Találatok a következő kifejezésre: Mikor fog Magyarországon (70 db)

Mikor fog Magyarország teljesen kijönni a gazdasági válságból pénzügyileg?

Tudom, hogy bizonyos szektorok már kinnt vannak, mások pedig pl ingatlan ipar, soha nem fog kijönni. De pénzügyileg ez mikorra tehető?

Legjobb válasz: A túrót. Jelentõsen ez nem mi tõlünk függ. Hanem azoktól a rendszerektõl aminek a befolyása alá tartozunk. A szakértõi kormány egy kamu, sehol sem választás utján állították fel. Ergo nem is az adott nemzet érdekeit képviselte. Sem görögországban, sem olaszban, sem sehol.

A túrót. Jelentõsen ez nem mi tõlünk függ. Hanem azoktól a rendszerektõl aminek a befolyása alá tartozunk. A szakértõi kormány egy kamu, sehol sem választás utján állították fel. Ergo nem is az adott nemzet érdekeit képviselte. Sem görögországban, sem olaszban, sem sehol.
"Amikor szakértõi kormányt állítanak össze! Mi az hogy szakértõi? Hogy az embereket halálra lehet a neoliberális baromságokkal szívatni mert nincs politikai felelõsség? Ezt csak az idióták hiszeik megoldásnak! Mikor? Majd ha nyugaton is lecseng az a válság ami még nagyon nagyon nagyon az elején tart. Még csak most kezdõdik nem hogy vége legyen. De nem is igazán lehetséges amíg nem történik gazdasági paradigmaváltás.
Amikor szakértõi kormányt állítanak össze!
A jelenlegi irányvonalat követve nem kifelé megyünk a pénzügyi válságból, hanem egyre inkább belesüllyedünk. "Gyurcsánykormányokkal" sajnos nem is lehet másképp. 18:49 "Hogy az embereket halálra lehet a neoliberális baromságokkal szívatni ..." Az európai (és a magyar) válság oka nem a nem létezõ neoliberalizmus, hanem a szocializmushoz való görcsös ragaszkodás.
ha visszatér az mszmp-szdsz-együtt2014 komcsiliberális bandája, akkor soha nem! ha marad az Orbán-Kormány akkor biztos hamarosan fellendül minden! Széles Gábor Úrnak nagy tervei vannak az országgal, abban is reménykedhet a nép! Rezsicsökkentés, ilyen dolgok már jó jelek, hogy megondult az igazi gazdasági fejlõdés
majd ha megszûnik az EU a jelenlegi gazdasági rendszerrel együtt(vagyis hogy nyugat-eu termel a keleti piacra is.)ezután a szociális piacgazdaságot kell erõltetni.mindenképpen kell néhány évtized.talán a dédunokád már egy jobb világba fog beleszületni.
Egy szakértõi kormány rövid távon nem az állampolgárokat képviseli ez szerintem egyértelmû. Elõször a külföldi tõkét kell meggyõzni, hogy megfelelõ fiskális monetáris politikával kormányoz, tehát új adók a hiány csökkentése miatt meg stb. Hosszú távon ha majd a hiány cél alatt maradnak, a külföldi tõke áramlik majd csak akkor fog segíteni az embereken a szakértõi kormány.
"Amikor szakértõi kormányt állítanak össze!" Az elõször az emberek éhenhalásához vezetne, aztán a megmaradtakból lehetne talán építkezni.
A soha az soha van. A gazdaság nem egy esemény, hanem egy folyamat. Amiben vannak események. Maga a válság meg nem is esemény, hanem szintén egy folyamat a gazdasági folyamaton belül. Vége soha nincsen, igazából az eleje sem meghatározható. Ugyanis nem akkor kezdõdik, amikor már baj van, hanem - lévén egy folyamat - sokkal elõbb, amit szintén nem lehet meghatározni. De a végét sem tudod meghatározni, mivel van aki elõbb érzi úgy, hogy túl van rajta, van akinél tartósabb az állapot. És van akinél újra és újra elõjönnek a kisebb-nagyobb gödrök - neki mikor van vége a folyamatnak?
A mi életünkben már nem :( Nem tudom hány éves vagy, de ez tuti :(
Üdv. Én is várok rá, németül már van, ukránul meg oroszul is, magyar megjelenést én április tájáról tudok.
A facebookon fent van már az Eragon 4. részének fordítása: http://www.facebook.com/?sk=welcome#!/pages/Eragon-%C3%96r%C..

