Találatok a következő kifejezésre: Mikor az megtörténik, (115 db)

Ha elejtek valamit, mindig agyfrászt kapnak, de minek? Miután megtörtént a baj, minek idegeskednek az embere még jobban?

És nem vagyok béna, ritkán fordul elő ilyesmi, de megesett, hogy haverom telefonját nézegettem a képeit, és kiesett véletlen a kezemből a telefon. Semmi baja nem lett, 1 karcolás nem esett rajta, de agyfrászt kapott, és elkezdett velem ordibálni, hogy "Milyen szerencsétlen vagy! Miért nem tudsz jobban vigyázni! Miért nem figyelsz" Nem győztem elnézést kérni tőle, de csak folytotta. Miért ilyenek az emberek? Ha már megtörtént valami baj, akkor attól hogy idegbajt kapnak, és percekig örjöngenek, attól nem pörög vissza az idő... Ha nekem leejtették a telefonom, eltörték az öngyújtóm, nem örültem, de nem kezdem el örjöngeni, mert tudtam, hofgy attól nem kapom vissza az öngyújtómat egészben...

Legjobb válasz: Mert megijedt, hogy lett valami baja a telefonjának, felhúzta magát és 3 másodperc alatt nem fújta el a szél az elsõ idegfröccsöt, ami elérte az agyát. Amíg téged szid, addig szépen lehiggad.

Mert megijedt, hogy lett valami baja a telefonjának, felhúzta magát és 3 másodperc alatt nem fújta el a szél az elsõ idegfröccsöt, ami elérte az agyát. Amíg téged szid, addig szépen lehiggad.

Déjà vu az az érzés mikor azt hisszük h ez a cselekmény pl már megtörtént de nem emlékszünk pontosan hogyan csak érezzük?

mert nekem régen sok volt..csak én pontosan tudtam a történést és az is tudtam h mi lesz a folytatása. de ált volt mindig egy aprób elváltozás benne.de mindig mondtam anyumnakh ez a dolog már megtörtént tuti meg nagyábol azt is tudtam h pár napja vagy hete vagy hónapja.akor most h is van ez a Déjà vu érzés ?

Legjobb válasz: aha, ez az. de mi az hogy pár napja vagy hete vagy hónapja? azt is csak úgy saccra érezted nem? hogy kb akkor történt (?)

aha, ez az. de mi az hogy pár napja vagy hete vagy hónapja? azt is csak úgy saccra érezted nem? hogy kb akkor történt (?)
mármint igen, az is hozzátartozik ehhez az érzéshez, hogy hirtelen úgy érzed tudod mi fog következni. meg hogy körülbelül homályosan azt érzed hogy ez mikor fordult már elõ veled. de ez csak káprázat, vagy ilyesmi :) ezt hiszem.
Szerintem több válfaja van, de ez is az. Nekem is sokszor ugrik be egy kép, hogy ez már mintha megtörtént volna. Valószínûleg minden embernél máshogy jelentkezik.
A kérdező hozzászólása: jah értem :D sztem idegesítõ egy dolog mert tutira tudom tisztán emlékszem h megtörtént de aki még a cselekményben van az nem XD na mind1. az idõ ugy h pl tudom h elözö héten történt vagy 2-3 napja iesmi de akkor már értem XD
Hamis benyomást kapsz arra hogy felidézd az adott eseményt. Tehát van egy esemény és olyan mintha megtörtént volna. Azért mert valami azt küldte az agyadnak hogy idézze fel az adott eseményt mintha már megtörtént volna.
ez az, de hogy mi okozza arra több variáció van eggyesek szerint a párhuzamos univerzumba már ez megtörtént veled és arra emlékszel (a párhuzamos univerzum létezik de mi úgy ismerjük antianyag tudósok most találták) de lehet azért mert az agyad eggyik fele lasabban küldi az adatokat és így újra vissza kell emlékeznie és te ezt a képet látod vagy azért mert túl sok ganját szívtál és halucinálsz én az utóbbiban hiszek

Nagyon kivanom a szexet, viszont van mikor megtortenik hogy nem tudok elelvezni, mi az oka?

Legjobb válasz: Srácként nem élvezel el? Ez azért érdekes... Ha magadnak csinálod, akkor sikerül? Mert ha nem, akkor orvos. Ha meg igen, akkor a lánnyal kell beszélni az ügyben, de szerintem a nagy megfelelni akarás lesz a dolog mögött.

