Találatok a következő kifejezésre: Mikor eshettem ha (7 db)

Ha aug.17-én lett először halvány pozitív tesztem, kb mikor eshettem teherbe? Mert még nem látnak semmit az ultrahangon.

Legjobb válasz: valószínûleg akkor estél teherbe, mikor szexuális kapcsolatba léptél egy férfival

valószínûleg akkor estél teherbe, mikor szexuális kapcsolatba léptél egy férfival
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, ma hatalmas görcsök közepette megjött. Úgyhogy indul a következõ próbálkozás.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Utolsó, a hcg szint akkor csökken kb mikor már a méhlepény veszi át a szerepet a baba fejlõdésében úgy tudom, a 7. hét tájékán.Ezt olvastam. Velem annyi történt ma, hogy vettem még egy tesztet, és nem reggeli pisibõl, de ultra halvány pozi lett.Nem értem, a szerdai labor tök erõs pozitív lett. A Gabriel teszteket utálom, az mindig halvány. Lehet el fogok vetélni? Csak 1 hét múlva megyek uh-ra
Nekem is hasonló a problémám! 2.5 hete teszteltem pózit és múlt hónapban meg jött 27.-én! Elmentem a dokihoz és azt mondta, hogy nem lát semmit! Laborba elküldött és a hcg 410.8, ma mentem vissza azt mondta, hogy jó, de meg kell ismételni a labort és ha csökken a hcg akkor az a jó!!! De én úgy tudom ha növekszik az a jó! Miért mondott ilyen hülyeséget az orvos?
utolsó vagyok szóval a 6ik héten látták már, de nem volt életképes
nálam is ez volt hogy nem látták uh-n a babát pedig a doki azt mondta hogy kb 5 hetes vagyok. aztán a 6. héten elvetéltem
Függ attól is, hogy milyen tesztel teszteltél, van ami hamarabb, van ami kèsõbb kimutatja a terhességet. Na meg nem riogatni akarlak, de lehet azért sem látszik még a baba, mert nem jól fejlõdik.
A kérdező hozzászólása: Utolsó köszönöm, én is inkább az augusztus elejére tippelek, csak aggódóm, hogy még semmit nem látnak az uh-n, csak 14mm-es nyálkahártyát. Utolsó elõttinek úzenem, hogy nem 16 éves kislány vagyok, és ha valaki feltesz itt egy kérdést, nem kötelezõ válaszolni rá,
Kb. Júli23.-aug3. között, +-2 nap
milyen igazad van, itt csak te vagy az értelmes
A kérdező hozzászólása: Nem napra kérdeztem, csak kb-re. De hagyjuk szerintem, mert az értelmesebb emberek biztos nyaralnak. Köszönöm az eddigi "segítséget".
Ezt napra pontosan még a doki sem fogja tudni neked megmondani, nem hogy mi!!
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem hülye kérdés, csak te nem érted. Júl-11-én menzisztem utoljára, és fogalmam sincs mikor eshettem teherbe, mivel mint írtam aug.17-én lett elõszõr pozi a tesztem.
te tettél fel hülye kérdést.
A kérdező hozzászólása: mármint az elírtamsõnek
A kérdező hozzászólása: Nem mondod!? Látod erre nem is gondoltam. Biztos nahyon unatkozol, ha bunkó válaszokat adsz!
még jó, hogy nem látják majd 6-7. héten
azonnal menj dokihoz, nem megjött, hanem vetélés volt - ha pozitív volt a teszted, akkor terhes voltál!!!!
Az utolsó mensi utáni 5-10 napon belül estél teherbe kb.
Szabályos ciklusnál általában a ciklus 14. napján van az ovuláció, de ettõl fel és lefelé is lehet 1-2 nap eltérés, valamint a petesejt is "eléldegél" még egy napot kilökõdés után, ezért ha dec. 20 volt az elsõ napja az utolsó mensesnek, akkor kb. dec.30 (azért ennyire korán, mert a spermiumok 2 napig lazán elélhetnek a felsõ genitális traktusban és így "megvárhatják" az ovulációt) és január 6 között eshettél teherbe. (Vagyis az újévi buli idõpontja is "játszik". Amúgy ha bizonytalan vagy, akkor inkább csináltass majd apasági tesztet).
Doki meg tudja mondani, de nyilván Õ is csak kb. Nekik muszáj, mert ha nem vagy férjezett, akkor mindenképpen apasági nyilatkozatot kell tennie a párodnak és ehhez szükség van egy igazolásra a teherbeesés idõpontjáról. Annak idején jót derült rajta a dokim, mert napra pontosan kérték meghatározni:-)
A kérdező hozzászólása: Dehogy is, tudom ki az apuka csak érdekelt:-) Akkor akár az is lehet h 27 vagy 29-e? (a menszeszem 5-6 napos)
27-29 elég necces, max. akkor valószínû ha 20 nap körüli ciklusaid lennének. Mert a menses után még fel kell épülnie az endometriumnak, kell ösztrogén stimulus, a méhnek és petefészeknek is, így a 27-29 túl korainak hangzik...
A kérdező hozzászólása: Nem volt rendszeres a mensesem már egy ideje (kb. 4-5 hónapja) hol késett hol, késõbb jött meg! Az is lehet h 6. után estem teherbe?
Nekem december 18. volt az utolsó mensim elsõ napja, és január 2.-án estem teherbe.

