Találatok a következő kifejezésre: Mikor az megtörténik, akkor (25 db)

Felejthetettlen volt az elos olyan hihetetlen h megtortent akkor. Nem is gondoltam volna. Mit tegyek h probaljam elfelejteni h mien volt mert faj mikor belegondolok h mien jo is volt akkor, de most nem ugy van. H felejsem el?

A fiu ram se hederit pedig en halalosan szeretem: ( (: (

Legjobb válasz: Tanulj az esetbõl. Ennek a pasinak csak arra kellettél. Egyáltalán nem érdemes miatta bánkódnod. És örülj neki, hogy az elsõ olyan csodálatos volt. Nem sok lánynak adatik ez meg! Keress másik pasit! :)

Tanulj az esetbõl. Ennek a pasinak csak arra kellettél. Egyáltalán nem érdemes miatta bánkódnod. És örülj neki, hogy az elsõ olyan csodálatos volt. Nem sok lánynak adatik ez meg! Keress másik pasit! :)
Elsõ válaszoló vagyok. Tudom, hogy tanácsokat adni sokkal könnyebb, mint megvalósítani azokat. :) Próbálj meg kikapcsolódni. Menjetek el a barátnõiddel szórakozni! Ismerkedj, bulizz (azért mértékkel :) )! Így biztos el tudod majd felejteni! Sok sikert! :)
Az idõ elfeledteti vagy egy másik fiú. Ennek a fiúnak tényleg csak arra kellettél. Ne is törõdj vele többet. Lesz másik pasi, aki szeretni is fog és jó lesz vele is a szex.
A kérdező hozzászólása: az elso***
A kérdező hozzászólása: hat igen
Egy újabb leányka akit átbasztak a palánkon...ilyenek engem miért nem találnak meg?

Mi a teendő akkor, hogyha a T-Home elvállalta, hogy beadja a felmondásunkat az Invitelhez és akkor így szünetmentes átállás lesz, de ez már január közepén megtörtént és még semmi. (? )

Volt egy eset még januárban(kb egy hét után hívtak miután szóltunk, hogy váltani szeretnénk), hogy visszahívtak minket a T-Home-tól, hogy van egy havi tartozásunk(mert közben már kiküldtek egy számlát) és ezért nem tudták elindítani, de utána meg elindították ismét, a számlát kifizettük. Már rengetegszer hívtuk a T-Home-t ahol azt mondták mindig, hogy a rendszer azt írja, hogy "Folyamatban...", de már 2hónapja ezt csinálják, közben az Invitel meg küldi a számlát. Ilyenkor mi a teendő? Kit kéne felhívni ez ügyben, vagy mit kéne csinálni?

Legjobb válasz: Köszönöm a választ. Egyébként még csak az Invitel kér tõlünk pénzt a számlákért, de a T-Home nál a MyThome nem tudom minél, már be tették azt, hogy már igényeltük a csomagot.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Egyébként még csak az Invitel kér tõlünk pénzt a számlákért, de a T-Home nál a MyThome nem tudom minél, már be tették azt, hogy már igényeltük a csomagot.

Ha megtörtént az ovuláció, akkor utána legkésőbb mikor kell megemelkedettnek lenni (alaphő felett) a hőnek?

Van úgy, hogy másnap emelkedik meg az ovuláció után. Többnyire talán így van, de van úgy, hogy csak pár nappal kés?bb.Mi az a maximális id? amíg már mindenképp megemelkedettnek (alaph? felett) kell lennie az ovu után? Hány napra rá legkés?bb?

Legjobb válasz: Másnap meg kell emelkedni, max két nap. Ha jóval késõbb emelkedik akkor az elõtt volt a peteérés.

Másnap meg kell emelkedni, max két nap. Ha jóval késõbb emelkedik akkor az elõtt volt a peteérés.
A kérdező hozzászólása: Köszi!


A csók már jócskán túlmegy a flört határán.
nekem az is, ha kéjelegve beszél egy palival, vagy szemezik vele, kelleti magát, hozzáér "véletlen", bókolgat neki folyamatosan. a csók az már nem flört, az kemény fizikai megcsalás.
A-a...Az már nem flört. Az kavarás. ;)
Olyan beszéd vagy viselkedés ami a felszínen nincs kimondva, hogy közeledsz a másikhoz, de mégis érezni lehet. Rákérdezni viszont nem lehet, mert akkor egybõl le is lehetne tagadni. És ez nagyobb feszültséget kelt, amit jó érzés lezárni mondjuk egy csókkal vagy egy dugással. :D
Feloldani, nem lezárni.

