Találatok a következő kifejezésre: Mikor fedezik a (46 db)

1 éves gyereknél (nem anyatejes) mivel fedezitek a napi fél liter tejalapú táplálékot?

Még elfogadja a tápszert ill .tejitalt, de egyre kevesebbet. Viszont szívesen eszik joghurtot, túrót, sajtot, tejfölt. Néha kap krémtúrót, túrórudit. Nem gond ha ezekb?l fog összejönni a fél liter? Folyadékot egyébként is sokat iszik (vizet, gyümölcslevet, teát).

Legjobb válasz: Teljesen jó, lassan a tehén tejjel is próbálkozhatsz. Sajnos nálunk még mindig a tápszer megy, mivel tejérzékeny és mi csak így tudjuk fedezni a kalciumot, szerencsére imádja és reggel is este is megissza az adagját.

Teljesen jó, lassan a tehén tejjel is próbálkozhatsz. Sajnos nálunk még mindig a tápszer megy, mivel tejérzékeny és mi csak így tudjuk fedezni a kalciumot, szerencsére imádja és reggel is este is megissza az adagját.
én tejet adtam a fiamnak, és tejtermékeket: joghurtot, sajtot, vajat, stb.
1 évesen még kb. 4 dl tejitalt megivott és uzsonnára még megevett 150-180 ml tejpépet, kapott sajtot, joghurtot, túrót. Nem próbáltad a tejpépet? De ha kb. megvan a fél liter, akkor jó így is.
Reggel tejpép, este tejpép plusz tápszer. Tejet inni még nem adtam neki de pl tejbegrízt, túrós sütit stb már evett...

Van itt olyan anyuka, akinek a babája nem itta/issza meg a tápszert? Mivel fedezitek a napi 500ml tej alapú ételt?

Mi már az 5.féle tápszert próbáljuk vele itatni,egyiket sem issza,rázza a hideg az ízükt?l.Pépeket megeszi.Az is elég?

Legjobb válasz: Mennyi idõs a babád? Az enyém 10 hónapos és õ sem fogadja el. Így reggelire és vacsira tejpépet kap gyümölccsel, az estibe kavarok egy kis tápszert így nem éhezik meg olyan hamar. Másképp nem fogadja el.Éjszaka egyszer szopik.

Mennyi idõs a babád? Az enyém 10 hónapos és õ sem fogadja el. Így reggelire és vacsira tejpépet kap gyümölccsel, az estibe kavarok egy kis tápszert így nem éhezik meg olyan hamar. Másképp nem fogadja el.Éjszaka egyszer szopik.
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy még csak 7 hónapos.Az anyatejjel is ez volt, 5 hónaposan leállt róla, pedig volt tejem bõven...nem értem...én is úgy csinálom hogy reggelire uzsira és estére pépet adok neki, csempészek bele 1-2 kanál tápszert, de tuti érzi az ízét, mert nem eszik meg belõle annyit mint amikor csak simán kapja.Ebédre fõzeléket kap.éjszak már régóta nem eszik.
A kérdező hozzászólása: ja!és egyébként jön a 2 felsõ foga, lila az ínye lehet emiatt is van....nem tudom.:-( de a teát meg megissza.el vagyok keseredve
7 hónaposan kezdhetsz adni natúr joghurtot, amivel fedezheted a tápszert, de jó lenne ha inná.....
Fõzelékben is rejthetsz el 2 mérõkanálnyit.
És próbálhatsz turmixolni is gyümit, zöldséget a tápszerbe. Igen, küzdünk páran a problémával, én már csak hajnalban és este adok neki tápszert ezen okok miatt, a többi kanalas és azokban rejtegetek el 1-1 mérõkanállal. A 2 tápszeres etetés pedig úgy zajlik, hogy Sinlaccal vagy akár tejpéppel dúsítva és csak félálomban vagy álmában eszi meg. Ébren nem fogadja el. A tejalap pedig kell, nem tudok mit tenni. Vagyunk még így páran, akiknek csak félálomban issza meg a babája a tápszert.
Bocsi, még annyi, hogyha az enyém a tejpépet elfogadná, akkor én azt adnám neki helyette és a próbálnék itt-ott tápszert elrejteni. Sajnos az enyém ezeket sem eszi, minden "tejalapú" dolgot elutasít, ezért nem tudok mást tenni, mint félálomban etetni.