Mikor fog Magyarországon hivatalosan is megjelenni az LG (Google) NEXUS 5 telefon várhatóan?

Melyik szolgáltatónál várható ?

Legjobb válasz: Nexusokat hivatalosan sosem lehetett itthon kapni csak szürke importosakat.

Nexusokat hivatalosan sosem lehetett itthon kapni csak szürke importosakat.
A kérdező hozzászólása: MediaMarkt/Telenor forgalmazza/mazta a nexus 4-et a mai napig, ezért merült fel a kérdés.
Hát igen. Ez a szürke import, hogy kint megveszik itt eladás, mert itt hivatalosan nincs Google store.

Mikor fog Magyarországon TGV közlekedni?

Párizs-Wien-Hegyeshalom-Budapest-Debrecen vonalon menne.

Legjobb válasz: majd ha unokáink is szakállasak lesznek... elõbb fel kéne újítani a vonalakat. a Railway is lassabban megy itthon, mint tudna. MagLev kéne :D 4-500 kmph.

majd ha unokáink is szakállasak lesznek... elõbb fel kéne újítani a vonalakat. a Railway is lassabban megy itthon, mint tudna. MagLev kéne :D 4-500 kmph.
Hiába hoznál ide TGV-t, ilyen állapotú vasútvonalakon az se közlekedne gyorsabban.
200 év múlva.
A kérdező hozzászólása: Legyünk derûlátóbbak, 2050-re lesz. A vonalakat 400 km/órásra kéne felújítani, mindenhol felül-és aluljárók kénének.
A kérdező hozzászólása: #1: am a Railway(railjet) 200-zal is tudna menni XD
Már közlekedik. Traktor ganéj vontatmánnyal.
A kérdező hozzászólása: a TGV a Train à Grande Vitesse, azaz a francia nagysebességû vonat. http://hu.wikipedia.org/wiki/TGV
És miért közlekedne nálunk valaha is a francia vasút szerelvénye? Soha nem fog.

Mikor fog Magyarország gazdasági helyzete javulni?

Legjobb válasz: Nem tudom de várom nagyon!

Nem tudom de várom nagyon!
Meg nõtt a munkanélküliség, a profitkivitel, az államadósság, a bûnözés, stb. Arra ne is számíts, hogy 20 éven belül itt bármi is javulna, legfeljebb a nagyfejesek fizetése.
A következõ rendszerváltás után.
2100
A Jobbiknak kell nyerni és akkor lesz változás!Bár ezt a mostani bõségben élõ emberkék ott fogják akadályozni, ahol csak tudják, lejáratásokkal, beszólásokkal, stb.... Nemsokára le is hurrognak majd ezek az emberek...
"Jobbik kormányra kerül." Jó vicc!
Sok ember azt se tudja mit beszél, de Jobbik Jobbik Jobbik.. Gyurcsány kormány földre teperte majd ott rúgdosta Magyarországot, Orbán felállította s sok jót ígért Magyarországnak, de á[email protected] és ellökte Magyarországot..Jött a Jobbik s látta hogy padlón van Magyarország..gondolkozott és úgy döntött belerúg még egyet-kettõt s elviszi a pénzét.. kb ennyi.
Ha a jobbik megnyeri a választást.
2014-ben, amikor a Jobbik kormányra kerül.
Már javul. A múlt évben már nõtt a GDP, korábbi években stagnált vagy csökkent.
Attól függ, mikor lesz kész az errõl szóló sci-fi.
" Mr.Paranoia válasza: 2014-ben, amikor a Jobbik kormányra kerül." Ezen elég jót mosolyogtam. Amúgy sose fognak hatalomra kerülni! Annyi hülyét nem tudnak maguk mellé állítani...
egészen pontosan 2222.12.25-én ha ideér a jézuska
Akkor, amikor majd lesz egy valódi jobboldali kormánypártunk, amelyik jobboldali gazdaságpolitikát fog megvalósítani, balos szociális demagógia helyett.
"Hogy mikor fog Magyarország gazdasági helyzete javulni? Majd ha a magyaroknál tõke fog felhalmozódni. Anélkül ugyanis nem lehet érvényesülni." Igen, és ehhez az kell, hogy a kereskedelmi multik ne vigyék ki külföldre elkölteni, az itthon megtermelt tõkejövedelmet. De ezt itt hiába magyarázod, mert túl sok az értelmiségi és nem bírják felfogni...
Hogy mikor fog Magyarország gazdasági helyzete javulni? Majd ha a magyaroknál tõke fog felhalmozódni. Anélkül ugyanis nem lehet érvényesülni.
„Akkor ajánlom, hogy nézz utána kik alkotják a Jobbikot.Tanulatlan, erõszakos emberek.” Aha, inkább te nézz utána!
Dr. Morvai Krisztina, Dúró Dóra, Balczó Zoltán, Szegedi Csanád - csak hogy párat említsek. Szerinted õk tanulatlanok? Egyedül értelmesebb mindegyik, mint az összes többi párt gengszterei együtt véve. Arról nem õk tehetnek hogy korlátolt gondolkodásu vagy és nem bírod felfogni amit mondanak.
"Sok ember azt sem tudja mirõl beszél, és mit képvisel a Jobbik. A Magadfajták csak befröcsögnek valamit, ahelyett hogy utána néznétek a dolgoknak." Akkor ajánlom, hogy nézz utána kik alkotják a Jobbikot.Tanulatlan, erõszakos emberek.A beszédükbõl lehet érezni azt az erõszakot, agresszivitást.Az egyetlen tanult ember Vona Gábor, de hát azért õ a Jobbik elnöke.
"Sok ember azt se tudja mit beszél, de Jobbik Jobbik Jobbik.." Sok ember azt sem tudja mirõl beszél, és mit képvisel a Jobbik. A Magadfajták csak befröcsögnek valamit, ahelyett hogy utána néznétek a dolgoknak.
hogy mikor fog javulni soha már felvesznek olyanokat is akinek börtönben volt az apja pll csurcsány ö kezte el az egészet orbán meg folytatsa.

