Találatok a következő kifejezésre: Mikor egyutt egy (934 db)

Mit gondoltok egy ivartalanított Bullmasztiff kant és egy ivartalanított Cane Corso kant lehetne együtt tartani? Egy ház, egy kert, egy gazdi. Stb. vagy veszélyes lenne? Van aki tart együtt ilyen típusú kan kutyákat problémamentesen?

Legjobb válasz: Mivel ivartalanítva lesznek eleve nem lehet semmi gond. Alapvetõen harci kutya nincsen ezért nem fogják kigyilkolni egymást. Nekem 4 kan kutya van együtt egyik sincsen ivartalanítva 1 kivételével mind ivarérettek. (Német juhász, Komondor keverék, Puli, Foxterrier) Nem egyszerre kerültek hozzám. Nagy odafigyelést igényelt a kutyák összeszoktatása mivel a Puli kivételével aki most 5 hónapos a többi mind domináns kan volt. 1x volt egy kis összetûzés a Német juhász és a Foxi között de azóta meg van a falkasorrend és minden gond nélkül meg vannak egymással. Ha valami kérdésed volna pl. jelen esetben 2 kankutya összeszoktatásával kapcsolatban akkor írj privátot.

Mivel ivartalanítva lesznek eleve nem lehet semmi gond. Alapvetõen harci kutya nincsen ezért nem fogják kigyilkolni egymást. Nekem 4 kan kutya van együtt egyik sincsen ivartalanítva 1 kivételével mind ivarérettek. (Német juhász, Komondor keverék, Puli, Foxterrier) Nem egyszerre kerültek hozzám. Nagy odafigyelést igényelt a kutyák összeszoktatása mivel a Puli kivételével aki most 5 hónapos a többi mind domináns kan volt. 1x volt egy kis összetûzés a Német juhász és a Foxi között de azóta meg van a falkasorrend és minden gond nélkül meg vannak egymással. Ha valami kérdésed volna pl. jelen esetben 2 kankutya összeszoktatásával kapcsolatban akkor írj privátot.
ez az elsõ válasz több sebbõl vérzik... egyrészt az "eleve nem lehet gond" pöppet meredek, lévén az ivartalanítás nem egyenlõ az agymosással. mind kettõ kan marad, és ha elõtte domináns volt és kötekedõ, akkor szintén, az is marad. annyi történik, hogy a csökkenõ tesztoszteron szinttel (ami csak csökken, nem szûnik meg!) higgadtabbá válik. de attól még a kutya egyéniség marad. ha vevõ arra, hogy elfogadjon egy másikat (mármint mindkettõ), akkor talán nem lesz gond, ha nem, akkor szeparálni kell. illetve a cane corso harci kutya. (ha nem hiszed, járj utána) ha nem is annyira szorosan szelektált már erre, mint a pit bull, attól még az. és mint ilyennek sajátja lehet a "kutyázás" illetve a "gameness" tulajdonsága (elõbbei azt jelenti, hogy konkrétan azonnal ellenfélnek tekint minden más kutyát, utóbbi pedig, hogy vert helyzetben sem adja meg magát, és a meghunyászkodó kutyát sem hagyja menekülni, harcol a végéig). mint ahogy írtam volt a corso már egy pár generáció óta nem erre van szelektálva, de én speciel a mai napig ismerek emberes, kutyázós corsokat. nekünk két kutyánkról is le kellett szedni két olyan corsot, akik egyébként gondos szocializációt kaptak, IPO szinten képzettek... (egyik kutyám kölyök volt, a másik megadta magát, mégis úgy kellett leszedni mindkettõt a kutyáimról). nem mondom, hogy mindegyik ilyen, de bele lehet futni. attól még nem rossz kutyák, csak nem kell õket kutyatársaságba vinni póráz nélkül, és a megfelelõ elõvigyázatossággal kell eljárni. tényleg nem neheztelek rájuk ezért, õk ilyenek és kész. summa summarum, kutyafüggõ, a bullmasztiffot annyira nem ismerem, de szerintem a corso lesz a gyenge láncszem. ha olyan természetû, akkor a helyedben nem hagynám õket sose felügyelet nélkül, de lehet hogy teljesen szeparálnod kell majd õket egymástól. de ha nagy szerencséd van, és mindkettõ jámbor lélek, akkor nem lesz gondod velük egyáltalán.
Csak úgy mellesleg: mi a francnak kell cane corsot tartani, ha ennyire kezelhetetlenek???

