Találatok a következő kifejezésre: Mikor felkelek az ágyban (4 db)

Mennyi idõs a babád? Forog már? Mászik?
tegyél oda egy fotelt. Én arra emlékszem hogy amikor kicsi voltam de már a saját nagyágyamban aludtam mindig forogtam és hogy ne essek le egy fotelt toltak oda a szüleim...
A fotel jó ötlet! Nekünk olyan az ágyunk, hogy a fa keret és a matrac közé épp becsúszik egy vékony bútorlap, stabilan meg is áll. Hülyén néz ki, de nem izgat, a lényeg hogy biztonságos. Egyik barátnõmék úgy csinálták, hogy levehetõs oldalú kiságyukat odatették a franciaágy mellé, azonos magasságra állítva. A baba így velük alszik, de több a hely és biztonságos is. Remélem, tudtam segíteni.
Én a szopipárnát szoktam odatenni, vagy a takaróból, párnákból csinálok barrikádot. És azért gyakran ránézek a biztonság kedvéért... :)
Én mindig összetekertem a takarót, mint egy nagy kigyót, és ugy raktam oda, meg plusszba díszpárnákat. ha hátrafelé kuszik, akkor elviekben nem eshet le. Tanitsd meg vele, hogy kell az ágyról lekuszni. Én is ilyen idõsen tanitottam meg a fiammal, igy sosemesett le mikor nem voltam bent a szobában.
Ha már kúszki nem jó semmi szerintem.Járókája van?
A kérdező hozzászólása: 9 hós. Forog, hátrafelé kúszik. Mi is levettük a kiságy egyik rácsos oldalát, és hozzátoltuk a mi ágyunkhoz, az az oldal rendben is van, csak a másik nincs. Van járókája, de én a reggeli alvásra gondoltam, amikor kijövök a szobából, és õ még alszik. Én is sûrûn benézek, de tudjátok ez egy pillanat amíg leesik. A fotel jó lenne, de sajnos nem fér oda.

Miért van, hogy álmodok valamit, majd utána álmomba felkelek, és mikor felülök álmomban az ágyra, tényleg felébredek?

Legjobb válasz: Azért van, mert csak. Ostoba kérdésre, ostoba válasz... hülyegyerek.. hát szerinted miért van? Azé.. me eggggy meg ketttõõõ az háááróóóóm.

Azért van, mert csak. Ostoba kérdésre, ostoba válasz... hülyegyerek.. hát szerinted miért van? Azé.. me eggggy meg ketttõõõ az háááróóóóm.

Mikor felkelek még az ágyban fekve kiszoktam nyújtózkodni. Ezzel mennyire árthatok az én pici babámnak?

Legjobb válasz: Nem írtad hány hetes vagy. Ha már nagy a pocakod, akkor óvatosan nyújtozkodj, figyelj arra, hogy ne csinálj hirtelen mozdulatokat, egyébként nem lesz gond!

Nem írtad hány hetes vagy. Ha már nagy a pocakod, akkor óvatosan nyújtozkodj, figyelj arra, hogy ne csinálj hirtelen mozdulatokat, egyébként nem lesz gond!
A kérdező hozzászólása: 16 hetes vagyok
Én is rendszeresen nyújtózkodok, önkéntelenül is, 38 hetes vagyok és kutya bajunk.
Én vasárnap leszek 16 hetes, és én is reggelente még fekve nyújtózkodom (akaratlanul, megszokott dolog). Megkérdeztem, hogy gond-e. A dokim azt mondta, hogy tanuljam meg a hasfalamat kihagyni a dologból, azaz figyeljek oda, hogy azt ne feszítsem be. Egy hét alatt megtanultam :) Jó babavárást!
Én 14 hetes vagyok, és szoktam nyújtózkodni, de csak addig a pontig, amíg nem érzek feszülést a pocaknál. Ezzel kétlem, hogy ártaná a babának.


23 hós a kicsi lányom. Minden éjjel legalább 1X felkel és áthív engem a szobájába. Mivel nagy ágyon alszik, néha elalszom én is mellette a visszaaltatáskor. Mit tegyek, hogy leszokjon az ébredésről?

