Találatok a következő kifejezésre: Mikor először nálam (23 db)

Miben aludjak nála? Lányok ti mit vettetek fel először?

Nemsokára ottalszom a barátomnál... ez lesz az els? alkalom:)

Legjobb válasz: egy bugyi és ha fázol akkor kérsz tõle egy polot :D

egy bugyi és ha fázol akkor kérsz tõle egy polot :D
Én a legelsõ ottalváskor tangában és poloban feküdtem le. 15/l
franciabugyi+kissé csipkés, mintás trikó szett tuti befutó ;)
Ha bevállalod, bugyi-póló, ha nem, vigyél magaddal egy nadrágot. Bár lehet, hogy úgyis lekerül rólatok minden...:) Én már az elsõ alkalomkor kaptam egy nadrágot meg egy pólót, azóta az "enyémek" :) Lehet, hogy õ is felajánlja majd :)
szkafanderben
semmiben:P õ meg csak boxerben
A kérdező hozzászólása: Hogy megyek le??? Nyilván nem abba fogok flangálni a szülei elõtt, amiben Õ elõtte... :$
és ha reggel így lemész és a szülei is ott lesznek??
erényöv, szigorúan hossú ujjú pizsama felsõ, vastag nadrág és a nyakadat is tekerd be, nehogy látszódjon :P
természetesen SEMMIBEN. :P
nabakker, az elsõtõl (franciabugy + felsõ kombó) összefutott a nyal a szamban :D én is arra szavazok, de lehet barmilyen bugyi helyette... úgyis lekerül ;)

3hónapos a babám tejallergiája miatt csak tápszert kaphat. Mikor próbálkozhatok nála először étellel? és mivel? Én már 3hós koromban kaptam sütőtököt. 22 múltam

Legjobb válasz: A mai álláspont szerint hat hós koráig legjobb az anyatej, annak hiányában a tápszer. De valaki már négy-öt hósan kóstoltat, azoknak a babáknak sincs semmi bajuk. Én a helyedben megvárnám a hat hónapot, de én az elsõ álláspontot képviselem. a baba kiskönyvének közepén szerepel a táblázat mit milyen idõsen lehet bevezetni a babánál. ha korábban akarod akkor almalé, majd almareszelék, krumpli, sárgarépa, sütõtök. Ezekkel szokták kezdeni.

A mai álláspont szerint hat hós koráig legjobb az anyatej, annak hiányában a tápszer. De valaki már négy-öt hósan kóstoltat, azoknak a babáknak sincs semmi bajuk. Én a helyedben megvárnám a hat hónapot, de én az elsõ álláspontot képviselem. a baba kiskönyvének közepén szerepel a táblázat mit milyen idõsen lehet bevezetni a babánál. ha korábban akarod akkor almalé, majd almareszelék, krumpli, sárgarépa, sütõtök. Ezekkel szokták kezdeni.
Szia! Tápszeres táplálás esetén már 4 hónapos kortól ajánlott a hozzátáplálás, én úgy tudom. De a zöldségek, gyümölcsök jók. Krumpli, alma, cékla, sütõtök, répa jók elsõnek. Joghurtot, tejpépet és más tejterméket semmiképpen ne adj, még akkor se, ha babajoghurtnak hívják. D

Milyen volt, mikor először aludtál a barátődnál /vagy a barátnőd nálad/ : )?

Nem arra értem, hogy bármi is történt volna...egyszer?en mit éreztetek, pl. amikor a karotokban aludt el, stb :)

Legjobb válasz: Horkolt, piszkáltam, felébredt, letagadta, egy kis ezaz, aludtunk tovább.

