõn belül hatványozódhat a gazdát keresõ kölykök száma. Hiszen elég, ha csak két kölyöknek lesz hasonló gondolkodású gazdája, az már ismét kétszer 6-8 kölyök, akik közül almonként, megint csupán kettõ egy-két éven belül ismét világra hoz 6-8 jobb sorsra érdemes kölyköt. Olyan 40+ kölyöknél tartunk, csak az elkövetkezendõ 3 évben, kizárólag egy ilyen alom miatt. A kereslet-kínálat mérleg már így is meg van billenve a kínálat oldal felé, vagyis sokkal több kutya keres gazdát ilyen-olyan módon, mint ahány potenciális gazdajelölt van.
A kérdező hozzászólása: De ezek már kifejlett embriók nem? Nem embertelen ilyenkor az ivartalanítás?
A chip 2 éve kötelezõ. irány az orvos! az utolsó hétig lehet ivartalanítani. hidd el neked is egyszerûbb, mint oltatni (az is 4-5 ezer) chippeltetni a kölyköket és aztán gazdát keresni nekik.az összes menhely tele van.
"Honnan fogjuk tudni, hogy eljött az ellés ideje? Mikor kell helyet készíteni neki?" Még utána se olvastál? Tenyésztõ nem segített? Na de akkor mindjárt leírom neked csak most egy kis türelmet mert etetnem kell a kutyáinkat.
A kérdező hozzászólása: Állatorvos? Ultrahang? Tenyésztõ? Mirõl beszéltek ti? Ez eleve egy befogadott kutya, semmilyen papírja nincs, és tüzelési idõszakban kiszökött. Semminek nem néztünk utána, semmiféle ultrahangra nem vittük el. Õszintén szólva nem is hallottam még ilyet...
Mmint vemhesen fogadtátok be?
Van net beíros, hogy vemhesség és ellés és kész olvasd el. + még mindig lehet ivaratalanítani akutyát.
nem ártott volna a tüzelés után ivartalanítani, szerintem talán még most sem késõ.... most chippeltetheted majd 5000 forintért darabonként a kölyköket tehát elletõládátmármegcsinálhatod. Fõlé egy infralámpa, elektromos melegítõpárna. Betadine, érszorító oxi és sok papírtörlõ. a hõmérsékletét mérd, ha leesik akkor fog elleni. ha 6 óránál (több telik el és nem születik meg az újabb kölyök, akkor császározni kell, tehát rohanás az orvoshoz. (ezért lenne jó, ha lett volna ultrahang és tudnád hány kölyök van) aki megszületett kiszeded a burokból, jól letörölgeted, megnézed mindenemegvan-e, ha összeesett a köldökzsinór akkor ráteszel egy érszorítót és elvágod. placentát csak egyet adj a szukának, hasmenést kapha sokat eszik. A kölyköt emlõre teszed és vársz a következõre. Az elsõ 2 hétben 2 órénként teszed emlõre a kicsiket, és 2 hetesen kellmegkapniuk az elsõ féreghajtást
A kérdező hozzászólása: Te jó ég... na jó, figyeljetek, mentségünkre legyen mondva, sosem ellett nálunk kutya. Nem vemhesen fogadtuk be, hanem befogadtuk, és a tüzelési idõszakban nyilván rámásztak. Nem tudtuk benntartani, túl kicsi, kifér a kapun, nem tudunk állandóan rá figyelni, megkötni meg nem fogjuk.
Mennyi ideje történt? az utolsó hétig tudják ivartalanítani.
azt tudjátok mekkora volt a kan? Mert ha nagy (a szuka kicsi ahogy mondtad) akkor sanszos, hogy császár lesz belõle
A kérdező hozzászólása: Nem tudjuk, mekkora volt a kan, de elképzelhetõ, hogy nagy... az ivartalanítás nem hiszem, hogy megoldható, elég szépen kigömbölyödött már. Egy ismerõsünk volt itt, aki már csinált ilyet, azt mondta, még egy-két hete lehet... ez a mikrochipes dolog feltétlenül kell? Nem is hallottam még errõl, hogy kötelezõ lenne...
Ivartalanítás a cél. Kiveszik apetefészkét méhét.ami most épp vemhes. De a kutyák az utolsó hétig olyan fejletlenek mintha embernél az elsõ 3 hónapban végeznek abortuszt. Hidd el, hogy sokkal jobb megoldás mintha megszületnének. És az ivartalanítást utána úgyis meg kell csinálni, ha nem akarsz újabb és újabb szökést és almokat. (Valamint adót se kell fizened az ivartalanított kutya után)
Ha nem érkezik meg azonnal, akkor nem is fog. Nézd meg helyesen adtad-e meg az e-mail címedet.
A kérdező hozzászólása: jól adtam meg az email címemet...:( már másodjára regisztráltam..és most se jó
Menj fogorvoshoz! olvass! [link] [link] [link]
Fogorvossal kell megnézetni, lehet, hogy az iny betegsége, de mindenképp tud segíteni. Cukrosoknál is mozoghatnak a fogak. A fogorvos meg tudja támasztani a mozgó fogakat, illetve megerõsíteni.