Bulimiás nő teherbe eshet? Mik az esélyei? Esetleg van köztetek olyan akivel ez megtörtént? Kérlek írjatok.

Legjobb válasz: Talán azért gondolja, mert ugyanúgy fogalmazott... Hát szerintem addig ne akarj gyereket, amíg nem gyógyulsz meg, mert ezzel csak a babát veszélyezteted.

Talán azért gondolja, mert ugyanúgy fogalmazott... Hát szerintem addig ne akarj gyereket, amíg nem gyógyulsz meg, mert ezzel csak a babát veszélyezteted.
Az elõttem szolónak : honnan veszed hogy õ tette fel azokpat is ???mert egy téma körön alapul ?????? A kérdezõnek : egyértelmû hogy lehetsz terhes de mielõbb orvosolni kell a betegséget mert terhesség alatt mennek fel a kilók és a babának SZÜKSÉGE VAN A MEGFELELÕ TÁPANYAGOKRA !!!!!!
Én régebben dohányoztam kb. 15 -16 éves koromtól 30 éves koromig. Pár nap alatt , max. 2 hét alatt ment el egy dobozzal. Sokszor, sok minden miatt akartam abbahagyni, de egy hónapnál tovább nem bírtam. Amikor eldöntöttük, hogy februárban majd abbahagyom a gyógyszert, aztán várunk fél évet hogy kiürüljön a szervezetembõl és mehet a babagyártás, rögtön abbahagytam! Enbnek bõ másfél éve! Soha többé nem fogok cigarettához nyúlni! A te testedben foganna meg, és abból táplálnád azt a babát! Azt akarod, hogy szenvedjen? Szerintem küzdj meg a saját démonjaiddal, és utánna próbálkozzatok. MEglátod, akkor majd sikerül.
Azért gondolom, mert már több mint 2 éve látogatom az oldalt, de eddig egyetlen bulimiával kapcsolatos kérdést sem láttam a teherbeesés kategóriában. Ami nem jelenti, hogy nem is volt persze, viszont az utóbbi 1 hétben ez már 3. kérdés, és mint az elõttem szóló is írta, a megfogalmazás majdnem ugyanaz. Amúgy teherbe eshet, de kicsi rá az esély. Egy bulimiás nõ szervezete hiányban szenved, és az ilyen szervezet inkább saját magára koncentrál, nem a szaporodásra. Elõször mindenképpen ki kéne gyógyulni, és csak utána próbálkozni a babával. A bulimia önképzavar, amin leginkább csak orvosi segítséggel lehet változtatni.
A kérdező hozzászólása: Ezt a kérdést én most tettem fel elõször, nem tudom miért kell egybõl támadni. Én csak segítséget szerettem volna kérni.

Mikor az ovuláció megtörténik, akkor lesz a folyás tojásszínű, nyúlós?

Legjobb válasz: Amikor megkezdõdik a peteérésed!

Amikor megkezdõdik a peteérésed!

Ha a Ryanair-tõl online vásárolt repülõjegy beszállókártyáját már ki is nyomtattam, akkor az már úgy minõsül, hogy a chek in megtörtént?

Tehát nincs is már más teendõ csak majd maga az utazás?

Legjobb válasz: Igen, ha megvan a beszállókártyád, akkor megtörtént a check-in, semmi mást nem kell csinálnod, illetve értesítést sem fogsz kapni, hiszen nincs is mirõl.

Igen, ha megvan a beszállókártyád, akkor megtörtént a check-in, semmi mást nem kell csinálnod, illetve értesítést sem fogsz kapni, hiszen nincs is mirõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod, most megnyugottam. :)
A kérdező hozzászólása: *megnyugodtam Természetesen ment a zöld ujjacska.

Akiket szexuálisan zaklattak? Velem is megtörtént (elég durva volt) Mit tegyek hogyan tudom azt a dolgot elfelejteni és megküzdeni vele? Van aki hasonló helyzetben? Mit tegyek?

és most van egy komoly kapcsolatom nagyon szeretem a srácot és eddig nem is volt semmi baj de mióta kezd komolyra fordulni a dolog mindig rosszul érzem magam belül és egy falat húzok magunk közé? Már ? is mondta hogy menjek el pszichológushoz ezzel mert ezt nem lehet csak úgy feldolgozni hogy nem foglalkozok vele?