Mikor eshettem teherbe ha most 16 hetes terhes vagyok?

Legjobb válasz: számolj vissza 14 hetet, valószínüleg akkor volt a fogantatás

számolj vissza 14 hetet, valószínüleg akkor volt a fogantatás
Írd be az utolsó mensid elsõ napjának idõpontját a http://www.timmermann.hu oldalon.Majd ott kidobja a valószínû idõpontot.

Ha dec.10 környékén együtt voltam a párommal és teherbe eshettem, mikor jelentkeznek az 1. terhességi tünetek? És mik azok?

Azóta 2x rendesen megjött, a 2. menstruációnál kezdtem fogamzásgátlót szedni. A levél 1. szünetében nagyon gyenge vérzés jelentkezett (elég volt a tisztasági betét). Az aktus után 2 héttel csináltam tesztet, ami negatívat mutatott. Most a 2. levél vége felé járok, végig, mióta a gyógyszert szedem folyamatos mellfeszülés, hasi görcsök, 1 hete haspuffadás, 2 napja esti hányinger. A tabi el?tt a mensim mindig csúszott (de minden hónapban megjött), szal arra nem alapozhatok. Mérleg szerint nem híztam. Gumival védekeztünk, de vízben szexeltünk és csak kés?bb jöttem rá, hogy ebb?l lehet probléma. Azóta többször együtt voltunk, de mindig gumival védekeztünk. De elkövettem azt a hibát, hogy a gumit nem ellen?riztem, hogy lyukas-e. Legtöbbször még a gumi mellett megszakítással is védekeztünk. Tiszta ideg vagyok, mert ha mégis lehet baj, akkor már az abortusz is lehetetlen. Márpedig nem akarok gyereket. Elképzelhet?, hogy mégis terhes vagyok? Csináljak új tesztet?

Legjobb válasz: Tabletta elkezdése után néhány hónapig normális hogy össze vissza jön meg, esetleg kimarad. A jelek szerintem arra is utalhatnak hogy meg fog jönni. ne izgulj. ha biztosabb szeretnél lenni csinálj mégegy tesztet, de szerintem nem vagy babás. De máskor jobban vigyázzatok hogy ne ess ilyen hibába!