Horkolt, piszkáltam, felébredt, letagadta, egy kis ezaz, aludtunk tovább.
Ha szereted akkor ezt az érzést nem lehet leírni! Azt át kell élni! Ha meg nem akkor úgy is az jár a fejében hogy mikor dugunk már.
Krva jó volt:) folyamatosan simogattam a vállát és minnél erõssebben csináltam annál jobban átment a szuszogása horkolásba:) meg tök jó volt beletenni az arcomat a hajába és csókolgatni a fejét:) használd ki amíg teheted mert utánna csak erre tucc gondolni!!
Én nem igazán tudtam aludni mert meleg volt és úgy meg még melegebb meg kicsit horkolt, de szenya voltam mert akkor mindig mozgolódtam és akkor abba hagyta mert felébredt.:P Egymásra néztünk és éreztem hogy mit akar a pillantásából, egymásnak estünk és volt azután egy kis ez, meg az.
mi nem aludtunk, egész éjszakát végigbeszélgettük. :) akkor is jöttünk össze. azon az éjszakán (mondjuk már ismerem pár éve...) kövi alvás hááát yóvólt, h ott van mellettem. csak nem nagyon fértem el az ágyban. de leirhatatlan érzés. <3
Elsõre jól össze izzadtunk mert délután volt és qrva meleg. 2.történt valami de nem elég :( és a falfelé forduva aludtamel mert durci voltam amiért kiakartam nyalni de ö nem engedte. Álltalában azt érzem, hogy szeretem, és jó vele, hogy ottvan meg ilyenek.


Mikor először jelentkezett nálam barnás folyás, rögtön mentem az orvoshoz, azt mondta nincs gond, rá egy hétre megint volt két napot, azóta hálistennek nem, de ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Eredeti mensiidõkor elõfordul, nekem is volt, de ha azon kívûl is jelentkezik,nem túl jó dolog.Ha nem lesz többet ne aggódj ,biztos csak a mensi miatt, de ha elõfordul, inkább menj vissza a dokihoz, én is kaptam rá gyszert,nekem sárgatest hormon elégtelenség miatt volt.Nem írtad hány hetes vagy, de gondolom még az elején.Reméljük tényleg többet nem jelentkezik neked.Fõleg ha nincs más tüneted, de ha ismétlõdik, tényleg doki.

Eredeti mensiidõkor elõfordul, nekem is volt, de ha azon kívûl is jelentkezik, nem túl jó dolog.Ha nem lesz többet ne aggódj , biztos csak a mensi miatt, de ha elõfordul, inkább menj vissza a dokihoz, én is kaptam rá gyszert, nekem sárgatest hormon elégtelenség miatt volt.Nem írtad hány hetes vagy, de gondolom még az elején.Reméljük tényleg többet nem jelentkezik neked.Fõleg ha nincs más tüneted, de ha ismétlõdik, tényleg doki.
írd be az oldal keresõjébe, hogy barnás folyás, csomó kérdést ki fog dobni!
Nekem a méhszájseb miatt volt. Fõképp az együttlétek után jelentkezett, és kb. 3 napig tartott. Aztán lézerrel begyógyították a sebet. Csak javasolni tudom. A kúpoknak, ecsetelõknek, stb. semmi értelmük. Ugyanis egy lúgos környezetben nem fog egy seb csak úgy meggyógyulni. Rá kell segíteni. Persze elõfordulhat, hogy nálad csak gombás fertõzés okozza...
Nálam az állandó barnás folyást a lepény "rossz"helyen lévõ tapadása okozta, de szerencsére már azóta nincs rosz helyen a lepény

Dr. Pethő György nézte meg ma nálam Nyíregyházán a magzatvizet (2 napos túlhordásnál tartok). Nagyon szimpatikus volt, feleannyira nem fájt a vizsgálat, mint először. Tudtok róla valamit mesélni? Kinek mi a tapasztalata?

Legjobb válasz: Én gyerekkorom óta hozzá járok, mert õ gyereknõgyógyász is. Szerintem jó doki, mindenre odafigyel, alapos és emberileg is nagyon szimpatikus. Nála szültem 3 hónapja, sajnos császározni kellett, de az sem volt fájdalmas, mert közben beszélt hozzám, úh arra figyeltem, és nem a kellemetlenségekre. Õ volt a fogadott dokim is, minden nap megkeresett, amíg bent feküdtem. Én csak ajánlani tudok neked:-)))

Én gyerekkorom óta hozzá járok, mert õ gyereknõgyógyász is. Szerintem jó doki, mindenre odafigyel, alapos és emberileg is nagyon szimpatikus. Nála szültem 3 hónapja, sajnos császározni kellett, de az sem volt fájdalmas, mert közben beszélt hozzám, úh arra figyeltem, és nem a kellemetlenségekre. Õ volt a fogadott dokim is, minden nap megkeresett, amíg bent feküdtem. Én csak ajánlani tudok neked:-)))

Nemrég véletlenül felpofoztam a barátomat, először nagyon idegesnek látszott de aztán náluk aludtam és minden tök rendben volt utána. De félek hogy mégis haragszik és esetleg szakítani akar velem, mit tegyek?

