Találatok a következő kifejezésre: Mikor fürdessem babát (8 db)

Mikor fürdessem az 5 hetes babámat? Tapasztalatokat szeretnék a napirendről, mit hogy kell csinálni? Sétálni mikor és mennyi idöre mehetünk?

Anyatejes és 3 oránként eszik,általában reggel fél8 8 körül reggeli és 3-3.5 oránként eszik igy este 5 -8-11 kor kéne ennie de van hogy csuszik és 6-9 lessz belöle de 9-töl fél 11ig cicizik kissebb megszakitássokal mire végre alszik 8:30körül fürödünk de elötte nem lehet birni veleaz 5-6 orás etetés utánn sehogy sem jo neki sem kézben sem ágyban semmi nem köti le ezért szeretnék változtatni a napirendjén hogy ezt az esti nyüglödést kiküszöböljük.Légyszi irjátok le ti hogy csináljátok.Ja és a séta idöpontját is légyszi irjátok meg,KÖSZÖNÖM ELÖRE IS!

Legjobb válasz: Mi úgy csináltuk a kisfiunkkal, hogy 17-kor fürdettük. Tudom, hogy korai idõpont, de utána úgy aludt, hogy este 9-kor fürdetni, már késõnek gondoltuk. És mivel téli baba, így korán volt sötét, és fürdés után már éjszaka volt neki. Azóta már 9 hónapos, és kitoltuk a fürdés idejét este 7-8 óra közé. Mivel pici a babád, és elég hûvös van kint, meg jön a tél is, szerintem elég egyszer sétálnod vele, mindegy, hogy délelõtt, vagy délután(de ha gondolod kétszer is lehet, ha szépen süt a nap). Ennyi idõsen nálunk úgy volt a séta, hogy elmentünk a boltba, utána kb. fél órát sétáltunk. Boldog babázást. 2 gyerek anyukája

Mi úgy csináltuk a kisfiunkkal, hogy 17-kor fürdettük. Tudom, hogy korai idõpont, de utána úgy aludt, hogy este 9-kor fürdetni, már késõnek gondoltuk. És mivel téli baba, így korán volt sötét, és fürdés után már éjszaka volt neki. Azóta már 9 hónapos, és kitoltuk a fürdés idejét este 7-8 óra közé. Mivel pici a babád, és elég hûvös van kint, meg jön a tél is, szerintem elég egyszer sétálnod vele, mindegy, hogy délelõtt, vagy délután(de ha gondolod kétszer is lehet, ha szépen süt a nap). Ennyi idõsen nálunk úgy volt a séta, hogy elmentünk a boltba, utána kb. fél órát sétáltunk. Boldog babázást. 2 gyerek anyukája
Szia! Mi ugy csináljuk hogy napközben 3óránként hamizunk, felkeltem ha esetleg aludna de többnyire már beállt magától(tápszeres) ha jó idõ van valamelyik hami után kimegyünk.Este 8kor van fürcsi utána vacsi és reggelig alszik.A napirend 6, 7-11-14-17-20, 30 .Nálunk is szokott az lenni hogy a délután 17 órai hami után már nyügi, van amikor pont ezért akkor viszem ki egy körre. Kitartás:7 hetes anyuka
Szia, az esti nyûglõdés nálunk is megvan, mi hétkor fürdünk, utána szopi, fél nyolc körül bealszik, de kilenckor újra felébred. Ilyenkor nem kér enni, de vissza kell altatni, ami elég sírós, viszont utána alszik kb. kettõig, akkor evés, és alvás kb hatig. Napközben mi is három óránként eszünk, séta eddig négy-öt körül volt, most elõbbre hoztuk, mert korán sötétedik. Két hónapos a kisfiam. Sok sikert!
Szia! Nekem már 5 hónapos a kislányom de õ is 3 óránként szopizott, óramû pontossággal 1 hetes kora óta, õ anyatejes. Mi sétáltunk délelõtt is délután is 1-1 órát, most azért hûvõsebb van elég a fél fél óra. Minnél többet viszed levegõre annál jobban fog aluszikálni, persze jól kell felöltözni.Nekünk a napirendünk reggel 7, 30-8óra- 11 óra 14:00- 17:00, -20:00és az utolsó 23:00 majd alvás reggelig.Fürdés fél 9 körül.A nyûgösség az az esti fáradtság miatt van minden babánál, feldolgozzák a napi információáradatot, és eseményeket.Ez késõbb már leredukálódik és elmúlik teljesen.Próbál úgy fürdetni este hogy se ne legyen teli a hasikája és se ne legyen üres, egyik sem jó. Nagyon jó babázást kívánok:) 5 hós kislány anyukája

