Találatok a következő kifejezésre: Mikor csináljak ma (609 db)

Ma van a születésnapom. Mit csináljak ma?

Legjobb válasz: Boldog szülinapot:DDDDD Mit csinálj?HááááááT ha nincs aki agyon kényeztessen,akkor tedd meg.....Jó lenne tudni fiú vagy e vagy lány,mert akkor ahhoz voszonyítva javasolnám a dolgokat....!

Boldog szülinapot:DDDDD Mit csinálj?HááááááT ha nincs aki agyon kényeztessen, akkor tedd meg.....Jó lenne tudni fiú vagy e vagy lány, mert akkor ahhoz voszonyítva javasolnám a dolgokat....!
Örülj, hogy nagyon sok embernek az eszébe jutsz. Szeretteid biztosan készülnek, várj a finom ünnepi ebédre, a kedves gratulációkra, az aranyos ajándékokra, és nem utolsó sorban a sok-sok gratulációra, amit tõlünk kapsz: Boldog szülinapot! Teljesüljenek a kívánságaid:) )
A kérdező hozzászólása: köszönöm am 15/F
De jó neked, én imádom ha szülinapom van :-) Boldog szülinapot! És egyél sok tortát!
Boldog szüliiinapoooooot! Hagyd, hogy kényeztessenek:)
1 vagyok.no milyen volt a szülinap?Mit kaptál ha szabad kérdezni?
A kérdező hozzászólása: Elég jó napom volt ma abszolút semmit nem csináltam:D Az ajándék egy bézs színû bõr "fõnöki" szék lett...:)

Mit csináljak? Ma este kb.2 órája folyamatosan keményedik a hasam, és bele-bele szurkál. Nagyon rossz. Minek a jele lehet ez mit csináljak? A párom dolgozik egyedül vagyok itthon. Amig nincs vérzés meg magzatvíz folyás nem lesz gond ugye 36+5 km

Legjobb válasz: Szia,lehet a fronttól vagy,ha nem görcsölsz,nem vérzel és nincsenek fájások-ha azok lesznek hidd el azt fogod tudni-akkor nincs gond,ne aggódj! Próbálj meg pihenni ha tudsz.Boldog babavárást 10 hós anyuka

Szia, lehet a fronttól vagy, ha nem görcsölsz, nem vérzel és nincsenek fájások-ha azok lesznek hidd el azt fogod tudni-akkor nincs gond, ne aggódj! Próbálj meg pihenni ha tudsz.Boldog babavárást 10 hós anyuka
Kemenyedik valoban, vagy csak a babad nyomja ki magat??? Sokszor nekem is annyira betölti a rendelkezesere allo helyet, hogy ugy erzem en mar mindjart szetpukkadok... Kellemetlen erzes, de megertem öt, hogy neki is zsibbadhat a laba, es nyujtozkodni akar... akarna... Amugy meg gondoljal arra, hogy mindjart a 37. hetben vagy, es a babad mar erett, eletkepes, es igazan nem okozna gondot, ha mostanaban jönne ki... Persze minden egyes pocakos nap csak jo lehet a kis szervezetük szamara, de mar komoly problematol nem kell tartanod. Szep napot, könnyü szülest, boldog babazast! :) 38 hetes km.
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek a válaszokat boldog babavárást és babázást
Szakïts, vagy lehetsz a lábtörlõje, amelyik megoldás neked szimpatikusabb.
Talán kérdezd meg õt?
Ne a párod telefonját nézegesd, hanem egy nyelvtankönyvet. Különben meg beszéld meg vele, tán ezért vagytok kapcsolatban, nem?
Úgy tenni, mintha semmi nem történt volna, átgondolni hogy mit az amit jobban csináltál volna, és amit legközelebb jobban csinálhatsz, aztán belátásod szerint tartani/megszakítani a kapcsolatot.
Tök mindegy mit csinálsz. Eleve pofátlanság volt túrkálni a telefonjában. Lehet, h a telefonja régebb óta megvan, mint te...ergo mikor beleírta a csajt még vele volt...sztem jobban tette volna, ha vele is marad. A saját megbízhatatlanságodat kivetíted rá...gratula!
Szerintem nem illik belenézni más telefonjába. Amúgy meg, ha másfelé kacsingat, azt nem csak a telefonjából láthatod. Lépj le!

