Találatok a következő kifejezésre: Mikor bevallottam fiúnak, hogy (8 db)

Barbi, szerintem ez nem probléma. Nem ez a lényeg.
még fiatal vagy, ha az izgat, ki milyen magas, meg hogy néz ki magáért szeresd nem azért mert alacsony magas próbálj túllépni a külsõségeken és rajta, járjatok nem baj ha alacsonyabb
Én is szöke vagyok meg kék szemü és még magasabb is válassz engem:D:P
Hány évesek vagytok?
vágd le bokából a lábadat...vagy feküdj a sínekre. és úgy stimmel majd. mondjuk amilyen okos lehetsz inkább a fejedbõl vágj le kisebb kár. :Dd
Nem értem mit számít az hogy mekkora ha amúgy bejön neked? Tök lényegtelen dolgon gondolkodsz.

Mikor bevallottam a fiúnak, hogy szeretem, már nem akart velem találkozni. Mit gondolhatott?

van egy srác, neten ismertük meg egymást, sokat beszéltünk mindkettönknek tetszett a másik, ugy volt hogy találkozunk, de mikor én elmondtam neki hogy szeretem, ezek után teljesen más lett megkérd?jelezte hogy nekem mért pont ? kell, hisz sokkal jobban nézek ki mint ?, én elmondtam neki mindent amit érzek iránta, de ezek után már nem akart velem találkozni, késöbb azt mondta hogy félt, hogy nekem ? nem fog tetszeni. de neke mmég mindig ? fár a fejemben.

Legjobb válasz: Talán mondd meg neki!De szerintem kora volt ajtóstól rontani a házba.Nekem is volt ilyen netes kapcsim,és baromira szerettem a srácot,mindaddig,amíg nem taliztunk.Olyan más volt élõben,mint msn elõtt. Talán az lehet a baj,h mást mutatott neten,mint amilyen elõben.Vagy esetleg egy kis beszédhiba?Tényleg lehet,h félt.Próbáld meg erõltetni ezt a tali dolgot.Ha nagyon nem akarja,akkor én megkérdõjelezném az õszinteségét.Meg a táncedzõm mondta azt régen,h egy ilyen kapcsolatban nem a másikba vagyunk szerelmesek,hanem egy álomképbe,amivel õt azonosítjuk.De tény,h a võlegényemet,aki a gyermekem apja,én is neten ismertem meg,de nem társkeresési céllal futottunk össze.Elõszr taliztunk,majd egymásba szerettünk.

Talán mondd meg neki!De szerintem kora volt ajtóstól rontani a házba.Nekem is volt ilyen netes kapcsim, és baromira szerettem a srácot, mindaddig, amíg nem taliztunk.Olyan más volt élõben, mint msn elõtt. Talán az lehet a baj, h mást mutatott neten, mint amilyen elõben.Vagy esetleg egy kis beszédhiba?Tényleg lehet, h félt.Próbáld meg erõltetni ezt a tali dolgot.Ha nagyon nem akarja, akkor én megkérdõjelezném az õszinteségét.Meg a táncedzõm mondta azt régen, h egy ilyen kapcsolatban nem a másikba vagyunk szerelmesek, hanem egy álomképbe, amivel õt azonosítjuk.De tény, h a võlegényemet, aki a gyermekem apja, én is neten ismertem meg, de nem társkeresési céllal futottunk össze.Elõszr taliztunk, majd egymásba szerettünk.
Ahogy az elõttem lévõ hozzászóló is írta, én is biztos vagyok abban, hogy mást mutatott neten, mint aki valójában élõben. Nekem is volt már 1 2 ilyen tapasztalatom, onnan gondolom. Nem biztos, hogy hazudott, lehet, csak szépteni próbált. Lehet máshogy néz ki élõben, mint képen, hisz a képek sokszor hazudnak, és ez zavarja õt. Nem hinném, hogy megilyedt, mert elomondtad neki, h szereted, bár kiszámíthatatlan, ki hogy reagál erre.
teljesen igaza van az elõttem szólóknak... vagy mást mutatott, vagy tényleg nagyon ronda, vagy valami egyéb baj van vele, esetleg csak az önbizalma nagyon kevés... de hidd el, az a fiú akit szeretsz, valószínûleg csak a képzeletedben él... nekem is volt már hasonló tapasztalatom.
velem most szakitott(vagy mi) egy olyan ari srác hogy ááááááh:S(nem jártunk csak azt irta hogy szeret) õ írta aztán meg hogy ne erültessük a beszélgetést:O menjen az ilyen a..... de ha visszajön akkor szeretem:D

Bevallottam neki hogy szeretem. Erre sajnálom nekem nem tetszel lehetünk azért barátok ezt kérdezte a fiú. Most mit tegyek hogy tetszem neki? most olyan rosszul vagyok

Legjobb válasz: Ha tényleg megszeretted, akkor szerintem semmi értelme a barátságot erõltetni, csak szenvednél.