Miben, mivel fürdessem a babámat, hogy ne legyen neki ennyire száraz böre?

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy most mivel fürdeted:) A gyógyszertári fürdetõ szerintem nagyon jó, nekünk bevállt. A Johnson's viszont szárítja mindkét gyerekem bõrét.

Nem írtad, hogy most mivel fürdeted:) A gyógyszertári fürdetõ szerintem nagyon jó, nekünk bevállt. A Johnson's viszont szárítja mindkét gyerekem bõrét.
Szerintem is a gyógyszertári fürdetõt használd, az nem szárít. Fürdés után pedig kend be babaolajjal, akkor nem lesz száraz a bõre.
Gyerekorvos által, de recept nélkül is kapható mosakodókrém a hydrophilicum nonionicum. A korát nem írtad a babának, de ezzel 1 éves koráig nyugodtan lehet fürdetni.
A kérdező hozzászólása: 3, 5 hónaposak vagyunk.szinta mindent kiprobáltunk baba, nivea, seba med, gyogyszertári fürdetöt balneumot.johnsonra alergiás már a korházba kiderült mikor megszületett
A Babé tusfürdõjét próbáltad már? Nagyon jó száraz bõrre! Gyógyszertárban lehet kapni, nem olcsó. Én a samponját használom a babóm fejére és nem is lett koszmós. Szerintem próbáld ki, kifejezetten száraz bõrre ajánlják a tusfürdõt!
DM-ben lehet kapni Weleda arckrémet (sárga dobozú) én azt használom az egész testére és nekünk nagyon szépen helyrehozta a száraz kis bõrét, pedig már majdnem sebes volt valahol. Van testápolója is azt még nem próbáltam, de az is biztos jó akkor. Most akarom csak kipróbálni, mert már elfogyott az arckrém.
Én Gabival fürdetem, nagyon jó, már nem száraz a bõre.
Én a gyermekem születésétõl a Babé olajos tusfürdõt használom, a gyermekorvos és a védõnõ is ezt ajánlotta, olyan száraz volt a Picurkám bõre. Van kétféle, a hidratáló és az olajos, az olajosat vedd meg a gyógyszertárban, kb. 2600 Ft. Nálunk kb. 10 hétig elég (minden nap fürdetünk), de a férjem elég pazarló, szerintem sokkal tovább kitarthat.

4 hónapos babámat mikor fürdessem?

Illetve pontosan az érdekelne, kinek milyen a napirendje (hánykor eszik és fürdik)?! Az én lányom napi 5-ször eszik, az esti 6 órás szopi (csak anyatejes egyébként)után játék, majd elalszik. Régebben felébredt 3/4 9-kor, utána irány a fürdés, majd az utolsó szopi. Pár hete viszont úgy kell felkelteni, mert ha nem, akkor éjjel 1-kor ébred...egyébként átalussza az éjszakát. Szóval infokat gy?jtenék, kinél hogy m?ködik. Köszi