Ma a barátnőim hívtak a városba, tűzijátékot nézni, de nekem semmi kedvem velük menni, mert mindkettő az új pasijával lesz, ráadásul az egyik még mindig tetszik. Mit csináljak ma este?

(Pasi vagyok :) De azt mondják, menjek mindenképp, ne csináljam már, hogy nem megyek. De semmi kedvem, tuti nem érezném jól magam. Õk már bent vannak, engem csak kés?bbre hívtak. Meg már fáradt is vagyok, vezetni sem esik jól. :) Közben hívtam egy haveromat, hogy menjünk valahova, de ? nem akar sehova, nincs jó kedve. Nem akarok itthon szenvedni, de nem is akarok velük menni. Mit csináljak? Megsérteni sem akarom ?ket. 1000%, hogy csak rosszul érezném magam, ha bemennék, "fölösleges ötödiknek". De közben meg az egyik annyira aranyos, aztmondja, nélkülem nem is olyan jó sehova menni, ha csak ? meg a pasija lennénk, mennék is, de a másik csajjal (aki tetszik még mindig) nem szivesen vagyok, egyre kellemetlenebb a trásasága) :S:S

Legjobb válasz: Menj át a haverodhoz, akinek sehová sem volt kedve menni. Hátha mégis rá tudod beszélni egy kis csavargásra, ha már ott vagy :) Vagy szánd el magad, és légy az "ötödik" a társaságban és koncentrálj arra a csajra akivel jól elvagy!

Menj át a haverodhoz, akinek sehová sem volt kedve menni. Hátha mégis rá tudod beszélni egy kis csavargásra, ha már ott vagy :) Vagy szánd el magad, és légy az "ötödik" a társaságban és koncentrálj arra a csajra akivel jól elvagy!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, ment is a plusz pont. ;) Még van kb. félórám eldönteni, mit tegyek. Remélem, nem bánom meg. :) Mindenkinek további kellemes estét, és ünnepet!

Mit csináljak ma? Olyan jó idö van, de semmi ötletem, hogy mit csinálhatnék. :S

Barátaimmal nem tudok találkozni, mert mindenki elfoglalt, tanulni már nem kell. Arra gondoltam, hogy írnék egy dalt, mivel tudok gitározni. Csak fogalmam sincs hogyan kezdjek hozzá a dal íráshoz.

Legjobb válasz: ne írj dalt, ha nem megy magától, mert csak erõltetett lesz. esetleg tanulj meg valami jó dalt gitáron. süss valami sütit, takaríts otthon, olvass (ülj ki a kertbe és úgy), nézz meg egy filmet, esetleg menj el sétálni, menj vegyél fagyit (akár az egész családnak hozz), menj el vásárolgatni, stb

ne írj dalt, ha nem megy magától, mert csak erõltetett lesz. esetleg tanulj meg valami jó dalt gitáron. süss valami sütit, takaríts otthon, olvass (ülj ki a kertbe és úgy), nézz meg egy filmet, esetleg menj el sétálni, menj vegyél fagyit (akár az egész családnak hozz), menj el vásárolgatni, stb
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez mind nagyon jó ötlet:)

Mit csináljak ma este?

Esik az es?...nincs fent senki a gépen!! vagyis..akikkel írni szoktam.Valami jó film a tv-ben? vagy milyen elfoglaltság?? Segítség ma estére!!

Legjobb válasz: Szia lehet icsit késön irok de van pár filmötletem : Pl :Hachi(gyönyörü egy film 30 zsepit elhasználtam nagyon szép)vagy a Marley meg én (szintén egy gyönyörü film) Az alkonyat 1,2,3,4,5 (mivel más nem ojan jó minöségben de az 5öt is meglehet nézni felirattal)Vagy a Ted az nagon vicces és jó Vagy a LoL ,vagy a felhõk felett három méterrel,Vagy a Szerelmünk lapjai (ez nagyon szép már 5 ször látam de nem tudom megunni)hát enyi remélem hasznát veszed!!!!!! :)

Szia lehet icsit késön irok de van pár filmötletem : Pl :Hachi(gyönyörü egy film 30 zsepit elhasználtam nagyon szép)vagy a Marley meg én (szintén egy gyönyörü film) Az alkonyat 1, 2, 3, 4, 5 (mivel más nem ojan jó minöségben de az 5öt is meglehet nézni felirattal)Vagy a Ted az nagon vicces és jó Vagy a LoL , vagy a felhõk felett három méterrel, Vagy a Szerelmünk lapjai (ez nagyon szép már 5 ször látam de nem tudom megunni)hát enyi remélem hasznát veszed!!!!!! :)

Mit csináljak? Ma az Andrássy úton mentünk haza a barátnőmmel. Egyszer csak egy orrszarvú jött szembe velünk.