Ha apa is es en is magyar allampolgarok vagyunk, de masik unios orszagban elunk mar egy ideje es itt is fog megszuletni a babank, akkor a gyerek milyen allampolgar lesz? Es mi lesz az anyanyelve?

Lehet mas az anyanyelve, mint ami az allampolgarsagbol kovetkezne logikusan?

Legjobb válasz: Szia! Az, hogy mi az anyanyelve tõletek függ. Ha ti szeretnétek egyszer majd Mo-n élni, Mo-ra jönni, szeretnétek, hogy a nagyszülõkkel tudjon kommunikálni a gyerek, ha ti magyarul beszéltek egymással, akkor megtanítjátok magyarul. Nekem pl. nagyon-nagyon nem tetszik, ha valaki hangoztatja a magyar felmenõit, és egy büdös szót sem beszél magyarul. Üdv.

Szia! Az, hogy mi az anyanyelve tõletek függ. Ha ti szeretnétek egyszer majd Mo-n élni, Mo-ra jönni, szeretnétek, hogy a nagyszülõkkel tudjon kommunikálni a gyerek, ha ti magyarul beszéltek egymással, akkor megtanítjátok magyarul. Nekem pl. nagyon-nagyon nem tetszik, ha valaki hangoztatja a magyar felmenõit, és egy büdös szót sem beszél magyarul. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Koszi mindenkinek. Skociaban vagyunk, de a jogszabaly gondolom ua lesz, mint Angliaban. Bongeszem a linket, sikerult megnyitni, koszi.
Csak egy peldaval tudok szolgalni, angliaban elunk a pici itt fog szuletni es magyar allampolgar lesz magyar anyanyelvel, mivel a jogszabalyok itt igy szolnak. Neked kell utanezni az adott orszag jogszablyanak, de altalaban a szulo allampolgarsagat kapja.
Szia! Én Szlovákiában élek, és Budapesten szeretnék illetve remélhetõleg ott fogok szülni. A kicsi automatikusan magyar állampolgár lesz, mivel ott születik, mi utána érdeklõdtünk és ezt mondták. Mi viszont szeretnénk a kettõs állampolgárságát is kérni. Az anyanyelve viszont mindenféleképpen magyar lesz!
2. válaszoló vagyok: a legtöbb országban a szülõk állampolgárságát kaphatja csaka gyermek, kevés az olyan ország, ahol a születés helye lenne mérvadó (ha jól tudom, ilyen például az USA). Jó kérdés, hogy a nemzetiségrõl a szülõknek azonnal kell nyilatkozniuk? Szerintem ha igen, azt is csak a szülõk nemzetisége alapján lehet meghatározni (ez mondjuk akkor lenne érdekes, ha nem mind a ketten lennétek magyarok).
Állampolgársága: az adott ország ahol született. Bár a kettõs állampolgárságot jobb lenne kérvényezni. magyar-x:) Anyanyelve, az a nyelv amin tanítjátok. Amúgy ha folyton külföldön lesztek akkor a gyerek kétnyelvû lesz.
Az állampolgárság az adott állam által meghatározott szabályoktól függ. Elõfordulhat, hogy a születés helye a mérvadó és így olyan ûállampolgár lesz, amelyik országban éltek, de az is lehet, hogy a szülõk állampolgársága a márvadó. Ezt Nektek kell leérdeklõdni. Az anyanyelve csak Tõletek függ.
