Találatok a következő kifejezésre: Mikor csináljak ma kéne (11 db)

Mikor ma bekapcsoltam a gépet akkor kijött vmi. Antivir Solution Pro és elkezdte vizsgálni a gépem és kiírta, hogy vírusos a nod32-őm is, meg vmi. Win32/Wadnock meg egy csomó mást akkor mit csináljak? Gyorsan kéne a segítség!

Legjobb válasz: Valószínû, kamu vírusírtóval van dolgod. Ne, ismétlem, NE telepítsd az Antivir Solution Prot, ami valszeg egy trójai program, amiért még fizetned is kell. Indítsd újra a gépet csökkentett módban, és futtass le a Nodon egy teljes rendszerellenõrzést. Ha a Nod crackelt volt, akkor nem sokat ér, ha a vírusírtás megvolt, tegyél fel helyette Avastot, az ingyenes és legális.

Valószínû, kamu vírusírtóval van dolgod. Ne, ismétlem, NE telepítsd az Antivir Solution Prot, ami valszeg egy trójai program, amiért még fizetned is kell. Indítsd újra a gépet csökkentett módban, és futtass le a Nodon egy teljes rendszerellenõrzést. Ha a Nod crackelt volt, akkor nem sokat ér, ha a vírusírtás megvolt, tegyél fel helyette Avastot, az ingyenes és legális.
Mozilla Firefox kiegészítõje a WOT, jelzi a Google keresõjében a HAMIS vírusirtókat is. Töltsd le és használd: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/3456/
A kérdező hozzászólása: Lehetséges az, hogy ez most eltünt, mer most mûködik az Explorer, mûködnek a programok meg minden.
Amúgy meg egy kamu vírusirtót hogy raksz be az MBR-be? Sajnos nehéz megmagyarázni ha azt gondolod hogy az egész kamu antivirus a MBR-be íródig be, ez egy naiv elképzelés, , tehát megpróbálom. A MBR-be beíródik egy bizonyos kód, ami lefut a gép startolásánál, és ez a kód bebiztosítsa hogy a netrol letöltõdik a trojak, kémprogramok vagy akar mi, úgy hogy az Antivírus és a tûzfal nem fog jelezni, , mert ez a kód használja az úgy nevezet stealtch álcázást, tehát létoltódig az felhasználó tudta nélkül.Ezt a MBR-fertõzést nem is fogja jelezni sémijén Antivírus, mivel a tesztelésnél a MBR-troja bebiztosítsa hogy ne a fertõzõt MBR-sectort vizsgálja az Antivírus, , hanem oda dobja a bioson keresztül a nemfertõzõt égéseges kópiát, , a vírus teste be íródig egy helyre a merevlemezre és bejelzi magának hogy hibás sec tor a merevlemezen, ezt a sectort mar nem fogja semmi sem vizsgálni se az OP-rendszer, mivel hibás blokknak nézi, , nagyjából így, , ezek a trojak vírusok eltávolításához speciális tudás és programok kellenek, , nem elég ilyen gyerekes tanácsok hogy futtasd ezt az antivírust meg azt az antivírust, Most a problémádhoz Az IE-nincsen internet kapcsolat , ezek a kémprogramok át alitsák az IE-be alitassat is, tehat e szerint te csak javító telepítést csináltál, , vizsgáld meg estet: Indítsa el az Internet Explorert, kattintson az Eszközökre válassza ki az Internet-beállítások-Összeköttetések-Kapcsolatok -fülre-LÁN-beállítások-kapcsolja ki aszt hogy "Használni a proxy szerver a helyi hálózaton"-majd nyomja meg a Rendben gombot.Most, hogy le van tiltva a proxy szerver az Internet Explorer ismét fog kapcsolódni az internetre.
A kérdező hozzászólása: Mozziláról tudok, csa explorerrõl nem.
Az újratelepítés jó lesz rá, csak formázással történjék. Az MBR-ben meg nem fogmegmaradni, mert a Windows telepítõ azt is felülírja (egyébként nem bootolna a géped). Amúgy meg egy kamu vírusirtót hogy raksz be az MBR-be? Ez a típusú progi túl nagy, hogy elférjen benne.
A kérdező hozzászólása: Elviszem a cég gépszerelõjéhez.
