Találatok a következő kifejezésre: Mikor dől hogy (70 db)

Kinek mikor dőlt el, hogy melyik nemhez vonzódik?

Lányok tetszenek meg. Szexuálisan jobban vonzanak a fiúk...(a férfi nemiszerv)...De a lányok sem hagynak hidegen. Kapcsolatom még egyik nemmel sem volt.

Legjobb válasz: ovodában?!de most komolyan... ha oviban a fiúk jöttek be akkor...mi változna? Ez nem tudtam sosem megérteni..férfiak és nõk vannak a világon.. tehát evidens nem?Ne menj a divat után.. Nah nemsokára kapom majd a lepontozást

ovodában?!de most komolyan... ha oviban a fiúk jöttek be akkor...mi változna? Ez nem tudtam sosem megérteni..férfiak és nõk vannak a világon.. tehát evidens nem?Ne menj a divat után.. Nah nemsokára kapom majd a lepontozást
én felpontoztalak, mert szerintem részben igazad van:) Amúgy énis már kiskoromban is tudtam, hogy a lányokhoz vonzódom, most 15 vagyok, és hajtok lányokra, van is bnõm. Próbálj ki egy párkapcsolatot, és majd meglátod.
Amikor elkezdett nõni a farkam:D bocs az offért.
Én gyerekkoromban csak olyan meséket hallottam ahol, a szegény legény beleszeret egy királylányban és feleségül veszi és boldogan élnek míg meg nem halnak. Ezek a mesék befolyásolták, hogy soha még gondolatban sem vonzódtam férfiakhoz.
20/F Az elõzõ vagyok a mesés író. Össze jöhetnénk egyszer?
Az emberek majdnem fele elsõnek a saját nemével próbálkozik. A szexualitás beállítottsága 20-23 éves kor között alakul ki véglegesen. De Te nem voltál õszinte. Kettõ dolog totál üti egymást. "Szexuálisan jobban vonzanak a fiúk...(a férfi nemiszerv)." "Lányok iránt erõs az érzelmi dolog, fiúk iránt semmi." De a másodikat úgy is lehet érteni, hogy még nem próbálkoztál fiúknál és csak barátnõid vannak. Hetero vagy, ez biztos.
A kérdező hozzászólása: Nem "divat" ez nálam..Ne sértegessetek légyszíves:D Nem voltam még senkivel igaz, hiányzik a gyakorlati része a dolognak. Testileg semmi bajom a fiúkkal elméletben. Csak azt tudom h amit eddig nõk iránt éreztem az jó érzés, és õszinte, és belülrõl jött, de még soha nem volt viszonzott, hogy megtudjam mi lehet ebbõl. És nem életem élménye ez a helyzet nekem sem.
Nehéz kérdés, a szexuális irányultség eléggé bonyolult tud lenni. Én szerencsésnek érzem magam, mert már kora kamaszkoromtól tudtam, hogy a saját nemem vonz, ezt elfogadtam, nincs ezzel semmi gondom. Mások viszont akár húsz évet is leélhetnek egy heteró házasságban, és csak azután jönnek rá, hogy a saját nemükhöz vonzódnak. Sok ilyen családos meleg férfit ismerek. Nálad, úgy látom, kettõs a dolog, a fiúk sem hagynak hidegen, de lányokba tudnál beleszeretni? Nehéz ügy... mivel még nem volt kapcsolatod, ezért lehet, nem tudod még, mi az, ami igazából érdekel, amíg meg nem próbálod. Szerintem ha kész vagy rá, próbáld meg felfedezni a vágyaidat, ismerkedj, beszélgess (leszbikus/bi) lányokkal, hogy õk hogy éreznek a dologgal kapcsolatban... ha esetleg nem tudnád, hogy kezdj hozzá, ajánlom a http://angyalkak.hu oldalt, kiindulópontnak jó lesz.
18 éves lány vagyok. 17 évesen jöttem rá, hogy a lányok is vonzanak. Volt már egyel szex is. jóvolt. elõfordul, hogy lányokkal kavarok. de rájöttem, hogy inkább a pasik kellenek. Én azt mondom, hogy a lelke mélyén minden nõ biszex egy kicsit...

Kinek mikor dőlt el, hogy melyik nemhez vonzódik?

Lányok tetszenek meg. Szexuálisan jobban vonzanak a fiúk...(a férfi nemiszerv)...De a lányok sem hagynak hidegen. Kapcsolatom még egyik nemmel sem volt.