Mi fedezi a napi fehérje-adagomat?

160 cm magas, 100 kg-os 16 éves lány vagyok.

Legjobb válasz: A tojással vigyázz, mert sok benne nagyon a koleszterin, legalábbis a sárgájában. A tejtermékekben van nagyon sok hasznos fehérje, a fehér húsokban és halban. Növényi eredetû fehérjéket is érdemes bevinned gabonafélékbõl. Hogy mennyit, az attól függ, hogy mi a célod vele.

A tojással vigyázz, mert sok benne nagyon a koleszterin, legalábbis a sárgájában. A tejtermékekben van nagyon sok hasznos fehérje, a fehér húsokban és halban. Növényi eredetû fehérjéket is érdemes bevinned gabonafélékbõl. Hogy mennyit, az attól függ, hogy mi a célod vele.
Reggel kezd a napod azzal, hogy iszol kb. 3dl tejet. Ehetsz napi 3 tojást, de azért minden nap nem kell azt enni, van más finom fehérje is. Ha túrót eszel pl. körözöttbe, sajtokat, fehér húsikat.... vagy kefírt eszel csak vacsira, és ezzel még picit fogyni is lehet, én is igy tudtam! Fontos, hogy változatosan próbálj meg táõlálkozni!
tonhal, tejtermékek, gombafélék
http://body.builder.hu/etkezes.htm4 nagyon fontos dolgok vannak itt! ezt naponta többször is nézegesd! van kalóriatáblázat, kiszámolhatod mennyit viszel be, és még le is fogyhatsz!:) ha vmi tanácsra van szükséged, írj nyugodtan, én11kg-ot adtam le, tudom mirõl beszélek:) 19/L
egyébként vannak fehérje készítmények, iszonyat jók, én azt ajánlom neked, vacsira kitûnõ:) de vannak étkezéshelyettesítõk, ezek mind nagyon hasznosak!16 évesen a 160cm-eddel kb 50 kg-nak kéne lenned! segítek ha gondolod:)
Tovább a tejet felejtsd el.


Honnan tudjam hogy a macskámat mikor fedezikbe a kandúrok?

Nagyon szép macskám van, és azért nem ivartalanítottam, mert rengeteg ember szeretne t?le cicát.

Legjobb válasz: Oké, hogy szép a macskád, de semmi sem garantálja, hogy a kölykei milyenek lesznek. Pláne, ha majd azt se fogod tudni, hogy ki az apja. Aztán végül nyögvenyelõsen fognak elkelni a picik, mert csúnyácskák, és õk nem erre számítottak... (Bár szerintem minden cica szép). Az ellés nagyon meg tudja terhelni a cica szervezetét, én feleslegesen nem tenném ki ennek a cicámat. A tenyésztõk dolga, hogy fedeztessenek, keverék cicákkal így is tömve vannak az utcák, a menhelyek.