Vajon mikor fog Magyarországon kialakulni egy jobb, igazságosabb, de egyben szigorúbb segélyezési rendszer, ami nem tűri az ingyenélést/élősködést és tényleg azokat segíti, akiknek valóban szüksége van rá?

Legjobb válasz: Egyszerû pár lépéssel. Pl. 2-3 gyermek után adókedvezményt kapjon a gyerekek után, így aki dolgozik nem érez hátrányt. Önkormányzati ill. szociális lakást olyan emberek kapjanak ahol az egyik félnek van bejelentett állása. MEgvonnám olyan családoktól is az összes segélyt ahol egyik szülõ se dolgozott az elmúlt 1-2 évben (természetesen ha próbálkozott akkor nem, de olyan aki vissza is utasít munkát az ne kapjon).

Egyszerû pár lépéssel. Pl. 2-3 gyermek után adókedvezményt kapjon a gyerekek után, így aki dolgozik nem érez hátrányt. Önkormányzati ill. szociális lakást olyan emberek kapjanak ahol az egyik félnek van bejelentett állása. MEgvonnám olyan családoktól is az összes segélyt ahol egyik szülõ se dolgozott az elmúlt 1-2 évben (természetesen ha próbálkozott akkor nem, de olyan aki vissza is utasít munkát az ne kapjon).
ha a jobbik nyeri a választásokat
"ha a jobbik nyeri a választásokat" Mi lesz akkor azzal a rengeteg jobbikos munkanélkülivel, akik egész nap itt lázonganak, meg hõbörögnek?
Majd ha nem az érintett réteggel óhajtja magát megszavaztatni a két vezetõ párt... Ja hogy az mikor lesz? Soha.
Erõsen kétlem. De majd 2014 - ben visszatérünk rá. Egyébként meg a Fidesz olyan jól csûri csavarja a törvényeket, hogy hiába nyer mondjuk egy másik párt, azokat az embereket nem lehet majd onnan kitenni, és lesz egy ember aki bármilyen ürüggyel megvonhatja a kormányzást az újonnan megválasztott párttól. Vagyis csak abban az esetben lesz létjogosultsága bármelyik pártnak a Fideszen kívül, amelyik képes lesz két harmados többséggel nyerni. Veszett fejsze nyele ez. Lehet hogy néhányan rosszabbul jártak (bár én ezt nem hiszem, de mindegy), viszont egy jobbik gyõzelemmel az egész ország a pusztulásába rohanna. Toroczkai, Zagyva, betyársereg, Vona gárdamellényben, állandó cigányozás, zsidózás, hihetetlen hogy vannak emberek akik bennük látják a jövõt.
amúgy sokkal többen vannak akik rosszúl jártak, ezért is fog nyerni a jobbik
Látom, te is ítélkezel látatlanból. A jobbik még valóban nem volt kormányon, de amiket eddig mondtak és csináltak, az nem vet jó fényt rájuk. Cigányoznak, zsidóznak, gyûlölködnek, lassan már gyilkosságokra buzdítanak, köszönöm, én ebbõl nem kérek. Ha érdekel mivel foglalkozok konkrétan, hogy ne kételkedj tovább, priviben szívesen eloszlatom a kételyeidet.