Legjobb válasz: Nekem már 4-5 évesen is egyértelmû volt, hogy a lányok érdekelnek. Ugyanakkor nem ritka, hogy pl. családos férfiak felnõttként, 2-3 gyerekkel a hátuk mögött jönnek rá, hogy igazából homoszexuálisok, és akkor hagyják el a családot. Nincs életkori szabály.

Nekem már 4-5 évesen is egyértelmû volt, hogy a lányok érdekelnek. Ugyanakkor nem ritka, hogy pl. családos férfiak felnõttként, 2-3 gyerekkel a hátuk mögött jönnek rá, hogy igazából homoszexuálisok, és akkor hagyják el a családot. Nincs életkori szabály.
én fiú vagyok , és mindig is a csajokhoz vonzódtam, de egyszer amikor be voltam piálva az egyik csapattársam(fiú, sztem homokos) kiverte nekem, és akk jó érzés volt, de másnak kb hányigert kaptam magamtól, meg tõle, és azóta kb undorodom a fiúktól, a lányokat meg ugyanúgy szeretem
Ha neked a lányok tetszenek meg és irántuk táplálsz érzelmeket, szerintem elég nyilvánvaló, hogy leszbikus vagy. Egyébként 11 évesen voltam elõször szerelmes egy fiúba. 24 N
Nálad már kiderült és általában olyan vagy, mint a legtöbb hetero nõ. Kivéve, hogy a péniszre is ráösszpontosítasz. Biszexuális vagy (nagy valószínûséggel), most már csak rajtad ál hogy kiéled-e a vágyaid. És 12-16 év között ez kiderül. Maximum valaki nem fogadja el. Ezért van az, hogy 40-es pasik szûzen keresik férfi partnerûk. Elõbb senkirõl sem derül ki, mivel a még pubertás elõtt mind két nemet is el tudja játszani sok gyerek. Ha úgy tûnt elõbb dõlt el, az a szülõi, nevelõi és felnõtt környezet sugalmazása volt csak.
En mindig tisztaban voltam vele, hogy hetero vagyok. 18 f/karpatalja
Hogy prepubertáskorban ki ki be volt szerelmes a senkit ne ilyesen vagy nyugtasson meg. Ha lány vagy és az óvónénibe, vagy kis fiú vagy és a tanár bácsiba az még lehetet az éretlenség jele is. Hogy általában jobban vonzódsz a lányokhoz az nem meglepõ. Az a kifejezõ hogy vonzódsz a fiúhoz (is) még ha alapból csak szexuális téren is.
ilyesen=ijesszen
Mindenkinek máskor de a helyzetedben azt látom hogy lezbi vagy :S
Attól függetlenül, valakinek feltér valamilyen korszakában, hogy eltér az átlagtól - azaz pasiként nem a csajokat, hanem a pasikat nézi meg...
Ez nem csak ugy eldol..a homoszexualitas egy rendellenesseg, ez nem eloitelet, hiszen epp azert nem lehet megitelni oket mert nem tehetnek rola..de ez bzony kimutatott teny es nem csak fikcio:)
14 évesen éltem ezt meg: Lányok tetszenek meg. Gyönyörûnek látom õket. Szexuálisan jobban vonzz a férfinemiszerv. Kapcsolatom még egyik nemmel sem volt. Fiúk iránt erõs az érzelmi dolog, lányok iránt semmi (csak testi). Szóval egy kicsit más, mint neked. Addig jutottam, hogy az elõs csókot az elsõ barátomtól kaptam, aki pasi, aztán mániája volt hétvégente szakítani (röhej...) és olyankor kipróbáltam milyen lánnyal, de csak csók, tapi, több nem. Aztán összejöttem a jelenelegi párommal, aki férfi, és együtt vagyunk több, mint 4 éve. Még mindig vonzanak a nõk, de most már inkább a férfiak jobban!!! Sõt, egyre inkább, szinte csak õk, nagyon ritkán kívánok meg nõt! Szóval ez nálam évrõl évre változott, lehet, hogy nálad is fog, amikor belekezdesz az elsõ olyan kapcsolatba, ahol van szex!
Én mindig is a nõkhöz vonzódtam, de a férfiakkal jobban kijövök, a nõket nem tudom megérteni, de a testük nagyon izgat:) 20f
Pont az maradt ki, hogy a csoporttárs fiú volt. Bocsi. :$
Oviban engem tartottak a legszebb lánynak, mert nekem volt a legszebb szemem és leghosszabb hajam. Én pedig halálosan szerelmes voltam egyik csoporttársamba. Még le is löktem miatta egy lányt a mászókáról, hogy pontosan miért, azt már nem tudom :D 21/L
Óvodás koromban. Szerelmes voltam a középsõ csoport leghelyesebb srácába, még "csókolóztam" is vele egyszer a bokorban. Ha a lányok tudták volna... (Fiú vagyok.)
Ja, nem írtam oda, én férfi vagyok.
sztem 10 éves korig..
eltér* XD

