Találatok a következő kifejezésre: Mikor fog az (3553 db)

Facebookom átállt timeline-ra, de a percről percre doboz nem jelent, meg mikor fog az is átállni?

Legjobb válasz: Annak még hamarabb kellett volna, mert az egy timeline elõtti frissítés. Mivel nincs rá beállítás, az is magától fog megjelenni. Nem ismert a frissítési módszer, így nem lehet megmondani hogy mikor ér el hozzád. Az eltelt idõbõl ítélve túl sokat már nem kellene várnod. A súgóban van egy kitétel, hogy csak aktív tagok látják. Ha nem használod nagyon az oldalt, akkor nem állítják be: https://www.facebook.com/help/?faq=184242534997259

Annak még hamarabb kellett volna, mert az egy timeline elõtti frissítés. Mivel nincs rá beállítás, az is magától fog megjelenni. Nem ismert a frissítési módszer, így nem lehet megmondani hogy mikor ér el hozzád. Az eltelt idõbõl ítélve túl sokat már nem kellene várnod. A súgóban van egy kitétel, hogy csak aktív tagok látják. Ha nem használod nagyon az oldalt, akkor nem állítják be: https://www.facebook.com/help/?faq=184242534997259
A kérdező hozzászólása: Aktívan használom, mégsem jelent még meg. Naponta többször is fenn vagyok.
A feltételnek ezt írja: - ismerõsöket adsz a profilodhoz - alkalmazásokat használsz - oldalakat kedvelsz Gondolom azért kell mindegyik, mert ezek generálnak sok üzenetet amit egyszerûbb percrõl percre listázni. Ha nem használsz alkalmazásokat vagy nincsenek kedvelt oldalak, akkor lehet kevésbé érkeznek bejegyzések a profilba, és még követhetõek az események.
A kérdező hozzászólása: Sok ismerõsöm van és sokat lájkolok odalakat és bejegyzéseket is, nem tudom miért nem mutatja

Mikor fognak az emberek eljutni arra a szintre, hogy megértsék, hogy egy halnak nem befőttesüveg kell szűrő, levegőztető stb. nélkül, hanem rendes akvárium?

Komolyan már annyira rossz olvasni, hogy minden második kérdés arról szól, hogy megdöglöttek a halaim, meg 8 literesbe milyet tehetek még, meg minek nekik sz?r? meg leveg?ztet?, s?t azt se tudják sokan, hogy mi az. Miért nem lehet utánanézni, hogy mik a halak igényei és megteremteni azt? Miért kell ragaszkodni a m?növényhez meg a sok hülyeséghez? És akkor még azok vannak leoltva, akik segíteni szeretnének. Csak én látom ezt így, csak engem zavar?

Legjobb válasz: Engem nem zavar mert így legalább fel vannak világosítva. Hol máshol kapnának felvilágosítást? Talán a boltban a minap vettem pár halat csak néztem mikor engedtek nekik a csapból vizet és beledobták egybõl a jó klóros vízbe a hõingadozással nem is törõdve. Másrészrõl a legtöbb ember nem akvaristának született a neten pedig annyi infó van,hogy ha meg akar tudni mindent,jó eséllyel összezavarodik és elbizonytalanodásában ide fordul segítségért. A másik eset,hogy lusta olvasni és inkább kérdez. De egyik esetben sem jó ha valaki olyanokat írkál mint te mert csak elriasztod és még a kérdést sem teszi fel a halak meg felfordul ahogy van. Ha az agyadra megy a sok ugyanolyan butának hangzó kérdés akkor ne foglalkozz velük vagy nõj fel. Ha kell százszor vagy ezerszer is elkel ismételni ugyanazt,mert ez a dolgok rendje. És ha majd Murt látod itt hõbölögni ahogy most te is teszed akkor csatlakozhatszd e addig is kövesd a példáját inkább és segíts annak akinek nem tiszta valami.

