Találatok a következő kifejezésre: Mikor egyutt egy kismama (2 db)

Mikor egyutt van egy kismama a parjaval es orgazmusa van bekemenyedik a mehe. De a mehszaj is kinyilik ugy mint mikor nem terhes valaki?

Legjobb válasz: A méhszájnak nem szabad kinyílnia egészen a szülés közeledtéig..ha így lenne csomo baci bejutna, tehát normális esetben nem nyílik ki a méhszáj.

A méhszájnak nem szabad kinyílnia egészen a szülés közeledtéig..ha így lenne csomo baci bejutna, tehát normális esetben nem nyílik ki a méhszáj.
Normál esetben nem nyílik ki. De ha kinyílik, az nem csak a szextõl lehet! Egy biztos: nyitott méhszájnál a doki már megfontolandónak tartja, hogyan éljetek házaséletet. A babának meg csak jó lehet, ha azt érzi, hogy a szülei jól megvannak együtt:)

17 hetes kismama vagyok. Barnáztam kicsit és ég a hüvelyem, ha együtt vagyok a párommal. Ma elmentem az orvosomhoz és megvizsgált, de nem látott semmit. Felírt egy Kilon D-100 nevű gyógyszert. De mire?

El?z?leg gombás fert?zésre írta, de most nem látott semmit! Nem értem!

Legjobb válasz: A kliont én is használtam kúraszerûen, elõször egymás után 5-öt kellett, aztán elmúlt a gombám, utánna pedig a maradék 5-öt hetente egyszer kellett.Azóta is hetente használok egyet, mert jobb félni mint megijedni, és sajna ilyenkor fogékonyabbak vagyunk minden nyavajára. De szerintem neked is azért írta, mert nemcsak gombára jó, hanem bármilyen irritációra. De biztos ami biztos, legalább 5-öt használj el kúraszerûen, utána elég hetente egy. Nekem így nagyon jó, mert azóta nincs semmi probléma. Remélem tudtam segíteni. 35 hetes pocis

A kliont én is használtam kúraszerûen, elõször egymás után 5-öt kellett, aztán elmúlt a gombám, utánna pedig a maradék 5-öt hetente egyszer kellett.Azóta is hetente használok egyet, mert jobb félni mint megijedni, és sajna ilyenkor fogékonyabbak vagyunk minden nyavajára. De szerintem neked is azért írta, mert nemcsak gombára jó, hanem bármilyen irritációra. De biztos ami biztos, legalább 5-öt használj el kúraszerûen, utána elég hetente egy. Nekem így nagyon jó, mert azóta nincs semmi probléma. Remélem tudtam segíteni. 35 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat. Megnyugtatott.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!