Találatok a következő kifejezésre: Mikor esik a (97796 db)

Hogyan kellene ott alul szőrtelenítenem? Vagy mivel? és a bikini vonalat?

14 éves lány vagyok,és a strandon elég zavaró tud lenni..

Legjobb válasz: vágd rövidre+borotva még az epilátor is jó,de azt is csak akkor "szabad" ha elõtte rövidre vágod,és az elsõ pár alkalommal fájhat

vágd rövidre+borotva még az epilátor is jó, de azt is csak akkor "szabad" ha elõtte rövidre vágod, és az elsõ pár alkalommal fájhat

New Yorkban mikor esik a hó?

Melyik hónapokban tél? Ha valaki tud saját kézzel készített képeket csatolni azt megköszöném.

Legjobb válasz: december, január, február eleje.

december, január, február eleje.
"Melyik hónapokban tél?" Ez felettébb értelmes.. Amúgy a téli hónapokban amikor Európában is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Ès bocsi ki hagytam egy szót.


Fiuk! Nektek mi esik a legobban?

sex téren.. mit szerettek a legjobban? pózok? kellékek? jelmez? ruha?

Legjobb válasz: még nem tartok ott :( 16/F

még nem tartok ott :( 16/F
Egy jó szopás! És viszonzom is! Kezdésnek.
Tornázzon ugyesen a szeren és ne legyen egy "döglött tehén, ami néha felnyerít"-fajta. Mehet közben felnõttfilm. Komolyabb kapcsolatnál a gumi mellõzése. Finnyás ne legyen. A hagyományos poz (nem jut eszembe a póz neve, mikor a fiu van felül), kutya, lány fent, fekve oldalt... kb ezek. Ruha nem kell :) , se kellék. De ez az én verzióm, nem vagyunk egyformák, ezt nefeledjük. Kézcsók az összes hölgynek.

Mikor esik a 85 hüvelykes 214cm OLED TV ára 500eFt alá?

Melyik évben? Mai reál értéken számolva 500k alatt.

Legjobb válasz: Minimum 5 de lehet hogy lesz az 10 év is.

Minimum 5 de lehet hogy lesz az 10 év is.
Ha eltörik, azonnal olcsobb lesz.

Lányok! Hol ismerkedhetnék szerintetek, ha nem járok el sehova (egyedül minek) és a munkahelyemen is nap mint nap ugyanazok vesznek körül? Buszon, utcán nem gáz egy kicsit?

Nagyon szeretném meglelni a párom, kérlek adjatok ötleteket. 22F

Legjobb válasz: Busz utca szerintem gáz.. bocsi... Inkább keress valami hobbyt. iratkozz be tanfolyamokra, járj el pl. táncolni, könyvtárba.

Busz utca szerintem gáz.. bocsi... Inkább keress valami hobbyt. iratkozz be tanfolyamokra, járj el pl. táncolni, könyvtárba.
2-es vagyok. Elnéztem, bocsi.
Azzal leped meg, hogy felszedsz valakit? Biztosan meglepõdik.
Mi az, hogy egyedül minek? Mondjuk azért hogy "megleld a párod"? :)
Velem már többen elkezdtek beszélgetni buszon is szerintem nem gáz fõleg ha többször is láttátok már egymást elõtte csak nem beszélgettetek.
Fotószakkör/-tanfolyam. Kirándulóklub. Vallási közösségek (ideálisan a sajátodhoz közeli ideológiával). Önkénteskedés kutyamenhelyen, szeretetszolgálatoknál. Különmunka. 35/F
Ha haverokkal mész el buliba, akkor is lepattintod õket, ha meglátsz egy jó csajt nem? Így akár mehetsz egyedül is bulikba, szerintem ha nem áll távol tõled annyira a helyesség fogalma, akkor bárhol leszólíthatsz lányokat, és az is fontos, hogy hogyan teszed. Ha kellõen jó társaságnak bizonyulsz, meghódíthatsz egy kiszemelt lányt.
Azért nem találsz senkit mert nem jársz el sehova. mivel egyedül vagy minek járnál el valahova. 22 csapdája. Törj ki belõle.

Létezik Isten? Ez annyira hihetetlen akkor a többi bolygót ki teremtette és minek? És a dinoszauruszokkal mi van, azok csak a földben voltak mindig és soha nem éltek?

Én hiszek is meg nem is...

Legjobb válasz: Nagyon helyes amit írtál. Bár csak megértenénk végre, ha érdemi beszélgetést, igazi eszmecserét akarunk, akkor méltósággal kell egymáshoz szólnunk. Ez mit jelent? Pl. Hogy a másikat alapból többre tartjuk, lehet hogy tényleg többet tud a témában! Joci