Tabletta elkezdése után néhány hónapig normális hogy össze vissza jön meg, esetleg kimarad. A jelek szerintem arra is utalhatnak hogy meg fog jönni. ne izgulj. ha biztosabb szeretnél lenni csinálj mégegy tesztet, de szerintem nem vagy babás. De máskor jobban vigyázzatok hogy ne ess ilyen hibába!
A kérdező hozzászólása: Azért félek, mert ugye közben gyógyszert kezdtem szedni és én is a tabinak tulajdonítom a tüneteket, de azért félek, hogy nem-e mégis terhesség. Mert ha az, akkor már nem lehetséges az abortusz :( Mindig nagyon óvatosak voltunk, a petting során is, a gumi sosem csúszott le, szakadást sem láttunk rajta a sperma sem folyt ki, de sosem ellenõriztük a gumit. Én meg nagyon parázós vagyok... A tesztet a kérdéses aktus után 2 héttel csináltam, a használati utasításban leírtak szerint. Akkor negatív volt. Milyen tesztet érdemes venni? One minute-ot használtam elõször.
Egy december 10-én fogant baba lassan már megmozdulna és az elmúlt hetekben jócskán lehettek volna igazi terhességi tüneteid is. Nem tartozik túl gyakori jelenségnek az, hogy valaki rendes idõben normál módon menstruál. A fogamzásgátlók a peteérés gátlásával fejtik ki hatásukat. A gyógyszer mentes idõszakban jelentkezõ vérzés nem igazi menstruáció hanem úgynevezett megvonásos vérzés. Ez a vérzés sem mennyiségében sem jellegében nem hasonlít a normál vérzéshez. Az esetek zömében lényegesen kevesebb mint a megszokott mennyiség. A mellfeszülés jellegû panaszokat bõven okozhatja a fogamzásgátló. A leírtak alapján nincs igazán valószínûsége a terhességnek.
A kérdező hozzászólása: A hasgörcs és a mellfeszülés már a tabi 1. szemeinél jelentkezett. Azóta pár naponta menstruáció szerû görcseim vannak naponta többször is (tehát nem lehet PMS, mivel az mindig csak max 1 héttel korábban jelentkezett a mensi elõtt), a mellfeszülés meg az 1. szünetben enyhült, majd a 2. levél megkezdésekor újra jelentkezett. Ezek mondjuk tünetként meg vannak említve a tabi tájékoztatóban. Most inkább a puffadás és hányinger miatt aggódom. Emiatt gondoltam, hogy esetleg mégis baj lehet. Ha terhes lennék, akkor a 4. hónapba léptem a napokban.
Értsd már meg hogy nem vagy terhes!!!!!Ugyan már ne legyél ennyire gyerek nem elég ám ha rádnéznek attól nem leszel babás!!!!!! Minium 5000000 féle képpen védekeztetek , hogyan lennél már, úr isten, sokan meg itt évek óta küdzünk egy babócáért és akkor jön õ......el sem hiszem!!! tudom hogy õ normális válaszért irt ide de már elöttem ketten szépen és tök jól és igazan válaszoltak és még mindig hitetlenkedik.... Pffff
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Ne engem piszkálj, hogy neked nem sikerül összehozni egy babát. 23 éves munkanélküliként púp a hátamra egy gyerek. Ez van. Azért meg nem akarok gyereket, hogy a küszöböt rágjuk mindketten. Ennyi.

Teherbe eshettem e akor ha az aktus elején nem védekeztünk de mire komolyra fordult a helyzet, már igen?

A párommal kb 2 voltam egyutt es eleinte nem vedekeztunk,aztan az esemeny komolyra fordult és akor mar igen. Teherbe eshettem e igy attol a kis aktustol védekezés nélkül ??? (hozzátenném h a barátom csak akkor ment el mikor már védekeztünk) + (azért merült fel bennem ez a kérdés mert ma egész délután rosszul vagyok és a hasam is fáj, nincs étvágyam és át aludtam a fél délutánt)

Legjobb válasz: Igen, elõváladéktól teherbe eshetsz, bár igen kicsi rá az esély, de lehetséges. Ha ma vagy tegnap történt a dolog akkor a hasad nem emiatt fáj mert ilyen korán még nem jelentkeznek tünetek :D