Legjobb válasz: Én személy szerint belátom, ha hülye voltam, de ha talán ezért, vagy bármi másért pofont kapok, ott vége mindennek. Jobban elviselem, ha ököllel ütnek meg, vagy akár tökönrúgnak, de a pofon nálam tabu. Remélem a barátod nem ilyen. Ha hibás volt valamiért, mondd meg h túlreagáltad, nagyon sajnálod, nem lesz több ilyen, stb stb. Ha a te te voltál a hibás valamiben, akkor ugyan ezt tedd, csak a köbön... Am egy visszkérdés.. Hogy lehet valakit VÉLETLENÜL pofon vágni? :D Elmesélnéd a történetet?

Én személy szerint belátom, ha hülye voltam, de ha talán ezért, vagy bármi másért pofont kapok, ott vége mindennek. Jobban elviselem, ha ököllel ütnek meg, vagy akár tökönrúgnak, de a pofon nálam tabu. Remélem a barátod nem ilyen. Ha hibás volt valamiért, mondd meg h túlreagáltad, nagyon sajnálod, nem lesz több ilyen, stb stb. Ha a te te voltál a hibás valamiben, akkor ugyan ezt tedd, csak a köbön... Am egy visszkérdés.. Hogy lehet valakit VÉLETLENÜL pofon vágni? :D Elmesélnéd a történetet?
Kérj elnézést...ha náluk aludtál az nem sok rosszat jelenthet.....és miért pofozad fel ha szabad megtudni?
Én nagyon haragszok minden testi erõszaktól, legyen az férfi, nõ, vagy akár gyermek. Nálam ez csak egyszer fordulhat elõ.
Kettesnek mondom, hogy nem véletlenül pofán vágta. Felpofozta. Ez minimum két pofont jelent, ha nem többet. Itt a véletlenrõl nincs szó.
A szádat nem csak sz*pásra tudod ám használni.
#4-esnek mondom, hogy nem azt írtam hogy pofán vágta, hanem pofon vágta.. általános, 1. osztály, olvasás gyakorlat xD Am nem kell cicire venni, szóval értem mit akar mondani a kérdezõ, de ha csak 1x is pofozza meg, hogy lehet olyat véletlenül?
Véletlenül nem lehet "felpofozni" senkit, legfeljebb ok nélkül, de szándékosan. Véletlen mozdulattal esetleg arcon lehet ütni valakit, de erre az esetre egyáltalán nem illik a "felpofoztam" kifejezés. Egyszóval a feltett kérdésre - a körülmények ismeretének teljes hiányában - nem lehet értelmesen válaszolni.
A hatosnak írnám, hogy mehetünk együtt magyar nyelvtant tanulni, ha akarod. Szerintem a mondatokat nagy betûvel kezdjük. Egyébként láttam, hogy pofon és nem pofán vágta, de a pofánvágás egy kicsit feltûnõbb fogalmazás és azért írtam úgy. De azért kezd csak nagybetûvel a mondatokat.

Szerintetek mit kérjek születésnapomra? Most leszek 13 (L) és nem tudom, hogy mit kérjek. Pénz nem jöhet nálam szóba! Először azt akartam, hogy még egyszer át legyen lövetve a fülem, de anya nem engedi. Kutyám van, lovat 14 éves koromba kaphatok.