Miért védem a jobbikot? Mert mi rosszat csinált?Kormányon sem volt ember.. Emellett pedig nem konkrétan a jobbikos, hanem a jobbikos embereket védtem. Emellett pedig kutyából nem lesz szalonna.Szerintem téged "muszájból" szeretnek az életben is a családodon kívül..ha szeretnek. Természetes, hogy gondolkodás nélkül is isteníted a fideszt.Pl az egykulcsos adóval te jól jártál ha komolyan jól keresel, amivel szemben nekem kétségeim vannak, de képzeld én rosszabbul jártam jóval.Az egész médiatörvénnyel sem értek egyet.98-2002-es, banki törvényeivel sem értek egyet. Kettõnk között az a különbség, hogy elismerem a hibáit.:) Szóval kettõnk között ez a különbség.
"Persze hogy ilyen rossz a százalékom, hiszen Fideszes vagyok, Orbán Viktort dicsõítem, sikeres, gazdag ember vagyok, és ki nem állhatom a jobbikot. És mindezt le is írom! Persze hogy nem jól állok, az életben viszont igen, és más meg nem számít. Ez itt egy vita fórum, eleve hülyeség ez a hasznos nem hasznos baromság is." El vagy te tévedve. Ez nem vitafórum.
"A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 23:25" Ha már Fideszes vagy, nem értem miért véded a jobbikot ennyire. 74 % - os, nem vagyok troll, vállalok mindent amit eddig mondtam, azért is van kint a nick nevem. Persze hogy ilyen rossz a százalékom, hiszen Fideszes vagyok, Orbán Viktort dicsõítem, sikeres, gazdag ember vagyok, és ki nem állhatom a jobbikot. És mindezt le is írom! Persze hogy nem jól állok, az életben viszont igen, és más meg nem számít. Ez itt egy vita fórum, eleve hülyeség ez a hasznos nem hasznos baromság is.
kolopele egy troll, a válaszai csak 37%-ban hasznosak, azt is csak más trolltól kapta, nem kell vele foglalkozni
Kolopele..feküdj már le aludni..látom sokat dolgoztál a napon.. Nem unod még a jobbikot gúnyolni, szekálni, és b.szogatni? Nagyon unalmas. Milyen jogon minõsítesz le egy embert?Fõleg, hogy jobbikos, vagy felõlem mszp-s.Nem csak te szavazhatsz, ébredj fel. Ha jobbikos, attól még lehet több az esze mint neked, vagy nekem.. Ahogy a sok netnáci, teszi szánalmassá a jobbikot, ugyanúgy az olyan emberek mint te, a fidesszel csinálják ezt.. Amúgy fideszes vagyok én is.:)
Soha.
Azt, hogy próbálkozott, azt nehéz bizonyítani. Viszont azt én is abszurdnak tartom, hogy segélyt kap az, aki visszautasította az önkormányzat állásajánlatát. Ez egyszerûen nevetséges.
Fele lemaradt. De ezt senki nem szavazná meg mivel itt egy biztos szavazótáborról van szó. Ez olyan mint ahogy kampányba nyugdíjasok elõtérbe kerülnek. Nem hiába.
Az ingyenélést nem fogják tûrni (megszülettél: adózz! / mi felül vagyunk, te alul: fizess!), viszont semmivel sem lesz jobb, igazságosabb stb.

Mikor fog Magyarországon megjelenni a Samsung s5330-as modellje?