Legjobb válasz: Igaza van a barátodnak, menj el pszichológushoz... remélhetõleg õ tud segíteni! :)

Igaza van a barátodnak, menj el pszichológushoz... remélhetõleg õ tud segíteni! :)
mi történt? hány éves voltál? és ki volt neked a zaklatód?
Hát nem tudom, lehet hogy tényleg a pszichológus lenne a jó megoldás, de én pl viszolygok tõlük. Szerintem meg kéne beszélned egy olyan emberrel akiben megbízol, de a legjobb a barátod lenne. Nem tudom, hogy pontosan mit de szerintem az lenne a legjobb ha el mondanád neki az érzéseidet, meg azt hogy ne erõltesse a dolgokat, hagyja hogy te kezdeményezz. Kényszerbõl fõleg nem megy. Az elején meg kellene ismernetek egymás testét és csak utána szex. Ha fokozatosan mennétek lehet hogy neked is könnyebb lenne.
a pszichológus tényleg jó ötlet, itt pedig talán találsz hasznos olvasnivalót: http://megeroszakoltak.blog.hu/
A kérdező hozzászólása: Õ tudja mi történt csak nem tudom milyen orvoshoz menjek pontosan. Nem erõlteti a dolgokat. Nagyon is türelmes. Csak van bennem ez az érzés. Szinte minden percben úgy érzem mintha valami lenne rajtam amit le kell mosni vagy legalább levakarni de nem megy. Eddig jól megvoltam csak most jött megint elõ ez a valami de minek. Utálom magam. de õt nagyon szeretem. És jó is vele csak most emelkedik a fal. szerintem õ is érzi csak nem tudja miért.
Szia. Engem 12 évesen majdnem megerõszakoltak. 2 évig nem tudtam beszélni a dologról senkinek, de akkor is csak anyának mondtam el. Anya kb. 2 éve elmondta apának, aki majdnem megölte a fickót, de most nem is ez a lényeg... Nagyon nehezen hevertem ki. A középsuliban sem nagyon engedtem egy fiút sem a közelembe, ha már járásra fordult volna a dolog, akkor nagyon bepánikoltam és elhagytam a pasikat. Ezért volt az , hogy 20 évesen vesztettem el a szûzességem is, és egy olyan sráccal, aki évekig küzdött értem, nem adta fel és nem bántam meg semmit :) Azóta imádom a sexet és már nem gondolok arra, hogy mi történt. Bár, ha egy idõsebb pasi közelít felém, pl egy 30 éves, akkor még egy kicsit mindig bepánikolok... :S 22/L
Az elsõ barátnõmet egy évvel a találkozásunk elõtt kvázi megerõszakolták. Akkor 15 éves volt. Mivel szégyellte magát, nem mondta el senkinek, egyedül próbálta feldolgozni. Mikor összekerültünk és már megbízott bennem elmondta a dolgot. Elsõre fel se fogtam. Hosszú idõnek kellett eltelni, hogy magához engedjen, de utána már teljesen felszabadultan tudta élvezni a szexet. Viszont ehhez sok beszélgetés, megértés kellett.

Hány évesek voltatok, mikor megtörtént az eljegyzés és milyen hosszú ideje voltatok akkor együtt?

Legjobb válasz: Mi 6 éve vagyunk együtt, tavaly karácsonykor kaptam egy gyönyörû szép köves gyûrût a páromtól,de nem igazi eljegyzésnek mondanám,csak felhúzta az újamra az ékszerbolt elõtt. Nem vágyom eljegyzésre,nem költenék még plusz kajára,és italra. Fõ,hogy mi ketten jelen legyünk.De még nem történt meg nálunk az eljegyzés. 23/N 26/F

