Találatok a következő kifejezésre: Mikor bevallottam fiúnak, (11 db)

Mikor bevallottam a fiúnak, hogy szeretem, már nem akart velem találkozni. Mit gondolhatott?

van egy srác, neten ismertük meg egymást, sokat beszéltünk mindkettönknek tetszett a másik, ugy volt hogy találkozunk, de mikor én elmondtam neki hogy szeretem, ezek után teljesen más lett megkérd?jelezte hogy nekem mért pont ? kell, hisz sokkal jobban nézek ki mint ?, én elmondtam neki mindent amit érzek iránta, de ezek után már nem akart velem találkozni, késöbb azt mondta hogy félt, hogy nekem ? nem fog tetszeni. de neke mmég mindig ? fár a fejemben.

Legjobb válasz: Talán mondd meg neki!De szerintem kora volt ajtóstól rontani a házba.Nekem is volt ilyen netes kapcsim,és baromira szerettem a srácot,mindaddig,amíg nem taliztunk.Olyan más volt élõben,mint msn elõtt. Talán az lehet a baj,h mást mutatott neten,mint amilyen elõben.Vagy esetleg egy kis beszédhiba?Tényleg lehet,h félt.Próbáld meg erõltetni ezt a tali dolgot.Ha nagyon nem akarja,akkor én megkérdõjelezném az õszinteségét.Meg a táncedzõm mondta azt régen,h egy ilyen kapcsolatban nem a másikba vagyunk szerelmesek,hanem egy álomképbe,amivel õt azonosítjuk.De tény,h a võlegényemet,aki a gyermekem apja,én is neten ismertem meg,de nem társkeresési céllal futottunk össze.Elõszr taliztunk,majd egymásba szerettünk.

Talán mondd meg neki!De szerintem kora volt ajtóstól rontani a házba.Nekem is volt ilyen netes kapcsim, és baromira szerettem a srácot, mindaddig, amíg nem taliztunk.Olyan más volt élõben, mint msn elõtt. Talán az lehet a baj, h mást mutatott neten, mint amilyen elõben.Vagy esetleg egy kis beszédhiba?Tényleg lehet, h félt.Próbáld meg erõltetni ezt a tali dolgot.Ha nagyon nem akarja, akkor én megkérdõjelezném az õszinteségét.Meg a táncedzõm mondta azt régen, h egy ilyen kapcsolatban nem a másikba vagyunk szerelmesek, hanem egy álomképbe, amivel õt azonosítjuk.De tény, h a võlegényemet, aki a gyermekem apja, én is neten ismertem meg, de nem társkeresési céllal futottunk össze.Elõszr taliztunk, majd egymásba szerettünk.
Ahogy az elõttem lévõ hozzászóló is írta, én is biztos vagyok abban, hogy mást mutatott neten, mint aki valójában élõben. Nekem is volt már 1 2 ilyen tapasztalatom, onnan gondolom. Nem biztos, hogy hazudott, lehet, csak szépteni próbált. Lehet máshogy néz ki élõben, mint képen, hisz a képek sokszor hazudnak, és ez zavarja õt. Nem hinném, hogy megilyedt, mert elomondtad neki, h szereted, bár kiszámíthatatlan, ki hogy reagál erre.
teljesen igaza van az elõttem szólóknak... vagy mást mutatott, vagy tényleg nagyon ronda, vagy valami egyéb baj van vele, esetleg csak az önbizalma nagyon kevés... de hidd el, az a fiú akit szeretsz, valószínûleg csak a képzeletedben él... nekem is volt már hasonló tapasztalatom.
velem most szakitott(vagy mi) egy olyan ari srác hogy ááááááh:S(nem jártunk csak azt irta hogy szeret) õ írta aztán meg hogy ne erültessük a beszélgetést:O menjen az ilyen a..... de ha visszajön akkor szeretem:D
az van, hogy 13 évesek vagytok és sajnos egy kissé [email protected] a kisfiú...vagy hazudott a barátnõdnek, hogy inkább hagyja békén
Hát lehet hogy csak a barátnõd azért mondta hogy jobban érzed magad:/ neked kell kideríteni, én tuti annak hinnék amit a képembemondanak, nem annak amit másodkézrõl tudok meg.. 16/L
VALSZEG A BARÁTNÕD ÁTVERT MERT NEKI IS TETSZIK ÉS HÜLYÉT AKART CSINÁLNI BELÕLED VAGY CSAK JÓT AKART. MERT A PASI NEM TAGADNÁ HA A BARÁTNÕDNEK "BEVALLOTTA"
A fiú tegnap belehalt az agyrákmûtétbe.
Biztos b*zi!
Lehet azért, mert komoly szándékai vannak a lánnyal, és nem csak megdugni akarja. Ha felmenne, nagy lenne a kísértés, hogy szex legyen, és a lány azt hinné, hogy csak arra kell neki, mikor nem. Így inkább nem megy. Miért nem randiztok (nyilvános helyen)?
20 éves lány saját lakására? jó kérdés miért nem. Szülõi házban lakik a lány? Akkor egyértelmû, hogy miért nem.
A kérdező hozzászólása: A lány konkrétan kijelentette a srácnak, hogy csak szexet akar vele, és ebbe a srác bele is ment, de mégsem megy fel a lányhoz.
biztos többet szeretett volna a srác
hát mit mondott miért nem akar?
A kérdező hozzászólása: "Nincs neki most ERRE ideje".
biztos többet nézett ki belõled, vagy nem találja a helyzetet elég méltónak, hogy felajánlottad magad