Igen, elõváladéktól teherbe eshetsz, bár igen kicsi rá az esély, de lehetséges. Ha ma vagy tegnap történt a dolog akkor a hasad nem emiatt fáj mert ilyen korán még nem jelentkeznek tünetek :D
Tünetek 1-2 hónap múlva jelentkeznek
A kérdező hozzászólása: Az eset kb 2 hete történt. Igy már ettõl fájhat a hasam?
Szia. Szerintem mindenféleképp csinálj tesztet ha bizonytalan vagy! Amúgy az elõváladék is tartalmaz aktív spermát, szoval a megszakításos szexre oda kell figyelni, nem a legbiztonságosabb!
Igen, teherbe eshetsz Igen, a terhesség miatt is fájhat a hasad
A teherbeesés kockázata az említett körülmények közt, még ha pont ovuláció idején is történt az aktus kb. 5-10%. Ha nem ovuláció idején történt, akkor az esély mikroszkopikus. A terhességi tesztek csak a terhesség 4. hetétõl megbízhatóak. Elõtte is lehet használni, de nagy eséllyel hibás eredményt kapsz.

Ujra várok választ! Párommal tegnap voltunk együtt és teljessen mind belém ment, de kb 3 perc mulva feláltam és kifolyt belölem! Teherbe eshettem én igy is? És ha igan mikor kezdenek a tünetek mutatkozni? Várom a válaszokat!

Legjobb válasz: Még sosem szexeltél gumi nélkül? Mindenkinek kifolyik, de amennyi kell, annyi bent marad. Amúgy egybõl is fel lehet állni, és akkor is lehet terhesnek lenni.:) Tünetek pedig, mint az émelygés, hányinger, az már akkor jelentkezik, amikor már a vérzés rég kimarad. Az aktuális vérzés ideje körül már mellfeszülést esetleg, mindjárt megjön érzést lehet esetleg érezni, de te még mostanában nem fogsz ilyet érezni.:)

Még sosem szexeltél gumi nélkül? Mindenkinek kifolyik, de amennyi kell, annyi bent marad. Amúgy egybõl is fel lehet állni, és akkor is lehet terhesnek lenni.:) Tünetek pedig, mint az émelygés, hányinger, az már akkor jelentkezik, amikor már a vérzés rég kimarad. Az aktuális vérzés ideje körül már mellfeszülést esetleg, mindjárt megjön érzést lehet esetleg érezni, de te még mostanában nem fogsz ilyet érezni.:)
Igen, lehetsz terhes. A tüneteket leghamarabb az aktus után két héttel már érezheted, de van, aki teljesen tünetmentes az egész terhessége alatt, úgyhogy erre ne alapozz. Irány egy eseményutániért, ha nem akarsz babát!!!!
Igen lehetsz!!
Elég nagy ez esély rá! A tünetek mindenkinel máshogy jelentkeznek, de két hét múlva csinálj tesztet vagy várd meg a mensit!
igen, ettõl még mindig marad bent annyi amennyi kell, csak az ondó folyik ki a spermiumok nagy része már uszik felfelé. Tünet nem midnenkinek van, van akinek az az elsõ hogy elkezd nõni a hasa persze azon kivóül hogy nem jön meg. Aktus után 2 héttel már kimutatják a tezstek akkor tesztelj.
nekem is kifolyt, de a lényeg úgyis bent marad. simán lehetsz terhes, fõleg ha peteérésed is volt. 2hét mulva tesztelj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, nagyon jo hireket kaptam nagyon örülök neki ha igaz lesz.szeretnék babát már!tetszik a gondolat nagyon hogy baba várás fele tartok!már most boldoggá tesz a gondolat már most!
Még ne örülj!!Egyáltalán nem biztos, hogy terhes is lettél, lehet nem is volt peteérésed, az is kell hozzá, ha beléd is ment mind!!!

Ha a fog gátló elejéről két szemet kihagytam és mikor újra elkezdtem már rögtön szeretkeztem a barátommal, akkor teherbe eshettem?

kb két hete volt az aktus!és kb 3-4 nappal utána már enyhe mensi görcsöt érzek folyamatosan (pedig még nem kéne megjönnie)+ a h?m is 37 fok körül van!! ez lehet terhesség jele? tesztelhetek már 15 nap után??

Legjobb válasz: tesztelhetsz

tesztelhetsz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!