Találatok a következő kifejezésre: Mikor együtt a (2813 db)

3 éve vagyok együtt a barátommal és most azt mondta, már nem szerelmes belém, hanem csak szeret. Pedig szerintem szerelem nélkül az egész . Mit gondoltok, mit tegyek?

Legjobb válasz: Nekem 2 év után mondta az exem, hogy nem szerelmes, csak szeret. Én szerelmes voltam belé. Nagyon sok minden történt az együtt töltött évek alatt (közös élet, közös gyerek, összesen 10 évet húztunk le együtt.) Én hagytam el, õ szenvedett, hogy nem tud nélkülem élni, mindennél jobban szeret...stb. Nagyot hibáztam, és már nincs visszaút. Ezt csak azért mondom, ha szeretni szeret... Emiatt ne szakítsatok....

Nekem 2 év után mondta az exem, hogy nem szerelmes, csak szeret. Én szerelmes voltam belé. Nagyon sok minden történt az együtt töltött évek alatt (közös élet, közös gyerek, összesen 10 évet húztunk le együtt.) Én hagytam el, õ szenvedett, hogy nem tud nélkülem élni, mindennél jobban szeret...stb. Nagyot hibáztam, és már nincs visszaút. Ezt csak azért mondom, ha szeretni szeret... Emiatt ne szakítsatok....
3 év az nagyon hosszú idõ. "Szerelem" alatt általában azt a lángoló érzést szokták hívni. Amikor õ minden gondolatod, õ a legtökéletesebb, azt gondolod nincsenek hibái és mindent rózsaszínben látsz és fordítva. Ez az érzés egy idõ után átalakul egy sokkal mélyebb, sokkal bensõségesebb érzéssé, amit egyszerûen csak szeretetnek hívnak. De attól még SZERET. Szerintem nem az a kérdés hogy "szeret"-e, hanem hogy hogyan viselkedik veled, milyenek a gesztusai, mik a tervei veled, letudná-e élni veled az életét stb... Tudod ha azt mondják neked "szeretlek" az csak egy dolog. Mondani könnyû mindent. Gondolkozz el azon, hogyan viselkedik veled, milyenek a gesztusai. Én 7 éve vagyok a párommal együtt, nem szoktuk egymásnak mondogatni, hogy "úgy szeretlek" stb... mert ezt nem mondani kell, hanem éreztetni.... Mit gondolunk mit tegyél? Hát ülj le a barátoddal és vele beszéld meg, ne idegen emberektõl kérj tanácsot. Ezt a pároddal tudod csak megbeszélni.
meglepném valamuvel ami csak én vagyok....ami csak belõlem fakad....belém mindig újra belém tud szeretni a párom...azt mondta...fõleg ha nem veszek minden dolgot túl komolyan és elõjön a gyermeki énem...pl.képes vagyok ugrálva végigmenni az utcán és énekelem a nevét :)
Szerelmesen is képes meglátni a "negatívat" a másikban.Csakhogy egymást formáljuk egy kapcsolatban és tanulunk egymástól.És mindig fel lehet fedezni valami csodát a másikban....mi így élünk....és persze vannak mindemellett összezördülések. :)
A kérdező hozzászólása: 24esre gondoltam :)
te szerelmes vagy?
A kérdező hozzászólása: Te mit tennél a helyemben, utolsó válaszoló?
Az ostoba itt annyit jelent vak, elvakult. Ez bizony igaz! :D
A szerelem nem ostoba érzelem, ahogy írták neked el ne hidd!!!!! :) Sõt....
Mert nem érted. Ha meg elhagyod akkor másnál meg fogod érteni és csapsz a fejedre. Nálad is csak idõ kérdése!
s ez így megy 6 éve lassan :D
A kérdező hozzászólása: Én is pont ilyen vagyok, de belõlem kiszerelmesedett. Jó neked, szurkolok nektek :)
a biológiai szerelem 2-3 évig tart, utána kiveszik a vérbõl az a vegyület ami okozza az eufóriát, a pszichológiai meg elvileg lehet végtelen is, bár nem jellemzõ szerintem :/
A kérdező hozzászólása: Ez érdekes, köszi. Nem tudnál még több infót dobni a szerelem biológiai okairól?:)
Látod ezért írtam, hogy fiatal vagy még. "Kiszerelmesedett belõlem." Úristen!! Ezt hajtogatod egész nap. Ahelyett, hogy elgondolkodnál azon, hogy hogyan viselkedik veled. Mint már mondtam, az hogy mit mond csak egy dolog...
A kérdező hozzászólása: A viselkedése ? Elhanyagol, másokkal foglalkozik. Velem is, de nem annyira mint régen. Régen többször mondta, hogy szeret. Mindig rám fogja azokat a dolgait, amiket nem akar megcsinálni, hogy miattam nem tudja, közben pedig nem is. ...
