Találatok a következő kifejezésre: Mikor csökken ébredési (2 db)

Mikor csökken az ébredési hőmérséklet?

Legjobb válasz: az ovuláció napján

az ovuláció napján
Mossatok fogat.
Szokd meg!
rossz lehellet lehet - torok fertõzés - nem megfelelõ szájhigéné - gyomor, emésztési probléma miatt ezek jutottak eszembe, ezeknek kéne utána járni szerintem.
Ha sok a gyomorsavad, attól is rossz a leheleted. Szokj le a kávéról és a cigarettáról, megváltozik minden. Lugosítsd a szervezetedet!
Esetleg tegyél az éjjeliszekrényre mentolos cukorkát, és gyorsan kapj be egyet, mielõtt a párod felébred :) (Meg nyomj egyet az õ szájába is X))
Feljebb valaki nagyon jól összefoglalta, hogy mitõl alakul ki a rossz lehelet. Ezt már csak annyival egészíteném ki, hogy kezdjetek el fogselymet és szájvizet használni, meg fogsz döbbenni, hogy a legalaposabb fogmosás után is mit hoz ki a fogselyem a fogak közül! A szájvíz pedig - persze válassz jó minõséget, úgyis csak egy kis kupaknyit használsz el egyszerre - megöli a nyelveden és a nyálkahártyákon, a legkisebb zugokban is tenyészõ baktériumokat. Ettõl függetlenül tudomásul kell venni, hogy bármilyen tiszta és ápolt valaki, egy bizonyos mértékû szájszag mindenkinél kialakul reggelre. Teljesen eltüntetni csak a reggeli étkezés + fogmosás tudja, de megfelelõ odafigyeléssel egészen elviselhetõre lehet csökkenteni.
En a fent emlitett trukkok melle meg nyelvkaparot is hasznalok. A szajszag nagyresze a nyelven levo lepedek. Tudom, mert a multkor megszagoltam es elajultam.... ahogy masok irtak, foleg a savas kajak utan lesz ilyen a nyelvem. Ha salatat eszek, nem, de iszok egy kavet es rogotn ott a franya lepedek a nyelvemen. szoval selyem, szajviz, nyelvkaparo es luuuuugositas :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!