Nagyon helyes amit írtál. Bár csak megértenénk végre, ha érdemi beszélgetést, igazi eszmecserét akarunk, akkor méltósággal kell egymáshoz szólnunk. Ez mit jelent? Pl. Hogy a másikat alapból többre tartjuk, lehet hogy tényleg többet tud a témában! Joci
Természetesen a Bibliát nem kell szó szerint venni. A Biblia is csak egy mítoszgyûjtemény, mint az Íliász, a Védák meg hasonlók. Istent fogd fel úgy, mint egy természeti erõt, amely az Univerzumban mindent létrehoz és mozgat. Természetesen a ember (Ádám és Éva) nem úgy pattant ki a semmibõl, ahogy ma van, de kellett egy folyamat, ami az amõbát homo sapiens sapiensé alakította. Ezt az "ateisták" természetnek nevezik, a hívõk Istennek.
Utolsó válaszolónak: van itt egy beszélgetés arról, hogy vajon tényleg gyengébbek-e a hívõk. Ha esetleg még nem olvastad, ajánlom szeretettel. Atom könnyû "érvelés" benyögni, hogy a másik milyen gyenge, vagy buta, a személyt támadni ahelyett, hogy érdemben, a tárgyhoz tartozóan érvelnél.
ajánlom figyelmedbe: Mi van ha a teremtés és az evolúciós õsrobbanás elmélet nem zárja ki egymást? Desdemona
ez egy link lett volna nemsokkal a te kérdésed alatt található.
Létezik Isten. Meg is fogod találni ha keresed õt.Pontosabban õ keres téged. Ez abbõl is látszik, hogy felmerült benned a kérdés. Az emberben van egy "Isten alakú lyuk" belegyömöszöl mindent, valameddig bele is illik, de végül csak Isten tudja betölteni. Ne "akarj" hinni- vagy nem hinni- legyél nyitott, és rájössz, meg fogod tapasztalni az igazságot.
Isten nincs, csak a gyenge embereknek kell valamilyen mentsvár és magyarázat. Az ember nem létezhet magyarázatok nélkül, és ha nem tudja valamire a választ, akkor kitalál valamit...
Melyik istenrõl beszélsz? Sok százezerrõl lehet 'tudni'... most akkor melyik az igazi?
A dinoszauruszok a földben, azért vannak ott, hogy próbára tegye, hogy hiszünk-e benne

Magyarországon kapható lesz a Nokia Lumia 625? Ha igen akkor mikor, és a T-mobile szerintetek forgalmazza majd?

Nagyon tetszik a telefon és szerintem ha kapható lesz akkor fogok egyet venni. :)

Hogy kell bacardit inni? ! Mivel? ! És a vodkát! SZILVESZTER!

Legjobb válasz: Leginkább pohárral, de sokkal inkább a száddal.

Leginkább pohárral, de sokkal inkább a száddal.
Vodka narancs... (és itt nem kötelezõ az egészséges, home-made narancslé)
Bacardit lime citrommal, vodkát naranccsal.
vodka-narancs és bacardi-cola (cola legyen coke narancs lehet tescos is;)
Úgy iszod ahogy neked jól esik, ha bírod ihatod simán is. Kötelez valaki hogy most ezt így kell és kész? Én ezt nem értettem sosem.
A Bacardi superiort a legritkabb esetben isszak tisztan, arra ott vannak az idosebb hordos erlelesu rumok. Leginkabb kevert italokban, long drinkekben fogyasztjak.
Bacardi RAzz+Sprite, sima Bacardi+Cola, Vodka+Narancs, Vodka+pezsgõ+energiaital. Az utolsó az halálos kombináció.

Terheléses vércukor eredménye, mi a min és a max határ?

Nekem a terheléses cukorszintem a 120 perckor alacsonyabb lett, mint az éhgyomri, 0.perces. Ez mitől lehet? Illetve ez mit is jelent pontosan azon túlmenően,hogy állítólag azt olvastam, a terheléses 3.8 nagyon jónak számít. Az éhomim amúgy 4,2.

Legjobb válasz: Ha a 120 perces cukrod alacsonyabb, mint az éhgyomri, az egyáltalán nem jó. Ez azt jelenti, hogy a terhelés akkora inzulinválaszt váltott ki 60 percnél, hogy belökte a 120 perces cukrot az éhgyomri alá. Inzulint is kellett volna nézetni, mert az szinte biztos ezalapján, hogy nem jó és 60 percnél van egy jó nagy kiugrás. Ezek az értékek inzulinrezisztenciára utalnak.

Ha a 120 perces cukrod alacsonyabb, mint az éhgyomri, az egyáltalán nem jó. Ez azt jelenti, hogy a terhelés akkora inzulinválaszt váltott ki 60 percnél, hogy belökte a 120 perces cukrot az éhgyomri alá. Inzulint is kellett volna nézetni, mert az szinte biztos ezalapján, hogy nem jó és 60 percnél van egy jó nagy kiugrás. Ezek az értékek inzulinrezisztenciára utalnak.
tuti hogy jó, nekem 3, 6 volt az eredmény utána !!
A kérdező hozzászólása: Köszi, megkérdeztem az orvosira járó ismerõsömet, azt mondta, egyáltalán ne aggódjak, hogy kisebb lett a terheléses mint az éhomi. Remélem jól tudja.Köszi a válaszokat.
Az elsõ vagyok. Figyi, keress meg egy jó endokrinológust, mert mint írtam, az inzulinoddal baj van, ezt jelzi a 120 perces alacsonyabb cukor. Sajnálom, hogy a dokid ennyire nem ért hozzá, de végülis ez nem is az õ területe. Ha nem kezelik az inzulinrezisztenciát, akkor évek múlva cukorbeteg leszel, de akár meddõséget is okozhat. Csak jót akarok neked, hidd el.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!