Akkor az a baj, hogy nem is szeret. Nem az, hogy nem szerelmes.
Vond magadra a figylemt :)
Szerintem is akkor hagyd a francba. Nem szeret. Most már jogosan siránkozol. Majd jön a következõ.
Igazuk van az elõttem szólóknak. Itt nem a szerelem elmúlása a fõ probléma. Hanem az hogy ez nem alakult át mély szeretetté. És igen a lángoló szerelem elmúlik késõbb maximum újra lehet lángoltatni de ez múló állapot. A mély szeretet ami nem egyenlõ azzal hogy barátként tekintetek egymásra hanem igazi társként mindenben. Egy elmélyült férfi-nõi kapcsolat. Amit sokan szerelemnek hívnak lehet annak is de az én szótáramban a szerelem a kezdeti elvakult rózsaszín ködös állapot. A te esetedben a párod nem szerelmes és nem is szeret szeretettel sem. Az elhanyagolás a közömbösség jele. A te párod totál közömbös, semlegesek az érzései veled kapcsolatban. Szakíts szerintem mert csak szenvedni fogsz.
A kérdező hozzászólása: Értem. De én még mindig megalázónak érzem, hogy én szerelmes vagyok õ pedig nem...
Ne sajnáljad, 30+ az ember már nem vak.
A kérdező hozzászólása: igen
Három év után a szerelem átalakul szeretetté.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez inkább szánalom. ha már nem szerelemes belém inkább szakítanék, csak hát én szerelmes vagyok belé
Csábítsd el újra ébrezd fel a tüzet :)
A kérdező hozzászólása: Hát nekem úgy tûnik, hogy a szeretet a szerelemhez képest szánalom. Ha nincsen tûz a kapcsolatban az nem szerelmesek találkozása. Szívem szerint szakítanék... De nem akarok még
Jól sejtem, hogy még elég fiatal vagy? Olyan 16-17-nek saccollak. Fiatal vagy még...
A kérdező hozzászólása: 20 vagyok.Rosszul gondolom?
Nem gondolod rosszul, csak máshogy. Feketén-fehéren...
Mi is 3 éve vagyunk együtt, de még lángol a szerelem, a szeretet mellett, ezt nem bunkózásul írtam le, hanem hogy páran úgy írták mintha ennek kötelezõen el kellett volna múlnia. Pedig ez tényleg fontos. Én meg értem a kérdezõt. Ha neked megfelel ez a felállás akkor maradj, ha nem akkor adj új esélyt magadnak :)
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy te is így gondolod, azonban mégsem. Annyira nem szeretnék szakítani, mert tényleg, én fülig oda vagyok érte. Ellenben , nem szándékozom üres "társ" lenni. Ha nem lehetek a szerelme, akkor kije legyek a kapcsolatunkban? ... Nem leszek "egy "töltelék...
A szerelem elmúlik. Ha 3 évenként váltani akarsz akkor rajta! Soha nem lesz családod.
A kérdező hozzászólása: Miért? Te bele tudnál ebbe nyugodni, hogy nem is éreznek irántad valódi érzelmeket? Jó, szeretnek, ok. De a barátot is lehet szeretni. Szerelmes pedig a párjába szerelmes az ember, nem pedig a barátjába...
Ez a természetes. A szerelem mögött egy biológiai program van, ami kb 2-3 évig tart. Ettõl még imádhat mindennél jobban! Éretlen vagy.
nem is éreznek irántad valódi érzelmeket? - Miért ne lenne valódi érzelem? Csak realistább, látod a hibákat is és ezzel együtt szereted. A szerelem az ostoba érzelem.
A kérdező hozzászólása: Nevezhetsz éretlennek, de inkább vagyok tapasztalatlan mint éretlen. Engem érdekelnek az emberek véleménye, és az is, hogy miképpen gondolkodnak. Emiatt is kérek tõlük segítséget.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy így érzed. :(
Nehéz volna õrültként (õrülten szerelmesen) gyereket nevelni. Szerelmes reménytelenül is lehetsz, szeretni egy kapcsolatban így nem lehet. Ez egy hasznos változás.
De ezt a kedves kérdezõ soha nem fogja megérteni. Csak azt hallja meg amit meg akar.
Ha nem találkoztok, és nem vagytok együtt, akkor úgy hívják, hogy Fantázia
Köszönöm, dögbetegen fekszem, de ezen visítva röhögök. Feldobtad a napomat! Hálám üldözni fog.
Nagy az Isten állatkertje... Szerintem gondolatban házasodjatok össze, és neveljetek fel 15 gyereket.
Ne foglalkozz az elõttem szólókkal. Nekem ismerõs az érzés. Beszéltetek már errõl?
hát már eléggé gáz amit csinálsz..

