Találatok a következő kifejezésre: Mikor főzzem a cumisüveget, cumit (2 db)

Mikor főzzem ki a cumisüveget, cumit és mellszívót? Az üveg cumisüveget is forrásban lévő vízben kell kifőzni?

Május elejére vagyok kiírva.

Legjobb válasz: Kifõzni csak forrásban lévõ vízben lehet. Elég akkor kifõzni, amikopr szükség lesz rá, illetve amikor hazamentek a kórházból. Lehjet, hogy a cumisüveg nem is fog kelleni.

Kifõzni csak forrásban lévõ vízben lehet. Elég akkor kifõzni, amikopr szükség lesz rá, illetve amikor hazamentek a kórházból. Lehjet, hogy a cumisüveg nem is fog kelleni.
Én akoor csináltam mikor hazajöttünk a babával mert nem biztos hogy kell majd a cumisüveg.(nekünk nem kellett.)Lobogó vízbe kell rakni néhány percre.(1-2)Ezt akár mikróban is megtehetded.Én vettem a tescoban sterilizáló folyadékot, azt hiszem talán 900ft-volt.A késõbbiekben én ezzel sterilizáltam a mellszívót.De a kifõzés is épp olyan megfelelõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek! puszi
Szia! A mellszívót fertõtlenítsd, így utánad vihatik a kórházba ha kell, a többit szerintem ráérsz akkor, ha szükségetek lesz rá. Én kifõztem mindent, és teljesen felesleges volt. 7 hós kisfiam nem fogadja el sem a cumit, sem a cumisüveget.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szia! Én mindent kifõztem, a mellszívót is úgy a 38. hét környékén. A mellszívót jó ha beviszed magaddal a kórházba, mert azzal is rálehet segíteni a tejtermelésre már bent. Ha meg nem rooming szobában vagy, hanem bizonyos idõközönként hozzák ki a babákat szopizni, akkor közel sem biztos, hogy pont akkor lesz éhes a picúr és ha beindul a tejcsi, akkor ha tudsz fejni, odaadják a csecsemõsnõvérek a babának amit lefejtél. És azért sem érdemes kivárni míg hazajöttök a kórházból, mert kisebb gondod is nagyobb lesz annáll, mint hogy ezzel foglalkozz.
Én meg azt javaslom, h sterilizáld õket, és vidd be a kórházba! Nem foglal sok helyet, súlya sem nagy. Nekem szükségem volt a mellszívóra és a c.üvegre is, mert nem indult be idõben a tejem, és a sárgaság elkerülése végett cukros vizet kapott a lányom. Jól jött a c.üveg, mert a kórházi még az õskorból maradhatott meg. Üvegcse, rajta a gumikesztyû 1 ujjára hasonlító fej, amibõl ömlött a babám nyakába a cucc! A mellszívóval meg éjszakákon át kuporogtam a szoptatós szobában, próbáltam beindítani a dolgot. Ne járj így, mint én, de az a biztos, ha mindenre felkészülsz!
Én már nem fõzögetek. A Chicco fertõtlenítõ folyadékát használom.(ne klór szagot képzelj el, enyhén citrom illatú) Gyorsabb, egyszerûbb, jobb. Ezt csak hideg vízbe kell tenni, és mehet bele a cumi, rágóka, bármi fél órára, és kész. Amikor a baba született, nekem csak kb. a 2.-3. naptól kellett a mellszívó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!