Mi 6 éve vagyunk együtt, tavaly karácsonykor kaptam egy gyönyörû szép köves gyûrût a páromtól, de nem igazi eljegyzésnek mondanám, csak felhúzta az újamra az ékszerbolt elõtt. Nem vágyom eljegyzésre, nem költenék még plusz kajára, és italra. Fõ, hogy mi ketten jelen legyünk.De még nem történt meg nálunk az eljegyzés. 23/N 26/F
20 voltam, amikor a 23 éves párom megkérte a kezemet, 2 év ismeretség, fél év együttlakás után. De nem volt családi esemény belõle, csak mi ketten, mert feleslegesnek tartottuk.
28 és 24, 3 és fél éve voltunk együtt.
22 éves voltam, akkor már 3 éve voltunk együtt, fél éve együtt is éltünk.
24 voltam, õ 32. AZnap voltunk 4 évesek.
Nálunk nem telt el sok idõ. Feburárban volt az eljegyzés - a szüleim házassági évfordulóján - és májusban esküdtünk. Én 23 éves voltam, a férjem 26.
19. szülinapomon történt, egy éve. Õ 37 volt akkor. Másfél éve voltunk akkor együtt.
18, és akkor már 4 éve voltunk együtt
Most februárban a szülinapunkon, én 21 a párom 26 volt akkor. Nem volt igazán eljegyzést csak felhúztuk a gyûrût és kész.Fölöslegesnek tartom az eljegyzést. Az esküvõnkre összpontosítunk ami jövõ augusztusban lesz a 6. évfordulónkon! :)
két házasságom volt, nulla eljegyzés. minek az?????
26 éves vagyok 10 éve vagyunk együtt 5 éve volt az eljegyzésünk de még nem volt esküvö.talán jövöre mert most jön a baba és az szerintem elörébb van!:-)
17 és fél voltam õ pedig 22 :D Igen tudom jönnek a nagyon korán kötelezted el magad kommentek. De azóta sem bánta meg egyikünk sem. Ja és akkor már 3 éve voltunk együtt.
2004-ben jöttünk össze. 2006-ban eljegyzés, én 19 voltam õ 25. 2008-ban esküvõ. 2011-ben megszületett az elsõ kisbabánk :)
20 évesen kezdtünk járni 24 évesen jegyeztük el egymást és két évre rá házasodtunk össze
20 éves voltam és pont 1 éve voltunk akkor együtt.
19 éves voltam, és 2 éve voltunk akkor együtt...
16-évesen most vagyok 20-éves és 5-éve vagyunk együtt és most lessz az esküvö.
anyu 18 volt apu meg 21 és 1 hónapja voltak együtt :D és amint látjátok nem volt rossz döntés ;) :D
22 eves vagyok, baratnom 20. 2 es fel eve ismerjuk egymast, neten ismerkedtunk meg, en akkoriban Londonban eltem. Hazakoltoztem es 1.5 evet eltunk egyutt. Most fel eve varok ra, meg 2 het es jon ki hozzam, azota mar Ausztraliaban elek. Augusztus vegen szeretnem megkerni a kezet :)
32 és 7 éve voltunk együtt.
21 eves, es 5 eve voltunk eggyut:)
A barátom két hete kérte meg a kezem pár nappal azután, hogy két és fél évesek lettünk. Én 25, õ 26.
28, 3 éve, és 2 hónap múlva bontottam az eljegyzést.
23 voltam, párom 28, és két éve voltunk/éltünk együtt. De inkább csak sima lánykérésnek nevezném, felhúzta a gyûrût az ujjamra, és ennyi. Nem volt utána semmi ünneplés, csak kettesben... :D
Lánykérés volt.27 éves voltam, a férjem 29. 2, 5 éve jártunk és 1 éve éltünk együtt.
24 éves voltam, a férjem 36. Öt éve voltunk együtt, ebbõl 4 év együttéléssel.
Nekünk valószínûleg most nyáron lesz. 22 évesek vagyunk 5 éve együtt, most költözünk össze:)
En 25 voltam, a ferjem 27, masfel eve voltunk egyutt, egyutt is eltunk az elejetol. Harom honappal kesobb volt az eskuvonk.

Van az osztályba egy Fiú akibe szerelmes vagyok ma észrevettem hogy ""rámvet pár pillantást"" amikor odanéztem akkor sem fordult el és ez ma többször is megtörtént. Szerintetek ez mit jelenthet? Hogyan jöjjek össze vele?

Legjobb válasz: szerelmes vagyok belé és sokszor odajönnek hozzám meg az eggyik barátnõmhöz. És annyira jófej(ek). Eggyütt vannak óráink és tavaly osztálykiránduláson összejöttünk de az nem tartott sokáig. Most szakitott vele pár hete a barátnõje. Hogyan tudjam meg hogy tets

A kérdező hozzászólása: szerelmes vagyok belé és sokszor odajönnek hozzám meg az eggyik barátnõmhöz. És annyira jófej(ek). Eggyütt vannak óráink és tavaly osztálykiránduláson összejöttünk de az nem tartott sokáig. Most szakitott vele pár hete a barátnõje. Hogyan tudjam meg hogy tets
A kérdező hozzászólása: ...hogy tetszek-e neki?
Baratkozz vele es jelezd neki h szereted. Ammm... mondd el neki h milyen jofej stb. Nezd meg hogyan reagal. Amugy hany eves vagy?
A kérdező hozzászólása: szerintem tudja hogy szeretem (az egész osztály tudja asszem) és 12éves vagyok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!