Engem nem zavar mert így legalább fel vannak világosítva. Hol máshol kapnának felvilágosítást? Talán a boltban a minap vettem pár halat csak néztem mikor engedtek nekik a csapból vizet és beledobták egybõl a jó klóros vízbe a hõingadozással nem is törõdve. Másrészrõl a legtöbb ember nem akvaristának született a neten pedig annyi infó van, hogy ha meg akar tudni mindent, jó eséllyel összezavarodik és elbizonytalanodásában ide fordul segítségért. A másik eset, hogy lusta olvasni és inkább kérdez. De egyik esetben sem jó ha valaki olyanokat írkál mint te mert csak elriasztod és még a kérdést sem teszi fel a halak meg felfordul ahogy van. Ha az agyadra megy a sok ugyanolyan butának hangzó kérdés akkor ne foglalkozz velük vagy nõj fel. Ha kell százszor vagy ezerszer is elkel ismételni ugyanazt, mert ez a dolgok rendje. És ha majd Murt látod itt hõbölögni ahogy most te is teszed akkor csatlakozhatszd e addig is kövesd a példáját inkább és segíts annak akinek nem tiszta valami.
a legnagyobb hibások a tenyésztõk vagy inkább az eladók akik a vásárlókat nem ismertetik az eladót hal igényeirõl tartásáról mert sók kezdõ akvaristának fogalma sincs az adott halfajról és ez nem az õ hibája. ezért kel õket segíteni a fórumokon, de visszatérve az eladónak van a legnagyobb felelõssége .a másik dolog szerintem sokan csak poénból írnak be hülyeséget
Én azért járok ide, hogy tegyek valamit az élõlényekért, az akvarisztika színvonalának emeléséért és az állatok iránti tisztelet és alázat megadásáért. Eredménynek tartom azt, bár elkeserít, hogy százból egy embernek tényleg segítek, de a többiek módszeresen lepontoznak. Szörnyû, hogy Platypust (akit nem ismerek csak itt olvasok), akire itt minden tiszteletem és pozitív értékelésem ellenére szintén lepontoznak. Pedig egyértelmû, hogy egy kiemelkedõen intelligent, természetszeretõ ember. Tehát a válaszom az, hogy az emberek többsége nem fog eljutni erre a szintre, de érdemes kitartani éés törni magad valamiért, amit érdemesnek találsz erre. Azért a néhány emberért, akik ezek után a barátaid és természetközeli emberek lesznek.
mikor jönnek rá az önjelölt green peacesek, hogy ezekkel a kérdéssekkel nem érnek semmit?
Igaza van a 2. válaszolónak, örülj neki, hogy legalább felteszik a kérdéseket. Különben rosszab lenne a helyzet. Mondjuk én is úgy kedstem az akvarisztikát, hogy anetrõl nyotmtattam mindenféle izét. Utánanéztem magamnak, akkor még nem is ismertem ezt az oldalt. És a többi helyrõl is elég sokat meg lehet tudni. Ne foglalkozz vele, ha zavar. Itt talán az értelmesebb emberek felvilágosítják azokat, akik ezt nem értik meg. És ha nem írnák ki kérdésben az ilyen bajaikat, akkor úgy csinálnák mindezt, hogy nincs, aki elmagyarázza nekik. Pont erre való ez az oldal, akinek nem tetszik, azt ne érdekelje.

Mikor fog az Alcatel OT 6030x re ki jönni az android frissités?

Legjobb válasz: Valószínû sosem. Noname mobilokra nem adnak ki frissítést.

Valószínû sosem. Noname mobilokra nem adnak ki frissítést.
A kérdező hozzászólása: Miröl bessélsz te ??? Mien noname ?? Ez egy jo márka ..... nemtudod miröl besszélsz ember...
Annyira jó márka, hogy ezeket a telefonokat lehet a legolcsóbban megvenni a Tescoban :D
A kérdező hozzászólása: A Samsung se ugy kezdte hogy wz volt a legdragab..


Mit fog az megoldani, ha Ukrajna föderális állam lesz?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Azt oldaná meg, hogy nem szakadna az ország mégtöbb felé, mert az oroszok elfogadnák. Amúgy ha nem ez lesz akkor Ukrajnának vége.

Azt oldaná meg, hogy nem szakadna az ország mégtöbb felé, mert az oroszok elfogadnák. Amúgy ha nem ez lesz akkor Ukrajnának vége.
A kérdező hozzászólása: De Ukrajna az EU-ba akar jönni, nem? Nem fogja ezt megakadályozni Donyeck, meg a többi keleti város?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az attól függ, hogyan csinálják meg azt a föderációt. Ha olyasmi lesz a döntéshozó mechanizmus, mint az EU-é, akkor soha nem jutnak egyrõl a kettõre, mert egy rakás kérdésben egyetlen régió is megvétózhat bármit. Ha meg szimpla többségi (fontosabb kérdésekben minõsített többségi) alapú lesz, akkor Doneck, Harkiv és a többi megpróbálhat ugyan megakadályozni dolgokat, de ritkán fognak sikerrel járni. Ahogy az elsõ is mondta, nem fognak elszakadással fenyegetõzni, mert az oroszok akkor már nem támogatnák annyira ezeket a szakadár mozgalmakat (ugyanis Putyinnak nem az számít, hogy melyik ország részei egyes területek, hanem, hogy mennyire tudja õket a zsebében tartani - viszonylag nagy hatalmú regionális vezetõket sokkal könnyebb lekenyerezni, mint az egész Ukrajnát kormányzókat). Plusz nem is lenne értelme elszakadással fenyegetõzniük, hiszen egy föderális államban a legtöbb ügyben a régiók saját hatáskörben dönthetnek és intézkedhetnek, így aztán elszakadással fenyegetõzés helyett egyszerûen csak megváltoztathatnák saját törvényeikkel azt, ami nem tetszik nekik. Ukrajnának egyébként szerintem létszükséglet a föderalizáció. Egy ekkora, ilyen etnikai és történelmi különbségekkel bíró országot egyszerûen nem lehet egységesen kormányozni, nincs értelme. Teljesen más problémák fontosak nyugaton, mint keleten, és ha Kijev az egyiket orvosolja, a másikat közben csak rosszabbá teszi. Hagyni kell a régiókat, hogy maguk oldják meg a saját problémáikat, és csak azt hagyni a központi kormányzat hatáskörében, amit muszáj.
Én ezt inkább Németországhoz hasonlítanám, nem az EU-hoz, ahol a régiók félig önálló tagállamok, de azért mégis egységes ország.