Valami olyan kéne amit 2 és fél héten belül meg lehet szerezni. Előre is köszi a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Hát rengeteg minden van, aminek egy 13 éves lány örülni tud és 2 és fél héten belül be lehet szerezni. Kérhetsz egy kis ruhatár újítást, kérhetsz valami elektromos kütyüt (pl új telefon vagy jó hangfal géphez vagy ilyesmi)... Annyi minden van:) Igazából neked kell tudnod, hogy mi az aminek örülnél és jól jönne. Nekem most csütörtökön lesz a szülinapom, én fényképezõt kértem, mert érdekel a fotózás. Ha van valami olyan hobbid, amihez jól jönne valami, azt is kérhetsz. Kérhetsz ékszert is vagy valami szép díszt a szobádba (valami jó nagy falikép pl) vagy egy hatalmas ölelõs macit (hülyén hangzik, de nekem néha jól jönne egy nagy puha mosolygós maci akit meg lehet nehéz pillanatokban ölelni):) Szóval neked kell tudnod. De azért remélem segítettem:)

Hát rengeteg minden van, aminek egy 13 éves lány örülni tud és 2 és fél héten belül be lehet szerezni. Kérhetsz egy kis ruhatár újítást, kérhetsz valami elektromos kütyüt (pl új telefon vagy jó hangfal géphez vagy ilyesmi)... Annyi minden van:) Igazából neked kell tudnod, hogy mi az aminek örülnél és jól jönne. Nekem most csütörtökön lesz a szülinapom, én fényképezõt kértem, mert érdekel a fotózás. Ha van valami olyan hobbid, amihez jól jönne valami, azt is kérhetsz. Kérhetsz ékszert is vagy valami szép díszt a szobádba (valami jó nagy falikép pl) vagy egy hatalmas ölelõs macit (hülyén hangzik, de nekem néha jól jönne egy nagy puha mosolygós maci akit meg lehet nehéz pillanatokban ölelni):) Szóval neked kell tudnod. De azért remélem segítettem:)
Kérhetsz esetleg valami jó könyvet ami érdekel :) Esetleg ha édesszájú vagy akkor kérj egy édességcsomagot, amibe különféle finomságokat raknak! :) A ruha is mindig jó ötlet, vagy ha van valami hobbid akkor ahhoz kellékeket. Ha esetleg van olyan hely, ahová szívesen elmennél (persze azért olyan ami elérhetõ és megvalósítható :D ) akkor kérd azt hogy menjetek el a családdal oda (pl Fõvárosi Nagycirkusz vagy akármi) Boldog szülinapot! :)
Ömmmmm..... szerintem kérj mondjuk ha szereted a sminkeket palettát, vagy kérd meg õket , hogy vigyenek el valahová ahova te szeretnél vagy ilyesmi.:) Rendezz 1 óriási partyt! Vagy kérd meg azt amit csak úgy nem engedtek meg, mert pénzért volt , kérdd meg õket , hogy most azt csinálhasd meg! Sztem:)
Lóról (kedvencedrõl pl.) rajzot, festményt? Keress meg, ha érdekel :)
A mi a hifiben megy Edward szobájában az a Debussy- Clare de Lune. (azt hiszem így kell leírni)
Edward nem azt zongorázza hanem amit Carter Burwell a film zeneszerzõje írt a filmhez a Bella's Lullaby-t.

Mostanában megint elég feszült vagyok. Nálam ez már nem először jött elő. Mikor az első ilyen volt akkor írtak fel nyugtatót (ATARAX). Nyugtató viszont már nincs. Ha elmennék a háziorvoshoz írna fel vagy beküldene valahova?

Nekem nem arra van szükségem hogy beszélgessek err?l egy idegennel mert ha én magam sem tudom akkor más se fogja tudni hogy mi a bajom. Magamon kéne segítenem de úgy t?nik ez nem megy ezért kéne a nyugtató mert az mindig elmúlasztotta a stresszes id?szakaimat. Rossz hogy pont nyáron jött el? mert nem jó a közérzetem így nem nagyon szeretek menni sehova. Ezért lenne jó ha minél hamarabb elmúlna és élvezhetném a nyarat.

