Találatok a következő kifejezésre: Mikor az megtörténik, akkor lesz a (4 db)

Mikor az ovuláció megtörténik, akkor lesz a folyás tojásszínű, nyúlós?

Legjobb válasz: Amikor megkezdõdik a peteérésed!

Amikor megkezdõdik a peteérésed!

Mi a teendő akkor, hogyha a T-Home elvállalta, hogy beadja a felmondásunkat az Invitelhez és akkor így szünetmentes átállás lesz, de ez már január közepén megtörtént és még semmi. (? )

Volt egy eset még januárban(kb egy hét után hívtak miután szóltunk, hogy váltani szeretnénk), hogy visszahívtak minket a T-Home-tól, hogy van egy havi tartozásunk(mert közben már kiküldtek egy számlát) és ezért nem tudták elindítani, de utána meg elindították ismét, a számlát kifizettük. Már rengetegszer hívtuk a T-Home-t ahol azt mondták mindig, hogy a rendszer azt írja, hogy "Folyamatban...", de már 2hónapja ezt csinálják, közben az Invitel meg küldi a számlát. Ilyenkor mi a teendő? Kit kéne felhívni ez ügyben, vagy mit kéne csinálni?

Legjobb válasz: Köszönöm a választ. Egyébként még csak az Invitel kér tõlünk pénzt a számlákért, de a T-Home nál a MyThome nem tudom minél, már be tették azt, hogy már igényeltük a csomagot.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Egyébként még csak az Invitel kér tõlünk pénzt a számlákért, de a T-Home nál a MyThome nem tudom minél, már be tették azt, hogy már igényeltük a csomagot.

Ha elveszítem a szüzességemet akkor mennyit fogok vérezni? Ha pár cseppet vagy sokat? Hogyha megtörténik és az ellenkezője lesz olyankor mi történik?

Legjobb válasz: Honnan tudjuk bakker? Menj jósnõhöz ilyen kérdésekkel. A harmadik kérdést nem bírtam értelmezni.

Honnan tudjuk bakker? Menj jósnõhöz ilyen kérdésekkel. A harmadik kérdést nem bírtam értelmezni.
nem tudom de védekezz terhesség ellen
mindenkinél más :) valaki egyátalán nem vérzik
A kérdező hozzászólása: úgy értettem hogy a nõk álltalában mennyit véreznek -.- inkább ne is írj ilyeneket ha nem tudsz értelmes választ adni! Andi köszönöm :) és nem vagyok hülye hogy ne védekezzek :P
Én egyáltalán nem véreztem, és nem igazán fájt, persze ez annak is köszönhetõ hogy a barátom nagyon vigyázott:) De nyugi, ha vérezni is fogsz, nem fogsz elvérezni:D
"úgy értettem hogy a nõk álltalában mennyit véreznek" Akkor talán úgy kellene feltenni a kérdést, ne gondolod?
A kérdező hozzászólása: sajnálom, de elég rossz a megfogalmazó képességem vagy mim xD
csip-csöp. jut is, marad is


A kérdező hozzászólása: pozitívot akartam írni
Ha késõbb volt pé-d a teszt is annyival késõbb lesz pozitív. Nekem hamarabb volt pé-m, és már mensi elõtt 6 nappal erõs pozitív lett a tesztem!
Szia, Ha két petesejt szabadult ki más más idõpontban, akkor lehet mind a kettõ sikerült kétpetéjû ikreid lesznek, lehet csak az elsõ. lehet csak a második. És van az a gonosz egyik sem... Ha a második jött össze, akkor igen valamivel késõbb lesz + a teszt.
Az egyik barátnõmnek a menszije elõtt 1 héttel volt PÉ-je, megjött rendesen a menszije és csak a második maradt ki! Késõbb számolták ki a dokival, hogy így lehetett. Hogy neki 2* volt-e peteérése, azt nem tudom, de gondoltam hátha segítek neked a késõi peteéréssel!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!kettöböl remélem egy legalább megtermékenyült!10 hónapja próbálkozunk sikertelenül!
Reméljük! ;) egy kérdés: honnan tudod, hogy esetleg kétszer volt peteérésed? Tünetek, lh-teszt vagy mikroszkóp?
A kérdező hozzászólása: tünetek!bár amit elsõ peteérésnek hiszek az enyhébb petefészekfájdalommal és kevesebb folyással járt!nem tudom h akkor igazábol az pé volt e vagy sem!?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!