Szóval jött az állat és aztmondta: wuuááwuááá..nagyon megijedtünk! az a nagy probléma, hogy mindennap arra kell hazamennem! Mit csináljak??

Legjobb válasz: ugyan már! legyél férfi! (fõleg, ha nõ vagy) Toldi példájára állítsd meg azt az állatot. (nem nehéz, mert ugye nem is bika) aztán mivel szerény kis jószág, meg is ülheted. az orrszarvú-táp egyébként is olcsóbb a benzinnél

ugyan már! legyél férfi! (fõleg, ha nõ vagy) Toldi példájára állítsd meg azt az állatot. (nem nehéz, mert ugye nem is bika) aztán mivel szerény kis jószág, meg is ülheted. az orrszarvú-táp egyébként is olcsóbb a benzinnél
Milyen érdekes! Ezt álmodtam tegnap este! Jött szembe egy orrszarvú. Bár nem mondott semmit. De én nagyon megijedtem, és felmásztam a kerités tetejére. De ez a Dózsa György úton volt.
A kérdező hozzászólása: Ma találkoztam vele.meg szelidítettem és ráültem.nyihahaha.de megint kezdte h wuááwuuáá csak ugy szárnyaltam
ugy nez ki mint egy szupersztar? tuti engem lattal :) tudod felidegesit a sok rajongo meg minden es akkor olyan hangot adok ki hogy wuaaa. irritalo meg a sok paparazzi is -.- :)
Nem lehet hogy egy tükröt láttál? XD
A kérdező hozzászólása: ez ugy nez ki mint egy szupersztár..:o ma nem mentem suliba miatta..nagyon félek!:/ barátnõm vitt egy ostort azzal csapkodta.de feldühödött az állat és mondta hogy: wuuááwuuáá
jaj nem kell felni tole :) az en egyszarvumtol is feltem. ugy nezett ki mint egy hajlektalan .. :s
A kérdező hozzászólása: nem merem.olyanok voltak a fogai mint egy véres fenevadnak.és rózsaszinre volt festve a körme.ja és szõke haja volt :SS
ne csapkodd.. simogasd :)
A kérdező hozzászólása: Volt nálam egy ostor...elkezdtem csapkodni fenyegetõ hangot kiadni.de hangosabban mondta, hogy: wuuáá wuááá ://
velem egyszarvu szokott szembe jonni. DE MEGSZELIDITETTEM :) te is tedd ezt :DDd
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! :/ de még mindig félek..
semmit, majd észreveszik az Állatkertben, hogy n-1 orrszarvú van a leltárnál
A kérdező hozzászólása: Sajnos az én esetem nem álom volt..:/ nagyon félek holnap is arra kell hazamennem.ha megint elkezdi hogy: wuuááwuáá komolyan ott halok meg!! :'(
Vágjál lyukat a kádba

Mit csináljak ma sertés húsból? Nem akarok rántott húsit csinálni belőle, unom. Valami más?

Legjobb válasz: A szelet húsokat szeleteld fel hosszú,vékony csíkokra,Ha van bacon szalonnád otthon,abból is vagy 2 szeletet ilyenre.Olajon süsd össze õket,míg kicsit megpirulnak,fûszerezd sóval-borssal,majd önts alá kis vizet(ha van otthon fehérborod,akkor azzal finomabb)Mikor a levét elfõtte,tegyél bele vagy cukorborsót,vagy gombát,vagy zöldhüvelyû babot(fagyasztott),azzal is párold kicsit,majd tejföllel vagy tejszínnel habard be.Petrezselyemzölddel meghintve tetszés szerinti körettel isteni.Én pld.orsótésztával szeretem.