Feladtam postán 4000 Ft-t. Azt KB mikor fogja az illető meg kapni?

És a pénzt pénteken adtam fel de attól még ha 1-2 nap alatt megkapná akkor hétvége ilyenkor nem számit vagy nem?

Legjobb válasz: Augusztus 1-tõl változtak a belföldi utalvány feladására vonatkozó szabályok. A régi rendzsernek megfelelõ (rózsaszín) utalványt leghamarabb a feladást követõ második (jelen esetben kedden) lehet fizetni. Az esedékesség napjának a felvétel rendszerétõl függõen géppel vagy kézzel írva rajta kell lennie a feladõvevényen. Van még az utalványnak két új verziója, az egyiket a feladást követõ egy órán belül bármely postán kifizetik az ügyfélne, a másikat pedig a feadást követõ nap.

Augusztus 1-tõl változtak a belföldi utalvány feladására vonatkozó szabályok. A régi rendzsernek megfelelõ (rózsaszín) utalványt leghamarabb a feladást követõ második (jelen esetben kedden) lehet fizetni. Az esedékesség napjának a felvétel rendszerétõl függõen géppel vagy kézzel írva rajta kell lennie a feladõvevényen. Van még az utalványnak két új verziója, az egyiket a feladást követõ egy órán belül bármely postán kifizetik az ügyfélne, a másikat pedig a feadást követõ nap.
A kérdező hozzászólása: köszi :D

Mikor fogja az éjszakát átaludni egyhuzamban?

Tegnap a lányomat elkezdtük leválasztani a cicir?l. Eddig általában kétszer, háromszor kelt esténként, de csak komfort ciciz? volt a lányom. Mikor fogjuk elérni azt, hogy átaludja az éjszakát?

Legjobb válasz: 13 hónaposan szoktattam le a kisfiamat az éjjeli szopizásról, most már 2 éves is elmúlt, de a mai napig gyakran ébred éjjel. :(

13 hónaposan szoktattam le a kisfiamat az éjjeli szopizásról, most már 2 éves is elmúlt, de a mai napig gyakran ébred éjjel. :(
Ez változó mert az én kislányom ahogy kijöttünk a kórházból végig aludta az éjszakát!!
7 hónig szopizott a lányom, , , addig sem és azóta sem még soha egyetlen éjszakát nem aludt át. 2 éves volt múlt hónapban
A kérdező hozzászólása: Pont a cicirõl való leszokással egyetemben kezdtük el itatni cumiból. Hála Istennek a hagyományos cumit nem szereti (csak akkor használjuk ha jön a foga és bír valamit csócsálni.)
nem így számol, 1, 2, 3 ...
a lányom is úgy számol hogy 1, 2, 3....3 éves
az enyém kb. 2, 5 éves koráig úgy számolt, hogy: egy, három, kilenc, öt....ami épp eszébe jutott :) Utána kezdett el szabályosabban, majd "rendesen" számolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Még valaki?
Az én lányom két éves és angolul is magyarul is tízig számol....egyetlen baki hogy a négyest kihagyja mind két nyelven. Hiába mondom neki, egyszerûen nem hajlandó, pedig az az elsõ szám amit megtanult és a számítógépen is felismert a billentyûzeten....

Mikor fognak azok a halak (guppy-k) megszokni az új helyükön (nálam), illetve párosodn?

Tudom , hogy azt nem lehet kiszámítani, hogy mikor fognak párosodni,csak körülbellül,mikor megszoktak és az után. Ma kaptam 1pár guppy-t. A (normális) válaszokat előre is kösznöm!!! Ja és nem várok olyan válaszokat ,hogy az az ő dolguk,meg ilyenek!!! Épp azért kérdeztem, hogy mire várhazóak ezek az események??

Legjobb válasz: Néhány napon belül, de valószínûleg már vemhes a guppi.