Az újra telepítés nem muszáj hogy segítsen, , vagy csak ideglenesen.Mert a mai vírusok többsége beírja magát a MBR-sectorba és ha az újra telepítésnél nem törölted a partíciót{MBR]-akkor egy kettõre megint csak vírusos lesz a géped.
A kérdező hozzászólása: Végülis újratelepíthetem nincs rajta semmi csak játékok.A másik gépemen vannak a dokumentumaim.
.!Kössz amit írtál(http://www.virus-stell.com/2010/04/kemprogramok-eltavolitasa.., de én nem értem, mert naon nem értek a gépekhez, elég hüye vagyok ilyen téren. Leírtam mindent, , csak nyugodtan olvasd és csináld amit ott le van írva, , ha így se tudnád, akor, regiz be a http://forum.terminal.hu/index.php a security témába pedig tedd be az RSIT logjat a blogombol, ha nem értél a géphez ahogy írod az újra telepítést nem ajánlom, , meg minek is, , egy kémprogram miat??, , felesleges.Tehát olvassad a blogomban és rögtön csináld is, , csak kikelj a kék linkekre minden pontosan megvan magyarázva. udv
Elsõ vagyok, úgy néz ki, elég mélyen beette magát a rendszeredbe, a legjobb megoldásnak tényleg az újratelepítés tûnik most már Kimented az adataid, aztán újrateszed a windoest, mikor telepítésnél megkérdezi, hogy formázod-e a partíciót, akkor igenre kattolsz. Tûzfalad nem volt, ami ezt észlelte volna? Mert nálam már volt rá példa, hogy elkapott egy ilyen progit, és sikerült leírtanom. Ha Avastod lenne, könnyebb dolgunk lenne, mert rálõnéd boot alapú keresésre, és, ha szerencséd van, el is kapja a vírust, de a Nod ezt sajna nem tudja :( Mindenesetre (miután kimentetted az adataid a géprõl, mivel rendszerfájlok is fertõzöttek lehetnek) utolsó esélyként próbálj meg egy rendszervisszaállítást (start, kellékek, rendszereszközök), aztán Malwarebytes Anti Malwaret lefuttatni. Ha ezután sem mûködik, akkor jöhet az újratelepítés.
A kérdező hozzászólása: 2.!Kössz amit írtál(http://www.virus-stell.com/2010/04/kemprogramok-eltavolitasa.., de én nem értem, mert naon nem értek a gépekhez, elég hüye vagyok ilyen téren.
A kérdező hozzászólása: És akkor azért nem tudtam bejelentkezni a GTA IV-s SocialClub-ba mert IE a alapértelmezett és azt lezárta ez a kémprogram ?
Kedves kérdezõ , fogd fel végre, hogy van legalább egy kiba. vírus a gépeden.Amíg lehet, mentsd le róla az adataidat és telepítsétek újra a Wint mielõbb.
A kérdező hozzászólása: Ja és próbáltam a nod32-ben a mélyreható vizsgálatot meg a helyi lemezek-et is de akkor is ez a hibaüzenet jön ki hogy security warning!aktiválom-e a security-t?stb.stb.
Üdv Ez hamis kémprogram, , csak így távolítod el, itt nem segít sémijén antivírus. http://virus-stell.blogspot.com/2010/04/kemprogramok-eltavol.. sok szerencsét
eröll a virusrol kerestem képet és becsapós vizuál basic becsaposá teszem :D
Szia, az biztosabb ha vársz bár 3 napot de ha vannak tüneteid akkor már reggel is tesztelhetsz, szoritok
egy hete max a beágyazódás lehetett. így még a hormont sem termelt a szervezeted. tesztelj holnap reggeli pisiböl. de biztos már hétvégén lenne.
Az eslõ válaszolónak igaza van, várj egy kicsit és utána reggeli elsõ vizeletból teszteljj.
szia, szerintem várj péntekig, és akkor tesztelj!remélem sikerül pozitívat tesztelned!tudom hogy nehéz várni, csak én is mindig tesztelek aznap, és másnap megjön!ezért szerintem várj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, teszteltem én is az nap, de semmi, várok hétvégéig, vagy a jövö hét elejéig és ha nem jön meg akkor fogok csinálni egyet ujból, :)

Mit csináljak? A ciklusom 24-26 napos.Ma vagyok a 33 napon, tehát késik. Csináltam ma egy tesztet de sajnos negativ lett. Mitöl késhet? Ha terhes lennék már ki kéne hogy mutassa, nem?

