Találatok a következő kifejezésre: Mikor fog a hasam (122 db)

Mivel adjátok a sárgarépát 8 hónaposnak, hogy ne fogja a hasát?

Legjobb válasz: A sárgarépa fogja a hasat??? Ezt még nem is hallottam. A kislányom 6 hónapos, 4 hónapos korától kapja a sárgarépát, de nem fogja a hasát. Én krumplival szoktam neki egyébként adni

A sárgarépa fogja a hasat??? Ezt még nem is hallottam. A kislányom 6 hónapos, 4 hónapos korától kapja a sárgarépát, de nem fogja a hasát. Én krumplival szoktam neki egyébként adni
Igen, fogja. Fiamnak is, ha még krumplival adom, akkor lesz csak igazán bogyós. Én egy idõben almával adtam, míg kicsi volt, mert nekünk az alma nem fogta (sokaknak az is fogja). Így sem lágy, de már könnyen kinyomható volt. Most már (9 hónapos) csak ízesítésnek kap répát ebbe-abba.
Próbáld meg barackkal adni, az kicsit hajtó hatású, így remélhetõleg kiegyensúlyozza egymást a kettõ.

Szülés után mi lesz a hasunkkal? Nagyon fog lógni? Valamit csinálnak vele közvetlen a szülés után?

Legjobb válasz: Szia, Én császáros voltam,de mindenki azt mondta,hogy akkor nem megy szépen vissza a has,vagy csak nehezebben.Nekem elsõ napon "homokzsákot" tettek rá.Az azt követõ napokon pedig egy lepedõ szerû anyaggal körbekötötték úgy,hogy le legyen szorítva.Ezt minden nap szorosabbra húzták.Szépen le is ment a hasam.Nem is lehetett látni,hogy szültem.(lánykám 2000.-ben született.) Most megint babát várunk és 35 hetes vagyok.Valószínûleg megint császár lesz,de mindenképpen fogok ilyen leszorításos kötést kérni.

Szia, Én császáros voltam, de mindenki azt mondta, hogy akkor nem megy szépen vissza a has, vagy csak nehezebben.Nekem elsõ napon "homokzsákot" tettek rá.Az azt követõ napokon pedig egy lepedõ szerû anyaggal körbekötötték úgy, hogy le legyen szorítva.Ezt minden nap szorosabbra húzták.Szépen le is ment a hasam.Nem is lehetett látni, hogy szültem.(lánykám 2000.-ben született.) Most megint babát várunk és 35 hetes vagyok.Valószínûleg megint császár lesz, de mindenképpen fogok ilyen leszorításos kötést kérni.
Nekem 2000-ben szültett a fiam, akkor szülés után homokzsákot raktak rá és hordtam hasleszorítót pár hétig. Lányom idén márciusban született, megint hordtam olyan leszorítót, nincs rajtam súlyfelesleg, de a hasam olyan lötyögõs, bõr kinyúlva, szóval nekem nem tetszik.. Hálistennek csikjaim nincsenek.

Csak is hasra edzek. Mi fog a testemmel történni?

Szülés után közepesen lógós a hasam. Már régebben fogyóztam (aerobikkal) ,lement 20kg. 1 év alatt,de így a lábaim nagyon vékonyak lettek,a karom is. Most a télen direkt híztam 7-8kg.ot. A lábam karom jó,de a hasam... Pfú mit csináljak? Csak hasi edzésre gondoltam. Mi lesz ebbõl?! :-)

Legjobb válasz: Izmosodni fog a hasad, ennyi történik. Hogy fogyás is lesz-e az az étkezésen múlik, és persze nem csak a hasadról fogysz, ha fogysz. Ha a hasadról szeretnél fogyni és sporttal plusz kalóriákat szeretnél elégetni, akkor a hasazás önmagában nem sokat segít. Fogyás helyét nem lehet irányítani, mint ahogy azt sem, hogy hova hízzál

