Találatok a következő kifejezésre: Mikor elindulok egy (45 db)

Mikor mondják, hogy elindult egy baba?

A lányom 8,5 hónapos kora óta szépen sétál, ha fogjuk a kezét, most tíz hónapos, körbe járja a lakást, bútorokba, falba, ágyba kapaszkodva, magától, kapaszkodás nélkül álldogál pár másodpercig és ma tett néhány lépést önállóan, elfogyott a kapaszkodó, azt hittem letérdel és tovább mászik, ahogy szokta, de ? jött utánam, persze két lépés után nagy kopp lett. Viszont úgy gondolom, hogy az els? önálló lépés és a stabil sétálgatás között jó pár hónap eltelik. Ki mire mondja, hogy elindult a babája?

Legjobb válasz: Akkor,amikor már önállóan elkezd járni,és nem kell többet semmilyen segítség hozzá. Ez egyébként idõben nagyon változó lehet. A fiam 10,5 hós volt mikor elindult egyedül,a lányom majdnem 15 hónapos.

Akkor, amikor már önállóan elkezd járni, és nem kell többet semmilyen segítség hozzá. Ez egyébként idõben nagyon változó lehet. A fiam 10, 5 hós volt mikor elindult egyedül, a lányom majdnem 15 hónapos.
amikor megteszi az elsõ önálló lépéseket. Én akkortól mondtam.
Az elsõ bizonytalan lépések és az elindulás között akár egy két hónap is eltelhet. A fiam 10 hónaposan tett gyakran néhány lépést, de igazán csak egy hónap múlva indult el. Én azt neveztem elindulásnak amikor akár 5 10 lépést is megtesz töbszõr egymás után, és onattól kezdve mindig ment mindenhóvá.

2. 0 turbó dizel galantomnak mi lehet a baja? Tünet:alapjáraton szépen jár a motor, felpörgetve is münködik, utána elindulok egy darabig normál, aztán minden elõzmény nélkül alapjárat leesik és a kocsi leáll.

fel sem lehet pörgetni,hibát nem jelez évj:1993 motor 4D68

Legjobb válasz: Hasonló tünetem volt. Üzemanyagrendszer dugulás volt az oka a tankban (nekem van benne egy hengeres hullámtörõ szerûség, ebbõl szívja az üzemanyagot. Ennek a hengernek a bemenete volt eldugulva, idõvel telecsorgott, de menet közben kiürült, fordulatszám leesett, majd leállt a motor ). Tanácsolom hogy mikor leáll a kocsi akkor tekerd le az üzemanyagszûrõt, és ha az a hiba amit írtam akkor nem lesz benne üzemanyag.

Hasonló tünetem volt. Üzemanyagrendszer dugulás volt az oka a tankban (nekem van benne egy hengeres hullámtörõ szerûség, ebbõl szívja az üzemanyagot. Ennek a hengernek a bemenete volt eldugulva, idõvel telecsorgott, de menet közben kiürült, fordulatszám leesett, majd leállt a motor ). Tanácsolom hogy mikor leáll a kocsi akkor tekerd le az üzemanyagszûrõt, és ha az a hiba amit írtam akkor nem lesz benne üzemanyag.
Hidegen vagy melegen produkálja ezt?
A kérdező hozzászólása: Hidegen, de elõfordul hogy melegen is.
Központi, vagy hengerenkénti befecskendezéses?
A kérdező hozzászólása: 12i igy asziszem központi befecskendezõs.
Attól függetlenül, még lehet hengerenkénti. Na mindegy. Ha hidegen indulsz vele, indítás után várj vele egy kicsit, hogy vegye a lapot, legyen képbe a motorja, ne indulj el vele egybõl, mint a legtöbb 'buta' ember.. Ha egyszer csak megugrik úgy, hogy 'hosszabb' ideje nyomod neki rendesen, akkor adagolási problémák lehetnek, vagy tényleg, csak simán a motor még nincs annyira képbe, hogy azt tegye amit elvársz tõle. Mondjuk ez függ az a korától, meg attól, hogy mennyit futott..
Valszeg nem támogatja az op. rendszert.
Támogatja. Én is játszottam rajta, kompatibilitás XP SP2, illetve futtatás rendszergazdaként. Telepítsd újra, és próbáld meg így!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Kb az 5. újratelepítés után végre megy :D
nekem is ez van megpróbáltam a komatibils cuccot de azzal se megy. help