Néhány napon belül, de valószínûleg már vemhes a guppi.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat Murr!!!!!
A kérdező hozzászólása: Ugy tegnap kaptam õket, és tegnap este a fiú mintha gergette volna a lányt, és nagyon közel aludt, a lány mellett oéyan 2-3 cm-re. Most meg a fiú oda megy , ahova a lány, de most nem kergeti. Ez már a párosodásnak az elsõ szakasza?
A kérdező hozzászólása: Nem ám úgy kergette, mint a mittom én, csak ment utána, a lány meg ment el elõle!
A kérdező hozzászólása: Most a fiú jól megkergette a lányt, de csak 4-5 másodpercig. A fiú a lány feneke felé akart menni, de a lány szembe, vagy elfordul tõle! Most is azt csinálják! Akkor ez a párosodás elõjele?
A kérdező hozzászólása: Ja és ahol vettem , ott külön volt a fiú és a lány
Neki ennyi az alvásigénye, ha álmos úgyis alszik. Nálunk kb. 5 hós volt a kislányunk amikorra kezdett kialakulni a napközbeni alvása.
Nekem is most pár napja rengeteget alszik a 3.5hós babám.Szerintem az idõ miatt is:) Ne aggódj.
4 hónapos a kislányom. Még mindig összevissza alszunk napközben. Most kezd a sok 20 perces alvás délelõtt összeolvadni egy hosszabbá. Egy biztos, este 7-8 között van a fürdés, utána már megtanulta, hogy aludni kell. Nekik ennyi az alvásigényük. Ezt szerintem még az idõjárás, holdállás is nagyban befolyásolja. Szerintem szép lassan kialakul majd.
Szia! A lányom 3 hósan 3* aludt 30-50 percet!Én is aggódtam de a dokink azt mondta ennyi kell neki és kész!Nálunk a nappali alvásban a mai napid nincs rendszer, (8 hós) Viszont az este az szent!Fürcsi szopi alvás!Nappal most is kb 2-2, 5 órát alszik összesen de én elégedett vagyok mert éjjel meg végig alszik 10-12 órát 10 hetes kora óta! Szóval szerintem ne aggódj, és ne erõltesd!Inkább figyeld mikor álmos és akkor altasd, ne mindig ugyanakkor!Hisz ebbe a változékony idõben meg az ingerhatások sem mindig ugyanolyan intenzívek õk sem mindig ugyanakkor álmosak!

Mikor fogja azt mondani anya pisi?

A fiam 2 éves és egész nyáron a pelenka leszokáson vagyunk de nem szól még ,hogy pisilni kell.Este adok rá pelust és amikor le fekszünk kis id? múlva szól anya pisi ,éjszaka is szól meg reggel is .De napközben egyáltalán nem szól.Én szoktam mindig a wc re vinni és pisiltetni még a kakai is sikerül a wv be .De miért nem szól????Megyünk Erdélybe 500km nem tudom adjak rá pelust ???Járt már így valaki??

Legjobb válasz: Este meg éjjel azért szól, mert akkor nem tereli el semmi más a figyelmét. Napközben elfeledkezik még magáról. Kislányom 22 hónapos, 2 hónapja szobatiszta már, pisivel nincs gond, de ha nagyon belemerül a játékba, akkor a kaki néha becsúszik, mert az utolsó pillanatban szól.

Este meg éjjel azért szól, mert akkor nem tereli el semmi más a figyelmét. Napközben elfeledkezik még magáról. Kislányom 22 hónapos, 2 hónapja szobatiszta már, pisivel nincs gond, de ha nagyon belemerül a játékba, akkor a kaki néha becsúszik, mert az utolsó pillanatban szól.
Én úgy tudom, hogy nem jó, ha a szülõ kérdezgeti, viszi a gyereket, mert a gyerekben nem alakul ki a tudatos szobatisztaság. Kislányom egy hónap alatt nappalra szobatiszta lett. Alvásokhoz adok rá pelust. Ennek ellenére ilyen hosszú útra biztos, hogy adnék rá pelust. Szerintem hagyd, ne kérdezgesd, várd ki míg saját maga is rájön, hogy elõtte szólnia kell, mert különben bepisil.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!
Nyilván adjál rá!! Akkor szól, ha elég érett lesz hozzá, hogy szóljon. Ezt nem tudod erõltetni. A szomszédom 6 éves fia is még sokszor nem szól, annyira eljátszik... Amúgy hiába viszed pisilni, ha nem kell neki, nem fog pisilni. Nem olyan a gyerek, mint a felnõtt, hogy indulás elõtt tud pisilni, mert útközben nem lehet... õ akkor pisil-kakil, ha kell neki, nem tudja sem tartogatni, sem direktbe csinálni. Inkább várj még, tegyél ki neki egy bilit, lehet ráül magától is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!