Izmosodni fog a hasad, ennyi történik. Hogy fogyás is lesz-e az az étkezésen múlik, és persze nem csak a hasadról fogysz, ha fogysz. Ha a hasadról szeretnél fogyni és sporttal plusz kalóriákat szeretnél elégetni, akkor a hasazás önmagában nem sokat segít. Fogyás helyét nem lehet irányítani, mint ahogy azt sem, hogy hova hízzál
Helyi zsírégetés nincs, tehát ha hasazol nem csökken a zsírréteg a hasadon, esetleg kicsit feszesebb lesz
Szerintem ott rontottad el az egészet, hogy te "direkt híztál", tehát gondolom úgy ettél szándékosan, hogy gyarapítson, de közben sport nem volt, így ami feljött, az fõleg zsír volt. Így persze, hogy felment a hasadra is, bár lehet, hogy a végtagjaid vastagságra neked rendbe jöttek, de attól még azokon is van most zsír gondolom, így a forma ott sem lehet jó. Szerintem a legértelmesebb az volna, ha most leszálkásítanál diétával és aerob edzéssel, mellette persze mehet a súlyzós is, majd késõbb tömegnövelnél, tömegnövelõ étrenddel, és itt már tényleg kelleni fog a súlyzós edzés, vagy legalább saját testsúlyos. Nem volna jobb, ha a izomtól lenne formás minden végtagod, nem pedig zsírtól? Ha normálisan csinálod a tömegnövelést, akkor a hasad sem lesz ekkora a végére, ami pedig mégis feljön közben, azt le tudod késõbb újra szálkásítani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Legszívesebben plasztikáztatnám a hasamat!!!! De sajnos nekem drága.... :-(((((
Azért kell edzeni. Az nem drága.
A kérdező hozzászólása: Igen, edzek, de a lógós has attól megmarad... Max.laposítani tudnám fogyással edzéssel. De így máshonnan is (kar.láb) eltûnik a "zsír" ahonnan meg nem szeretném.

Egyértelműen észre fogom venni, mikor leereszkedik a hasam? Első babánál kb mennyivel utána indul meg a szülés? 37 hetes pockos

Legjobb válasz: Nekem láthatóan lejjebb ment a hasm.Utánna 4 hétre szültem 5 nap túlhordással

Nekem láthatóan lejjebb ment a hasm.Utánna 4 hétre szültem 5 nap túlhordással
Nekem egyáltalán nem ment le a hasam. még amikor indultunk szülni akkor is fent volt.

A szüzesség elvesztése mivel jár? Görcsölni fog a hasam? Vagy mik lehetnek még?

Legjobb válasz: Lehet fájni fog, lehet nem, lehet vérezni fogsz, lehet nem..görcsölésrõl én még nem hallottam

Lehet fájni fog, lehet nem, lehet vérezni fogsz, lehet nem..görcsölésrõl én még nem hallottam
Ne félj tõle! Amikor elõször belém hatoltak, csak egyetlen pillanatra egy kicsit szúró érzésem volt odalent. Bõven elviselhetõ volt. Utána folytatódott a dolog, de az már nem volt problémás. Igaz, elélvezni nem tudtam, de az nem elvárás az elsõ alkalommal a fiúk részérõl sem :)
ne egyél sok babot azt nem görcsölsz amugy fájni fog és vérzik egy kicsit
bereped a dobhártyád is koitusz közben.
Mondjuk ha ezek így még kérdések, akkor nem javasolnám még a szexet. Beszélj róla (felnõtt) emberekkel (mondom felnõtt!), meg nézz utána, hogy mi hogyan történik a szervezetedben.
Ha eszed van, felnõttnek érezheted magad. Csak óvatosan.
És nem ártana legalább 16 évesnek lenned. (a mai fiatalok produktuma alapján erre a korosztályra tudom kalibrálni azt az érzelmi és szellemi színvonalat, amit szükségesnek ítélek meg a szexualitáshoz.)
Jajj milyen elrettentõ tapasztalatok... :) Ez mindenkinél más szerintem! Nekem pl egyik sem volt az elõbb felsoroltak közül :) Szinte észre sem vettem, csak a szeretkezés után volt egy kis pecsételõ vérzés ennyi :) de hidd el ha szerelembõl fekszel le valakivel ezek az apró fájdalmak fel sem fognak tûnni :) Persze az is fontos, hogy a partnered gyengéden bánjon veled az elsõnél :)
hát nem a legjobb :S de utána minden simán fog menni ;)
utána már jobban igényeled majd a szexet.
Leginkább keféléssel, dugással, szeretkezéssel. Görcsölni akkor fog a hasad, ha jó sok babot eszel elõtte. :)
nem a hasad fog görcsölni hanem baromira szétfeszül a p.uncid és szex után kicsit kellemetlen lesz ülni mert lesz ott egy kis seb. kb. mint mikor kicsit belevágsz az ujjadba. ja meg kicsit megdagadhat, de az másnapra elmúlik
nagyon kicsit fáj kb. 1 másodpercig, elõfordul, hogy nagyon kicsit vérzik.