A szelet húsokat szeleteld fel hosszú, vékony csíkokra, Ha van bacon szalonnád otthon, abból is vagy 2 szeletet ilyenre.Olajon süsd össze õket, míg kicsit megpirulnak, fûszerezd sóval-borssal, majd önts alá kis vizet(ha van otthon fehérborod, akkor azzal finomabb)Mikor a levét elfõtte, tegyél bele vagy cukorborsót, vagy gombát, vagy zöldhüvelyû babot(fagyasztott), azzal is párold kicsit, majd tejföllel vagy tejszínnel habard be.Petrezselyemzölddel meghintve tetszés szerinti körettel isteni.Én pld.orsótésztával szeretem.
fokhagymas tejbe asztazsd be es utana tedd a sutobe kis olajat tegyel ra
16:47 vagyok. Hátha ez meghozza a kedved :) http://kepzelet.com/pictures/2011/0319/78332457bf70eab737ee4..
Sertéshúshoz soha nem olajat használj, csak zsírt. A tepsit zsírozd ki, tedd rá a szeleteket. Sót, borsot, ha van borókabogyót tegyél rá. Karikázz rá sok vöröshagymát. A tetejére tegyél egy doboz fõzõtejszínt. Önts alá egy pohár vizet. Fóliával letakarva süsd, amíg a hús megpuhul. Bármilyen krumpli vagy rizs jó köret hozzá. Finom a szaftja is. De csinálhatod úgy is, hogy a hús alá hajában fõtt burgonyát karikázol, és együtt sütöd a hússal.
rakott étel esetleg? rakott kápsozta/brokkoli/karfiol/rizs
Nagy kedvenc az alábbi étel: A hús szelteket kicsit kloffold ki, sózd, borsozd. egy lábasban olvassz meg kb. 10 dkg margalint, ebben süssd oldalanként kb.2-3 percig. Ezután tedd egy vajazott tepsibe tetejére kevés sóval fokhagymával fûszerezett tejföl, reszelt sajt, végül egy csipet õrölt pirospaprika. Annyi idõre told a sütõbe ( alsó-felsõ sütés 180 C ) míg a sajt meg nem pirul. Krumplipürével isteni!
Verd ki, mint a rántotthoz, tegyél bele egy vékony szelet sajtot, ha van otthon akkor apróra vágott húsos vagy bacon szalonnát, tekerd fel, tüzd össze fogpiszkálóval, panirozd ki és így rántsd ki. Nagyon finom.
Kis olaj, bors, só, ha szereted, mustár, hagyd ebben pácolódni kicsit, süsd meg mindkét oldalát hirtelen, aztán be a sütõbe 20 percre. Én is épp ilyet csinálok :D
A kérdező hozzászólása: ohh köszönöm szépen !!! aranyosak vagytok..kipróbálom amit leírtatok , ettem már olyat, s nagyon finom! :) utolsó na most megéheztem miattad! :D

Mit csináljak ma kint a kertben? Olyan jo ido van

Legjobb válasz: Gyere ültesd ki a fenyõmet :) Na jó viccet félre téve..Mekkora kerted van,mik vannak benne, stb...

Gyere ültesd ki a fenyõmet :) Na jó viccet félre téve..Mekkora kerted van, mik vannak benne, stb...
Szedd össze a száraz hulladékot, tisztítsd meg a beültetendõ területet, gereblyézz. Nézd át a szerszámokat, tervezd el, idén mit hová fogsz ültetni. Aztán készülj a délutáni esõre. :)
szaladgálj körbe körbe :D

Mit csináljak ma este, ha egyedül vagyok, és sehova nem tudok elmenni? ès senki nincs a közelben akit áthívhatnék?

Legjobb válasz: Chat ismeretlenekkel vagy ismerõsökkel Zene Könyv,Magazin..hasonlók Pia ha már tényleg nem tudsz mit csinálni,utána biztos elég kreatív leszel hogy ki találj valamit:)

Chat ismeretlenekkel vagy ismerõsökkel Zene Könyv, Magazin..hasonlók Pia ha már tényleg nem tudsz mit csinálni, utána biztos elég kreatív leszel hogy ki találj valamit:)
film?
A kérdező hozzászólása: Esetleg. Valami más ötlet?
A kérdező hozzászólása: Ôtvöztem az ötletetket... most ott tartok, hogy chat, film, pia. :D kösziiii

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!