Az utolsó mensim dec. 18-a körül volt meg. Előtte egy héttel együtt voltunk a párommal, mikor elindult a vérzés, utána napokig csak barnás folyásom volt, mire 18-ra megjött rendesen. Szeritetek attól még lehetek terhes?

Sziasztok! Én még új vagyok itt, és szeretném a segítségeteket kérni! Az utolsó mensim dec. 18-a körül volt meg. El?tte egy héttel együtt voltunk a párommal, mikor elindult a vérzés, utána napokig csak barnás folyásom volt, mire 18-ra megjött rendesen. Egyébként elég rendszertelen a havim, így sose tudom mikor kéne igazán megjönnie,de szeritem már rég meg kellett volna hogy jöjjön. Vettem egy tesztet negatív lett :(

Legjobb válasz: Szia! Ha a teszt negatív akkor nem valószínû, hogy terhes vagy. Regisztrálj a http://www.ciklus.hu/ -ra, itt tudsz naptárat vezetni magadnak.

Szia! Ha a teszt negatív akkor nem valószínû, hogy terhes vagy. Regisztrálj a http://www.ciklus.hu/ -ra, itt tudsz naptárat vezetni magadnak.

Mikor elindulok gyalog egy kicsit elkezd fájni a hasam alja, van amikor erősödik, aztán elmúlik. Nem vagyok lassú járású, ez lehet a gond, vagy ez a terhesség velejárója?

Legjobb válasz: Szia! Ez nem a várandósság velejárója, mindenképpen vegyél vissza a tempóból, mert ez a tested üzenete, hogy ez már nem jó neki. Csak a fájdalommal tudja felhívni a figyelmünket arra, ha valami baj van vagy baj lehet belõle. Remélem nem ijedtél meg, csak kíméld magad jobban!

Szia! Ez nem a várandósság velejárója, mindenképpen vegyél vissza a tempóból, mert ez a tested üzenete, hogy ez már nem jó neki. Csak a fájdalommal tudja felhívni a figyelmünket arra, ha valami baj van vagy baj lehet belõle. Remélem nem ijedtél meg, csak kíméld magad jobban!
A terhesség elsõ harmadában ez gyakori. Én is gyors járású vagyok és lassítanom kellett. 19 hetes kismama
Azt nem írod, h mennyi idõs terhes vagy. Én 33. hetes vagyok és kb 5 hete van ilyen problémám. Sokszor meg kell állnom, mert annyira fáj, hogy még kiegyenesedni se tudok. Nõ a baba, nyúlnak a méhtartó szalagok, stb. Szedjél magnéziumot és ne eröltesd magad, pihenj sokat! Grat a babához!

Katicabogaras ének vmi olyasmi hogy elindult szétnézni mi van a világba meg ide is oda is bekukkant egy szóra? Hogy is van ez? Mi a címe?

A címét se tudom így rákeresés se megy a google-ban. A kisfiam (elég hibásan beszél még) 3 éves és ezt "hozta" haza tegnap az oviból, kérte hogy a katicabogarast énekeljük,még reggel is eszébe volt de sajnos egyáltalán nem emlékszem rá és az ? kis énekéb?l csak ezeket a részeket tudtam kivenni amit fent írtam.

Legjobb válasz: Egyszer egy hétpettyes katicabogárka, elindúlt megnézni, mi van a világba. Hívta a gyöngyvirág, hívta a vadrózsa, ide is oda is bekukkant egy szóra. Nagybajuszú cincérek sétálgatni mentek, tópartján a szunyogok kalapot emeltek. Estére elfáradt a katicabogárka, éjjeli pillangó hazatalicskázta.