Legjobb válasz: Tegnap jelent meg, az ára 60.000 HUF

Tegnap jelent meg, az ára 60.000 HUF

Magyarország mikor fog elõbbre jutni?

pl. lesz olyan hogy megszûnnek a radikális gondolkodású emberek? vagy soha?

Legjobb válasz: "Magyarország mikor fog elõbbre jutni?-lesz olyan hogy megszûnnek a radikális gondolkodású emberek" :DDDDDD Te beteg vagy!

"Magyarország mikor fog elõbbre jutni?-lesz olyan hogy megszûnnek a radikális gondolkodású emberek" :DDDDDD Te beteg vagy!
"pl. lesz olyan hogy megszûnnek a radikális gondolkodású emberek? vagy soha?" És a szivárványlelkû mimóza "liberálisok"? Kb. egy vicc a leírásod! :)
Egész Magyarország még nagyon-nagyon sokára. De részenként most is folyamatosan elõre jut. A probléma az hogy a társadalom egyre nagyobb része züllik. A többgenerációs képzetlenség és munkanélküliség például az egyik legnagyobb probléma. A rasszizmus miatt a romák lehetõségei sokkal rosszabbak. Mindemellett, míg 1-2 évtizeddel ezelõtt a mélyszegénységben élõk 70-80%-a volt roma, addig ma már ez max 50-70%, pedig a roma lakosság még szaporodott is. Vagyis egyre több ember kerül reménytelen helyzetbe az országban. De ennek ellenére vannak pozitív fejlõdések is. Csak sajna azokat valamiért igyekeznek elnyomni
"A rasszizmus miatt a romák lehetõségei sokkal rosszabbak" Mi miatt? Én nem hiszem, hogy ez gátolná õket!
"Mi miatt? Én nem hiszem, hogy ez gátolná õket!" õõõ... erre úgy nem tudok mit mondani igazából.
Ha az örülteket mint Orbánt és a nyerrészkedõ fityuszosoket kirakjuk a politikából.
"õõõ... erre úgy nem tudok mit mondani igazából." Én viszont azt igen, hogy akarni is kellene (tisztelet a kivételeknek), mert senki nem fog képzetlen munkaerõt alkalmazni, pláne mikor itthon nem olyan rózsás amúgy sem a munkavállalási lehetõség. Majd pont a "rasszizmus" lesz a hátráltató tényezõ?
ma 22:42 Ne is mondj, hagyd a fenébe. Ezen az oldalon az értelmesebbjét pontozzák le. Én értettem, amit közölni akartál, és természetesen igazad is van.

Mikor fog várhatóan megjelenni Magyarországon iPhone készülékekre az iTunes Radio és a Siri?

Legjobb válasz: Siri a megjelenése óta elérhetõ Magyarországon.

Siri a megjelenése óta elérhetõ Magyarországon.
Szerintem a kérdezõ úgy gondolta, hogy magyar nyelven, mivel tény, hogy angolul már a kezdetek óta elérhetõ, illetve az iTunes Radio is, ha amerikai App Store-ba vagy bejelentkezve. Nos, hogy komolyra fordítsam a szót, fogalmam sincsen. Személy szerint az elkövetkezõ években nem tartom valószínûnek, egyiket sem. A sirit azért, mert ez egy pici ország, elõször logikusan a nagyobb piacok felé fognak nyitni hangfelismerés területén. Az iTunes Radioval pedig az a nagy helyzet, hogy nagyon gyorsan szívja a netet, és amíg Magyarországon az átlag felhasználóknak pár száz mb-os netje van, addig nem fog megjelenni, mivel pillanatok alatt lemenne. :)

A Google Earth vajon mikor fogja frissíteni a Magyarországi felvételeket?

Legjobb válasz: Általában 2 évenként szokták,de nem egyszerre, hanem úgy ,hogy az apró képkockákat folyamatosan frissítgetik de mégis 2év lemaradásban vannak,tehát a Magyarországi terület áll kb 500 képbõl ami között a legfiatalabbak néhány hónaposak a legidõsebbek meg kb 3 évesek.

Általában 2 évenként szokták, de nem egyszerre, hanem úgy , hogy az apró képkockákat folyamatosan frissítgetik de mégis 2év lemaradásban vannak, tehát a Magyarországi terület áll kb 500 képbõl ami között a legfiatalabbak néhány hónaposak a legidõsebbek meg kb 3 évesek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!