Legjobb válasz: Mi sajna tápszeresek vagyunk, de a napirendünk a következõ. Reggel 6 óra kaja, utána alvás. Köv. kaja 10-kor, majd délig játék, déltõl újra elalszik. 14-kor kaja majd játék fél hatig de van hogy ez kimarad mert alszik. Fél hatkor fürdés, és 18-kor kaja. És mivel nagyon meleg van ezért este nyolc után visszük sétálni, az utólsó kaja 22 vagy 23 órakor van, ez attól függ, hogy elalszik e mert ha igen akkor 23-ig nem keltjük fel, és akkor eszik utóljára. Ezután reggelig alszik nem is kel föl. De az én kislányom még csak 13. hetes. Azért remélem tudtam segíteni. És még annyit, hogy a védõnõnk azt mondta hogy a fürdéssel lehet variálni, annak nem kell mindíg ugyan abban az idõpontban lennie feltétlenül, de a kajának és játéknak igen. Üdv. T.

Mi sajna tápszeresek vagyunk, de a napirendünk a következõ. Reggel 6 óra kaja, utána alvás. Köv. kaja 10-kor, majd délig játék, déltõl újra elalszik. 14-kor kaja majd játék fél hatig de van hogy ez kimarad mert alszik. Fél hatkor fürdés, és 18-kor kaja. És mivel nagyon meleg van ezért este nyolc után visszük sétálni, az utólsó kaja 22 vagy 23 órakor van, ez attól függ, hogy elalszik e mert ha igen akkor 23-ig nem keltjük fel, és akkor eszik utóljára. Ezután reggelig alszik nem is kel föl. De az én kislányom még csak 13. hetes. Azért remélem tudtam segíteni. És még annyit, hogy a védõnõnk azt mondta hogy a fürdéssel lehet variálni, annak nem kell mindíg ugyan abban az idõpontban lennie feltétlenül, de a kajának és játéknak igen. Üdv. T.
4 honaposan a kicsit elég 2-3 naponta megfürdetni!nem kell sokszor mert szäraz börü lesz, a mäsik pedig ö még nem koszolodik ugy...kisfiam most 9 hos, neki mär pär honapja a napirendje a következö: reggel 9 fele felkel-kajcsi-(ö mär ihat kkaot ugye vagy kis kenyér belét is ehet vagy tejbegrizt (fél viz fél tejjel stb), atän fenntvan 2-3 orät, majd lepihen utäna felébred aztän ebéd...utäna jätszik egész délutàn, majd 5 fele lefekszik kb 30 percre:D, vagy max 1 orära utäna amikor felkel kap gyümölcsöt egy kis babajoghurttal, aztän este 8 utän fürdés aztän kajcsi utäna még ältaläban kb 10-15 percet màszik és hulla fàradtan megy csicsizni.éjjel felkel még néha 2 fele meg 5.de tényleg nagyon fontos hogy 4 honapos kor körül, mégha reménytelennek is lätszik, hisz lehet nehéz hozzzäszzoktatnod öt a rendzerhez de elkell kezdened hogy szokja.persze az én kisfiam is egy nagy huligàn nappal:) , de kezdi megtanulni a rendszert...most épp ott tartunk hogy ne kelljen fel éjjel inni babateàT..hanem hogy birja ki reggelig és ätaludja az éjszakäkat...most mindig grizt eszik estere, az jo megteliti éS éjjelente elkezdtem adni neki a cumit amikor felkel 2 fele vagy 5 .utobbi idöban egyre jobban haladunk:) sok sikert!!!!!!pusz
Nálunk ez úgy néz ki, hogy reggel 7-kor kajcsi majd fél 9-9-ig elszendereg egy kicsit aztán 10-kor megint kajcsi és utána alszik egy nagyobbat kb. 11-14-ig. Fél 3-kor megint kajcsi majd fél 4 és 5 között kimegyünk a levegõre. Fél 6-kor megint kajcsi utána játék és este fél 9 körül fürcsi, 9-kor vacsi aztán alvás reggelig.


Mikor fürdessem a babát? Elég ha bizonyos időpontok között fürdetem? Pl.19-20 között?

Még nincs teljesen kialakult napirendünk, így mindíg más id?pontra esik az utolsó etetés id?pontja. Ha viszont nem eléggé éhes a fürdés után nem megy simán az etetés.