Miért tartja magát kövérnek? A barátnőmnek mikor mondom hogy milyen szép vagy, vagy azt mondom neki miközben fogom a hasát vagy meg puszilom hogy ja jó kövér vagyok.

Miért mondja ezt a barátn?m?

Legjobb válasz: Sokszor el kell mondanod neki, hogy neked így tetszik!!! De tényleg elég sokszor...:S

Sokszor el kell mondanod neki, hogy neked így tetszik!!! De tényleg elég sokszor...:S
Sajnos nagyon sok lánynak rossz az énképe. Nekem is elég sokáig tartott, amíg elhittem, hogy nem szabad csak a tükörre adni. Mert amíg mások egy normál, sportos testalkatú lányt láttak, ha rámnéztek, addig én egy jó 10 kilót magamra pakoltam gondolatban és azt láttam. Beszélj vele mindenképp.
Nálunk is sokáig ment ez: én mondtam neki mennyire tetszik, milyen szép meg minden, õ meg folyton azzal jött, hogy kövér (egyáltalán nem az). Egyszer azt találta mondani, hogy vigyáznia kell, nehogy meghízzon. Erre azt válaszoltam, hogy jó, vigyázzon erre de arra még jobban ügyeljen, hogy le ne fogyjon. Akkor magy kerek szemekkel megkérdezte, hogy tényleg így tetszik nekem? IGEEEEEEN!
Igen, szerintem is tõled várja a megerõsítést újra és újra, hogy nem az, jólesik neki hallani, ez már-már ilyen játék. Lehet, hogy igazából nem is bántja ez annyira és tényleg csak megerõsítés miatt, de ha valóban rossz nagyon az énképe, akkor hiába mondod, sosem fogja abbahagyni. Szerintem kérdezz meg egy objektív embert, hogy itt a barátnõm (képrõl pl.) szerinte kövér-e. Kíváncsi lennék mit mondanának.
Azért mondja, mert tõled vár (akinek a vménye nyilván a legfontosabb számára) megerõsítést újra és újra, hogy nem kövér. arról van szó, szereti hallani, hogy nem kövér. ha téged ez zavar, akkor beszélj vele komolyan, hogy nem kövér, és jó lenne ha abbahagyná ezt a folytonos kérdezgetést efelõl. ha normális, tudomásul fogja venni ezt.
Én is egészen addig mondogattam ezt a páromnak, míg meg nem unta, és elkezdte azt válaszolni minden alkalommal, hogy "Igen, eléggé kövér vagy, leadhatnál pár kilót.". Akkor abbahagytam. :D
mert a nok ilyenek, soha nincsenek megelegedve onmagukkal, mond neki, hogy neked igy tetszik.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm a tanácsokat!
A kérdező hozzászólása: Pedig nagyon jól néz ki és nem tudom mért mondja ezt :S
Valaki azt írta, hogy "a nõk ilyenek" - de nem alapból ilyenek, hanem a nõket (nagy részüket) ilyenné teszi a média, a populáris kultúra mai termékei, melyek az egyenideált és a soványságkultuszt sugallják, és azt "tanítják" a nõknek, hogy ne legyenek elégedettek magukkal! Minden szar magazin televan fogyókúratippekkel! A kozmeikai cégeknek pláe érdekük fenntartani azt, hogy a nõk önbizalma a béka segge alatt legyen, mert ha a nõk jól érzik magukat a bõrükben, kevesebb fogyasztószert, kozmetikumot stb. vesznek. Mindezt be kell látni és nem bekapni a horgot! Ennyi!!! A barátnõdre némi tudatosságnövelés ráfér - feltétlenül olvassa el Naomi Wolf A szépség kultusza c. könyvét, engem az gyógyított ki anno 16 évesen a "jajdekövérvagyok" címû önbizalomhiányból. (Én se vagyok az, és nem is voltam) És az tényleg jó ötlet, hogy mondd, hogy le ne fogyjon, alkalomadtán fõzz is neki valami finomat, vagy vigyél neki süteményt - biztos akkor is fogja mondani, hogy "jaj elhízok", de újabb alkalom hogy mondhasd, mennyire tökéletes az alakja, - sõt, még jobb a hatás, ha azt mondod, hogy ha még 1-2 kiló feljön, nem bánod, mert csak még nõiesebb, még vonzóbb lesz. (Valószínûleg nem fog felszedni 1-2 kilót, de jól fog esni neki a hozzáállásod.) Azzal csak óvatosan, hogy "nekem így tetszel" , is-sel együtt pláne ne!!!!!! mert ezt értheti úgy, hogy "kövér vagy, de nekem tetszel" Tökéletes, vonzó, gyönyörû, királynõ, stb. ami eszedbe jut :)

Mikor fog a combomon, és a hasamon is látszani, hogy fogyok?