Egyszer egy hétpettyes katicabogárka, elindúlt megnézni, mi van a világba. Hívta a gyöngyvirág, hívta a vadrózsa, ide is oda is bekukkant egy szóra. Nagybajuszú cincérek sétálgatni mentek, tópartján a szunyogok kalapot emeltek. Estére elfáradt a katicabogárka, éjjeli pillangó hazatalicskázta.
Szívesen, sok gyermekdalt ismerek gyermekkoromból is és babysitter is voltam, mindig szerettem énekelni ezeket;)
http://www.youtube.com/watch?v=3H63o_qc59I Tessék, itt van a dallama is:-DD nagyon szereti az én kislányom is:-DD ( Én amúgy a Velencei-tónál lakom, óvónõ vagyok, meg vigyáztam sok-sok kisgyermekre itthon is, és külföldön is!! Szívesen mennék gyermekre vigyázni... ...de nemsokára szülni fogok...)
A kérdező hozzászólása: Úgy látszik ez most hirtelen mindenhol elõkerült :) ))Én már tudom is:) ) csak a dallamával vannak problémáim találtam hozzá kottát meg meghallgattam elénekeltetve de valahogy 2 verzió létezik belõle. Na majd remélem a fiam ráismer arra a version-ra ami kell:) )
KÖSZÖNÖM!!!!!!Napok óta keresem ezt a dalt!Most tanulta a kislányom az oviban, de eléggé hiányosan adja elõ.Nekem meg fogalmam sincs a szövegérõl.De most én is megtanulom:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Gyöngyi :) )
Dabasi vagyok, Pest mellett, hát párom Székesfehérvári, ismerem Fehérvárat, de az már kicsit messze van, sokat kéne utaznom:( Bár ingyen utazok a Volánbusszal, de háát. Lehet, hogy 1-1 alkalom beleférne, a férjem addig meglátogatja az anyósomde rendszeresen biztos nem. De ha szóbeli segítség kell, abban talán tudok segíteni, mint pl ez a kis dal:) Gyöngyi
A kérdező hozzászólása: Jaj kedves tõled, de gondolom pesti vagy mi meg sajna székesfehérváron lakunk:(
Hát van fõ állásom, de ha tényleg szükséged van, írj priviben, és meglátjuk.Mert a munkahelyemen összevissza dolgozom, lehet, hogy össze tudjuk egyeztetni;) Gyöngyi( katicabogaras).
A kérdező hozzászólása: Bár amilyen jó lenne nekünk egy ilyen jó kis bébiszitter:) )))
én is mentettem, nagyon köszönöm!! :-)))
A kérdező hozzászólása: Jaj de jóóóóó hálásan köszönöm :) )) Be is magolom mire megyek érte délután :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi :) ) ez az én formám PONT óvodapedagógust ajánlottak, hogy azt keressek bébiszitternek:)

Mi a film címe? Azt hiszem a hetvenes években készült olasz vígjáték, ami 4 barátról szól. Beülnek egy autóba és elindulnak "cigányozni" ahogy ők mondják. Vagyis csavarognak az országban, és mindenféle kalandba keverednek.

Legjobb válasz: Nem erre a filmre gondolsz? Férfiak póráz nélkül (1975). Négy jó barát mulatságos története, akik felkerekednek, hogy meglátogassák ötödik társukat. Útközben nem csupán felidézik régi kalandjaikat, hanem újakban is részt vesznek. rendezõ: Mario Monicelli forgatókönyvíró: Pietro Germi, Leonardo Benvenuti, Piero De Bernardi, Tullio Pinelli zeneszerzõ: Carlo Rustichelli operatõr: Luigi Kuveiller vágó: Ruggero Mastroianni szereplõ(k): Ugo Tognazzi (Lello Mascetti) Gastone Moschin (Rambaldo Melandri) Philippe Noiret (Giorgio Perozzi) Bernard Blier (Righi) Duilio Del Prete (Necchi) Olga Karlatos (Donatella) Silvia Dionisio (Titti) Franca Tamantini (Carmen) A Port.hu-n ez olvasható a filmrõl. „A film öt barát történetét beszéli el: ötvenes férfiak, igazi bohémok, akik megengedhetik maguknak, hogy újra olyanok legyenek, mint fiatalon voltak: hóbortosak, mámorosak, kicsapongóak, vagyis levetkõzzék a polgári élet minden szabályát. Egy csendes hajnalon kocsiba ülnek négyen és elindulnak vidékre, hogy meglátogassák ötödik cimborájukat. Útközben felelevenítik régi kalandjaikat, s persze újabbakba is bonyolódnak. Például rezzenéstelen arccal és kifogástalan modorral besétálnak egy számukra teljesen ismeretlen házaspár partyjára és ott teljesen felborítanak mindent.”