Barbi, szerintem ez nem probléma. Nem ez a lényeg.
még fiatal vagy, ha az izgat, ki milyen magas, meg hogy néz ki magáért szeresd nem azért mert alacsony magas próbálj túllépni a külsõségeken és rajta, járjatok nem baj ha alacsonyabb
Én is szöke vagyok meg kék szemü és még magasabb is válassz engem:D:P
Hány évesek vagytok?
vágd le bokából a lábadat...vagy feküdj a sínekre. és úgy stimmel majd. mondjuk amilyen okos lehetsz inkább a fejedbõl vágj le kisebb kár. :Dd
Nem értem mit számít az hogy mekkora ha amúgy bejön neked? Tök lényegtelen dolgon gondolkodsz.

A legjobb fiú barátom bevallotta hogy szerelmes belém viszont nekem 2 éve kapcsolatom van! Mit kéne tennem?

A baj csak az hogy úgy érzem minél többet vagyok vele annál jobban megszeretem és félek hogy a végén beleszeretek a legjobb barátomba..és nem akarom ez miatt tönkretenni a mostani kapcsolatom! Szakítsam meg vele a kapcsolatot? :(

Legjobb válasz: Hát kérdés mennyire szereted a párodat. Vagy csak megszokásból vagy vele együtt...mert ha csak utóbbi, akkor nem érdemes fenntartani a kapcsolatot. Akkor összejönnék a másikkal, de csak szigorúan szakítás után.

Hát kérdés mennyire szereted a párodat. Vagy csak megszokásból vagy vele együtt...mert ha csak utóbbi, akkor nem érdemes fenntartani a kapcsolatot. Akkor összejönnék a másikkal, de csak szigorúan szakítás után.
HEHEHE!!! Én velem is pont ez történt! Volt egy lány aki a legjobb barátom volt (titkon szerettem is), de neki pasija volt. Õ azt mondta szeret engem, a gyereket viszont nem hagyja el sose. Ennek már jó 2-3 éve, már én se tudom. A kapcsolatot megszakítottuk egymással végleg, habár kb 4 hónapja hívott, mert megijedt XY dologtól, de azóta se beszéltünk. Tudomásom szerint jól megvannak, én meg... megvagyok.
Mond neki hogy nem akarsz tölle semmit csak baràtok vagytok semmi féle képp ne szakídsd meg vele a kapcsolatot!!!
A kérdező hozzászólása: a páromat nagyon szeretem! a bajom csak az hogy minél többet találkozok a legjobb baráttal annál jobban el vagyok vele és jönnek a gondolatok..fõleg mert az utóbbi idõben sokat veszekszek a párommal.Köszönöm a válaszokat!
Ha egyszerre két embert szeretsz, mindig válaszd a másodikat mert ha az elsõt igazán szeretted volna, akkor nem szeretsz bele a másodikba..;)(Johnny Depp)
A kérdező hozzászólása: Van benne valami..Köszi a választ!
utolsó szerintem meg ha igazán szeretsz valakit nem állsz le gondolkodni hogy melyiket válaszd... amúgy meg még azt is szokták mondani hogy barátságból lehet szerelem de forditva nem.. na ez kb*aszott nagy b*romság nekem a legjobb barátom az a lány akibe szerelmes voltam és nem viszonozta ezért elváltak útjaink és fél év után mindkettõnknek volt párja és ujra barátok lettünk
Nyílván elhiteti veled, hogy szeret, nem kell mindent elhinni :D ha szeretne dobná a másik csajt 17/f
Lemegy? Hídba?
A kérdező hozzászólása: Megfordult a fajembe hogy kimegyek hozzá és kihívom az utcára és megbeszéljük. Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: majd csak lesz valami, kialakul
Kicsim! Ez még egy 14 évestõl is nagyon meredek.
ugyan már gondolkozzál már, nem akar szakítani, nem is fog ébredj fel és keressél egy kézzel fogható srácot, N
A kérdező hozzászólása: facebookon szoktunk bezsélgetni és kijelentkezik
öh ne keveredj megcsalásba szerintem hagyd rá a döntést ha igen igen ha nem nem sok hal úszik a vízbe ne akarj tönkretenni semmit :)
alfaba, hat hova mashiva? :D
hova megy le? XD
Jó ötlet :D mást nem tudsz tenni ..:S