Zavar a hasam, és a combom.168 cm vagyok, és most jelenleg 74kg, lány.Mikor fog meglátszani a hasamon és a combomon hogy fogyok? (eddig már 6-7 kilót fogytam)

Legjobb válasz: hát olyan 1-2 hónap edzés után. a fogyókúrától nem leszel formásabb. edzeni kell.

hát olyan 1-2 hónap edzés után. a fogyókúrától nem leszel formásabb. edzeni kell.
Ez attól is függ, honnan fogysz jobban. Nekem, amikor ott járhattam, mint Te (csak számok, alkat és izmosság adatom nincs), már kezdett látszani a combomon, de a hasamon még semmi. Pár centi lement, de a háj zöme maradt. Én combra és fõleg hasra hízom, úgyhogy muszáj végigcsinálnom, ha nem akarok nagy hashurkákat. Hihetetlen, hogy tizenpár kiló választ el a (nem túl vékony) karcsúságtól. Nem vagyok túlzó és testképzavaros tini, de a hasam igen nagy, alig más, mint régen. Ha Te is ilyen vagy, kitartás! Le fog menni, csak ne add fel. A mozgás persze fontos.

Futással fogyni fog a has? Mert eddig mintha izmosodtam volna (főleg combra), de főleg zsírt szeretnék égetni, ugye van értelme? Vagy mit csináljak (még) szerintetek?

Legjobb válasz: Jó úton jársz, de a hasadról fogsz fogyni utoljára. Futás, ugrálókötelezés,, a lényeg, hogy rendszeresen csináld és mindig emeld a mennyiséget. Majd, ha úgy érzed, hogy nem haladsz és bírnál többet is,akkor kezdj el súlyzós edzéseket csinálni a futás mellett. (nekem ez bevált, fél év alatt teljesen átalakultam)

Jó úton jársz, de a hasadról fogsz fogyni utoljára. Futás, ugrálókötelezés, , a lényeg, hogy rendszeresen csináld és mindig emeld a mennyiséget. Majd, ha úgy érzed, hogy nem haladsz és bírnál többet is, akkor kezdj el súlyzós edzéseket csinálni a futás mellett. (nekem ez bevált, fél év alatt teljesen átalakultam)
A kérdező hozzászólása: oké, köszi ^^
Arra figyelj, hogy futásnál ne sprintelj, hanem kocogj(hogy a pulzusod 130 alatt legyen), mert ilyenkor indul be a zsírégetés, ha gyorsan futsz, akkor izmot, állóképességet növelsz.Ja és 30 perc után indul be a zsírégetés, úgyhogy megállás nélkül fuss 45 percet naponta, nem kell meghalni benne :D csak izzadj le, és ekkor éget zsírt a szervezeted.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget, tudok jól futni :D

Először hasról hátra vagy hátról hasra fordul a baba? Mennyi idős korában kezd majd forogni? És ha utál hason lenni mi fogja "motiválni" abban, hogy hasra forduljon? 2 hós baba

Legjobb válasz: Én fiam is utált hason lenni!3 hónaposan kezdtem el tudatosan hasra tenni, minden nap pár percre,játék idõben, elé tettem valami izgi játékot, hogy emelgesse a fejét.Ez után már hason is aludt, úgy megszerette.De fordulni elõször 6 hónaposan fordult, elõször hátról hasra,majd fordítva.Azóta meg sem lehet állítani, most 7 hónapos:) Hidd el, fejlõdik, egyre érdekesebb lesz neki minden és az fogja a legjobban motiválni, amit nem akarod, hogy megfogjon:)A fiamat jóformán nem is érdekli a játékai!De ha a kezébe adok egy mûanyag tálat a konyhából, na azzal eljátszik egy csomó ideig!Ilyen még a DVD, CD, kulcsok, telefonok....persze ezeket nem adom oda neki, van is belõle balhé:D