Ha tényleg megszeretted, akkor szerintem semmi értelme a barátságot erõltetni, csak szenvednél.
Semmit!!! Egy fiú ha azt mondja, hogy NEM TETSZEL az azt jelenti h 1 hónap múlva sem fogsz. A nõknél soxor ez azt jelenti, hogy "teperj jobban te barom"
Nekünk fiúknak nagyon sokszor el kell a visszautasítást szenvednünk. Nektek lányoknak ritkábban. Fiúknak a belsõ is számít, lányoknak a külsõ fontosabb.
Ó, bevallottad... Majd megtetszik egy másik fiú, vele meg barátkozzatok...
Az elsõ nem tudom, melyik kérdésre válaszolt, merthogy nem erre, az biztos. XD A férfiak vizuálisabb alkatok, nekik talán picit jobban számít a külsõ. Valószínûleg ennek a fiúnak fontos, hogy tetsszen a lány, akivel jár és te sajnos nem tetszel neki. Ezen nehezen tudsz változtatni, nem vagy az esete és kész. Két dolgot tehetsz: belemész, hogy legyetek barátok, megpróbálod jól megismerni, a kedvében járni, hátha megváltozik rólad a véleménye a belsõ értékeid alapján. Vagy nem görcsölsz rajta, hagyod a francba. Én ez utóbbit ajánlom, mert biztos találsz olyat, akivel kölcsönösen bejöttök egymásnak. De ha mégis inkább az elõbbi lehetõség mellett döntesz, akkor se várj sokáig rá. Ha megkedvel jó, ha nem, akkor jön másik.
Olvasgatok itt gyk-n és úgy veszem észre, hogy a lányoknak jóval fontosabb a fiú kinézete mint fordítva. Ha nem tetszel neki akkor nincs mit tenni ez van.
Azt valld be magadnak, hogy a pasi mennyire macsó és nõcsábász. Ha az akkor felejtsd el. Ha viszont nem az és nincs barátnõje, stb. akkor örülj neki, hogy nem használt ki és fektetett meg. Próbáld meg a barátosdit vele, az elején picit kezdeményezhetsz de utána csak amennyit õ, legyen meg az egyensúly ne akaszkodj rá, viszont õ is szívesen foglalkozik veled akkor miért ne? Ezzel a barátosdival van esélyed arra (de ne éld bele magad elõre!), hogy ami elsõre nem volt meg szikra (pl. mert nem vagy egy kilátszó hasú bomba plázacica) ahelyett a szikra helyett késõbb kialakul benne érzelmileg vonzódás irántad...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.velem nagyon kedves ez a fiu és nagyon fontos neki a véleményem.azt mondta hogy nem akar megbántani de Å‘ nem tudja mit akar.nem az a csajozos tipus egyszer volt még csak barátnÅ‘je azt mondják neki nem való barátnÅ‘ mert még nagyon ovi szinten van nemrég ismertem meg szerintem várok egy kicsit és összebarátkozom vele.biztos hogy majd sikerülni fog csak neki idÅ‘ kell még.egyik osztálytársam azt mondta tuti tecem neki csak még Å‘ maga se tudja igazán.elég bunko és idiota de velem figyelmes és aranyos.kivétel ha haverok elÅ‘tt játsza az agyát.hát hátha sikerül^^:) ;)


Tavaly nyáron bevallottam egy fiúnak, hogy szerelmes vagyok belé, és ő azt mondta, hogy bejövök neki. most akkor mi van?

utána elmentünk táborba, tök jól elvoltunk, és mikor hazajöttünk, szinte minig ott voltam nálluk, és hülyéskedtünk. mikor kezd?dött a suli, kérdeztem, hogy még mindig szerelmes e belém, erre azt mondta hogy igen. rá pár napra a suliban elkezdett "köcsögösködni", és mindenfélét mondott az oszt. társaimnak. utána összevesztünk, kibékültünk, összevesztünk, kibékültünk..:/ aztán egyszer társaságban játszottunk, és az volt, hogy valaki smacizza la a másikat, erre azok nem csinálták meg, és ? adott nekem egy szájra puszit, hogy "nézzétek, így kell ezt!!" akkor utána MSNen megkérdeztem, hogy akarna e járni, erre azt mondta, hogy járni nem, csak bejövök neki.. akkor meg miért volt ez az egész??? és a szüleim azt mondják, hogy tottttál belém van esve..

Legjobb válasz: bocs hogy hosszú voltm:$ am. 15 évesek vagyunk, és egy suliba járunk