Az, hogy valaki meleg, mikor dől el?

Az ember így születik, hogy meleg, vagy nevelés kérdése? Hogyan alakul ki ez? Csajokat is szeretem, csak mostanában rájöttem, hogy van bennem ilyen hajlam is, tehát képes vagyok szerelmes lenni fiúba, v nemtom vmi ilyesmi... akkor mit lehet tenni, hogy ne ezen rágódjak egy csomó ideig? Köszi a válaszokat :) 15/F

Legjobb válasz: Én már egy jó 4-5 éve tudom magamról hogy a fiúk érdekelnek. Ha lányokhoz is vonzódsz akk valószínûleg biszex vagy. Képzelheted én mennyit rágódhattam ezen. De túl tettem magam rajta, úgy élek mint egy normális ember. Akár mennyire is szeretnék majd családot, gyerekeket nem bírom elképzelni magam heteróként. Egyszerûen fogadd el és kész ne ezen rágd magad. 16/F (nah mindjárt jönnek a commentek hogy büdös buzzancsi stb...)

Én már egy jó 4-5 éve tudom magamról hogy a fiúk érdekelnek. Ha lányokhoz is vonzódsz akk valószínûleg biszex vagy. Képzelheted én mennyit rágódhattam ezen. De túl tettem magam rajta, úgy élek mint egy normális ember. Akár mennyire is szeretnék majd családot, gyerekeket nem bírom elképzelni magam heteróként. Egyszerûen fogadd el és kész ne ezen rágd magad. 16/F (nah mindjárt jönnek a commentek hogy büdös buzzancsi stb...)
Most fejlõdsz ilyen téren is ...aztán lehet hogy bisex vagy 2év és kiderül :) Nyugí:)
hitelest idézõjelbe. ^^ "hiteles" infokat. birom amikor az emberek csak úgy rávágják hogy a melegségen nem lehet változtatni, génhibás vagy. holott az ember TIZENÉVES, és fejlõdik!
Genetikai oka van, minden állatfajnál, ahol a szex nemcsak a szaporodásért, hanema az élvezetért is van, a szexualitás génje kódolódhat úgy, hogy az egyet homo vagy biszexuális lesz.
"génhiba 90%-ban az ok" na képzelem honnan szedte ezeket a hiteles infokat. külsõ tényezõk hatására (is) kialakulhat, de többnyire csak ezért lesz valaki meleg. 12-13 éves kortól 18 éves korig (kb) alakul a dolog, ekkor fejlõdik ki a szexualitásod, tehát lehet hogy teljesen meleg leszel 18éves korodra, vagy pedig ez csak egy kamaszkori kíváncsiság, és elmúlik.
Az emberszabású majmok is élvezik. A bonobóknál majdnem annyiféle szexuális praktika és póz van mint az embernél, kivéve persze azok, amikhez modern technológia kell, a gibbon nõstények pedig fából mûpéniszt készítenek, ha nincs pasimajom a közelben. A sündisznók botot szorítanak a puncijukhoz, másik végét a földre támasztják, majd elkezdenek rohanni amitõl a bot vibrál az egyenetlen földtõl. A pingvineknek gyakori a "prostitiúciója" egy-egy nõsténynek, vagyis hogy élelmet visz neki egy hím, és cserébe odaadja a testét, és meleg pingvinpárok is vannak akik egy darab kõvel eljátszák, hogy tojást költenek. A vadkacsáknál is gyakoriak a meleg párok. A gerinctelenek közül, a kb. kutya intelligenciájával rendelkezõ polipok is élvezetbõl szexelnek.
A válasz írója 96%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 20:34 csak a delfinek és az emberek élvezik a szexuális aktust..
génhiba 90%-ban az ok.
20:37(2.): Annak kell, hogy részesítem-e magam instant fejlövésben, vagy nem! :)