Legjobb válasz: lehet, hogy késõi peteérés, nekem volt, hogy két héttel elcsúszott, de megjött (sajnos). de az is lehet, hogy baba, csak nem mutatja a teszt. amíg nem jön meg, addig bármi lehet... 4-5 naponta érdemes újat tesztelni.

lehet, hogy késõi peteérés, nekem volt, hogy két héttel elcsúszott, de megjött (sajnos). de az is lehet, hogy baba, csak nem mutatja a teszt. amíg nem jön meg, addig bármi lehet... 4-5 naponta érdemes újat tesztelni.
Ki kéne, hogy mutassa. Vegyél egy nagyon érzékeny tesztet, egy 10-es érzékenységût! Drukk!:)


Egy srác akivel mostanában találkozgatok mindig csak msnn beszélünk komolyabb dolgokról. Most mondta tegnap, hogy személyesen kéne inkább megbeszélni az ilyen dolgokat. Ma talizunk. Mit csináljak, hogy ne legyek zavarban?

meg most miket mondjak? msnn könnyebb!

Legjobb válasz: Ha ennyire izgulsz akkor elõbb gondold végig azt amirõl szeretnél vele beszélgetni. Mi az amiben érdekel az õ véleménye, és neked mi a személyes hozzáfûzni valód. Ez nem egy állásinterjú vagy egy vizsga amin elbukhatsz, csak lehetõség egy kellemes beszélgetésre:)Üljetek be közben meginni egy kávét vagy teát.

Ha ennyire izgulsz akkor elõbb gondold végig azt amirõl szeretnél vele beszélgetni. Mi az amiben érdekel az õ véleménye, és neked mi a személyes hozzáfûzni valód. Ez nem egy állásinterjú vagy egy vizsga amin elbukhatsz, csak lehetõség egy kellemes beszélgetésre:) Üljetek be közben meginni egy kávét vagy teát.

Be akartam ma mutatni az ALKALMI MUNKAVÁLLALÓI könyvemet és csak leadni lehetett, de nekem kell még! Mit csináljak, mert ugyebár be kéne mutatnom. Mit tegyek?

Legjobb válasz: "Januártól az egyszerûsített foglalkoztatás keretébe tartozó munkaviszony létesítéséhez úgynevezett blanketta-munkaszerzõdést kell kötni; ez lép az alkalmi munkavállalói könyv helyébe." http://index.hu/gazdasag/magyar/2009/12/14/bucsu_az_alkalmi_..

"Januártól az egyszerûsített foglalkoztatás keretébe tartozó munkaviszony létesítéséhez úgynevezett blanketta-munkaszerzõdést kell kötni; ez lép az alkalmi munkavállalói könyv helyébe." http://index.hu/gazdasag/magyar/2009/12/14/bucsu_az_alkalmi_..

SOS! GYORS VÁLASZRA VAN SZÜKSÉGEM! Mit csináljak nem találom a személyimet és ma kéne a személyi igazolvány számom!?

elsősegélynyújtásra jelentkeztem, és ahhoz kérik a diákigazolvány számot, TAJszámot, személy igazolvány számot, adó számot, lakcím.... stb-stb.... baj ha a személyi igazolványom számát nem tudom megadni??? közép iskolás vagyok és a suliba sok papírt kellett kitölteni amibe a személyi. számomat is le kellett írni, a suliban meg lehet a személyi.i.számom? ha bemennék a suliba meg tudják nekem mondani? vagy minden képen kell a személyi számom ha a diák.i számot megtudom adni?????
ha úgy gondolod, hogy érdemes akkor mindenképpen válts ki. sosem árt
Mindig árt ... De ha holnap jön meg akkor kicsi rá esély ha észrevettétek és abbahagytátok rögtön szerintem annyira ne parázz ...
1 napos terhességet nem mutat ki a teszt, mert még lehet nem is vagy terhes. és az esemény utáni tablettát se úgy képzeld el h 2 nap és 23 óránál ha beveszed akk 100% h nem esel teherbe. minél tovább vársz annál nagyobb a hibaszázalék. én a helyedben felíratnám és bevenném (persze minél elõbb).
újabb baba a láthatáron, gratulálok kedves anyuka :D
A kérdező hozzászólása: Háhá nem nyert, megjött! :D

Mit csináljak túróból? Ma meg kéne enni.