Van egy srác, akibe már elég régóta szerelmes vagyok. De nem tudom, ő mit érez irántam. Mikor együtt megyünk haza, akkor beáll a kínos csend, és egyikünk se tudja, mit mondjon a másiknak. Szerintetek mit kéne csinálnom? :S

Legjobb válasz: Megszólalni!:D Kedves kérdezõ!Minden kapcsolat (legyen az baráti-,munka-,pár-...kapcsolat) alapja a kommunikáció...:) Ha együtt szoktatok hazamenni,akkor gondolom barátoknak tekintitek egymást...biztos vannak közös élményeitek...ha más nem,akkor az iskola is megfelelõ téma lehet...vagy bármi...képzeld azt,hogy õ nem több egy nagyon jó barátnál,próbálj lazítani...:)...próbálkozz!:)

Megszólalni!:D Kedves kérdezõ!Minden kapcsolat (legyen az baráti-, munka-, pár-...kapcsolat) alapja a kommunikáció...:) Ha együtt szoktatok hazamenni, akkor gondolom barátoknak tekintitek egymást...biztos vannak közös élményeitek...ha más nem, akkor az iskola is megfelelõ téma lehet...vagy bármi...képzeld azt, hogy õ nem több egy nagyon jó barátnál, próbálj lazítani...:) ...próbálkozz!:)

Elso karacsonyunk egyutt. Egy kepkeretet szantam a szerelmemnek amiben gravirozva van. Kerdesem: nem korai ez meg? , illetve fiuk, ferfiak: Ti mit szolnatok ha ilyet kapnatok a parotoktol?

Ajándékozás

Legjobb válasz: Ez attól is függ, hogy mióta vagytok együtt. Oké, hogy elsõ karácsony, de ha decemberben ismerkedtetek meg, szerintem korai. De én nem igazán innen közelíteném meg a dolgot, nem az számít, hogy mióta vagytok együtt, hanem hogy az adott férfi mennyire igényli az ilyesmit. Az én párom nem az a fajta férfi, aki kiteszi a barátnõjérõl készült képet az ágya mellé és azt gondolom, a férfiak nagy része nem ilyen.

Ez attól is függ, hogy mióta vagytok együtt. Oké, hogy elsõ karácsony, de ha decemberben ismerkedtetek meg, szerintem korai. De én nem igazán innen közelíteném meg a dolgot, nem az számít, hogy mióta vagytok együtt, hanem hogy az adott férfi mennyire igényli az ilyesmit. Az én párom nem az a fajta férfi, aki kiteszi a barátnõjérõl készült képet az ágya mellé és azt gondolom, a férfiak nagy része nem ilyen.
A kérdező hozzászólása: igen..meg nem adtam oda az ajandekot, es lehet kicsit elhamarkodottan valasztottam ezt, igy elsore annyira megtetszett ez a z otlet, oktober ota vagyunk egyutt es ez ilyen szerelem eslo latasra, tudom, hogy orulni fog neki, de ha nem teszi ki vagy kinos neki, akkor meg rosszul ereznem magam..

Vasárnap leszek együtt egy hónapja a barátommal, és szeretnék neki valamit venni, igaz, hogy csak egy hónap, de ő is állandóan vesz nekem valamit ezért most én is már szeretnék.21éves, szerintetek mit vegyek neki?

Csokin kívül..:)) 17/L

Legjobb válasz: Ha már együtt vagytok egy hónapja, biztos tudod mi a hobbija ilyesmi. Vegyél neki valamit, ami ehhez kapcsolódik. :)

Ha már együtt vagytok egy hónapja, biztos tudod mi a hobbija ilyesmi. Vegyél neki valamit, ami ehhez kapcsolódik. :)
Nem bántás, de minek venni havonta meg 3 havonta ajándékot? Nekem olyan erõltetett. Mondjuk már javában huszonéves vagyok.
közös kép egy képkeretbe :)
Szerintem se kell venned neki semmit. Csokit adhatsz neki, de több fölösleges. Ez még csak EGY hónap! Igaz is... mostanában nem szoktak olyat ünnepelni a fiatalok, hogy évforduló, mert mielõtt még azt lehetne ünnepelni, szakítanak... ezért kell ünnepelni hónapfordulót. Világos.. 17/L

Mit tegyek? Még mindig szeretem az exem. Közel 4 évig voltunk együtt, egy vita miatt kidobott, majd durván 1 hónapon belül összejött egy másik sráccal, és már 1 éve együtt vannak.