Oké, hogy szép a macskád, de semmi sem garantálja, hogy a kölykei milyenek lesznek. Pláne, ha majd azt se fogod tudni, hogy ki az apja. Aztán végül nyögvenyelõsen fognak elkelni a picik, mert csúnyácskák, és õk nem erre számítottak... (Bár szerintem minden cica szép). Az ellés nagyon meg tudja terhelni a cica szervezetét, én feleslegesen nem tenném ki ennek a cicámat. A tenyésztõk dolga, hogy fedeztessenek, keverék cicákkal így is tömve vannak az utcák, a menhelyek.
Szerintem minden macska szép. Errõl ennyit.
Mivel egy macska minimum 2 kölyköt fial, ezért nagy rá a valószínûség, hogy legalább az egyik hasonlítani fog. És ha nem is hasonlítana attól, még lehet az is szép. Komolyan nem értem az ilyen hozzászólásokat.
Ne féltsed a kandúrokat, majd õk megoldják.
Amikor akkora a hasa, hogy lassan gurulni tud rajta, na akkor már biztos lehetsz a sikerben :DDD
Onnan tudhatod amikor az udvar tele van kandúrokkal és a macskád is "pucsít" nekik és amíg abba nem hagyják addig bármikor megtörténhet, ezért azoktól a hetektõl kezdheted el számolni a 9 hetet :D
utolsónak 1000% ban igaza van... fogjátok fel végre...
A kérdező hozzászólása: köszön szépen megy a zöld
bocs, az egyik csak oda szokott azt nem az övéké szülte
A kérdező hozzászólása: jó köszi mindenkinek, és szerintem is minden macska szép, ami jól gondozott, kivéve a szõrtelen. Ma ivartalanítottam a cicát. Volt benne cica. de már nincs. Köszi a válaszokat
Tényleg? Ha igen, akkor gratutálok :) )) Nem fogod megbánni! Én voltam az egyik kötekedõ, de hidd el, csak jót akartam :) ))
A kérdező hozzászólása: Igen tényleg. Az orvos is ezt javasoltaés belevágtam. Köszönöm szépen tényleg jó döntés.
Már ivartalanították is? :O Nekünk mind a 3 macskánál kellett idõpont és csak mindig a következõ héten mehettünk
A kérdező hozzászólása: Minekünk nem kellett hanem amikor odamentünk rögtön mûtötték. Köszönöm

Mik azok az okok amiert egy lany megcsal egy fiut? Es mik azok az altalanos dumak amikkel fedezi a valos okot?

es itt nem a particicakra gondolok. Szemelyes tapasztalatokra vagyok leginkabb kivancsi.

Legjobb válasz: Ha megcsaltad ne fedezd a valós okot, mert az csak rosszhoz vezet. Én megcsaltam a barátom amikor majdnem 7 hónaposak voltunk, és az igazi ok, h már ellaposodott a kapcsolatunk, és õ szörnyen féltékeny volt, ami engem arra késztetett, h szabaduljak .. megcsaltam, és nem bántam meg, mert rájöttem, h sokkal jobb lenne nélküle és 7 és fél hónaposan szakítottam. Nem mondtam el neki akkor, de a szakításunk után igen, mert nem akart békén hagyni. Kiszerettem belõle, és már nem bírtam mellette. Ha megcsalsz vkt ahhoz a párodnak ish köze van. Egy másik ok, amiért nem bántam meg, h álmaim pasijával csaltam meg :D

