Találatok a következő kifejezésre: Mikor egy elélvez, milyen (3 db)

Milyen érzés mikor egy nő elélvez? Mi történik stb?

Minden evvel kapcsolatos dolgot szeretnék megtudni, kérlek segítsetek

Legjobb válasz: elkezd konfetti hullani az égbõl és megszólal egy fanfár

Megjelenik egy Dementor a semmibõl.
elkezd konfetti hullani az égbõl és megszólal egy fanfár
#1-es: honnan veszed, hogy nõ a kérdezõ? :) Kérdezõ: meg lehet próbálni körülírni, de ez kevés: de általában remegnek, összeszûkül a hüvelyük, rászorít a farkadra vele, nyögnek, érzed rajtuk a transzba esést.
Amikor az ágyon fekszem, konkrétan ezt: hirtelen megrándul a testem, megremegek, olyan érzés, mintha az ágy magával húzva, beleolvadnék az ágyba. Forróság járja át a testem tetõtõl-talpig, élvezet, a hüvelyem lüktet, bizsereg, a csípõmet muszáj oda-vissza tolnom, felsóhajtok hogy: aaaaaah! majd a fejemet hátra húzom, csípõmet, hasamat elõre-fel tolom. Majd végül rászorítok, összeszorítom a puncim.
Nagyon jó!Megfeszül a test, remegnek az izmok.A hüvelyi sokkal meghittebb, bensõségesebb, tovább tart de nem olyan intenzív.A csikló orgazmus rövidebb ideig tart, nagyon intenzív.Az pedig maga a mennyország ha a 2 egyszerre van.
19 =)
uccsó te hány éves vagy?
Privát áradat indul!
#5-ös: Honnan veszed, hoyg én vettem valahonnan, hogy nõ a kérdezõ?
#2-es: így: -Mit érzel? -Jót érzem!
Egy érzést, hogy tudsz leírni? Bírom az ilyen korlátolt embereket...
Igen, akik komolyan írtak jól írták le, én is kb ezt tapasztalom a bnõmön.

Mikor egy pasi elélvez, milyen mennyiségű ondó távozik?

Legjobb válasz: Ez mindenkinél változó. Ha régen volt már orgazmusa, akkor több ondó távozik és ha pl egymás után kétszer élvez el, akkor a másodiknál kevesebb az ondó mennyisége.

Ez mindenkinél változó. Ha régen volt már orgazmusa, akkor több ondó távozik és ha pl egymás után kétszer élvez el, akkor a másodiknál kevesebb az ondó mennyisége.
Valóban, egyén függõ és alkalom függõ. VAn akinek nagyon híg, van akinek nagyon sûrû. VAn akinek lövell, van akinek épp csak kijön. Ha rég volt nõvel, több, ha rendszeres a nemi élete kevesebb..de ebbõl nem lehet semmire következtetni.
Kb egy kávéskanálnyi. Valahol olvastam ezt a mennyiséget és tényleg, sztem is kb annyi.
Mi a fenéért izgat ez? talán faszi vagy aki nincs megelégedve a termelt mennyiséggel? ha meg csaj vagy akkor meg próbáld ki a barátodon ha van és meglátod!
attól függ mennyire van felizgulva és attól is hogy mikor volt orgazmusa korábban

A barátomat kézzel szoktam kielégíteni és mikor elélvez akkor remeg az tényleg íg kell lenni? Milyen ha egy pasi elélvez már mint milyen reakció hogy lehet rajta észrevenni?

Legjobb válasz: A nõ is remeghet,de persze nem feltétlenül van igz.Normális,ha remeg a pasid.Legjobban szerintem az arcán lehet észrevenni,hogy elélvez,a teste pedig megfeszül.

A nõ is remeghet, de persze nem feltétlenül van igz.Normális, ha remeg a pasid.Legjobban szerintem az arcán lehet észrevenni, hogy elélvez, a teste pedig megfeszül.
há Õ igy élvez..... Nagyon sok fajtája van annak h ki hogyan élvez!nem kll kérdõre vonni! ha neki igy jo akkor igy jo! örülj neki h ennyire élvezi a legtöbb férfi/fiú -nál észre sem veszed h el élvezett!
teis 13 éves vagy? mopndjuk addig jó, amíg csak ott tartotok h kézzel elégíted ki, stexelni még sztem neszexeljetek. arra h mik a jelei h elélvezett, arra meg az elõttem szóló adogg teljesen korrekt választ, hogy az ondó kilövell a péniszbõl. (fehéres váladék) na akkor elélvezett, de a teste is megfeszülhet közben, arcán is láccik h most épp történt vmi, és akár remeghet is, igen
Ha egy pasi elélvez, a pisilõjébõl fehér folyadék lövell ki (=ondó). Nagyon nehéz eltéveszteni.
A kérdező hozzászólása: tudom h mi az az ondó és azt is tudom h mikor lövel ki.. de én csak a reakciót kérdeztem nah

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!