A kérdező hozzászólása: bocs hogy hosszú voltm:$ am. 15 évesek vagyunk, és egy suliba járunk
Szia! Tavaly nyár óta már sokminden változhatott, szerintem csak játszik veled! :(
A kérdező hozzászólása: de akármilyen "köcsög", én akkor is szeretem.. talán ezt szeretem benne??:|:|
A kérdező hozzászólása: válaszok??
Sztem is csak játszik...De én rájöttem már, hogy a csajoknak a szemét csávók jönnek be.Én is amíg nem érdekel a csaj addig rám van kattanva, mikor meg már érdekelne leszarja a fejem...Furcsa világ ez:D
az van, hogy 13 évesek vagytok és sajnos egy kissé [email protected] a kisfiú...vagy hazudott a barátnõdnek, hogy inkább hagyja békén
Hát lehet hogy csak a barátnõd azért mondta hogy jobban érzed magad:/ neked kell kideríteni, én tuti annak hinnék amit a képembemondanak, nem annak amit másodkézrõl tudok meg.. 16/L
VALSZEG A BARÁTNÕD ÁTVERT MERT NEKI IS TETSZIK ÉS HÜLYÉT AKART CSINÁLNI BELÕLED VAGY CSAK JÓT AKART. MERT A PASI NEM TAGADNÁ HA A BARÁTNÕDNEK "BEVALLOTTA"
A fiú tegnap belehalt az agyrákmûtétbe.
Biztos b*zi!
Lehet azért, mert komoly szándékai vannak a lánnyal, és nem csak megdugni akarja. Ha felmenne, nagy lenne a kísértés, hogy szex legyen, és a lány azt hinné, hogy csak arra kell neki, mikor nem. Így inkább nem megy. Miért nem randiztok (nyilvános helyen)?
20 éves lány saját lakására? jó kérdés miért nem. Szülõi házban lakik a lány? Akkor egyértelmû, hogy miért nem.
A kérdező hozzászólása: A lány konkrétan kijelentette a srácnak, hogy csak szexet akar vele, és ebbe a srác bele is ment, de mégsem megy fel a lányhoz.
biztos többet szeretett volna a srác
hát mit mondott miért nem akar?
A kérdező hozzászólása: "Nincs neki most ERRE ideje".
biztos többet nézett ki belõled, vagy nem találja a helyzetet elég méltónak, hogy felajánlottad magad
Nyílván elhiteti veled, hogy szeret, nem kell mindent elhinni :D ha szeretne dobná a másik csajt 17/f
Lemegy? Hídba?
A kérdező hozzászólása: Megfordult a fajembe hogy kimegyek hozzá és kihívom az utcára és megbeszéljük. Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: majd csak lesz valami, kialakul
Kicsim! Ez még egy 14 évestõl is nagyon meredek.
ugyan már gondolkozzál már, nem akar szakítani, nem is fog ébredj fel és keressél egy kézzel fogható srácot, N
A kérdező hozzászólása: facebookon szoktunk bezsélgetni és kijelentkezik
öh ne keveredj megcsalásba szerintem hagyd rá a döntést ha igen igen ha nem nem sok hal úszik a vízbe ne akarj tönkretenni semmit :)
alfaba, hat hova mashiva? :D
hova megy le? XD
Jó ötlet :D mást nem tudsz tenni ..:S

A legjobb fiú barátom bevallotta hogy szerelmes belém viszont nekem 2 éve kapcsolatom van! Mit kéne tennem?

A baj csak az hogy úgy érzem minél többet vagyok vele annál jobban megszeretem és félek hogy a végén beleszeretek a legjobb barátomba..és nem akarom ez miatt tönkretenni a mostani kapcsolatom! Szakítsam meg vele a kapcsolatot? :(

Legjobb válasz: Hát kérdés mennyire szereted a párodat. Vagy csak megszokásból vagy vele együtt...mert ha csak utóbbi, akkor nem érdemes fenntartani a kapcsolatot. Akkor összejönnék a másikkal, de csak szigorúan szakítás után.

Hát kérdés mennyire szereted a párodat. Vagy csak megszokásból vagy vele együtt...mert ha csak utóbbi, akkor nem érdemes fenntartani a kapcsolatot. Akkor összejönnék a másikkal, de csak szigorúan szakítás után.
HEHEHE!!! Én velem is pont ez történt! Volt egy lány aki a legjobb barátom volt (titkon szerettem is), de neki pasija volt. Õ azt mondta szeret engem, a gyereket viszont nem hagyja el sose. Ennek már jó 2-3 éve, már én se tudom. A kapcsolatot megszakítottuk egymással végleg, habár kb 4 hónapja hívott, mert megijedt XY dologtól, de azóta se beszéltünk. Tudomásom szerint jól megvannak, én meg... megvagyok.
Mond neki hogy nem akarsz tölle semmit csak baràtok vagytok semmi féle képp ne szakídsd meg vele a kapcsolatot!!!
A kérdező hozzászólása: a páromat nagyon szeretem! a bajom csak az hogy minél többet találkozok a legjobb baráttal annál jobban el vagyok vele és jönnek a gondolatok..fõleg mert az utóbbi idõben sokat veszekszek a párommal.Köszönöm a válaszokat!
Ha egyszerre két embert szeretsz, mindig válaszd a másodikat mert ha az elsõt igazán szeretted volna, akkor nem szeretsz bele a másodikba..;)(Johnny Depp)
A kérdező hozzászólása: Van benne valami..Köszi a választ!
utolsó szerintem meg ha igazán szeretsz valakit nem állsz le gondolkodni hogy melyiket válaszd... amúgy meg még azt is szokták mondani hogy barátságból lehet szerelem de forditva nem.. na ez kb*aszott nagy b*romság nekem a legjobb barátom az a lány akibe szerelmes voltam és nem viszonozta ezért elváltak útjaink és fél év után mindkettõnknek volt párja és ujra barátok lettünk


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!