Találatok a következő kifejezésre: Mikor csináljak ma kéne megjönnie, (2 db)

Szia, az biztosabb ha vársz bár 3 napot de ha vannak tüneteid akkor már reggel is tesztelhetsz, szoritok
egy hete max a beágyazódás lehetett. így még a hormont sem termelt a szervezeted. tesztelj holnap reggeli pisiböl. de biztos már hétvégén lenne.
Az eslõ válaszolónak igaza van, várj egy kicsit és utána reggeli elsõ vizeletból teszteljj.
szia, szerintem várj péntekig, és akkor tesztelj!remélem sikerül pozitívat tesztelned!tudom hogy nehéz várni, csak én is mindig tesztelek aznap, és másnap megjön!ezért szerintem várj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, teszteltem én is az nap, de semmi, várok hétvégéig, vagy a jövö hét elejéig és ha nem jön meg akkor fogok csinálni egyet ujból, :)
ha úgy gondolod, hogy érdemes akkor mindenképpen válts ki. sosem árt
Mindig árt ... De ha holnap jön meg akkor kicsi rá esély ha észrevettétek és abbahagytátok rögtön szerintem annyira ne parázz ...
1 napos terhességet nem mutat ki a teszt, mert még lehet nem is vagy terhes. és az esemény utáni tablettát se úgy képzeld el h 2 nap és 23 óránál ha beveszed akk 100% h nem esel teherbe. minél tovább vársz annál nagyobb a hibaszázalék. én a helyedben felíratnám és bevenném (persze minél elõbb).
újabb baba a láthatáron, gratulálok kedves anyuka :D
A kérdező hozzászólása: Háhá nem nyert, megjött! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!