Ha megcsaltad ne fedezd a valós okot, mert az csak rosszhoz vezet. Én megcsaltam a barátom amikor majdnem 7 hónaposak voltunk, és az igazi ok, h már ellaposodott a kapcsolatunk, és õ szörnyen féltékeny volt, ami engem arra késztetett, h szabaduljak .. megcsaltam, és nem bántam meg, mert rájöttem, h sokkal jobb lenne nélküle és 7 és fél hónaposan szakítottam. Nem mondtam el neki akkor, de a szakításunk után igen, mert nem akart békén hagyni. Kiszerettem belõle, és már nem bírtam mellette. Ha megcsalsz vkt ahhoz a párodnak ish köze van. Egy másik ok, amiért nem bántam meg, h álmaim pasijával csaltam meg :D
Szia! Bár személyes tapasztalatom nincs, de tudok pár példát mondani neked, amit saját szememmel láttam. Az egyik az volt, hogy a lány újra találkozott egy nagyon régi talán gyermekkori szerelmével. Persze akkor hirtelen nem is gondolkozott, én el is hittem neki, amikor mesélte, iszonyatosan szégyellte magát. A másik példa, amikor valami már nem mûködött a kapcsolatban és nem sikerül erõfeszítések árán sem megoldani, na ekkor szakítás helyett elõfordul a megcsalás, mert nem akarja elhagyni a párját, szereti, de a hiányt pótolnia kell. A megcsalást általában titkolják, aki bevallja az általában a valós indokot mondja el. Akiket te említettél particicák, na õk szerintem hamarabb hazudnak, mint akik komoly kapcsolatban vannak és így csalják meg a párjukat.
A hirtelen hozott rossz döntést kihagytam. Nos történik egy durva veszekedés, utána mérges, dühös az ember, nem gondolkozik, csak egy szex kell neki, ami tényleg az ég világon semmit sem jelent, utána meg tükörbe sem tud nézni. Személy szerint én meg tudnám bocsátani mindegyiket, de csak egyetlen egyszer. A fizikai megcsalás, amit most írtam, hogy haragból történik, azt többször is, az nem érdekel. Érzelmi megcsalást azt maximum egyszer.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat nagyon jok! masok is irhatnak meg akiknek van hasonlo vagy kulonbozo tapasztalatjuk vagy esetleg peldajuk
én aztgondolom az a lány megy félre aki neméri jol magát a kapcsolatba... pl én akkor csalnám meg a barátom ha nagyon féltékeny lenne, amivel megbolonditana, és érezném h nem törödik velem, v nem kapok meg tõle vmit amire vágyom, és nemtudunk kompromisszumot kötni

Mikor fedezi fel a kezét?

Kisfiam 3 és fél hónapos, de nem nézegeti a kezét, De a fellógatott játékokat érintgeti, ütögeti. Lehet, hogy a kéznézegetés kimaradt nála, vagy kés?bb lesz?

Legjobb válasz: majd valamikor most kezdi nálunk is egy-két hete csinálja, és ma 4 hónapos

majd valamikor most kezdi nálunk is egy-két hete csinálja, és ma 4 hónapos
lAssan elkezdi:)
Szia! Az én kisfiam is 3, 5 hónapos.Õ már régebb óta nézegeti a kezecskéit.Mostmár persze ütöget mindent, meg fogdos.Szerintem a kisfiadat jobban érdeklik a játékai.Majd megtalálja a kis kacsókat is! Boldog babázást!:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi, a válaszokat.

A tb nél kellett igényelni eu-s taj kártyát. Ez mit fedez, és mit jelent az utasbiztosítás?

PL. ha kinnt beteg leszek akkor elég ez a taj kártya?

Legjobb válasz: sztem az ha ott bármi bajod lesz ak fizetnek,vagy a beteg ellátas ott is