Én fiam is utált hason lenni!3 hónaposan kezdtem el tudatosan hasra tenni, minden nap pár percre, játék idõben, elé tettem valami izgi játékot, hogy emelgesse a fejét.Ez után már hason is aludt, úgy megszerette.De fordulni elõször 6 hónaposan fordult, elõször hátról hasra, majd fordítva.Azóta meg sem lehet állítani, most 7 hónapos:) Hidd el, fejlõdik, egyre érdekesebb lesz neki minden és az fogja a legjobban motiválni, amit nem akarod, hogy megfogjon:) A fiamat jóformán nem is érdekli a játékai!De ha a kezébe adok egy mûanyag tálat a konyhából, na azzal eljátszik egy csomó ideig!Ilyen még a DVD, CD, kulcsok, telefonok....persze ezeket nem adom oda neki, van is belõle balhé:D
Általában hasról hátra elõször, mert tudja tolni magát a kezével. Az én fiam pont 4 hónapos volt, amikor hasról hátra, és pont 6 hónapos, amikor hátról hasra is fordult. Õ is utált hason lenni, de napi 2-3-szor 4-5 percet 'muszáj' volt neki, mert így ráérzett az ízére, és erõsödtek a nyaki és hátizmai. Motiválni az fogja, hogy felfedezze a körülötte lévõ világot, 4-5-6 hónaposan már nagyon kíváncsiak és unnak egyhelyben heverészni.
Az én picurom is utált hason lenni, aztán egyszer a szopizós párnán hasaltattam, mert fájt a pocija. Na, az megtetszett neki, mert könnyebben fel tudta emelni a fejét. Azóta egész jól elvan hason és már szépen tartja a fejét is. Sõt, már hasról hátra tud fordulni! Most 4 hónapos.
Az enyém hátról hasra fordult elõször, merthogy utált hason lenni. kb. 3, 5 hós volt. Mi már kínunkban azt csináltuk, hogy hasra tettük a tv elõtt, vagy egy tükröt tettünk elé, hogy ha hason van, ne ordítson. Bevált, fõleg a tükrös módszer, utána már nem akart háton lenni.
Jaj, rosszul írtam, 5 hósan fordult meg elõször, nem 3, 5 hósan.
Lánykám 3 hónapos volt amikor hátról hasra fordult, pedig utált hason lenni. Ettõl a perctõl kezdve hogy megfordult pedig egyfolytában hason volt. rá pont egy hónap múlva vissza is fordult, 5 hónaposan már kúszott. Most 5, 5 hónapos és tegnap négykézlábra állt!!!:)
Ezek a válaszok engem is megnyugtattak, mert az én kisfiam is utál hason lenni, és félrem hogy nem fog forogni. Általában végig üvölti azt a pár percet, míg úgy van. A tévét viszont szereti (bármennyire is nem szeretném, hogy nézze), úgyhogy ki fogjuk próbálni az egyik válaszoló általi tévés és tükrös módszert, hátha beválik.
A fiam tegnap 3 hónaposan és egy hetesen hátról hasra fordult (azóta ez a kedvenc elfoglaltsága), a hasról hátra verzión egy hete túlvagyunk. Semmi jelentõsége, de azért büszke vagyok. :)

19 hetes terhes multam, és még mindig sokszor hason alszom. Mit fogok érezni, ha a babám azt mondja, hogy "na ez már nem olyan jó nekem... "?

Mindenki mondja, hogy meg fogom érezni, ha már nem lehet hason aludni, de mit fogok érezni? Fájni fog a hasam? Vagy rugdosni fog? már mocorog néha, de még nem egész nap érzem. Nem szeretnék neki rosszat:-)...

Legjobb válasz: Én csak 16 hetes vagyok de én már nem birok hason aludni hetek óta. Feszül a hasam, kissé olyan érzés mintha jól beeszel és kényelmetlenül feszül a hasdad.Te fogo hamarabb érezni hoy nem jó így.

Én csak 16 hetes vagyok de én már nem birok hason aludni hetek óta. Feszül a hasam, kissé olyan érzés mintha jól beeszel és kényelmetlenül feszül a hasdad.Te fogo hamarabb érezni hoy nem jó így.
Szia én 24 hetes vagyok és minden éjjel hasra fordulok álmomba de nem sokáig fekhetek így mert a babus jó nagyokat rúg belém arra ébredem és egybõl fordulok.Sokkal éberebben alszom mint a terhességem elött te is így leszel majd.
Szia! Én 12 hetes vagyok és én is szinte csak hason tudtam jókat aludni.Már kb 8 hetesen nem tudtam hasra feküdni, mert olyan érzés volt mintha egy "kemény lufin" feküdnék, nagyon feszitett a hasam! Most még úgy oldom meg, hogy az egyik lábam felhúzom és "kitámasztom" magam. Még meg tudom oldani, az már nem biztos, hogy nagyobb pocakkal menni fog! Talán ha kitámasztom magam kispárnával! Remélem segitettem valamit!? Jó babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!