Mivel ajándékozzam meg a páromat (ő a férfi)? Ez az első szülinapja mióta együtt vagyunk. Te mit vettél a párod "első" születésnapjára?

Sziasztok! Közeledik a párom születésnapja és egyelőre tanácstalan vagyok, hogy mivel lephetném meg. 7 hónapja vagyunk együtt, 34 éves lesz. Különsebb hobbija nincs. Előre is köszönöm a tippeket!

Legjobb válasz: Mikor az én szülinapom volt akkor egy hete voltunk együtt, akkor egy szív bonbont kaptam, mikor az övé volt mi is kb 7 hónapja voltunk együtt. ha jól emlékszem egy tortát sütöttem neki és gyertyafényes vacsi volt.

Mikor az én szülinapom volt akkor egy hete voltunk együtt, akkor egy szív bonbont kaptam, mikor az övé volt mi is kb 7 hónapja voltunk együtt. ha jól emlékszem egy tortát sütöttem neki és gyertyafényes vacsi volt.
Mi pöccre pontosan 7 hónapja voltunk együtt akkor. :D Én meglepi bulit szerveztem neki. Tudtam, hogy vannak dolgok amiket régóta szeretne, de már nem emlékszem mit adtam neki. Viszont érdemes kipuhatolózni miket szeret. Ha van autója esetleg abba valamit, ezüst karlánc, óra, valamilyen alkoholt (egy jobbféle bort, pezsgõt vagy akár valami rövidet). Bár az is elég jó ötlet, hogy tortát sütsz neki és gyertyafényes vacsi. Bár én inkább elmennék egy nem túl drága, de mégis jó étterembe vele, ott meginni egy pezsgõt, és esetleg aznapra csináltatsz (vagy sütsz) tortát. Általában belemennek, hogy a végén felszolgálják azt, de azért kérdezd meg. Ezek után elvihetnéd egy éjszakai fürdõbe. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippeket. : )
Én élményt adnék: - vacsora/torta-te sütöd, fõzöd - színház, mozi, koncert jegy - kirándulás - ha szereti a krimiket benebezhettek egy nyomozós játékba ( több helyen is van Peste ) vagy te is csinalhatod, hogyvvégig vezeted azokon a helyeken melyekhez emlék fûz. Közben te várod a végén. Az instukciókat plakátokról, emberektõl (pl. :pincér), levelekbõl, rejtvényekbõl kapja. - wellness hétvége, nap - masszázs - tanfolyam - közös társastánc tanfolyam, de persze csak ha szetet táncolni - könyv


Sürgös! A völegényemmel 3éve vagyunk együtt! Holnap együtt szilveszterezünk ritka mikor együtt alszunk! Szerintetek mien legyek holnap?

Ugy értem!Hogy sminkeljem ki hogy öltözzek fel fehérnem? és vele mien legyek ott nálluk!Hogy megkivánjon hogy elvarázsoljam mert az utóbbi id?ben kicsit sok volt a stressz!