Legjobb válasz: Köszönöm szépen a választ! :) De sajna mivel nem tudom kontrolálni magam hogy ne legyek ideges így csak a nyugtató segíthet. A kérdés az hogy ha elmegyek a háziorvoshoz és elmondom a panaszokat akkor ír fel nekem nyugtatót vagy beküld a pszichiátriára hogy megállapítsák milyen nyugtató kell nekem? Gondolom 1 hónapnál hamarabb nem kapok idõpontot addig meg nem akarom húzni. Vagy 2 napja a szívem is fáj, néha nehezen kapok levegõt és 1-2 szúró fájdalommal is jár. Kétszer csináltak nekem EKG-t és akkor azt mondták hogy nincs baja a szívemnek. De gondolom a stressz miatt van ez mert mikor EKG-t csináltak akkor is ilyen stresszes voltam.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! :) De sajna mivel nem tudom kontrolálni magam hogy ne legyek ideges így csak a nyugtató segíthet. A kérdés az hogy ha elmegyek a háziorvoshoz és elmondom a panaszokat akkor ír fel nekem nyugtatót vagy beküld a pszichiátriára hogy megállapítsák milyen nyugtató kell nekem? Gondolom 1 hónapnál hamarabb nem kapok idõpontot addig meg nem akarom húzni. Vagy 2 napja a szívem is fáj, néha nehezen kapok levegõt és 1-2 szúró fájdalommal is jár. Kétszer csináltak nekem EKG-t és akkor azt mondták hogy nincs baja a szívemnek. De gondolom a stressz miatt van ez mert mikor EKG-t csináltak akkor is ilyen stresszes voltam.

Mikor engedték meg először hogy a barátodnál aludj, vagy ő nálad? (fiúk is írhatnak)

Kort, Nemet, és hogy mióta voltatok együtt :)

Legjobb válasz: nyugi, én is 15 vagyok, de no para van egy ismerõsöm akit anno 19 évesen engedtek elõször ott aludni:) engem nem engednek, de meg is értem õket... kezdek abba belegondolni h ha szülõ lennék én mit szólnék ha elém állna a lányom, h figyuzz anyu ott aludhatnék? tuti h 15 évesen nemet mondanék, akármennyire megbízom és ismerem a srácot :) egyet nem értek... gondolom a sex miatt aggódnak a szülõk... de ha akarják úgyis megteszik, szval tényleg nem értem h mi az oka:D de majd kiderítem

nyugi, én is 15 vagyok, de no para van egy ismerõsöm akit anno 19 évesen engedtek elõször ott aludni:) engem nem engednek, de meg is értem õket... kezdek abba belegondolni h ha szülõ lennék én mit szólnék ha elém állna a lányom, h figyuzz anyu ott aludhatnék? tuti h 15 évesen nemet mondanék, akármennyire megbízom és ismerem a srácot :) egyet nem értek... gondolom a sex miatt aggódnak a szülõk... de ha akarják úgyis megteszik, szval tényleg nem értem h mi az oka:D de majd kiderítem
Ohh, 15 évesen nekem sem engedték, hogy nála aludjak, de érdekes módon azt igen, hogy õ nálunk =D Anyámnak voltak hülyeségei, csak ezután összejöttem egy sráccal, aki 200 kmre lakott, így nem volt sok választása azzal kapcsolatban, hogy hol aludjak.
sajnos a szülök abban a tudatban élnek hogy csak este lehet szexelni.. általában ezért szokták nem engedni hogy ott aludjanak egymásnál.
én most 17éves vagyok, nekem még nem engedték meg h a barátomnál audjak pedig fél éve együtt vagyunk
Nem csak neki sincs és nekem sincsenek szüleink szal ezért
nekem nem engedték.. 20, l
A kérdező hozzászólása: Én 15 éves lány vagyok, 5 hónapja van barátom. Szerencsére jó a kapcsolat a szülõk között is meg minden. Anyumnak felhoztam ezt a témát h mi lenne ha egyszer ott aludnék, vagy barátom nálam, de egy szó volt : NEM!. Persze utána apámtól kaptam a fejmosást hogy mit képzelek én.. pedig én csak meg kérdeztem de mindegy :(
14L és még nemengedik. 7hónapja vagyunk együtt. Apám nem nézi jó szemmel :(
13 évesen 2hónap után megengedték a szüleid és a lány szülei is hogy nálad aludjon??? Hova fejlõdik ez a mai világ??? :O
13, férfi és 2 hónapja voltunk de nekem meg engedték
Pedig tévednek. Mi mindig találunk(vagyis idáig mindig sikerült) találni rá idõt/lehetõséget hogy szeretkezzünk, de ott aludni nem engednek. És még 2évig tuti nem is fognak. :S :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!