Találatok a következő kifejezésre: Mikor egy elélvez, (35 db)

Milyen érzés mikor egy nő elélvez? Mi történik stb?

Minden evvel kapcsolatos dolgot szeretnék megtudni, kérlek segítsetek

Legjobb válasz: elkezd konfetti hullani az égbõl és megszólal egy fanfár

Megjelenik egy Dementor a semmibõl.
elkezd konfetti hullani az égbõl és megszólal egy fanfár
#1-es: honnan veszed, hogy nõ a kérdezõ? :) Kérdezõ: meg lehet próbálni körülírni, de ez kevés: de általában remegnek, összeszûkül a hüvelyük, rászorít a farkadra vele, nyögnek, érzed rajtuk a transzba esést.
Amikor az ágyon fekszem, konkrétan ezt: hirtelen megrándul a testem, megremegek, olyan érzés, mintha az ágy magával húzva, beleolvadnék az ágyba. Forróság járja át a testem tetõtõl-talpig, élvezet, a hüvelyem lüktet, bizsereg, a csípõmet muszáj oda-vissza tolnom, felsóhajtok hogy: aaaaaah! majd a fejemet hátra húzom, csípõmet, hasamat elõre-fel tolom. Majd végül rászorítok, összeszorítom a puncim.
Nagyon jó!Megfeszül a test, remegnek az izmok.A hüvelyi sokkal meghittebb, bensõségesebb, tovább tart de nem olyan intenzív.A csikló orgazmus rövidebb ideig tart, nagyon intenzív.Az pedig maga a mennyország ha a 2 egyszerre van.
19 =)
uccsó te hány éves vagy?
Privát áradat indul!
#5-ös: Honnan veszed, hoyg én vettem valahonnan, hogy nõ a kérdezõ?
#2-es: így: -Mit érzel? -Jót érzem!
Egy érzést, hogy tudsz leírni? Bírom az ilyen korlátolt embereket...
Igen, akik komolyan írtak jól írták le, én is kb ezt tapasztalom a bnõmön.

Fiúk, ti mit érztek mikor egy lány elélvezik?

mib?l veszitek észre?az arckifejezésén kivül?

Legjobb válasz: Vigyorog mint a vadalma

Vigyorog mint a vadalma
Hangból, meg hogy leszáll rólam x )
ha sikit, meg nyög , de brutálisan
A kérdező hozzászólása: tegyük fel sötétség van és nem látod hogy vigyorog és semmi olyan jelt nem ad a csaj de te(ti) honnan tudjátok mégis. a barátom mondta hogy hiába tagadod tudom h élveztél, mert éreztem
Megfeszíti olyankor a hüvelyét a nõ és (esetleg) kicsit "lüktet" is párat , de ezt is lehet tudatosan színlelni , csak ehhez nagyon a toppon kell lenni :) , de általában ez a legjobb megmondhatója . Meg esetleg kicsit melegebb lesz . De inkább én is csak abból tudom megmondani , hogy vigyorog utána még fél óráig mint a vadalma . :)
ond neki, hogy: nyögj már :DDDDDD emlékszik még valaki, volt egy ilyen kérdés, anno, tán egy éve bnõvel azóta monogatjuk egymásnak, hogy nyögj már :DDD

Mikor egy nő elélvez, mindig folyik ki neki valami váladék?

Legjobb válasz: Valakinek nagyobb mértékben, valakinek kisebben. De utólagos váladék szokott lenni általában, igen.

Valakinek nagyobb mértékben, valakinek kisebben. De utólagos váladék szokott lenni általában, igen.
Az a ritkább eset ha élvezéskor jön ki valami. Szexuális izgalomkor nevesedik be a puncija.

Mikor egy pasi elélvez, milyen mennyiségű ondó távozik?

Legjobb válasz: Ez mindenkinél változó. Ha régen volt már orgazmusa, akkor több ondó távozik és ha pl egymás után kétszer élvez el, akkor a másodiknál kevesebb az ondó mennyisége.

Ez mindenkinél változó. Ha régen volt már orgazmusa, akkor több ondó távozik és ha pl egymás után kétszer élvez el, akkor a másodiknál kevesebb az ondó mennyisége.
Valóban, egyén függõ és alkalom függõ. VAn akinek nagyon híg, van akinek nagyon sûrû. VAn akinek lövell, van akinek épp csak kijön. Ha rég volt nõvel, több, ha rendszeres a nemi élete kevesebb..de ebbõl nem lehet semmire következtetni.
Kb egy kávéskanálnyi. Valahol olvastam ezt a mennyiséget és tényleg, sztem is kb annyi.
Mi a fenéért izgat ez? talán faszi vagy aki nincs megelégedve a termelt mennyiséggel? ha meg csaj vagy akkor meg próbáld ki a barátodon ha van és meglátod!
attól függ mennyire van felizgulva és attól is hogy mikor volt orgazmusa korábban

A barátomat kézzel szoktam kielégíteni és mikor elélvez akkor remeg az tényleg íg kell lenni? Milyen ha egy pasi elélvez már mint milyen reakció hogy lehet rajta észrevenni?

Legjobb válasz: A nõ is remeghet,de persze nem feltétlenül van igz.Normális,ha remeg a pasid.Legjobban szerintem az arcán lehet észrevenni,hogy elélvez,a teste pedig megfeszül.