Legjobb válasz: Holnap én is Párommal leszek! [Mi 1,5 éve vagyunk együtt=)] - Smink: fekete szemceruza, füstõs szemek -> szerintem nagyon szexi, és a pasiknak is bejön :) ha merészebb vagy, akkor vörös rúzs - Fehérnemû: szerintem a színe mindegy, csak valami új legyen / ha nincs új szetted, akkor vegyél fel hozzá egy magassarkú cipõt - Ruha: szerintem tökmindegy, én Páromhoz kicsit csinosabban megyek... de úgyis lekerül - Vetkõztesd le, egy sállal (vagy akármivel) kösd be a szemét! Majd kezdd el csókolgatni, mindig más helyen! :) Izgalmas, mert nem tudja, hogy mikor hova csókolsz. Orálisan is kényesztesd! :) Elõtte esetleg közös fürdõ és hátmasszázs =)Ha akarja, engedd neki, hogy Õ is kényesztessen! Legyél felszabadult, élvezd a szexet, és dicsérd!! Remélem jól fog sikerülni! =) Kiváncsi vagyok, majd írd meg, ha gondolod! =) 18L

Holnap én is Párommal leszek! [Mi 1, 5 éve vagyunk együtt=)] - Smink: fekete szemceruza, füstõs szemek -> szerintem nagyon szexi, és a pasiknak is bejön :) ha merészebb vagy, akkor vörös rúzs - Fehérnemû: szerintem a színe mindegy, csak valami új legyen / ha nincs új szetted, akkor vegyél fel hozzá egy magassarkú cipõt - Ruha: szerintem tökmindegy, én Páromhoz kicsit csinosabban megyek... de úgyis lekerül - Vetkõztesd le, egy sállal (vagy akármivel) kösd be a szemét! Majd kezdd el csókolgatni, mindig más helyen! :) Izgalmas, mert nem tudja, hogy mikor hova csókolsz. Orálisan is kényesztesd! :) Elõtte esetleg közös fürdõ és hátmasszázs =)Ha akarja, engedd neki, hogy Õ is kényesztessen! Legyél felszabadult, élvezd a szexet, és dicsérd!! Remélem jól fog sikerülni! =) Kiváncsi vagyok, majd írd meg, ha gondolod! =) 18L
Utolsó vagyok! Húzd ki a szemed fekete szemceruzával, szemhéjadra sötét szemhéjfesték, szempillaspirál és kész is :)
legyél kicsit merészebb. fekete fehérnemû, piros körmök, legalábbis vmi szép szinre kifestve, erõsebb smink, és légy igazi k.rva az ágyban. ezt most nem rossz értelemben értem. érted, h h értem. :)
szexi, de csak ha te is akarod
A kérdező hozzászólása: köszönöm fõleg az utolsó válaszolónak! Kár hogy nem nagyon tudok füstös szemet varázsolni amugy uj lesz a fehérnemû méég nem látta
A kérdező hozzászólása: köszike ;)

The Rasmus Lauri tényleg nincs már együtt Paulával? Mi lett a gyerekükkel? Kinél van? Mért mentek szét és mikor? Vagy nem szakítottak, csak balhéztak egyet?

Csak kiváncsiságból kérdezem, valahol olvastam...

Legjobb válasz: Lauri együtt van Paulával, és közösen nevelik a kisfiukat. Egyébként, ha követed az eseményeket, év elején együtt léptek fel egy PMMP koncerten, szóval, ha akkora probléma lenne, nem gondolom, hogy Lauri egy színpadra is állna velük.

Lauri együtt van Paulával, és közösen nevelik a kisfiukat. Egyébként, ha követed az eseményeket, év elején együtt léptek fel egy PMMP koncerten, szóval, ha akkora probléma lenne, nem gondolom, hogy Lauri egy színpadra is állna velük.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! :) Cuki a babájuk amúgy :)
Mert te biztosan tudod, mikor egy nyilvános helyen sem jelennek meg róla képek:) Tuti a szomszédjukban laksz:) (szánalom)
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=TdA-FuXntUA Tényleg nem jelent meg nyílvános helyen, a youtube az csak egy titkos honlap, ahova csak a beavatottak járnak! Gratulálok! (szánalom)
Te tényleg nagyon segg vagy:) Az a gyerek nem az övéjük, hanem Mira gyereke. A gyengébbek, (mint te) kedvéért a PMMP másik tagjáé. Szóval nézz körül kicsit jobban:) Elõször kezd ott magadban... :)
az a kép 2003ban készült és a gyerek Paula testvérének a gyereke, nem a Miráé. Mra fiáról is csak a hétvégén jelentek meg az elsõ képek a neten az Ankkarock fesztivál után.
heh, a kérdezõt leoltja valaki, akit aztán még jobban leoltanak...de kis cuki...egy komoly kapcsolat kezdete lehetne XD

Nem tudom mit tegyek, több mint két éve vagyunk együtt a párommal, kisebb nagyobb szakítások már voltak, és mindig teljesen össze törtem az alatt a pár nap alatt míg külön voltunk, hamarosan megint itt a vége, nem tudom mit tegyek?