Emlékszem a lány szavaira, amikor mondta, hogy sose fog elfelejteni és hogy mindig is szeretni fog. Én nem tudtam azóta elfelejteni, ennek már 1 éve és 3 hónapja. Nem beszéltünk azóta, nem is láttuk egymást, szerintem utál. Nagyon hiányzik annak ellenére, amit tett. Elsők voltunk egymásnak, azóta is teljesen magam alatt vagyok, próbálkoztam más lányokkal, de egyiket se szerettem.22 vagyok, a lány 19.

Legjobb válasz: Ezen túl kell lépned. Valószínû hogy már nem lesz köztetek semmi.

Ezen túl kell lépned. Valószínû hogy már nem lesz köztetek semmi.
Szívtelen ribanc, ha egy veszekedés miatt dobott. Örülj neki, hogy nem házasság után bánt el így veled!
A kérdező hozzászólása: Utálom is, meg nem is. Voltak futókapcsolatok, kalandok, de egyik se boldogított.
Majd elmúlik, amikor találsz olyat, aki igazán megmozgat!Keress tovább, ne aggódj van hozzádillõ rendes lány. Az ismerkedésen kívül nem kell mást tenned, csak elfogadnod, hogy vagy olyan jó, hogy megérdemelj egy új barátnõt.
Hát, szerintem felejtsd el B.Z :DDD Találsz te még mást is aki szeret..:) Ha tényleg "egymásnak" lettetek volna teremtve akkor nem dob ki...;)
A kérdező hozzászólása: Menj a p.csába M.M! :D
Ajj máááár....olyan gonosz vagy velem :D Pedig igazam van...:D MM??? XD ne mááááár...:D B.Z xD :DDD <3

Mit lehet játszani együtt egy 4 éves és egy 2 éves kislánnyal?

Legjobb válasz: Legózni, rajzolni... szerintem õk jól elvannak együtt.

Legózni, rajzolni... szerintem õk jól elvannak együtt.
Gyurmázni, babázni, orvosost játszani, építõ kockázni, boltosat játszani.Hirtelen ennyi, nekem is 2 lányom van:)

A szerelmemmel együtt voltam (de nem úgy) és részeg volt. Nem emlékszik semmire. én viszont kihasználom az alkalmat és egy pozitív terhességi tesztet akarok neki mutatni h terhes vagyok tőle. , mivel együtt voltunk. Ami persze nem igyaz. Jó ötlet?

Legjobb válasz: nem hiszem. Mármint úgyis kifog derülni hogy nem vagy az, a pasid meg nem biztos hogy ettõl veled maradna, mert ilyenkor általában" megijednek" a pasik, hogy elveszíthetik a függetlenségüket, de te tudod...

