Találatok a következő kifejezésre: Mikor elindul szépen (9 db)

Mikor elindul alapjáraton szépen jár. Mihelyt a földre engedem elkezd pöfögni és megáll. Miért csinálja ezt a rotációs kapám?

Gyertya ki,tiszta korom.Megtakarítom és szépen elindul alapjáraton mikor a földre engedem ismét kezdi el?lr?l.

Legjobb válasz: A kuplung is bûnös lehet.

A kuplung is bûnös lehet.
Nem jól van beállítva a motor. Nekünk is ugyan ez volt. Kevés a fordulat száma, és mikor belenyomod a földe, nem birja fordulattal és leáll.
Valószinû hogy a karburátor fõfuvókája elvan tömõdve, ez az oka annak hogy alapjáraton szépen ketyereg, gázadáskor pedig pörög majd leáll.Akarburátort ki kell takarítani!
Én arra tippelnék, hogy nem kap elég levegõt. Légszûrõ ki, ha anélkül megy, akkor el van piszkolódva, nem engedi át a levegõt.
kétütemû vagy négyütemû?

Van egy Longija lj50QT-k motor. Olyan problémám lenne hogy, berúgom a motort, a motort elindul, majd pár másodperc múlva le is áll. Ha sikerül időben ráhúzni a gázt akkor felpörög de szépen lassan leáll. Mi lehet a baja, vagy miket érdemes átnéznem?

Legjobb válasz: Ha sikerül teljesen-ráhúznom a gázt mielõtt megállna a motor, akkor felpörög majd veszít az erejébõl, majd megint felpörög majd megint veszít az erejébõl aztán egy idõ után szépen lassan leáll.

A kérdező hozzászólása: Ha sikerül teljesen-ráhúznom a gázt mielõtt megállna a motor, akkor felpörög majd veszít az erejébõl, majd megint felpörög majd megint veszít az erejébõl aztán egy idõ után szépen lassan leáll.
Automata szivato.


A peogram mukodese egy hiba miatt megszakadt tobb jateknal is ez van szepen elindul aztan kilep mi lehet a baj? -op rendszer win.7

Legjobb válasz: Valami nincs rendben az oprendszerrel v. a szoftverekkel. Ennyibõl nem lehet megmondani, hogy micsoda. Talán egy alapos átvizsgálással kiderülne, hogy mi hiányzik, de lehet hogy egyszerûbb újra rakni az egészet.

Valami nincs rendben az oprendszerrel v. a szoftverekkel. Ennyibõl nem lehet megmondani, hogy micsoda. Talán egy alapos átvizsgálással kiderülne, hogy mi hiányzik, de lehet hogy egyszerûbb újra rakni az egészet.
A kérdező hozzászólása: hat azt nem irja szerintem ha at telepitem ugyan ez lessz kell valami driver ha ujonan van felrakva a windows mik azok amit fel kellene rakni mert uyge a 7es tartalmaz sokmindent .. amugy acer notebookrol van szo
A gyártó oldaláról mindent fel kell tenni.
A kérdező hozzászólása: fol raktam minden drivert intel stb.. meg is melyik felel a a jatekok mukodeseert amugy acer extensa5235 notebook-rol van szo
Wrong Turn 4: Bloody Beginnings (2011) Út: 1. Google keresés: movie+snowmobile+horror 2. Az 1. találat.
Az hogy a lap asrock.
A kérdező hozzászólása: És az rossz?
Amúgy nincs ötletem konkrétan, de az asrocknak ebben az idõszakban szörnyen szar lapjai voltak.
A kérdező hozzászólása: Egy ibm m50 ben sem ment.

Mi lehet a probléma akkor ha laptoppom bekapcsolásakor gépem elindul tölt szépen ahogyan szokott és kell de, amikor az asztalt kéne behoznia csak az egeret látom, de asztalt, a hátteret, az asztalon a dolgokat viszont nem látom?

A gép ebben az állapotban semmilyen parancssorra nem reagál, ki kell kapcsolnom és többszöri ki-bekapcs után akar csak rendesen indulni , úgy hogy használni is lehessen.