Nem erre a filmre gondolsz? Férfiak póráz nélkül (1975). Négy jó barát mulatságos története, akik felkerekednek, hogy meglátogassák ötödik társukat. Útközben nem csupán felidézik régi kalandjaikat, hanem újakban is részt vesznek. rendezõ: Mario Monicelli forgatókönyvíró: Pietro Germi, Leonardo Benvenuti, Piero De Bernardi, Tullio Pinelli zeneszerzõ: Carlo Rustichelli operatõr: Luigi Kuveiller vágó: Ruggero Mastroianni szereplõ(k): Ugo Tognazzi (Lello Mascetti) Gastone Moschin (Rambaldo Melandri) Philippe Noiret (Giorgio Perozzi) Bernard Blier (Righi) Duilio Del Prete (Necchi) Olga Karlatos (Donatella) Silvia Dionisio (Titti) Franca Tamantini (Carmen) A Port.hu-n ez olvasható a filmrõl. „A film öt barát történetét beszéli el: ötvenes férfiak, igazi bohémok, akik megengedhetik maguknak, hogy újra olyanok legyenek, mint fiatalon voltak: hóbortosak, mámorosak, kicsapongóak, vagyis levetkõzzék a polgári élet minden szabályát. Egy csendes hajnalon kocsiba ülnek négyen és elindulnak vidékre, hogy meglátogassák ötödik cimborájukat. Útközben felelevenítik régi kalandjaikat, s persze újabbakba is bonyolódnak. Például rezzenéstelen arccal és kifogástalan modorral besétálnak egy számukra teljesen ismeretlen házaspár partyjára és ott teljesen felborítanak mindent.”
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!Imádom ezt az oldalt, és Téged is.Nagyon régen keresem ezt a filmet.By.

Mire véljem ezt? Tegnap d. u. egy sötét autó jött a házunk elé (ami eladó) és egy fiatal srác lefényképezte és a táblát is amin a tel. Szám van. Aztán anyum elindult kifelé és a srác gyorsan beszállt az autóba és elhúzott.

ha most a ház érdekelte akkor miért ment el

Legjobb válasz: Az ilyennel vigyázni kell, mert sosem tudhatod, mit akar. Az autó rendszámát, színét, típusát mindig fel kell ilyenkor írni, meg ha láttad a férfit írd le, hogy nagyjából hogy nézett ki (kövér/sovány/edzett/kopasz/hosszú hajú, stb.). Az is lehet, hogy egy barátjának fényképezte le a házat, de akkor inkább szerintem eljött volna õ. Az is lehet, hogy fel akarja tenni hirdetésre nagyon olcsó áron, bár nem megy sokra vele, hiszen nem az õ tulajdona.

Az ilyennel vigyázni kell, mert sosem tudhatod, mit akar. Az autó rendszámát, színét, típusát mindig fel kell ilyenkor írni, meg ha láttad a férfit írd le, hogy nagyjából hogy nézett ki (kövér/sovány/edzett/kopasz/hosszú hajú, stb.). Az is lehet, hogy egy barátjának fényképezte le a házat, de akkor inkább szerintem eljött volna õ. Az is lehet, hogy fel akarja tenni hirdetésre nagyon olcsó áron, bár nem megy sokra vele, hiszen nem az õ tulajdona.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!