nem hiszem. Mármint úgyis kifog derülni hogy nem vagy az, a pasid meg nem biztos hogy ettõl veled maradna, mert ilyenkor általában" megijednek" a pasik, hogy elveszíthetik a függetlenségüket, de te tudod...
Na de miért? Neked mitõl lesz ez jó? Mit nyersz vele, ha rá hozod a frászt a barátodra, hogy idejekorán apuka lesz belõle? Elárulod, hogy mégis mi a jó ebben?
Most komolyan honnan szedsz pozítiv terhességi tesztet? :D A 2. csíkot nem lehet csak úgy odarajzolni.
Unatkozunk, unatkozunk?
Nagyon remélem, hogy fake kérdés...
Ha velem a barátnõm ilyet tenne, szakítanék.
Miért akarod elhitetni vele, hogy babát vársz? Mi értelme van ennek? Úgyis ki fog derülni, hogy nem vagy terhes, akkor meg miért akarod becsapni a szerelmedet? Ennyire unatkozol most, hogy itt a nyári szünet, vagy mi van?
Ennek mi értelem van? XD És honnan szerzel pozítiv terhességi tesztet? :D
Te beteg vagy. Igazi terrorista.
Úristen xD ez már fáj. Ne találgass már hülyeségeket! Magadat járatod le!
Ez egyre jobb... Ilyen után nem hogy neki, de senkinek se kellenél, aki ismer.
Anyukám, te egy vicc vagy!!! Az egyik elõttem szóló nagyon szépen megfogalmazta: sekélyes, szánalmas..és üres! A fajtád miatt nem találnak a normális nõk párt maguknak. Gratulálok..
A legrövidebb út a szerelmed közönyétõl az iszonyáig. Ha eddig kedvelt, ezután látni sem akar majd.
Ezaazz!!! Megvan az IP-d, a "barátod" elérhetõsége. Kapja az üzenetet hogy át van verve. Köszi Jocó, nélküled nem sikerült volna:D
r u mad?
Na, hogy ment?
Õszintén szólva sajnálom a barátodat és a családodat. Ilyen aljas húzáshoz nagyon butának kell lenned. Nem csak a barátodat, hanem mindenkit elveszítesz ezek után magad körül. Már a legelsõ nõgyógyászati vizsgálatnál ki fog derülni, hogy nem vagy terhes, mert arra még te sem vagy képes, hogy összezárd a méhszájadat. De ha ekkor még esetleg meg is úszod, az ultrahang, illetve a vér- és vizeletvizsgálat kimutatja az igazságot. És csak azt ne válaszold, hogy nem mész orvoshoz, mert hidd el, mindenkinek az lesz az elsõ, hogy odacipeljenek. Egyébként megkérdezném, hogy mégis hány éves vagy?! 12-14?! Ilyen gondolkodással még 25 évesen is túlságosan gyerek lennél még ahhoz, hogy szexuális életet élj!!!
Nagyon jó ötlet. Tulajdonképp egymáshoz valók vagytok. Õ részeges , alkoholista , te meg hülye vagy.
Úristen, hány éves vagy hogy ilyeneket írsz? XD 11?
A kérdező hozzászólása: nem a barátom!!! csak a szerelmem..vagyis csak tetszik.
Hát, már ne is haragudj, de te egy hihetetlenül sekélyes és szánalmas nõ-szerû képzõdmény vagy. Egyszerûen nem értem, mi baj lehet a fejeddel, de valamit biztos nagyon elszúrtak nálad... Még a mai elkurvult társadalom se nevel magától ilyen valamiket a fiatalokból, mint amilyen te is vagy, kedves kérdezõ. Felszínes vagy, kétszínû, köpönyegforgató, számító és aljas. Sajnálom a barátodat, és sajnálom a szüleidet is...
A kérdező hozzászólása: nem fake!!!! :DDD és igen unatkozok :$ de igaz
A kérdező hozzászólása: egyik ismerõsömtõl szerzem. :D ja és azért jó hogy magamhoz láncoljam.
Magadhoz láncold? Vagy rögtön elhagy, vagy azután, hogy megtudja, hogy hazudtál :D Gratulálok, újra egyedülálló leszel :)
Ez undorító. Sajnálom a barátodat.
Ez egy kísérlet. Bármi lesz az eredmény, biztosan tanúlságos lesz.
Undorító, ha egy pasi nem vállalja a gyerekét, de ebben az esetben nagyon remélem, hogy vagy kiderül, hogy hazudsz, vagy a srác nagyon gyorsan elmenekül a "felelõsség" elõl... miért akarod magadhoz láncolni? Már nem szeret? (nem csoda...)
vandácskára jatszunk? amugy igazuk van az elõttem szoloknak: el fog hagyni miutan megtudtah kamu. lehet, h akk is ha siman megtudja, h terhes vagy. mire jo ez? ha szeret, akk mindenkeppe veled marad. ha meg nem, akk meg minek ilyen csavo?:)
Vagy ad egy kis pénzt abortuszra, vagy bizonyítékot kér majd, hogy csak tõled lehet a gyerek.
vagyis csak tõle
Végigolvastam a kommenteket. Köszi mindenkinek, azokon jót mulattam, ritka is az ilyen kérdés, amikor ennyire nagy az egyetértés, ment mindenkinek(ha jól emlékszem mindenkinek) a zöld kéz! :) A kérdés pedig no comment. Mindig nagyon elleneztem a nõk elleni erõszakot (nõ vagyok), de az ilyennek szerintem le lehetne keverni egy hatalmas pofont. Amúgy az utolsó kommentelõvel is egyetértek, egy nagyon kicsit a srácnak is jót tett volna a dolog, máskor jobban meggondolta volna, hogy mennyire issza le magát... De amúgy érthetetlen terv, max. szólt volna a srác a szüleinek, hogy beszéljenek a kérdezõvel és családjával, hogy menjen el abortuszra. Az biztos, hogy látni se akarta volna azután a kérdezõ csajt. Amúgy normális nõ otthagyja az olyan marhát, aki totál részegre itta magát. Nem is értem... A legtöbb pasinak olyankor fel sem áll egyébként, vagy ha mégis max pár percre, szóval kb. használhatatlanok. Ismertem egy lányt, aki mesélte, hogy egyszer lefeküdt egy részeg pasival, aki közben összehányta mindkettõjüket! XDD Annyira örülök, hogy én nem keverem magam ilyen helyzetekbe, így velem nem történik ilyesmi. ^_^