Ha egy fiú szerelmet vallott neked és nem mondtál rá semmi konkrétat, ez után mégis bevallottad az érzelmeidet de ő vissza utasította akkor most mit tegyek?

Hát iskolai program volt csak ketten mentünk hátul ott bevallotta hogy szeret már mint hogy tetszem neki erre én azt mondtam nekem senki sem teszik(de igazából tetszett de féltem hogy mi van ha átver)aztán úgy voltam vele mégis elmondom és a suliban odamentem hozzá hogy nekem is tetszik erre azt mondta ok és elmentem(mert ? is indult)majd írtam neki egy SMS-t hogy akkor most járunk? (persze suli után írtam)de nem írt vissza rá és a suliban is leveg?nek nézett...de már beszélgetünk és most tényleg nem tudom hogy akar e valamit vagy sem!

Legjobb válasz: 18 vagyok, de ez nekem bonyolult, szóval lehettek jó esetben 13-14 évesek, mely esetben a megoldás... Itt jön a varázslat... ... KÉRDEZZ RÁ!

18 vagyok, de ez nekem bonyolult, szóval lehettek jó esetben 13-14 évesek, mely esetben a megoldás... Itt jön a varázslat... ... KÉRDEZZ RÁ!
Hát úgy tûnik, ez az én dolgom, neked sok közöd nincs hozzá. Viccet félretéve:azért nem reagál rá, mert nem akar semmit, és reméli, hogy majd idõvel lekopsz.
nem kell semmit tenned, ha engem elutasítanak
A kérdező hozzászólása: már próbáltam de témát vált vagy elvicceli én meg nem erõszakolhatom rá hogy most pedig elmondod, mert nem akarom hogy megint ne szóljon hozzám
Istenem, megkérdezted tõle, hogy jártok-e???? Na ez nagy égés. Lehet hogy azt gondolja csak játszadozol az érzéseivel. Korotok?
Nem lehet, hogy megijedt, mert túlzottan nyomulósan viselkedtél?
A kérdező hozzászólása: lehet de utána miért nézett levegõnek?
Szerintem nagy hirtelen nem tudta, hogy mit mondjon.
A kérdező hozzászólása: a korunk most lényegtelen de nem értette mire mondja hogy ok pl: Ok akkor járunk vagy ok tetszem és?
A kérdező hozzászólása: igen, ez után nem is mentem oda meg nem írtam rá, gondoltam ha majd akar valamit ír aztán csak úgy odajött a suliban elkezdtünk hülyülni azóta amikor találkozunk csak úgy elkezdünk hülyülni mindegy hogy ki van ott vagy hogy hol vagyunk.Meg volt már olyan ez az esett után hogy az egyik haverja jött oda hogy közölje velem az õ szavaival:Vedd már észre te hülye bejössz neki, ez után mintha került volna majd megint jött a hülyülés verzió.Nem tudom mintha félne attól hogy õ és én...és vannak alkalmak amikor hülyülés közben elég közel kerülünk egymáshoz pl.:megölel, magához húz, megpuszil, megfogja a keze stb. Szóval nem bírok rajta eligazodni!
Néma
Ehh ez a modern világ... Vagy szivat, vagy tényleg ennyire gyáva. Próbáld meg a személyes beszélgetés felé terelni a dolgot, csak úgy derülhet ki. Menj oda hozzá a szünetben. Persze ne azt kérdezd, hogy szeret-e, hanem valami spontánabbat. :)
HÁT MENJÉL ODA TE! Ne légy már ennyire életképtelen...vagy ha nem tetszik, hagyjad
A kérdező hozzászólása: Köszike a segítséget :)