de nagyon sok problémánk van, én akarok majd gyereket, õ nem, én közösnek tekintem a pénzt, õ nem, állandóan kényeztetem, õ sosem tett ilyet, és az utóbbi idõben minden este a fejemhez vágja hogy õ ezt már nem akarja, és elakar hagyni, mindenki szerint ez lenne a lejobb, de én abba szó szerint bele õrülnék , én nagyon kötõdöm hozzá, és szeretem,, de boldognak nem mondhatom magam, már szex sincs nagyon a kapcsolatunkban, régebben 1-2 naponta, most már olyan 2-3 hetente talán-talán ha van valami, akkor is én kezdeményezek. Sajnos olyan hülyeségek miatt aggódok mint pl : mi lesz amikor szakít és lesz új barátnõje, és vele bodlogabb lesz, meg ha már pár nap után talál valakit. Mondjuk ilyenr evolt példa, egyik szakításunk után már más nap kavart egy lánnyal , és ezt 100 % ban féltékenység nélkül mondom hogy tényleg egy ostromba kis csúnya tini lány volt. Ezt a fájdalma tmég a mai napig sem tudom feldolgozni, mindennap sírok, mindig megbánt valamivel, egyszer sem dicsért meg semmiért, én mindig maszírozom, megmosom a hátát, sütök-fõzök neki, reggel érte kelek hogy kávét adjak és a ruháját kikészítsem, ezek mellett persze nekem is vannak hibáim, túlzottan féltékeny vagyok, és sajnos ha épp nem a munka helyén van és nem is itthon akkor majd megõrülök hogy mit csinálhat, de szerintem ebbe az õ keze is benne van hogy ennyire féltékeny vagyok, hiszen szerintem ha valakinek nem adják a tudtára hogy szeretik, stb..... akkor kialakulhat a féltékenység. Én tisztában vagyok a saját problémáimmal is , de én akarok, és tudok is változni, mikor ezt felhozom neki, hogy õ is változzon, hogy együtt tegyünk kettõnkért, akkor õ mindig azt mondja : ezért õ semmit nem tesz, õt ez nem érdekli. Nem tudom mit tegyek, nagyon félek,és érzem lassan itt a vége. 2 év együtt lét után sem hanyagoltam el a külsõm, mindig változtatok magamon, próbálok napról napra jobban kinézni, a kedvébe járni , egy dicséretet sem kapok, Õt a saját jövõje érdekli, én mindig a mi jövõnket ervezem gyerekekkel . Õ nem ! Próbáltam röviden le írni, de így sikerült. :)

Legjobb válasz: hat te amit ide leirtal azegy nagyon hoszu litvania de viszont ebben az esetben kerdezd meg tole tobbszor is hogy miert gondolta meg annyi even keresztul egyutt voltatok? mi bantja ? a masik dolog viszont az hogy mikor oszevesztetek akkor o nem kellett volna mas csajjal oszejojjon. es kinek a hibajabol vesztetek osze? pl mi ha oszekapunk akkor 5 perc mulva bocsanatot kerunk egymastol . mi 4 eve vagyunk egyutt amibol egy ev hazassag es mi is szeretnenk gyereket es megoldunk mindent ketten es dolgozunk meg beoszuk a penzt . ...

hat te amit ide leirtal azegy nagyon hoszu litvania de viszont ebben az esetben kerdezd meg tole tobbszor is hogy miert gondolta meg annyi even keresztul egyutt voltatok? mi bantja ? a masik dolog viszont az hogy mikor oszevesztetek akkor o nem kellett volna mas csajjal oszejojjon. es kinek a hibajabol vesztetek osze? pl mi ha oszekapunk akkor 5 perc mulva bocsanatot kerunk egymastol . mi 4 eve vagyunk egyutt amibol egy ev hazassag es mi is szeretnenk gyereket es megoldunk mindent ketten es dolgozunk meg beoszuk a penzt . ...
Irtam neked privit...
hany evesek vagytok ???az is szamit !

Mik azok a dolgok amit még megtehet a férjetek? gondolok ilyenre hogy kocsmázás diszkó . esetleg vagy sörözés haverokkal. Vagy füvezés. :- ( és emellett ti mentek kikapcsolódni vagy együtt? Hogy zajlik?