Egyrészt fárasztó már, másrészt tavasszal jön a kistesó (ha minden jól megy). Este fél 10-10 körül alszik el csak, hamarabb nem, mivel apás és apa kés?n jön általában. Nappal 2-2,5 órát alszik (2-4 kb.). Este én altatom el, nem alszik el önállóan. Ha van közöttetek olyan, aki hasonló cip?ben járt, súgja meg a varázsigét!!! (egyszemélyes, "csak az enyém" ágy, stb.)

Legjobb válasz: Szia! Sajna nem tudok varázsigét, de ugyanígy vagyok! :-) Nekem a pocakomban a kistesó, és azóta elõfordul hogy már este hamarabb kidõlök, elalszok, mint a kisfiam, aki 25 hónapos. Nálunk egyébként van, hogy apa altat, de éjszaka én kellek neki! Õ sokáig köztünk aludt, a saját ágyába szoktatás nagyon könnyen ment, de önállóan nem tud elaludni, és ha felébred áthív. (Bár azt megjegyzem nekem néha jobban hiányzott a gyerek, mint én neki. :-))) Úgy vagyok vele, hogy szerintem elõbb-utóbb elalszik majd egyedül, és az alváshoz nem lesz szüksége rám. Biztos vagyok benne, csak a dolgokat nem kell erõltetni, és siettetni! Úgy tervezem, ha a kicsi olyan másfél éves lesz, és nem szopizik majd együtt alszanak. Hozzáteszem, hogy egyedül aludni én is utálok, de azt is tudom, hogy a szülõkkel alvás sem tart örökké! :-) Gyorsan telik az idõ!

Szia! Sajna nem tudok varázsigét, de ugyanígy vagyok! :-) Nekem a pocakomban a kistesó, és azóta elõfordul hogy már este hamarabb kidõlök, elalszok, mint a kisfiam, aki 25 hónapos. Nálunk egyébként van, hogy apa altat, de éjszaka én kellek neki! Õ sokáig köztünk aludt, a saját ágyába szoktatás nagyon könnyen ment, de önállóan nem tud elaludni, és ha felébred áthív. (Bár azt megjegyzem nekem néha jobban hiányzott a gyerek, mint én neki. :-))) Úgy vagyok vele, hogy szerintem elõbb-utóbb elalszik majd egyedül, és az alváshoz nem lesz szüksége rám. Biztos vagyok benne, csak a dolgokat nem kell erõltetni, és siettetni! Úgy tervezem, ha a kicsi olyan másfél éves lesz, és nem szopizik majd együtt alszanak. Hozzáteszem, hogy egyedül aludni én is utálok, de azt is tudom, hogy a szülõkkel alvás sem tart örökké! :-) Gyorsan telik az idõ!
Sziasztok! Mi is hasonló cipõben járunk, 2 éves múlt a héten a lányom, kistesó pedig február végére várható, remélhetõleg. A lányom van, hogy napokig, hetekig átalussza az éjszakákat, aztán meg napokig, hetekig ébred. Olyankor én kellek neki, sokáig cicizett, ezért úgyis én keltem hozzá, és ehhez ragaszkodik is, úgy megszokta. Mondjuk õ amúgy is olyan, hogy amit megszokott, ahhoz nagyon tud ragaszkodni. Õ sem alszik el egyedül, és õ is fél 10, 10 körül alszik el este, csak õ már nem nagyon alszik délután. Én is úgy vagyok vele, hogy elõbb-utóbb csak leszokik "rólam", ha nem akkor majd télen kell majd valamit kitalálnunk, mert már elõre félek a szülés miatti, kórházi napoktól, hogy bírja majd az én anyás kicsi lányom és persze, hogy bírom majd én nélküle? Amúgy õ is van, hogy a nagyágyban köt ki, és úgy tud tapadni hozzám, simizi a karomat, még álmában is. Hiába imádják egymást apával, éjszaka apa nem kell. Úgyhogy nálunk a nappalokkal nem lesz gond, mert egyrsézt nem alszik, másrészt a mamával kitûnõen elvan, az éjszakák pedig remélem addig megoldódnak. Eddig olyan rugalmasan kezelte a nehézségeket vagy új dolgokat, hátha ez sem okoz majd nagy gondokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!