sztem az ha ott bármi bajod lesz ak fizetnek, vagy a beteg ellátas ott is
Azt jelenti, hogy ingyenesen ellátnak, ha valami közbejön.
Ez az EU-s TAJ-kártya tehát az egészségügyi ellátásra vonatkozik. Az utasbiztosítás mindenre, ami az utazással összefügg. Vagyis van benne egészségügyi vonatkozás is (itt egymást átfedik az EU-s TAJ-kártyával), de nem-egészségügy rész is (pl. ellopott kézitáska a mentõkocsiban). Az EU-s TAJ-kártya ingyenes, az utasbiztosítás pedig annyira olcsó, hogy érdemes mindkettõt beszerezni.
Viszont az EU-s tajkártyánál utólag fizetik csak ki azt a bizonyos összeget, tehát ha valamiért operálni kell vagy hasonló akkor baj van és csak baleset esetén használatos
Tévedésben vagy. El kellene olvasni a net-en a leírást magyarul. Mindent aprólékosan megmagyaráznak. Röviden: Nem neked fizetik ki utólag !! Hanem a magyar egészségügy fizet utólag az olasznak (vagy ahol voltál). Engem beutaltak Rómában a kórházba kivizsgálásra (erõs fájdalmaim voltak, kihívtuk a mentõt és az egyenesen a kórházba vitt). Ott kivizsgáltak és egy apróbb mûtétet végeztek el. Fizetés helyett le-fénymásolták az útlevelemet és az eu-s taj-kártyámat. Nem kellett semmit se fizessek. A két egészségügy intézmény majd elszámolja egymással, az engem már nem érdekel. Nem csak baleset esetén használatos tehát, hanem (ahogy fogalmaznak): elõre nem látható egészségügy problémák esetén. Pl. szülni nem lehet Párizsba menni (ingyen), mert az elõre látható volt (a dátum) - nem mondhatod, hogy váratlan volt...
Nem vagyok benne biztos: elõfordulhat, hogy az összeg, amibe a kinti kezelésed többe került, mint amennyibe itthon került volna, akkor a különbözetet is neked kell megfizetned. Tehát a magyar tb. nem 100 %-ban fedez, hanem csak annyit fizet, amennyit itthon egy kórháznak is fizetne azért a kezelését. De ennek érdemes utánajárnod, mert mint írtam, nem vagyok benne biztos. Ami viszont biztos: az eu-s taj kártyát csak sürgõs esetben veheted igénybe külföldön.
Menj vissza aludni.
mikor Scorpion és Sub-Zero egy mindent eldöntõ csatába fognak
Majd ha a ruhás szekrény Narniába vezet.
hogy mi? ez tuti nem ebbe a kategóriába tartozik, írd inkább az ezotériába
Szerintem kérdezd akkor, amikor már nem leszel beszívva...
Sub Zero 4 ever !!!! :DDD
#8 "ne baszkuráld a fikuszomat! az magánfikusz!" :D
mikor a barátnõm egy éve nem szexelt, és elõször csináltuk, hat órán át, akkor õ egy másik dimenzióba került, kilépett a testébõl, és találkozott istennel, meghallotta a szférák zenéjét
Te vagy az kula gép?
Ha nem írod le kicsit bõvebben, hogy mirõl van szó, akkor soha....
tantra miatt jó kategóriában van. van aki már felfedezte, sok ilyen ifjú titán mászkál esténként a városban...kiéhezve, nõket várva.
Taníts mester, taníts! XD

Hogyan lesz valaki híres, hogy fedezik fel, mi ennek a menet?

Pl. kezdõdik egy garázsbandában koncerteznek sok helyen, nõ a nézettségük stb. és utána mi lesz? Pontosan hogy lehet egy banda híres? Ez kb. mennyi idõ?

Legjobb válasz: Nem árt ha néha zenélget az utcán, a város fõterén.

Nem árt ha néha zenélget az utcán, a város fõterén.
tehetségkutató, netre feltölti, ismerõs beajánlja, kocsmában is talán zenélhet ha tud valamit mutatni ami jó
2. vagyok, elsõ válaszhoz: hát nemtom, lehet, hogy az már ilyen koncertnek minõsül, és kell hozzá engedély meg h ott foglalod a területet meg nemtom, szóval lehet azt nem kéne:DD:D
Nem mínõsül koncertnek, a város fõterén szabadon lehet, még ha nem is profi szinten. De az elég hogy mások lássák.

Mi lesz a szocpollal, ha az elárverezett lakás csak a hitelt fedezi?

10 millió a hitel a lakáson 2,4 millió szocpol Eladják 10 millióért a lakást

Legjobb válasz: Úgy tudom vissza kell fizetni. Ha nincs pénz, akkor fizetésbõl tiltják mint bármilyen más NAV tartozást - de ez nem 100% infó.

Úgy tudom vissza kell fizetni. Ha nincs pénz, akkor fizetésbõl tiltják mint bármilyen más NAV tartozást - de ez nem 100% infó.
Próbálj megalkudni a bankkal, hogy engedjenek el a hitelbõl. Az államnak mindenképpen vissza kell fizetni a szocpolt, viszont a hitelnél ma már elég jó eséllyel lehet alkudozni.
Vissza kell fizetni, fizetésbõl fogják tiltani ha máshogy nem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!