Legjobb válasz: Persze! A lényeg az, hogy azt szokja meg, hogy mi után mi következik. Nem tudod mindig pontosan ugyanakkor fürdetni. Ez nem baj! Jó babázást!

Persze! A lényeg az, hogy azt szokja meg, hogy mi után mi következik. Nem tudod mindig pontosan ugyanakkor fürdetni. Ez nem baj! Jó babázást!
Persze elég. De azért ehhez próbáld tartani magad mert különben csúszik az etetés, alvás stb. Hogy hogy nem elég éhes? Ha pl 3 óránként eszik nem tudom elképzelni hogy nem tudna megenni úgy 130 ml. Boldog babázást. :)
Ne a fürdetéshez idõzítsd az etetést, hanem akkor fürdesd, mielõtt már ennie kell. Persze ne úgy, hogy az éhségtõl végigüvöltse a fürdetést, hanem egy kicsit korábban. Én soha nem akartam görcsösen beállni egy rendre. Ha csúszik a napotok, akkor mi van? Semmi. Csak lazán. És akkor hamarabb beáll a napirendetek is.
A kisbabáknak biztonságot nyújt a rendszeresség az életükben. tudják, hogy jó kezekben vannak, megszokják a menetet.amikor a kislányom kicsi volt, annyira megszokta a locsi utánni kanalas vitamint, hogy elõre nyitotta a száját.próbáld rendezni az idõt, persze beletellik egy kis idõbe.
Szerintem az elsõ hozzászólónak igaza van, nálunk is így volt. Ha picit csúsztok idõben néha az nem olyan nagy gond, a sorrend és a rendszer a lényeg. Aztán idõvel beáll minden, mint ahogy ez nálunk is történt!

Mikor fürdessük a babát?

Mi délel?tt fürdetjük a picit, mivel a párom 13:00-tól dolgozik este 22-ig, de van hogy tovább... Kinek mi a véleménye err?l?

Legjobb válasz: Amíg kicsi, szerintem is mindegy, de késõbb nagyon fontos volt nálunk az esti fürdés, mert onnan tudták, hogy utána jön az alvás.