Veletek is van ilyen? Van egy csaj akivel nem járunk csak ugy néha testi kapcsot élünk! De van olyan mikor együtt vagyunk nem mindig sexelünk! Csak kielegit és én is öt de nem sexelünk!

Legjobb válasz: Nincs ebben semmi furcsa, és nem is kell tulpörögni. Egyszerûen jól érzitek magatok együtt, azt csináljátok ami mindkettõtöknek jó. Ami teljesen normális. Vágytok egymásra, kívánjátok egymást.Ugy is egészen addig csináljátok ezt, amig mindkettõtöknek jó, addig pedig élvezzétek ;)

Nincs ebben semmi furcsa, és nem is kell tulpörögni. Egyszerûen jól érzitek magatok együtt, azt csináljátok ami mindkettõtöknek jó. Ami teljesen normális. Vágytok egymásra, kívánjátok egymást.Ugy is egészen addig csináljátok ezt, amig mindkettõtöknek jó, addig pedig élvezzétek ;)
Még mindig jobb, mintha minden héten mással dugnál :)
nekem is van ilyen pasi (több is). akikkel jól érezzük együtt magunkat, jóban vagyunk, dumálunk, elhülyéskedünk, unatkozunk, filmet nézünk és ha úgy jön, szexelünk. nincs ebben semmi különös:) 19/L
A kérdező hozzászólása: 15:24 Nem az ilyen kapcsal van bajom, mert eddig majdnem mind ilyen volt csak az, hogy nem mindig sexelünk csak pettingelünk!hogy más is van igy?
A kérdező hozzászólása: szivesen meg nézznék veled én is egy filmet !:)

Azt mondja hogy olyan mintha álom lenne a kapcsolat (nem valós) és hogy most se hiszi el hogy együtt vagyunk ez mit jelent egy lány szavaival?

hogy nagyon örül vagy mi?

Legjobb válasz: igen azy jelenti h nagyon örül neki és még mindig nem hiszi el h együtt lehet veled.Fél felébredni...mert végetér ez a szép álom.Szal a lényeg a lényeg h örül h veled van:)

igen azy jelenti h nagyon örül neki és még mindig nem hiszi el h együtt lehet veled.Fél felébredni...mert végetér ez a szép álom.Szal a lényeg a lényeg h örül h veled van:)
Odáig van érted... nagyon boldog! : ) Nani
akkor ezentúl óvatosabban bánok ezekkel a kijelentésekkel én is... mert én ugyanezt mondtam a páromnak, h "olyan ez az egész, mint egy álom". Hûh, nem gondoltam, h ezt lehet máshogy is értelmezni... Pedig én tényleg csak az örömömet fejeztem ki neki. H mennyire boldog vagyok, h vele lehetek. szóval a kérdés feltevõjének: no para!