Legjobb válasz: Én annak a híve vagyok, hogy ilyen szempontból két hasonló ember párkapcsolata tud igazán jól mûködni. Kellemetlen, ha az egyik fél állandóan menne a haverokkal szórakozni, a másik meg emiatt otthon szomorkodik, mert õ a közös programokat igényelné jobban. Mi szerencsére egyformák vagyunk a férjemmel, jobban szeretünk együtt szórakozni, mint külön a haverokkal. De már eleve a baráti körünk is olyan, hogy inkább õk is a párjukkal együtt járnak el akár baráti társaságba is. Tehát a legtöbb esetben egyértelmû, hogy együtt megyünk és jól is érezzük magunkat így.

Én annak a híve vagyok, hogy ilyen szempontból két hasonló ember párkapcsolata tud igazán jól mûködni. Kellemetlen, ha az egyik fél állandóan menne a haverokkal szórakozni, a másik meg emiatt otthon szomorkodik, mert õ a közös programokat igényelné jobban. Mi szerencsére egyformák vagyunk a férjemmel, jobban szeretünk együtt szórakozni, mint külön a haverokkal. De már eleve a baráti körünk is olyan, hogy inkább õk is a párjukkal együtt járnak el akár baráti társaságba is. Tehát a legtöbb esetben egyértelmû, hogy együtt megyünk és jól is érezzük magunkat így.
bármikor mehet bárhová, csak tudjam, hogy jól van. Értem ezalatt, ha megmondja, mikor jön, akkor addigra vagy jöjjön, vagy telefonáljon, hogy jól vagyok, maradok. Ha nem mond idõpontot, legalább néhány óránként telefonáljon haza 4-5 óránként mondjuk. Tudom, hepciásnak tûnök, de támadták már meg, és izgulok, ha nem tudok róla. Nem az a gond, ha megy, hanem ha nem tudom, minden rendben van-e. Ha hónap végén nincs lóvé, azért azt meg szoktuk beszélni. Én is megyek a barátnõimmel, van, hogy hetente, ebbõl nincs vita.
Nálunk szerencsére ebbõl nincs gond. Természetesen gyakran csinálunk közös programokat, de nem csinál belõle nagy ügyet a feleségem, ha hetente-kéthetente elmegyek a barátokkal, kollégákkal sörözni. Engem se zavar, ha õ pedig "csajos hétvégét" csinál a barátnõivel. A lényeg, hogy jól érezze magát.
Azért nem lehet csajos este, mert szeretné megtartani a biztos pontját (jól bevált bejárónõt)az-az téged.Úgy, hogy közben õ él, mint marci hevesen.Az én férjem is ezt csinálta.Végül már kifejtette, hogy õ élni akar.Erre én rávágtam, hogy akkor élj, mehetsz!(Erre nem számított).El is váltunk hamarosan.Nem bántam meg.
Ezeket, amiket felsoroltál, egy tizenéves suhanc megteheti.Egy férjtõl azonban mást várna el egy (normális) feleség.Ha néha elmegy egy kulturált vendéglátó helyre(nem lebuj kocsmába), meginni egy(!)sört a haverokkal és beszélgetni, vagy meccsre, vagy horgászni, vagy egyéb még normális kategóriába beleszorítható dolog miatt kiruccanni, az nem baj.De füvezés, kocsmázás, párja nélkül diszkózás, na az nálam válóok lenne biztosan.
Szép lenne ha vitatéma lenne itthon a sörözés a haverokkal! Nálunk a hegymászás az amin vita szokott lenni, oda nem szívesen engednek el, de azért kiharcolom. :)
A kérdező hozzászólása: igen fél roma származásúak vagyunk mindketten de nem élünk ugy mint a cigányok és mi is lenézzük és elítéljük szégyeneljük õket akik nem élnek normális életet. dolgozó emberek vagyunk .bár most nekem nincs munkám de itthon tevékenykedem.nem élünk úgy nem is valljuk annak magunkat.mért?
Cigány vagy, már bocsánat, vagy a férjed az?
Nem értem miért hagytad, hogy idáig fajuljanak a dolgok. Már a kezdetektõl fogva be kellett volna vonni a ház körüli dolgokba, gyereknevelésbe. (mondjuk arról is megvan a véleményem, aki nem képes magától felfogni, hogy a gyereknek nemcsak anyja, hanem apja is van, akinek ugyanúgy kötelessége a nevelése...) Ha van valaki közelebbi rokonod, barátnõd szervezzetek egy hétvégés kiruccanást a gyereket meg ahgyd ott a férjedre, lásd el munkával úgy , hogy ne legyen ideje, energiája szórakozni menni...
üdv a klubban 2 kis gyerekünk van apuka meg egy héten 1-2 szer elmegy haverokkal sógorommal apósommal kocsmázni, bulizni, egész éjjelre mostanában már csak reggel jön haza olyan 4-5 fele. nem tudom mi lesz ebbõl. velem sehova nem szeret menni mert nyûg vagyunk neki hogy sok idõ míg elkészülünk õ csak felveszi a kabátját és már indul is ahova akar, .én speciel a babánk megszületése óta 6 hónapos nem voltam sehol, de nem, is tudnék menni. hova, kivel mikor? õ nem tiltja hogy menjek, de hát vicces..hova is mehetnék bulizni a kisbabám és a nagytesó mellett majd 30 évesen, ? ...szánalom.hu
Én ezt biztosan nem bírnám. Ha nem próbálna meg változtatni otthagynám. Nem arról van szó, hogy eljár, az én párom is elmegy heti egyszer a barátaival inni, hajnalban jön haza, ez szerintem teljesen rendben van. De heti 4 az nagyon durván sok egy családos embernek. A másik, hogy te nem mehetsz sehova. Szerintem alap, ha õ eljár, néha te is eljárhass a barátnõiddel. Nálunk én is csinálok külön programot a barátnõimmel, igaz ritkábban. Meg a megcsalás dolog... Hát nekem ezek nem férnének bele!
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó megpróbálok még vele maradni megoldani de ha nem megy nekem is ez marad csak.. nem birom már.
A kérdező hozzászólása: igen én sem bezárni szeretném ..de tulzás...és nekem is szükségem lenne kikapcsolódásra.. mért nem együtt megyünk.. mért nem akarja?? ha pedig nem tud velem .. vagy nem akr vinni mert pasis estét akr akkor nekem mért nem lehet csajos este??
Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy mindehhez honnan van ennyi pénzetek? Mert a kocsmázás is drága buli, a füvet sem az árokparton szedi, szóval ezt a pénzt, amit a saját szórakozására elkölt, ezt Tõletek veszi el. Egy-egy ilyen kikapcsolódás árából más egy ebédet ki tud hozni. Mert azt sem hiszem el, hogy mindig a haverok fizetnek, néha neki is ki kell nyitnia a pénztárcáját - és azt a pénzt éppenséggel költhetné rátok is.