A nõ is remeghet, de persze nem feltétlenül van igz.Normális, ha remeg a pasid.Legjobban szerintem az arcán lehet észrevenni, hogy elélvez, a teste pedig megfeszül.
há Õ igy élvez..... Nagyon sok fajtája van annak h ki hogyan élvez!nem kll kérdõre vonni! ha neki igy jo akkor igy jo! örülj neki h ennyire élvezi a legtöbb férfi/fiú -nál észre sem veszed h el élvezett!
teis 13 éves vagy? mopndjuk addig jó, amíg csak ott tartotok h kézzel elégíted ki, stexelni még sztem neszexeljetek. arra h mik a jelei h elélvezett, arra meg az elõttem szóló adogg teljesen korrekt választ, hogy az ondó kilövell a péniszbõl. (fehéres váladék) na akkor elélvezett, de a teste is megfeszülhet közben, arcán is láccik h most épp történt vmi, és akár remeghet is, igen
Ha egy pasi elélvez, a pisilõjébõl fehér folyadék lövell ki (=ondó). Nagyon nehéz eltéveszteni.
A kérdező hozzászólása: tudom h mi az az ondó és azt is tudom h mikor lövel ki.. de én csak a reakciót kérdeztem nah

Fiúk! Szerintetek egy nő hogy tudja színlelni az orgazmust? Azért általában vannak olyan "kísérő jelenségek" amelyeket nehéz eljátszani. Ti mit éreztek amikor a barátnőtök elélvez? Kort is írjatok.

Legjobb válasz: Ha nem ismered eléggé a párod, akkor lényegében bárhogy meg tudja magát játszani elõtted... Én a - ha elélvez a feleségem - azt hallom a hangján, felakad a szeme, és minden alkalommal "rázza" vagy egyik vagy mindkét lábát...

Ha nem ismered eléggé a párod, akkor lényegében bárhogy meg tudja magát játszani elõtted... Én a - ha elélvez a feleségem - azt hallom a hangján, felakad a szeme, és minden alkalommal "rázza" vagy egyik vagy mindkét lábát...
Én érzek egy lüktetõ érzést ami meg-meg szorítja a farkamat. Akkor tuti hogy elment. Egyébként baromi jó érzés. 21 F

Mit érez egy férfi, amikor a nő elélvez?

Legjobb válasz: én azt szoktam hogy mennyire imádom a barátnõm :D és örömet okoztam neki.. olyan jó érzés mikor látom hogy elélvez nincs ahozz fogható :D

én azt szoktam hogy mennyire imádom a barátnõm :D és örömet okoztam neki.. olyan jó érzés mikor látom hogy elélvez nincs ahozz fogható :D
jó azt nem mondtad :D hát nem nagyon lehet érezni attól függ mivel :D...
A hüvely ütemesen összerándul, ezt kézzel jobban lehet érezni.
A kérdező hozzászólása: fizikálisan mit érez...
Te lopod a g.ecit? :-)
ez fake egyébként dugj egy cerkát a farkadba
Ez normális egyáltalán?
ha ennyi cuccod van fess ki otthon vele
Ilyen hülyén fogalmazni egyszerüen nem lehet , szóval ebböl aszempontbol is fake :D:D
A kérdező hozzászólása: van nõm, rendesen élünk szexuális életet, de nem tudom kikerülni hogy órán ne simuljon hozzám csaj, egyre nagyobb mennyiséget élvezek el
Tyû! Hát nem is tudom. Ha ennyi spermám lenne, pénzért árulnám.
Szerezz egy lányt, akivel kontrollált keretek közt teheted meg mindezt. :)
Szerintem ne csinálj semmit. Az a biztos. :D

Ha egy csajt segberakod hamarabb elélvez mit ha csak a punciába nyomod? Hogy lehet rávenni egy csajt az anális szexre ha fél tőle?

Legjobb válasz: Mivel a végbél nem szexuális célokra let kitalálva, nem lehet elélvezni, ha valakit "seggberaknak".

Mivel a végbél nem szexuális célokra let kitalálva, nem lehet elélvezni, ha valakit "seggberaknak".
Nem, nem élvez el hamarabb. Rá akarod venni az anális szexre? Legkönnyebb út a példamutatás : vegyél egy nagy mûbrokit és kérdd meg, hogy elõbb õ tolja neked seggbe, nézze csak meg, milyen jó érzés neked is.
A válasz megírásának idõpontja: ma 01:56 Teljesen egyetértek.:)
"a lányok csak akkor fognak elélvezni az anális szextõl, ha közbe az ujjazod vagy játszol a csiklójával." "Mivel a végbél nem szexuális célokra let kitalálva, nem lehet elélvezni, ha valakit "seggberaknak"." Te jó ég, mennyi téves válasz született... Egy csomó nõ van, aki el tud élvezni anális szex közben, külsõ rásegítés nélkül, pusztán attól, ahogy a pénisz mozog benne. Igen, ezen belül még olyan is létezik, hogy egy nõ sima, vaginális szexnél nehezen, vagy egyáltalán nem képes a hüvelyi orgazmusra, análisnál viszont könnyebben összejön neki. Nem ez a tipikus persze, de elõfordul.
Erõszakkal.
a lányok csak akkor fognak elélvezni az anális szextõl, ha közbe az ujjazod vagy játszol a csiklójával.
de ha mindenképpen seggbe akarsz rakni valakit, keress egy fiút magadnak aki ezt élvezi
nem fog ettõl hamarabb elélvezni ha nem akarja ne erõltesd
Persze, a pornóban biztos. De a való életben nem.
Õszinte gonosz: Ja, aztán meg ha a végén hajlandó véletlenül megtenni, akkor megállapítjátok róla, hogy biztos langyi...
Elõváladéknak hívják.
Tedd át a kérdésedet a szexbe, mert itt törölni fogják, és elveszted a válaszokat.
Tajték
Kedves Fekete, egy költõ veszett el benned, Te vagy II. Petõfi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!