Az elsõ vagyok. Szerintem bõven elég lesz ha már csúszik-mászik. Nekünk egyáltalán nem borította fel a napirendet és nem okozott gondot a késõbbiekben.
Amíg kicsi, szerintem is mindegy, de késõbb nagyon fontos volt nálunk az esti fürdés, mert onnan tudták, hogy utána jön az alvás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy mellém àllsz. Pontosan ezért fürdetjük együtt, sõt ha jól emlékszem a pàrom szerette volna így! Nagyon szereti, és ezt a gondozàsàval (fürdetés, pelenkàzàs...) is kifejezi! :) Próbàljuk a napirendet betartani, ez csak akkor borul, ha tovàbb alszik, de én nem szoktam felkelteni.
A kérdező hozzászólása: Holnap lesz 3 hónapos! :) Igen, gondolom jó "koszosak" a kis rosszaságok! Biztos megoldjuk majd az átállást! :) Köszi!
Mennyi idos a pici? Szerintem fél éves kora korul jobb ha ugy szokja meg, hogy este furdés és alvás. Lányom másfél éves és 8 korul furdetem. Fél 9-ig megtart a furdés, oltoztetés, esti kakao. 9-re már alszik is. Mikor már kint fog játszani és tiszta piszok lesz, ugyis meg kellesz majd furdetni este.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek köszi! :)
milyen segítség kell 1 gyereknél? bocsi tényleg nem kötekszem, csak nem értem.. na mind1. egyszerûen kihagyod a fürdetést délelõtt. este mikor van vacsi és fektetés? vacsi után füdrés, azután megy az ágyikóba. ha még nagyon kicsi, akkor te alakítsad ki az estét. ha tudod h esténként pl 8kor szopizik, akkor utána. de a legjobb ha a vacsi-fürdés-elalvás megtörténik 6 és 9 között valamikor. ez azért is jó mert késõbb a 8-9 órai elalvást jó belõni-bölcsinél, ovinál de egyébként is nagy segítség ha így alszik el este
Az elsõ fiamat szigorúan este fürdettük. A kicsit pedig általában reggel. Akkor volt rá idõ. vagyis olyan idõ amit könnyebben be lehetett iktatni a napirendjébe. Amíg nem mászik addig nem koszolja össze magát :)
A kérdező hozzászólása: Szerintetek mikortól kellene este fürdetni? És hogyan szokjunk át? Mert gondolom borul az egész napi program. :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igen szeretném majd átszoktatni az esti fürdetésre, csak nem tudom mikortól lesz az fontos, este fürödjünk. Azért is fürdünk délelõtt, mert a kórházban is akkor fürdettük és aztán itthon is, hogy legyen segítségem. Megvan amúgy a megszokott napirendje és éjszaka is szépen alszik. (Kb.1-1, 5hónapos kora óta)
sztem fontosabb a napirendre szoktatás, mint h apuka is ott legyen. a késõbbiekre nézve mindenképp
Mi este fél 7-kor fürdetjük a gyerekeket, születéstõl, nagyon ritkán térünk el még ma is (2 és 5 évesek). Vélemény: Ha akkor, akkor, szerintem nem gon.
Mi este fürdetünk, ez az esti rutin része, így hamar megtanulták, hogy este alszunk, nincs játék. Persze míg picik voltak, addig este szopiztak, de hamar elhagyták.
Nincs mit! :) Szerintem ez a normális, ha az apák is be vannak vonva már a kezdetektõl a gyermeknevelésbe. Isten ments, hogy felkeltsd! A fektetés idõpontja függhet tõlünk, de az ébredést rá kell bízni a babára - neki erre úgyis jobb "tanácsadója" van, mint nekünk.

Miben fürdessem a babót?

Most 7 hónapos és már igen csak kin?tte a babakádat, pedig nem olyan kicsi a kád. Sajnos kádunk nincs, csak zuhanyzónk, viszont stabilan nem tud ülni, hogy oda beülthessem esetleg, meg ott pancsolni sem tudna a kis drága. Van valami jó ötletetek?

Legjobb válasz: minimedence? vagy vannak ilyen fürdetõkarikák, amiben benne ül de nem borul el. keress rá a neten, de nem tudom hogy zuhanyzóba jó e.

minimedence? vagy vannak ilyen fürdetõkarikák, amiben benne ül de nem borul el. keress rá a neten, de nem tudom hogy zuhanyzóba jó e.
Én továbbra is a babakádban fürdettem, de vettünk bele kiemelõt. Nem használta sokáig, mert hamar megtanult csücsülni, de azt a kb. 2-3 hónapot nem tudtam volna másképp megoldani. Kb. 1500 Ft körül van. És a fejét a szappantartó részhez tettem, hogy ki tudja nyújtani a lábát a másik irányba, ne verje be a szappantartó recéibe. Nekünk is csak zuhanyzó van.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam rákeresni a neten erre a kiemelõre, de nem találom. Esetleg nem emlékszel hol vetted? Nagyon köszi a válaszokat!
Nekem van eladó, ha érdekel írj privit.
Sima bababoltban vettem (BabaABC), de sok helyen láttam már. Van szivacsos és mûanyag. Én a mûanyagra gondoltam, mert az jobban megemeli a babát, a szivacsos egészen piciknek való, mondjuk pelus helyett.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem kapisgálom mire gondolsz:-), nagyon köszi!

Evés után mennyi idő elteltéével fürdessem meg a 6 hetes babámat? És utána mikor etessem meg, hogy fürdés után ne aludjon be?

Nálunk most úgy van ,hogy 6kor evés, fél 8 körül fürcsi, felöltöztetem és nem kér még enni hanem rendszerint bealszik kb 1 órára. Majd eszébe jut, hogy éhes megetetem és utána már nem tud rendesen pihenni. Megint ébren van 1-1,5 órát nagyon ny?gös alig tudom visszaaltatni. Mit csinálok rosszul?