Augusztusban kezdjük a próbálkozást a babára. Ha július 21-én jött meg és 25-ig tartott mikor lehet a peteérésem ha 28-29 naposak a ciklusaim? Mikor legyünk együtt kb? Igaz hogy jó ha előtte 2 napig nem vagyunk együtt?

Augusztusban kezdjük a próbálkozást a babára.Julius 21-én jött meg és 25-ig volt.Ciklusaim 28-29 naposak.

Legjobb válasz: Lõdd be a ciklus közepét és legyetek két naponta együtt. Nekünk ez jött be, persze mások vagyunk, nem biztos, hogy mindenkinél pikk-pakk összejön, de hátha. Én a helyedben aug. 1-8 között lennék együtt a párommal 2 naponta.

Lõdd be a ciklus közepét és legyetek két naponta együtt. Nekünk ez jött be, persze mások vagyunk, nem biztos, hogy mindenkinél pikk-pakk összejön, de hátha. Én a helyedben aug. 1-8 között lennék együtt a párommal 2 naponta.
Aug. 2-5 körül... Mást nem kell mellé szedni.
Ha tudod több mensinek az adatát, akkor regisztrálj be a http://www.ciklus.hu-ra. Egész jó a kalkulátora. Nem mondom, hogy nem tévedhet, de ha pontosak a ciklusaid, akkor használható.

Mikor teszteljek? Menszesz utolsó napján voltunk együtt a párommal mikor elélvezett bennem. Addig mindig kiszállásos módszerrel voltunk együtt.

Ez február 24-én volt. A ciklusaim 38-40 naposak.

Legjobb válasz: Akkor április 4-én. Ha nem szeretnél gyereket, ne így védekezz. Az elõváladékban is vannak spermiumok.