Ma lejár, fél kiló. Valami egyszer? édesség? Van itthon puding, vaníliás cukor, kakaó, mazsola, kókuszreszelék, narancs, alma, citrom...tejföl.

Legjobb válasz: A legegyszerûbb a turógombóc.Vagy palacsinta.

A legegyszerûbb a turógombóc.Vagy palacsinta.
Vagy kõrözött? :)
Édes túró: A túrót keverd fel tejföllel, amíg krémes állagú nem lesz, cukorral vaníliás cukorral, és kicsi reszelt citromhéjjal ízesítsd. Keksszel, babapiskótával, vagy magában is fogyasztható! Imádom... :)
Kapros túrós lepény! Most ölni tudnék érte úgy megkívántam!:)
Liptói túró, másnéven kõrözött...
csináld meg a bocisütit. írd be a keresõbe és a mindmegettésre kattints, az pont fél kiló túrót ír. ha megsült a túró, akkor már több napig is jó.
Keverd össze egy kis mézzel, vágj fel kis kockákra egy narancsot, keverd össze a túróval. Nagyon finom:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, jaj, a bõség zavara!
Túroval töltött zsemle.
sajtos bureket (neten van)
Javulni nem javul már, mig meg nem szülsz, de ha elmész dolgozni, biztosan tovább romlik majd.
Valóban nem tanácsos ilyenkor még dolgozni ha vizesedsz! Rengeteg pihenésre van szükséged most, mert különben nem lesz energiád a szülésnél!!! És nem fogsz tudni kellõ ideig talpon lenni a sok víztõl! Próbálj meg diétázni egy kicsit a pihenés mellett, lerüld a sót, így nem lesz sokkal több a víz!
én nagyon vizesedtem a végén, bár nem dolgoztam, de egész nap mászkáltam, mentem mindenfelé - egy-egy ilyen nap után sokkal vizesebb voltam, mint a pihenõs napokon. Segít az is, ha tornáztatod a lábfejedet + hideg vizes zuhany a lábadra + sómentes ételek, jana víz (annak nagyon kevés a nátrium tartalma) + kevesebb édesség. tényleg pihenned kéne már, mert nem lesz erõd a szülésre
Meddig akarsz még dolgozni? Hamarosan szülni fogsz!!! Sztahanovista vagyok/voltam, de ahogy beléptem a harmadik trimbe szabira jöttem. 12-14órákat dolgoztam, a párom szólt rám, hogy ha nem indulok el, akkor nem lesz mivel hazajönni. Azóta, hogy itthon vagyok, és elintézve majdnem minden dolgom, megbugyanok, mert nem szoktam meg a "lazsát", bezártságot, egyedüllétet. Gondolj bele, hogy lesz három heted jó esetben arra, hogy edzõdj az otthon bezártságához. Nem lesz elég. A vizesedésrõl: ebben a "stádiumban" természetes, jobb nem lesz, nagy a terhünk ilyenkorra, jobb pihenni, pihentetni. Egy jó tanács, maradj most már a popókádon otthon, és pihenj. 36hetes
Az utolsó idõben nekem is baromira bevizesedtem, teljesen fel voltam puffadva, és a szülés után, egy darabig nem hogy nem múlt el, még rosszabb lett, amíg el nem indult a tejem. Mivel császáros voltam, nálam késõbb következett be.
A kérdező hozzászólása: A "szt
A kérdező hozzászólása: A "sztahanovizmusom" részben arra vezethetõ vissza, hogy külföldön élek és itt csak 9 hónap a gyes illetve utána még lehet kivenni 3 hónap fizetetlen szabit. Emiatt szeretném mnél tovább húzni, hogy szülés után minél tovább a bébive aradhassak otthon.
Na igen a külföldi lét, az más. Bár így is jobb lenne mindkettõtöknek, ha már pihiznél. (kérdezz rá, lenne e mód valami szabira mostantól, ami nem érinti a nálatok kapható szülés utáni kényszerpihit, esetleg táppénz?vagy ami nálatok van)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!