Legjobb válasz: Nálunk úgy ment és megy is, hogy fél 6, 6 felé este megetetem, majd játszik még kicsit. Utána fél 8, 8 felé fürdetés és utána szopi, vagy tápszer. Szerintem nem fürdess korábban, csak lefektetés elõtt. Ha utána eteted, akkor az megnyugtatja és azért alszik el. Fürdetés után etesd és fektesd le az éjszakai alvásra!

Nálunk úgy ment és megy is, hogy fél 6, 6 felé este megetetem, majd játszik még kicsit. Utána fél 8, 8 felé fürdetés és utána szopi, vagy tápszer. Szerintem nem fürdess korábban, csak lefektetés elõtt. Ha utána eteted, akkor az megnyugtatja és azért alszik el. Fürdetés után etesd és fektesd le az éjszakai alvásra!
A kérdező hozzászólása: De akkor csak 2 óra telik el a két etetés között nem baj?
Szerintem mindenkinél más válik be. Én közvetlenül evés elõtt fürdetem, de nem az utolsó evés elõtt, hanem az utolsó elõttinél. Emiatt már 5 óra körül fürdetek. Hiába próbáltam késõbb, minden 3. alkalommal elmaradt a fürdés, nem tudtam megfürdetni, mert már annyira álmos volt 7-kor. Az a lényeg, hogy ne evés után fürödjön.
Nem gondolom bajnak. Nehéz pontosan rendszert kialakítani. Idõ kérdése és a babád segít neked benne. :) Próbáld meg akkor 5 körül etetni. Plusz, minusz fél óra nem számít. Utána még játszatok. Mikor látod, hogy fárad (az én kislányom olyankor nyûgös lesz) fürdetés és szoptatás, vagy nyugodt körülmények közötti tápszereztetés. Vagyis ráhangolod a lefektetésre. Hidd el, egyszer még örülni fog, hogy magától "bealszik". Sokak kínlódnak, hogy elérjék azt, hogy a picur magától elaludjon. Én is szerencsés vagyok, mert este csak leteszem és elalszik. Nem ringatok, nem simogatok... :)
Kedves 3-as. Ilyenkor, ha bealudna a baba, akkor elõrébb lehet hozni a fürdetést. Nem muszáj ennyire ragaszkodni az idõpontokhoz.
6 hetesnél szerintem ennyire nem lehet még ragaszkodni az idõpontokhoz, legalábbis nekem az 5 hetes mellett ez egyáltalán nem sikerülne. Minden nap máskor éhes, van hogy 3 órákat bír ki, van hogy 4-5 órát is kibír két etetés közt. A fürdetés nálunk fél6 utáni elsõ ébredéskor van, én úgy csinálom hogy felébred, egybõl fürdetek, utána kap enni, utána még egy kicsit nézelõdhet (ha akar), utána megy aludni.

Anyósom azt mondta, hogy csak minden második nap fürdessem a 8 hónapos babámat, mert a minden napos fürdetéstől "gyengül a csontja". Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Az,hogy hülyeség.nem is értem miért gondolkodtál el a kérdésen,az ilyen tanácsokat meg kell köszönni és továbblépni csinálni ugy ahogy eddig csináltad.Az elõfordul,hogy valamilyen ok miatt kimarad a fürdetés,de rendszert csinálni ebbõl szerintem nem jó.Egy ilyen idõs babának a fürdetés már egy élmény,hozzátartozik ez esti alvás elötti dolgokhoz.igy tanulnak rendszert,igy tudják,mi miután következik.A csontokhoz végképp semmi köze,talán a bõrhöz,de fürdetõkrémmel még a legérzékenyebb baba bõre se lesz száraz.

