Találatok a következő kifejezésre: Mikor eshetek ha egyik (4 db)

Ha nekem májusban volt egy abortuszom, akkor szerintetek mikor eshetek leghamarabb teherbe?

Legjobb válasz: Szia! Bármikor. Nekem elhalt terhesség miatt volt mûvi befejezésem. Gyakorlatilag olyan mint az abortusz. Rá 2 hónapra sikerült teherbe esnem.

Szia! Bármikor. Nekem elhalt terhesség miatt volt mûvi befejezésem. Gyakorlatilag olyan mint az abortusz. Rá 2 hónapra sikerült teherbe esnem.
Szia nekem januárban volt egy missed abortuszom és juniusban lettem teherhes, most 12hetes a kicsi életem :) Ennyi idõre volt szüksége a szervezetemnek hogy helyre álljon ezt a hõgörbéimbõl látom.El voltam kenõdve hogy miért nem sikerül ujra hiszen másnak egy ciklus után sikerül (pl. egy ismerõsöm)juniusban már nem is mértem a hõm probáltam nem törödni vele, meg is beszéltük a párommal hogy egy kicsit várunk, alig hittük el mikor a pozitív teszt a kezünkben volt.Ne idegeskedj én is mikor megjött 2napig csak sirtam aztán rájöttem hogy értelmetlen.Én sem hittem benne és bejött.

Ha egy hónapja abbahagytam az antibébit, mikor eshetek teherbe?

Legjobb válasz: Akár már az elsõ hónapban is megfoganhat a pici! Legalábbis nekem ezt mondta a nõgyógyászom! :) Hajrá! :)

Akár már az elsõ hónapban is megfoganhat a pici! Legalábbis nekem ezt mondta a nõgyógyászom! :) Hajrá! :)
Bármikor!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Akkor szerintetek van rá esély, hogy babát várok. Hányadik hét után lép fel a hányinger?
én az elsõ gyógyszermentes hónap után lettem terhes:D szerintem ez a hányinger változó, nekem az elején nem is igazán az volt, csak szédõlgés, hõhullámok, talán a 3.-4.hét körül jött a hányinger. 25hetes kismama sok sikert
En is az elso gyogyszermentes honap utan estem teherbe :)
A kérdező hozzászólása: de tesztet még ne vegyek ugye? csak ha nem jön meg 17-én.
Bármikor, de úgy tudom, legalább 3 mensit kell megvárni, de ez nem törvényszerû! :)

Mikor eshetek teherbe, ha egyik napról a másikra hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem mindenképpen érdemes várni pár hónapot, hogy a tabletta kiürülhessen a szervezetedbõl....

Szia! Szerintem mindenképpen érdemes várni pár hónapot, hogy a tabletta kiürülhessen a szervezetedbõl....
A nõgyógyászok egy része nem tartja fontosnak, hogy várj a tabletta befejezése után. Ezek a mai fogamzásgátlók nagyon alacsony hormontartalmúak, ezért a szervezet úgyis teszi a dolgát. Ha mégis teherbe esnél, akkor ilyenkor a legnagyobb a valószínûsége az ikerterhességnek. De gondolj arra, hogy az egészséges és fiatal pároknál is csak 20-30% az esély, hogy azonnal teherbe essenek! Konzultálj a nõgyógyászoddal, ha bizonytalan vagy!

Én badattam magamnak a fogamzásgátló injekciót, egy hónapja. Sajnos most elég sok rosszat lehet hallani róla! Februárba letelik a 3 hónap, ha babát szeretnék lehet az éven nem is eshetek teherbe? Ki mit hallott róla?

Legjobb válasz: Én azt hallottam, hogy ha valaki sokat lapozgatja a magyar helyesírási szótárat, annak jelentõsen javulnak az esélyei. Mármint arra, hogy valaki komolyan veszi.

Én azt hallottam, hogy ha valaki sokat lapozgatja a magyar helyesírási szótárat, annak jelentõsen javulnak az esélyei. Mármint arra, hogy valaki komolyan veszi.
Az, hogy mikor esel teherbe, millió dolgon múlik. Kell hozzá minimum 1 kiszabadult petesejt, 1 egészséges spermium, megfelelõ méhnyálkahártya és megfelelõ homonális körülmények. Ha ez mind megvan, akkor egy egészséges párnak minden hónapban kb. 20% az az esélye, hogy sikerüljön a baba. Az, hogy az injekció után mikor áll helyre a ciklusod, azt senki nem tudja megmondani. Tablettával az a tapasztalat, hogy akinek szedés elõtt rendben volt a ciklusa, annak hamar vissza is áll, akinek már elõtte is gond volt vele, az ott folytatja a ciklusproblémákat, ahol a szedés elõtt abbahagyta. Szeritem ha neked elõtte rendben volt, akkor hamar helyre fog állni és utána ugyan olyan eséllyes eshetsz teherbe, mint aki nem oltatott.
ha eddig semmi bajod nem volt vele akkor örülj neki már valószínûleg ezután sem lesz. a baba biztosan hamar összejön ha csak most egyszer adattad be. utána csak gumival!
A kérdező hozzászólása: miért védekeznék utána ha lejár a 3 hónap!babát szeretnék

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!