Akkor április 4-én. Ha nem szeretnél gyereket, ne így védekezz. Az elõváladékban is vannak spermiumok.
A kérdező hozzászólása: Nem baj ha baba lesz, sõõt. Csak eddig munkahely hiánya miatt védekeztünk így.
Figyelj! Elvileg a tesztek a mensi megjövetelének elsõ várt napjától már kimutatják a terhességet. De a beágyazódás 3. napját is szokták emlegetni (azt hiszem). Namost, neked már ez rég eltelhetett (mármint a beágyazódás), ha az említett eseménykor összejött a baba, szal én tesztelnék egyet most, ha kételyeid vannak. És ha negatív, akkor még egyet csinálnék azután pár nappal, mikor nem jön meg. Elõfordulhat a terhesség, hisz rendkívüli peteérése bármikor lehet bárkinek. De ez nem jelenti azt, h tényleg az is lennél. A tünetek mindenkinél másként jelentkeznek. Nekem nem volt elõtte folyásom, de a hasam az ugyanúgy fájdogált már egy héttel a nemvárt mensi elõtt, mintha megakart volna jönni. Neked lehet a folyástól fáj. Ha nem múlik, érdemes lenne kúpot használni rá. De vigyázz, csakis a nõdokival írass, mert a vénynélküliek nem igyzán használhatók terhesség alatt! A mellbimbóim viszont nagyon érzékenyek voltak.
ha mensi utolsó napján voltatok együtt igy, akkor szinte teljesen kizárt hogy teherbe ess. ugyanis peteérés egy beállt ciklusál félidõben van, a mensi elõtt 14nappal(+/-2) iszonyat ritkán vannak spontán peteérések, ez ezek borzasztó ritkák...szóval szerintem 99, 99999% h nem vagy terhes, ha csak akkor 1x történt igy a dolog..ha azóta sem védekeztek sehogy akkor persze lehet h félidõnél teherbe estél.de feb24én kizárt...

3 éve vagyunk együtt a párommal, mindenhová együtt megyünk, de félek, hogy a terhére vagyok. Mit tegyek?

Nekem nincsenek barátaim, az ? barátai az enyémek is, de mégis úgy érzem, ha együtt megyünk valahová és a barátai is ott vannak, akkor én csak kívül álló vagyok. Úgy érzem, néha terhére vagyok. Nagyon szeretném elengedni csak a barátaival szórakozni, de akkor engem megöl az unalom. Én vagyok az egyedüli lány. Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit tettetek?

Legjobb válasz: Nekem nincsenek barátaim, az õ barátai az enyémek is - Jól kezdõdik. Ha 3 éve együtt vagytok, mért nem mered megkérdezni? ez nem olyan nagy dolog. Pista, amúgy zavarlak? mert velem nem szoktál ugy ... "...."...."...." tehát valahogy igy :) remélem segithettem.

Nekem nincsenek barátaim, az õ barátai az enyémek is - Jól kezdõdik. Ha 3 éve együtt vagytok, mért nem mered megkérdezni? ez nem olyan nagy dolog. Pista, amúgy zavarlak? mert velem nem szoktál ugy ... "...."...."...." tehát valahogy igy :) remélem segithettem.
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem én, de nem mond semmit. Semmit. Csak mosolyog.
Szerintem ez igy nagyon fura.Keress te is saját barátokat, akikkel elmehetsz ide-oda.Õ is elmehet az övéivel, te is a tieiddel.Akkor megtapasztalja, hogy milyen, ha hiányzol.Szerintem ezt még nem érezte, mióta együtt vagytok.Tudom nem könnyû valahonnan barátokat leakasztani, de ismerkedni kell.Tanfolyamra beiratkozni stb.
Én 2 évet voltam együtt az elõzõ barátommal, mi is mindenhova együtt mentünk, nagyrészt ezért is lett vége a kapcsolatunknak. Lehet közbe úgy érzed h de jó h együtt vagytok, én biztos vagyok benne h a párodat zavarja, egy férfinak kell a "szabadság", h a haverokkal legyen csak néha, h tudjon szabadon beszélgetni, sokkal másabb az. A hozzáállásod pedig nem tetszik. Csak azért nem akarod elengedni h kicsit lazítson, mert te unatkoznál. Ez elég önzõ dolog. A kapcsolatotok legyen a szemed elõtt, h sokkal jobb lesz, ha néha külön töltötök idõt, kell az h érezd h hiányzik, és h ne üljetek egymás nyakán.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!