A kérdező hozzászólása: Jott kozben ujabb valasz, igy a komment egy resze ertelmetlenne valt. Bocs.
A kérdező hozzászólása: Szamomra egyertelmu, hogy beszelni fog majd magyarul. Ha otthon elnenk, akkor viszont csak angolul beszelnek a gyerekkel, tehat mindegy, hol elunk, a gyerek mind a ket nyelvet beszeli majd folyekonyan. Viszont hivatalosan mi lesz az anyanyelve? Mi lesz a szuletesi anyakonyvi kivonataba irva? Azt mi szulok donthetjuk el? Es ha en azt mondom, uzbeg, akkor uzbeg lesz az anyanyelve? Es az allampolgarsaga?
A kérdező hozzászólása: Mi a helyzet a gyerek anyanyelvevel?
En vagyok a linket kuldo valaszolo. Nagyon szivesen! A mi babank anyanyelve angol lesz mert mi itt is fogunk elni kint Angliaba nem megyunk haza Magyarorszagra. En mindenkeppen magyarul fogok a picivel beszelni de az anyanyelve angol lesz mint az apukajanak. Bolcsode angol, oviba majd angolul fog beszelni, ugyhogy nem bonyolitom tul. Persze ezt csak en gondolom igy, nem tudom, hogy ennek van-e valamilyen hivatalos utja. De ha valamit be kell jegyezniuk hivatalosan valahova a baba szuletese utan es tollunk varjak ra a valaszt mi az angolt valasztjuk. De ennek meg en is megprobalok utanna jarni mert ez csak pusztan az en velemenyem.
Nem kötekedni akarok, de hol szerepel hivatalosan az anyanyelv? Mert én csak arról tudok, hogy az állampolgárság egy adat a személyes adatok között. De az anyanyelv ? ezzel még nem találkoztam... És szerintem az lesz az anyanyelve, amit tanítasz neki. Ha magyarul beszéltek egymás közt, akkor magyar, ha angolul, akkor angol. Ez rajtatok múlik...

Mikor fognak felébredni a Tribálok? Lassan túlnépesedik a Föld így már közeleg az idejük :S

A Tribálok fejlett technikával rendelkező emberek, akik rájöttek, hogy ki tudják szívni az élővilág energiáját, ezáltal örök életre tehetnek szert. Azonban legutóbbi a legutóbbi szívás után elpusztult az élővilág, így a Tribálok földalatti komplexumokba vonultak hibernálódni (olyasmi, mint az Aperture Science komplexum a Portál című játékban)

Legjobb válasz: Szerinted ennek mekkora a valószínûsége ? Nemhiszem hogy tényszerû dolgokró van szó, ha a földalatt hibernálódó életelszívó agytrösztökrõl van szó. De lehet hogy nagy meglepetésemre mindjárt kiporszivózza belõlem az életet. De az szerintem nem egy Tribál lesz, hanem anyu, ugyanis eddig a pince mélyhûtõjében kuksolt, mostmeg azt üvöltözi hogy : kiszivomazéletedetkiszibomazéletedet. Az a porszívó a kezében is furán áll. Egy pillanat...