Szar lehet neked.
Amennyire tudom, nem nevelés kérdése (de nem is tisztán genetika). Mindenesetre a szexuális irányultság tud változni, de ez nem Rajtad múlik, úgyhogy a legjobb, ha megpróbálod elfogadni magadat úgy, ahogy vagy, a vágyaiddal együtt. Szóval próbálj meg ne rágódni rajta.
Hát nem is tudom pontosan sose olvastam utána hogy ez genetika vagy nevelés. Én egy 19/20 éves fiu vagyok és már általános 6dik osztályban már észrevettem hogy nem a lányokat szoktam megnézni hanem a fiukat. Teljsen tisztességesen neveltek a szüleim vallásosak, ugyhogy a nevelésemmel probléma nem lehet. Nekem teljesen természetes, hogy nem egy lányba leszek szerelmes hanem egy fiuba. Lehet hogy ez baj vagy nem de én így érzem. Semmivel sem más érzés mikor egy fiu lányba lesz szerelmes vagy fordítva, legalábbis amikor beszélgettem velük az érzésekrõl nem tudtam különbséget tenni. Lehet hogy génhiba de arról nem a melegek tehetnek. Nem mi akartuk a fiukat szeretni vagy a lányokat. A heterók sem választhatták meg hogy õk igenis a másik nemet akarják szeretni. Ez megtörtént. Személy szerint én nem akarok magamon azért változtatni hogy mások szemében átlagosnak vagy elviselhetõnek tünjek, mert akkor gyûlölném az életemet. Ha nem lehetnék együtt azzal akibe szerelmes vagyok azért mert mások aztrosz szemmel vagy undorodva nézik, nem bírnék élni, úgy érzem. Szoval én nemtudom minek a hibája de az a fõ hogy legyél tisztába önmagaddal, és hogy neked mi a fontosabb.Döntsön mindenki belátása szerint.
Egyetértek az utolsó hozzászólóval. Nem vagyok meleg, de vannak meleg ismerõseim akiknek a létezését nem szégyellem, és igazából tök mindegy ki hova teszi a [email protected]át a 4fal között ha a hétköznapokban nincsenek ilyen meleg allûrjei.
Akkor dõl el amikor valaki ilyet kérdez -.-
A National Geographic csatornán volt egy ismeretterjesztõ filmsorozat, többek közt az ikrekrõl(Egypetéjüek-ergó a génállományuk megegyezik).Az egyik fiú meleg a másik nem.Mindenki nézzen utána, gondolkozzon, nem értem , talán vki igen, kérem írja meg.Engem nem zavarnak a melegek, kivéve ha büszkék rá.A homoszexualitás betegség, mindenki fogadja el.ennyi. Ui:Ha vmilyen beteg volnék biztos, nem vonulnék fel az Andrássy úton.
Sajnos nagyrészben a gének döntik el! Deritsd ki, vannak már génvizsgálatok amikkel ugyan nem pont azt nézik, de árulkodhatnak az eredmények:) csak 20.000ft egy vizsgálat!:S
Ht mondjuk ittas állapotban, vagy ha nem állsz elég stabilan :S

Mikor dől el, hogy megszüntetik -e az előrehozott érettségi lehetőségét?

Legjobb válasz: Biztos megszüntetik, de csak az õszit, 2014-tõl nem lehet õsszel érettségizni. (Viszont pl. 11-esként 2014 májusában lehet.)

Biztos megszüntetik, de csak az õszit, 2014-tõl nem lehet õsszel érettségizni. (Viszont pl. 11-esként 2014 májusában lehet.)

Mikor dől el körülbelül, hogy milyen színű marad a baba szeme?

Ti babáitoknál hogy volt?

Legjobb válasz: 1 éves korára alakul ki. Ha a szülõk egyike barnaszemû, a másik kékszemû, 75%-ban barna, 25%-ban kék lesz a baba szeme.