Srácként nem élvezel el? Ez azért érdekes... Ha magadnak csinálod, akkor sikerül? Mert ha nem, akkor orvos. Ha meg igen, akkor a lánnyal kell beszélni az ügyben, de szerintem a nagy megfelelni akarás lesz a dolog mögött.
Lehet hogy a párod túl gyors. Próbáljatok ki új dolgokat. :)
Én a feszültségre gyanakszom mindig, de ha rájössz, akkor nekem is segíthetnél.
Nem kötözködésbõl kérdezem, de Te a szexet vagy a nõt kívánod? Nagyon nem mindegy.... Egyik haverommal történt, hogy a barátnõjével egy nap 2-3-szor is volt orgazmusa, de a feleségével ( akkor még otthon is teljesítenie kellett ) egyáltalán nem bírt elmenni. Pedig a neje ránézésre jobb csaj is, mint a barátnõje ... Reszeltek egy órát, a végén meg fél hat lett, hiába szop.ta le az asszony úgy, hogy már lapult a homloka...
Ha nem foglalkozik veled eléggé, akkor beszélgess vele sokat, egy asztal mellett, ne ágyban, és így nem alszotok el közben. Utána próbálkozhattok és valószínû sikerülni fog.
A kérdező hozzászólása: En vagyok a srac o peddig a parom
Ne foglalkozz a sráccal, csak magaddal törõdj, miközben kényeztet, akkor talán elmész. Aztán ha már gyakorlottabb vagy, foglalkozz vele is. Ez biztos neki is fog tetszeni, ha sikerül elmenned.
A kérdező hozzászólása: KOSZ.Megtortent, hogy en simogattam es o elaludt
Én elmondanám neki, hogy mi a problémám és biztos kitalálnán együtt vmit. Csak õ tud a dolgon változtatni és segíteni. Vagy irányíts Te! Csináld úgy, hogy Neked is jó legyen, és közben figyeld Õt is, hogy hogy reagál.
A kérdező hozzászólása: Nem gyors csak szerintem nem izgat fel elegge.
Lelki oka van, kicsim, van ez így másokkal is... mi van az életedben, ami feszültséget okoz ?
Szerintem most még normális. Idõvel és "gyakorlással" majd belejössz, és jobban fogod bírni.
Szia! Szerintem ez teljesen normális.Gyakorolni kell:ha már benne vagytok a dologban, és már majdnem elmész, akkor kicsit hagyd abba, aztán folytasd.Így õt is a csúcsra juttathatod, és te is tovább fogod bírni.
4. vagyok újra.Már voltam így pasival , és azt olvastam, hogy ha a pasik hamarabb elmennek, akkor bûntudatuk van.Ha tényleg bûntudatotok van, hogyan lehet elmondani nektek, hogy nem kell hogy legyen?Veled hogy történt?
Túl soknak tartod, vagy miért kérded? (A legtöbb férfi elsõre kb 2 perc alatt megy el, épp ezért van általában több menet egy alkalommal :) )
Normális.Majd idõvel hosszabbodik az idõ.
A kérdező hozzászólása: Hát én ezt szégyenként könyveltem el ugyan barátnõm azt mondta semmi baj , de akkor sem tudtam magam jól érezni utánna.
próbálj meg több menetet letolni, a menetek számával nõ a tûréshatárod is
4. Szerintem nem kell ezen szégyenkezni.Ha együtt dolgoztok rajta, az nagyon aranyos.A lánykák ilyenkor nem gondolják azt, hogy milyen gáz a pasi, vagy ilyenek.
mennyi referenciával rendelkezett a barátnõd és hány éves?

Ha kiderül, hogy a gyereked pofont kapott a bölcsiben egy nevelõtõl, de azok fedezik egymást és tagadják, hogy megtörtént, így nem történik felelõsségre vonás, mi az amit tehet a szülõ, hogy következménye legyen a dolognak?

Legjobb válasz: Ejjj. Ha fedezik egymást, akkor semmit az ég világon nem tehetsz sajnos. Váltsatok bölcsit. De sajnos ennek következményei nem lesznek.

Ejjj. Ha fedezik egymást, akkor semmit az ég világon nem tehetsz sajnos. Váltsatok bölcsit. De sajnos ennek következményei nem lesznek.
Mivel fedezik egymást nincs bizonyíték. Tehát semmit nem tehetsz.
De hogy derült ki? A gyerek mondta, vagy nyoma is maradt? Mert ha maradt, akkor bizony lehet következménye.
Beszélj más szülõkkel. Lehet hogy történt mással is ilyen. Nálunk óvodában volt ilyen, még az én gyerekkoromban. Anyám körbe kérdezte a szülõket, kiderült, hogy az óvónõ más gyereket is megtépett, vagy megpofozott. Összefogtak a szülõk, és bementek az igazgatónõhöz. Még aznap elküldte a durva óvónõt. Ha ez sem segíts, váltsatok bölcsit. Elképesztõ, hogy valaki kisgyerekekkel foglalkozik és ilyet tesz.
Fel is gyújthatod az épületet...
Mond meg nekik h ne tegyék, különben a következõ pofont õk kapják. Nálunk apám ezt csinálta az ált. iskolában és bevált.
Én úgy megverném azt az óvónõnek nevezett állatot, hogy az ott maradna, vagy ágyúkkal szétbombáznám az épületet!