Az, hogy hülyeség.nem is értem miért gondolkodtál el a kérdésen, az ilyen tanácsokat meg kell köszönni és továbblépni csinálni ugy ahogy eddig csináltad.Az elõfordul, hogy valamilyen ok miatt kimarad a fürdetés, de rendszert csinálni ebbõl szerintem nem jó.Egy ilyen idõs babának a fürdetés már egy élmény, hozzátartozik ez esti alvás elötti dolgokhoz.igy tanulnak rendszert, igy tudják, mi miután következik.A csontokhoz végképp semmi köze, talán a bõrhöz, de fürdetõkrémmel még a legérzékenyebb baba bõre se lesz száraz.
Utolsó kettõ! Óriási! Annyit röhögtem! Nem együtt laktok? Nem a vízszámlán akar anyósod spórolni? Ilyen épületes baromságot már régen hallottam. Mondjuk, hogy szárad a bõre, vagy akármi mást, de hogy gyengül a csontja??? Az övé mennyire erõs? Heti hányszor fürdik?
A babaúszásos kisbabáknak meg el is tûnik? Nekem csípõs a nyelvem és odaszóltam volna neki, hogy ugye nem gondolja komolyan ezt a hülyeséget, elmélkedjen már egy kicsit azon, amit mondott. Így utólag ugye nem tudsz beszólni max, ha újra mondja. Be ne vedd irtózatos baromság, kb olyan szintû hülyeség, hogy egy éves koráig ne süssön rá a hold a gyerekre, vagy az én anyósomnak az volt a kedvence, hogy ne nézzem meg a tehenet, amit vettek, mert akkor boci szeme lesz a gyereknek. Na akkor láttam, hogy jobb, ha semmi gyerek tanácsot nem hiszek el neki, még ha jót akar se, mert, ha ilyen szintû hülyeségekkel képes riogatni, akkor akad majd ott cifrább is.
Gyengül a csontja, hehe:-) "és egyszer csak az úszónõk kettétörtek a medencében"...
Szia! ez hülyeség! a fürdetésnek mi köze a csontjához?az esti fürdetés fontos része a napnak. én az ilyen tanácsok miatt szabtam meg édesanyámnak, anyósomnak, hogy semmilyen tanácsot ne adjanak, illetve csak ha kérek, de nem kértem. Kértem az orvostól, védõnõtõl.
Szia! Mitõl gyengül a csontja? Attól pl. ha nem kap D-vitamint.A víznek vagy a fürdetésnek ehhez semmi köze...
hát én is nagyokat kacagtam, mint a zizi anyóson, mint a beszólásokon!!!:) :)
Jesszusom... Már ne is haragudj, de a hülyeség ezek szerint sajnos sose hal ki az emberekbõl... :oS Ekkora épületes baromságot már én is régen hallottam. Szerintem nyugodtan felvilágosíthatod, hogy nemhogy gyengül a csontja, de még erõsödik is a vázizomzata a vízben mozgástól, a babaúszást se poénból találták ki... Jesszusom. Már ne haragudj, de ez a nõ tényleg nem normális. Én a helyedben már régen beszóltam volna neki, mert gondolom volt még egy pár ilyen remek tanácsa... Pfff...
A kérdező hozzászólása: Igen, volt már efféle tanácsa (tudnék mesélni), de attól félek, hogy sok ilyet tartogat még a tarsolyában... Kiborító. De örülök, hogy feltettem a kérdést, mert tényleg jól lehet szórakozni a válaszokon. Én is hasonlóan vélekedem.
Szerintem anyósodnak már a sok fürdéstõl felszívódott az agya... Hehehe... A bõr kiszáradhat a klórosabb keményebb víztõl az arra hajlamos babáknál, de a csontjának nem lesz baja. Én amúgy minden nap fürdetem a 17 hónapos lánykámat, sõt mi is minden nap rüdrünk a férjemmel és még minden csontuk épp és egészséges pedig már 34 évesek vagyunk. Úgyhogy fürdess nyugodtan és bólogass nagyokat anyósod elõtt aztán tégy belátásod szerint.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!