Legjobb válasz: Elsõre szoftveres hibára gondolnok esetleg a HDD haldoklik ezt tudod tesztelni a hdtune vagy hdsentinel programokkal. Ha a hdd rendben akkor ujra telepítés a köv etkezõ ötletem.

Elsõre szoftveres hibára gondolnok esetleg a HDD haldoklik ezt tudod tesztelni a hdtune vagy hdsentinel programokkal. Ha a hdd rendben akkor ujra telepítés a köv etkezõ ötletem.

Mostanában a torrent letöltésem szépen elindul, tölt ahogy szokott, erre 60-80 % letöltés környékén megáll, és nem folytatja tovább a letöltésem. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy nincs seeder (valaki akinek 100%-ig megvan a fájl)? Esetleg nem fogy el a helyed a merevlemezen?

Nem lehet, hogy nincs seeder (valaki akinek 100%-ig megvan a fájl)? Esetleg nem fogy el a helyed a merevlemezen?
A kérdező hozzászólása: Á, mindegyik torrentem ezt csinálja, merevlemezen meg van helyem :(
Õszintém mondom fingom nincs, nekem egyszerse csinált ilyet egyik se.Próbáld meg hogy leállitod az összeset kijelölöd mindet vagy csak egyesével jobb egérgomb katt és kényszerített újraellenõrzés.Hátha ez segít.Amugy milyen oldalakon vagy fent?
A kérdező hozzászólása: Nagyon sok oldalon fent vagyok, olyanokról is le szoktam tölteni, ahova nem kell regisztrálni, csak simán letöltöm a torrentet.
Milyen torrentet használsz? :)
A kérdező hozzászólása: µTorrent :)

Miért ilyen kis "gonosz"? Hajnalban, szopi után kipattan a szeme, felébreszti az egész családot, aztán mikor már mindenki felkelt, ásítozva, de elindul a nap, akkor a baba szépen visszaalszik.

Akárhogy altatnám vissza, nem hajlandó, sikítozik, ki akar jönni a kiágyból. Ha nem veszem ki, akkor sír, dobálja magát. Akkor is ezt csinálja, ha magam mellett altatnám vissza. Jó, felkelünk, de mikor leülnék reggelizni, elkezdi dörzsizni a szemét, ásítozik és már vinnem kell vissza az ágyába, mert tiszta ny?gös, álmos. Leteszem és alszik is. Kb. 1 órára kelt fel.

Legjobb válasz: 10 hónapos a kisfiam.

A kérdező hozzászólása: 10 hónapos a kisfiam.
A kérdező hozzászólása: Csak nekünk ez az 5:30-6 órai kelés új, mert eddig kb. 8-ig, fél 9-ig simán aludtunk. Utána meg dél körül volt a következõ alvás. Most meg 7-kor már alszik vissza, ugyanúgy 9-ig , de én meg úgy aludtam volna még, de már minek feküdjek vissza!? :-)
Szerintem ez tök normális, hogy kaja után épp, hogy vidám, éber. Én nem altatom szopi után sosem a babámat, utána mindig program van, mert akkor a legjobb a kedve.
Lehet, h csak egy átmeneti idõszakról van szó.(reméljük) Nálunk is gyakrabbak az éjjeli ébredések pár hete, elég fáradt vagyok, de tudom, h nem direkt csinálja.... Majd elmúlik ez is.... Kitartást! sorstárs
Ja jó, elsõ vagyok, akkor más a helyzet kicsit, nekünk mindig ekkor kel. Akkor inkább az a kérdésed, hogy most miért kel hamarabb, nem? De azt meg ki tudja, ez bizonyos korszakokban változik, mikor fekszik este, mikor kel reggel, szerintem. Amúgy szerintem ez normális idõpont, fõleg, ha mondjuk majd el kell járni dolgozni, akkor pont igy lenne annyi idõd rá, hogy meg is reggelizzetek, össze is készüljetek, eljusson bölcsi/oviba, majd te dolgozni. Szóval nekem ebben sincs semmi meglepõ. Esetleg próbáld ki, hogy párszor úgy bánsz vele, mint éjjel, akárhogy hisztizik. Azaz gyors evés, semmi szórakoztatás, hadd tanulja meg, hogy egyedül is ellehet. Tegyél valami ehhez való õt lekötõ játékot az ágyába.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!