Miért van az, hogy ha valaki leszokik a dohányzásról utánna meghízik? Tudom nem mindenki de 2 ismerősömmel is megtörtént. Mi az összefüggés?

Legjobb válasz: 2 dolog miatt. 1. a nikotin segíti az emésztést (ezért gyújtunk rá kaki elõtt) 2. pótcselekvésként eszik az ember

2 dolog miatt. 1. a nikotin segíti az emésztést (ezért gyújtunk rá kaki elõtt) 2. pótcselekvésként eszik az ember
Keresztapám is meghízott miután leszokott, azt mondta jó érzés ha valamit tarthat a kezében, ezért rengeteget nassolt(ropi, rágcsálnivalók) aminek meg is lett a következménye, felment rá 20-30 kiló..:S
ettol tartok én is ha leteszem elhizok :S L/23
Talán a Felforgatókönyv:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Megvan!

Megtortent, hogy "normalis"merevedes utan, elkezdodik az "aktus"es behatolas utan a merevedes gyengul vagy megszunik. Mi az oka?

Legjobb válasz: Ennek lelki okai vannak, idegeskedés, vagy az ún. "megfelelési kényszer" okozhat ilyen problémát! Sok férfinál elõfordul, de ha csak alkalmankénti, nem kell foglalkozni vele!

Ennek lelki okai vannak, idegeskedés, vagy az ún. "megfelelési kényszer" okozhat ilyen problémát! Sok férfinál elõfordul, de ha csak alkalmankénti, nem kell foglalkozni vele!
Mert közben csökken a sexuális vágy , pszihés dolgok is közbe jöhetnek, de még az is hogy közben görcsöl a lábad is Sok összetevõje van ennek.Nem lehet itt kiragadni 1-2 dolgot, na ez az oka .
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat, agodom, mert nem csak "alkalmankent"hanem eleg gyakran elo fordul.Gondoltam h pszihes oka is lehet.MIT TANACSOLTOK?
hát a legjobb segitség egy megértõ és bevadulós barátnõ! :) Viszont lehet kapni ún. péniszgyûrûket is gumiból v. fémbõl, sõt egyszer rezgõ gumigyûrût is láttam egy multinál. A lényege, hogy amikor merev a pénisz, fel kell rakni és az elszoritja, megakadályozva ezzel a lanyhulást, vagyis a vér kiáramlását.
Telepítsd újra az iTunest, valszeg jó lesz
A kérdező hozzászólása: igen, iTunes újratelepítést és simán új adatkábel használatát írják, de egyikkel sem jó :( 3. megoldásként ezt találtam: http://www.cellbull.com/how-to-fix-itune-error-14-while-upda.. DE nekem nincs a users-en belül appData mappám!! ez hogy lehet?
Allitsd be hogy látszódjanak a rejtett mappák vagy használj totalcommandert

A project x az megtörtént események alapján készült? És ti mit gondoltok a filmről?

Legjobb válasz: sztem elkepzelheto! Nekem nagyon tetszett, es reszben tanulsaagos is volt.

sztem elkepzelheto! Nekem nagyon tetszett, es reszben tanulsaagos is volt.
Utolsó vagyok amúgy én is szívesen lennék egyszer egy ilyen bulin :D
Azzal ne foglalkozz nálunk a suli 80% a fullos csaj :D (ne felejts el meghívni) 16/F
A kérdező hozzászólása: Meg az a baj, hogy ahol én élek, eleve nincs ennyi tini, mint amennyi abban a buliban volt..:DD
hát azért nem tudná a legtöbb ember megszervezni ezt. eleve nem nagyon van ilyen fullos ház, merci, meg medence...
megtisztelõ:D danke
A kérdező hozzászólása: oké, már fel is vagy írva;D
ha szervezel ilyet azert ne felejts meghivni!!! :p
A kérdező hozzászólása: Ja nekem kb annyira tanulságos, hogy egyszer énis akarok egy ilyen bulit.. hogy annyian eljönnek, hogy már a rendörök zavarják õket haza.. mondjuk azt a részt kihagyhatjuk hogy felgyújtják a házat:DD de szerintem is nagggyon jó film
A kérdező hozzászólása: igen, énis, szóval ha neked is összejön egy ilyen akkor azért engem se felejts el;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!