Lányok! Mit gondoltok arról, mikor leribancoznak egy lányt, ha sok fiúval volt már, de egy fiút meg menőnek tartanak, ha sok lánnyal volt együtt és a lenti magyarázatról? (kép lent)

http://kepfeltoltes.hu/130414/nezopont_www.kepfeltoltes.hu_...

Legjobb válasz: Dugni egyik nem számára sem dicsõség, abban még semmi teljesítmény nincsen. Nagyon beteg ember az, aki a dugásai számával méri a saját értékét (lásd a szüzességük miatt siránkozó arcokat az oldalon). Bárki képes lemenni egy buliba és hazavinni valakit, akár most is (ha más nem, részegen és nem feltétlenül azt, akire vágyik, hanem valakit). De önmagában a szimpla dugás még értéktelen. Másrészt normális partnert találni (akár csak egy éjszakára) a nõknek sem könnyebb, sõt, valószínûleg még sokkal nehezebb is. Válogathatnak a kisebb-nagyobb mértékben önbizalomhiányos kisfiúk és a nagyképû túlkompenzáló "macsók" közül, a két véglet között pedig nagyon kevesen vannak, plusz a fenti elõítéletekkel is meg kell küzdeniük (ha szexelek, akkor r.banc vagyok, ha nem, akkor meg frigid p.csa). Ilyen szempontból a minõségi szex a nõk számára sem könnyebben elérhetõ. Egy zárat kinyitni tehát önmagában még nem teljesítmény, nem dicsõség: úgy kinyitni, hogy a zár is végig élvezze a folyamatot, és utána is jó érzések legyenek benne a "kinyitásával" kapcsolatban, az már inkább. Ehhez kell rengeteg tapasztalat és tehetség. :) F/25

Dugni egyik nem számára sem dicsõség, abban még semmi teljesítmény nincsen. Nagyon beteg ember az, aki a dugásai számával méri a saját értékét (lásd a szüzességük miatt siránkozó arcokat az oldalon). Bárki képes lemenni egy buliba és hazavinni valakit, akár most is (ha más nem, részegen és nem feltétlenül azt, akire vágyik, hanem valakit). De önmagában a szimpla dugás még értéktelen. Másrészt normális partnert találni (akár csak egy éjszakára) a nõknek sem könnyebb, sõt, valószínûleg még sokkal nehezebb is. Válogathatnak a kisebb-nagyobb mértékben önbizalomhiányos kisfiúk és a nagyképû túlkompenzáló "macsók" közül, a két véglet között pedig nagyon kevesen vannak, plusz a fenti elõítéletekkel is meg kell küzdeniük (ha szexelek, akkor r.banc vagyok, ha nem, akkor meg frigid p.csa). Ilyen szempontból a minõségi szex a nõk számára sem könnyebben elérhetõ. Egy zárat kinyitni tehát önmagában még nem teljesítmény, nem dicsõség: úgy kinyitni, hogy a zár is végig élvezze a folyamatot, és utána is jó érzések legyenek benne a "kinyitásával" kapcsolatban, az már inkább. Ehhez kell rengeteg tapasztalat és tehetség. :) F/25
Ez a "magyarázat" már nagyon unalmas, mások véleményére meg magasról teszek. Hadd döntsem már el, hogy mi a jó nekem. Ha elsõ randin érzem azt, hogy le akarok feküdni a sráccal, akkor elsõ randin fekszek le vele. A számok alapján én is r*bancnak számítok, de nem szoktam meghallani az ilyesmit. Ez is egyfajta szelekció, így elkerül minden olyan pasi, akivel ilyen téren másképp gondolkodunk. :)
Azt, hogy az elsõ tíz ilyen - vagy ehhez hasonló - kérdés feltétele után már gondolhatunk bizonyos mértékû értelmi fogyatékosságra. Nehéz dolog a keresõ használta, lehet tanítani kéne az általánosban ?
Tökéletesen félrebeszéltél, már majdnem elhittem, kedves második! Egy átlagos nõt nehezebb szexre rávenni, mint egy átlagos férfit. Ennyi. Hiába magyarázkodtok, az a pasi, aki megdumálta az egész falut egy szexre, na az tud valamit!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!