Bevallottam neki hogy szeretem. Erre sajnálom nekem nem tetszel lehetünk azért barátok ezt kérdezte a fiú. Most mit tegyek hogy tetszem neki? most olyan rosszul vagyok

Legjobb válasz: Ha tényleg megszeretted, akkor szerintem semmi értelme a barátságot erõltetni, csak szenvednél.

Ha tényleg megszeretted, akkor szerintem semmi értelme a barátságot erõltetni, csak szenvednél.
Semmit!!! Egy fiú ha azt mondja, hogy NEM TETSZEL az azt jelenti h 1 hónap múlva sem fogsz. A nõknél soxor ez azt jelenti, hogy "teperj jobban te barom"
Nekünk fiúknak nagyon sokszor el kell a visszautasítást szenvednünk. Nektek lányoknak ritkábban. Fiúknak a belsõ is számít, lányoknak a külsõ fontosabb.
Ó, bevallottad... Majd megtetszik egy másik fiú, vele meg barátkozzatok...
Az elsõ nem tudom, melyik kérdésre válaszolt, merthogy nem erre, az biztos. XD A férfiak vizuálisabb alkatok, nekik talán picit jobban számít a külsõ. Valószínûleg ennek a fiúnak fontos, hogy tetsszen a lány, akivel jár és te sajnos nem tetszel neki. Ezen nehezen tudsz változtatni, nem vagy az esete és kész. Két dolgot tehetsz: belemész, hogy legyetek barátok, megpróbálod jól megismerni, a kedvében járni, hátha megváltozik rólad a véleménye a belsõ értékeid alapján. Vagy nem görcsölsz rajta, hagyod a francba. Én ez utóbbit ajánlom, mert biztos találsz olyat, akivel kölcsönösen bejöttök egymásnak. De ha mégis inkább az elõbbi lehetõség mellett döntesz, akkor se várj sokáig rá. Ha megkedvel jó, ha nem, akkor jön másik.
Olvasgatok itt gyk-n és úgy veszem észre, hogy a lányoknak jóval fontosabb a fiú kinézete mint fordítva. Ha nem tetszel neki akkor nincs mit tenni ez van.
Azt valld be magadnak, hogy a pasi mennyire macsó és nõcsábász. Ha az akkor felejtsd el. Ha viszont nem az és nincs barátnõje, stb. akkor örülj neki, hogy nem használt ki és fektetett meg. Próbáld meg a barátosdit vele, az elején picit kezdeményezhetsz de utána csak amennyit õ, legyen meg az egyensúly ne akaszkodj rá, viszont õ is szívesen foglalkozik veled akkor miért ne? Ezzel a barátosdival van esélyed arra (de ne éld bele magad elõre!), hogy ami elsõre nem volt meg szikra (pl. mert nem vagy egy kilátszó hasú bomba plázacica) ahelyett a szikra helyett késõbb kialakul benne érzelmileg vonzódás irántad...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.velem nagyon kedves ez a fiu és nagyon fontos neki a véleményem.azt mondta hogy nem akar megbántani de Å‘ nem tudja mit akar.nem az a csajozos tipus egyszer volt még csak barátnÅ‘je azt mondják neki nem való barátnÅ‘ mert még nagyon ovi szinten van nemrég ismertem meg szerintem várok egy kicsit és összebarátkozom vele.biztos hogy majd sikerülni fog csak neki idÅ‘ kell még.egyik osztálytársam azt mondta tuti tecem neki csak még Å‘ maga se tudja igazán.elég bunko és idiota de velem figyelmes és aranyos.kivétel ha haverok elÅ‘tt játsza az agyát.hát hátha sikerül^^:) ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!