Szerinted ennek mekkora a valószínûsége ? Nemhiszem hogy tényszerû dolgokró van szó, ha a földalatt hibernálódó életelszívó agytrösztökrõl van szó. De lehet hogy nagy meglepetésemre mindjárt kiporszivózza belõlem az életet. De az szerintem nem egy Tribál lesz, hanem anyu, ugyanis eddig a pince mélyhûtõjében kuksolt, mostmeg azt üvöltözi hogy : kiszivomazéletedetkiszibomazéletedet. Az a porszívó a kezében is furán áll. Egy pillanat...
Látom, az Amnézia még most is népszerû játék. Azt már kiderítetted, hogy ki a titokzatos õrült?
Holnap

Mikor fog eljönni az Õ ideje?

Már túlléptem a 3X-et és a párom 5 évvel fiatalabb. Sajnos nem tudok csakúgy teherbe esni. Lombik programmba kellene járnom, hogy szülhessek, de a párom még nem akar gyereket.

Legjobb válasz: Szerintem magyarázd el a párodnak,hogy ha most nekiállnátok nem biztos,hogy mindjárt apuka lesz,(úgyhogy ráér még megemészteni) mert a lombik eltart egy ideig,és sajna lehet,hogy csak sokadszorra sikerül.Ha már benne lesztek talán neki is megjön a kedve a babához.Állandóan,de finoman utalgassál a babára.KITARTÁS!Sok szerencsét a babához,és sok boldogságot!

Szerintem magyarázd el a párodnak, hogy ha most nekiállnátok nem biztos, hogy mindjárt apuka lesz, (úgyhogy ráér még megemészteni) mert a lombik eltart egy ideig, és sajna lehet, hogy csak sokadszorra sikerül.Ha már benne lesztek talán neki is megjön a kedve a babához.Állandóan, de finoman utalgassál a babára.KITARTÁS!Sok szerencsét a babához, és sok boldogságot!
Szeritem sürgõsen kellene neked egy olyan pasi aki szeretne gyereket. Vagy beszéld meg a mostanival, hogy te ezt mennyire szeretnéd, vagy pedig keress egy olyat aki tényleg szeretne. GYEREK NÉLKÜL NEM LEHET ÉLNI!!!
Természetesen ne mondj le az anyaságról.Utoljára tedd fel neki a kérdést és állítsd választás elé.Vagy megérti, hogy ketyeg a biológiai órád vagy szakíts vele.Igaz, uj párt sem lehet 1 hónap alatt találni, de ez a kapcsolat sem életbiztosítás:-).Csak azt nem értem, 5 éve vagytok eggyütt, mikor összejöttetek voltt erve gyerek?Ha igen, vállalta hogy lesz gyereketek mire vár még?Szerintem az ilyen pasik nem is akarnak gyereket, csak húzzák az idõt.
Szia! Én ugyanebben a cipõben járok, mint te. Sajnos, nekünk nõknek a biológiai óra ketyeg és ösztönösen is vágyunk az anyaságra. Az õsbizalom, anya és gyerek kapcsolat mindannyiunkban benne van. A férjemmel 7 éve élünk együtt, de hallani sem akar gyerekrõl, mert a vállakozunk, a karrier, az utazások stb. kötetlenebb, és a gyerek csak elvenné az idõnket. Minap faképnél hagytam, elköltöztem a régi lakásomba, hogy vagy kellek neki gyerekkel vagy sem! Minden barátunknak van picije és annyira vágyom rá.Nem mondok le az anyaságról. egyszer egy orvos ismerõsöm mondtam nekem: "Ne engedje, hogy ne legyen gyereke! Higgye el egy gyereket, csak egyet szüljön, mert nem lesz boldog. Irigyelni fogja a takarítónõt, a postást, mindenkit, aki neveli gyerekét! Bennem, ez azóta is megmaradt. És ez igaz! Ha másképp nem megy elválok és keresek olyat, aki boldoggá tesz.Sohasem késõ! Sok sikert neked is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!