1 éves korára alakul ki. Ha a szülõk egyike barnaszemû, a másik kékszemû, 75%-ban barna, 25%-ban kék lesz a baba szeme.
3 éves a nagyfiam, de még most is változik a szeme :O
Párom zöld szemû, én barna, kisbabánknak pedig világító kék szeme lett .-) Rokonságban a kisfiúnak 8 hónapos korában barnult be a szeme.
Nálunk én is, és a párom is barna szemûek vagyunk, a gyerkõcünk mégis kék szemû lett. (Ez már biztos, mivel 3 éves jelenleg...) Egyébként mindkét nagypapának kék szeme van nálunk és mindkét nagymamának barna.
Nekem 8 éves koromba változott meg a szemem színe
fél éves korára már látszik, milyen lesz a szeme, de ez még nem a végleges szemszín, még "finomul" :) mi barnaszemûek vagyon, így nem okozott meglepetést, hogy õ is barna lett. Már 5 hónaposan is látszott, hogy nem kék lesz a szeme :)
Elsõ-utolsó vagyok. Ha az apa családtagjai között vannak barna szemûek, mindenképp elõfordul. 27/l
Igen, van rá esély. Szemszín, hajszín esetében a sötét szín az uralkodó. pl. fekete, barna. Szõke és vörös a recesszív. Szemszín esetén a kék és a zöld a recesszív.
Bocsi az offért: És ha mind a két szülõ kék szemû, és az anya családjában is sok a kék szemû, akkor is van esély a barna szemûségre?
Én úgy tudom, hogy általánosságban 6 hónapos korra alakul ki, DE! nagyon sok ellenpéldát tudok. Olyat mondjuk még nem hallottam, hogy kékbõl barna lett 7 évesen pl., viszont kékbõl zöldes-barna lesz általában, ha változik. Apukám és tesóim, apai nagyszüleim kék szemûek voltak, nekem zöld lett, anyai ágon mindenkinek barna volt. A férjeméknél mindenkinek olyan zöldes-sárgásbarna. A lányom egy éves lesz. Világítós kék a szeme, körbe sötét ívvel.

Mikor dől el hogy jobb- vagy balkezes lesz a gyerek?

ha pl a bal kezénél fogva próbálom sétáltatni, átteszi a kezemet a jobb kezébe és úgy megyünk tovább akkor ez jelent vmit? :)

Legjobb válasz: Véglegesen 5 éves korra dõl el. de szerintem egy 1,5 évesnél már egyértelmû melyik kezét használja ügyesebben.

Véglegesen 5 éves korra dõl el. de szerintem egy 1, 5 évesnél már egyértelmû melyik kezét használja ügyesebben.
Kanál, és egyéb eszközhasználatnál nem látszik, hogy melyik kezével nyúl a tárgyakért? 1 éves a kisfiam, és már látszik, hogy jobb kezes lesz (az apja balkezes, így már elõre örültem, hogy ha õ is balkezes lenne, akkor nem kell azon agyalnom, hogy tanítsam meg erre-arra). Jobb kézzel nyúl a tárgyakért, ha nyújtok felé valamit.
Én úgy hallottam, hogy biztosan csak ovis kor környékén. De az én nagyobbik fiamnál már két hónaposan látszott, hogy balos lesz. Csak a bal keze ujját szopta, késõbb mindenért ballal nyúlt és mindent ballal csinált. Most 2, 5 éves és meg vagyok róla gyõzõdve, hogy bal kezes.
1, 5 éves a lányom, balkezes! Hiába adom a jobb kezébe a kanalat, csak a ballal eszi! Mindenért bal kézzel nyúl, bármit a jobba adok átteszi a bal kezébe!

Mikor dőlt el hogy tényleg balkezes a gyerek?

Lányom 1,5 éves, mindent bal kézzel csinál! Ha oda adok neki valamit van hogy a jobbal veszi el, de átrakja a balkezébe, és azzal eszik rajzol lapoz homokozik stb.

Legjobb válasz: Az én lányom 2,5 fél éves, õ is ezt csinálta ennyi idõsen, most meg mindkét kezét használja, bár a balt talán ügyesebben. Ha jól tudom még jóval késõbb derül ki, hogy végül is melyik kezüket fogják használni

Az én lányom 2, 5 fél éves, õ is ezt csinálta ennyi idõsen, most meg mindkét kezét használja, bár a balt talán ügyesebben. Ha jól tudom még jóval késõbb derül ki, hogy végül is melyik kezüket fogják használni
Én azthiszem úgy olvastam, hogy oviban, de azért elég szembetûnõ, ha már babaként a bal kezével csinál mindent:)
Véglegesen 6-7 éves korban dõl el. (Logopédustól tudom) Sok kicsi abszolút kétkezes még ebben a korban. (a tiétekben)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!